|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
24.12.2008 13:43:32   
lučka 25
suzi, vidim da imata pogajanja, kakšno obleko boš imelauser posted image . Jaz pa sem sedaj kar malo prekinila s tem, ker mam dosti drugih stvari, al pa sem se že kar vdala v usodo koruznice (upam, da ne)user posted image  V vsakem primeru vaju naslednje leto čaka dokončana hiška, pa ena lepa novica o user posted image , pa še bela obleka bi prišla prav.user posted image user posted image

tecnobica, žal mi je, da je test pokazal -. Ponovi ga čez par dni, če ne pa pokliči G in ji povej kako je bilo. Upam, na  veselo novico.

Mona Liza, ja bi se res že zalo kaj videti, pa saj boš videla v nedeljo kako bo. 

Fargi, danes pa začetek zasluženega dopusta. user posted image  Si danes kaj bolje?user posted image

neela, kako pa kaj na vaših koncih? Delavno, ali užitkarsko?

miška, a maš kaj dopusta, a bo december delaven do konca? Upam, da bo po novem letu malo manj norije v službi, da se počasi pripraviš na nov zmagovalni postopek.

nf, kako kaj nosečka? A si tako zaposlena, a toliko počivaš? Upam, da si dobro.

trinity, vidim da trebušček lepo raste in se veselo širiš in dojenček lepo raste. Kar tako naprej.user posted image

No, pri nas bo večerja tudi pri tašči, itak da bo dobra. Mojega še čaka delo, da jima montira oz. priklopi nov TV, uf bo še zabavnouser posted image   (kako sem žleht).

Pa da še poročam, kko je bilo na pregledu pri G. Najprej je bil jezen na dežurnega G, ki me je v soboto po pregledu zaradi krvavitev poslal kar domov, na mesto, da bi me zadržal v bolnišnici. Potem sva pregledala izvide in je kri v redu, voda pa ne, tako da jo moram dat v ponedeljek ponovno. Pri pregledu j rekel, da zdaj ni več sledi krvavitve, ampak me hoče v ponedeljek šeenkrat videti, da bo imel mirne praznike (pa jaz tudi). Napisal mi je za bolniško, do porodniškega dopusta. Nisem vam nič povedala, da sem dobila odločbo, da so mi bolniško podaljšali od 25.12. do 5.1. (ful veliko user posted image ). No, sem nesla mnenje G k osebnemu zdravniku, da ponovno pošlje za podaljšanje. Upam, da mi ugodijo. Moram pa zdaj pit nosečniški čaj, B kompleks in še ene svečke imam proti slabostim, da mi dvigne apetit (ampak imam do teh odpor, ker jih moram dat tja not v...user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.12.2008 15:43:21   
nf
Ojla da se vam na hitro javim!
Sem še v službi user posted image  in še bom dobro urco, potem pa letim k staršem na večerjo. Zadnje čase nimam NIČ časa, samo služba -> žur, služba -> žur user posted image  Še smrekce nisva utegnila postavit.
Lučka, kaj je zdej to zaene krvavitve???? Veš kok si me ustrašila! POČIVAJ! A si že probala ingverjev čaj proti slabostim? Baje da ful pomaga. Kaj pa buši že kaj raste?
Moj trebušček je že začel malo rasti user posted image  user posted image  Sedaj nosim samo še nosečniške hlače, ker se ne spravim v nobene normalne več. Zvečer ko se najem, kr ven skoči. user posted image  Pa nekaj malega že čutim dogajanja tam spodaj, ampak samo na trenutke in še vedno ne vem, ali je to dogajanje prebava ali pa tamal.
Kako ste pa ostale moje drage klomifenke? Neela, Fargi, Miška, Suzi, Matejcika, Tecnobica...? Želim vam lep božič in predvsem živahna in luškana božičkova darila! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.12.2008 19:02:38   
Fargesia
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.12.2008 20:01:51   
neela
Drage moje,
tud jaz vam vsem želim prijeten božični večer z vašimi najdražjimi...user posted image

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.12.2008 21:38:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka, kaj je zdej to zaene krvavitve???? Veš kok si me ustrašila! POČIVAJ! A si že probala ingverjev čaj proti slabostim? Baje da ful pomaga. Kaj pa buši že kaj raste?

Te krvavitve so smao popestritev, ker kaj več jijm pa tudi ne dovolim.

Moj buši tudi počasi raste. Za slabosti pa mi je G danes dal ene svečke, ampak jih bom vzela bolj v skrajni sili.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.12.2008 21:38:54   
lučka 25
Pozno, a iz srca. Po polnem želodčku ob božični večerji, vam tudi jaz vsem skupaj želim vesel Božič. Uživajte v krogu domačih.

user posted image           user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.12.2008 12:55:24   
miska73
Malo z zakasnitvijo se tudi jaz javljam. user posted image
Sem bila včeraj tako hin, da sem že pred 12h spokala iz službe domov.
In sem celo popoldne prespala.
Tako sem se vsaj nekako sestavila za božično večerjo pri starših.
Danes sem pa že precej bolje.

Tudi jaz želim vsem vse najlepše za praznike.
Upam, da jih lepo preživljate.

Pri nas že kar lepo naletava sneg in postaja zunaj prav idilično.
Uživajte.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.12.2008 15:02:26   
Fargesia
pri nas tud snegec naletava....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.12.2008 19:54:10   
Mona Liza
Merry Christmas girls user posted image

Pri meni je stvar sledeča. Kot veste, sem zadnjo  user posted image   dobila 12.12. z Orgametrilom in je bla ful ful šibka, na vložku nič, tampon komaj kaj napit. Trajala je cca 8 dni. Danes, na božič, me je pa spet presenetila user posted image  in to NARAVNA user posted image  ! Jeeeeeeeeej

Sm šla prejle pop. na wc in sem najprej opazila eno sluz pomešano s krvjo, ki se je vlekla iz nožnice in potem zagledam na wc papirju temno rdečo kri. Sem si dala potem vložek in je sedaj že kar konkretno. V glavnem, sem kar malo zmedena, ker ne vem, a nej zdej v pon (5. dan) vzamem Klomifen ali ne. Še dobro, da imam gin. v nedeljo. Sicer mi verjetno ne bo mogla delati UZ in spremljati folikle, ampak mi bo vsaj povedala, kaj je zdej to hehe. Sem kar malo zmedena, me je res tok presenetla tale kri danes user posted image Tudi spodaj čutim, da se nekaj dogaja v mojem telesu. Malo me boli spodaj, tko drgačn občutek je.

V glavnem, ful sm happy, sam edin čudn mi je, k je tko hitr pršla po prejšnji z Orgametrilom, čeprav je ta naravna, prvič v življenju po naravni poti user posted image  Sej ne vem, kaj nej si mislm hehe user posted image

Sicer pa lepo praznovanje še naprej v duhu božičnih praznikov in snegeca, ki naletava zunaj user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
26.12.2008 14:13:32   
nf
Mona liza, vsaka ima svoje veselje, ena noče M in se joka kot dež, vsakič kot pride, druga pa spet skače od veselja, ko pride! user posted image  user posted image  user posted image  Zakon si! Sicer pa vem, kakšen je občutek, ko dobiš po dooooolgem času spet svojo M in ti lahko samo čestitam! No, pa da jih ne bo spet preveč ane user posted image

Lučka, vidim ja, da rabiš popestritev. user posted image

Grem na sprehod, ker je tak lep spnček končno zunaj. user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
26.12.2008 15:48:26   
Bibabibona
Jaz tut še kar čakam na svojo user posted image , pa je kar ni. Tko da grem jutri takoj po test, čeprav mislim, da ni nič konkretnega, ker se počutim čist ok.

Namreč prvič ko sem bila user posted image , sem že takoj po parih dneh čutla, da je nekaj drugač in teh občutkov sedaj ni. (utrujenost, slabost pa ne vem še neki k se ne da opisat .......).

Prvič se seveda ni končalo tako kot sem si želela je pa ravno malo manj kot 1 leto od splava. Namreč vrečica se je odprla in G je reku, da bo prišlo samodejno do splava, da bo pač narava nardila svoje, čeprav je blo grozn, ker sem v bustvu čakala na krvavitev, 14 dni pred tem pa ležala pr mir pa jedla Dobroston, da bi plod obdržala.
Samo, takrat še nisem vedla, da imam PCO. To mi je pol G v leonišču takoj povedala po UZ, čeprav mam za PCO krvne teste čist normalne. Tko da zmeda.

Ampak, zdej da vidmo jutri kaj bo pol pa v ponedeljek pokličem G, da mi svetuje kaj in kako naprej.

Lepe praznike še naprej vsem skupaj !

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
26.12.2008 16:26:53   
Mona Liza
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Mona liza, vsaka ima svoje veselje, ena noče M in se joka kot dež, vsakič kot pride, druga pa spet skače od veselja, ko pride! user posted image  user posted image  user posted image  Zakon si! Sicer pa vem, kakšen je občutek, ko dobiš po dooooolgem času spet svojo M in ti lahko samo čestitam! No, pa da jih ne bo spet preveč ane user posted image

nf, jaz sem trenutno samo zato tako vesela, ker sploh nisem verjela, da jo bom dubla po naravni poti. Gin. mi je rekla, da po tej umetno sproženi z Orgametrilom, da bom potem dubla svojo naravno. Pa sem si samo mislila svoje, ja pa ja user posted image  Včeraj pa ko strela z jasnega. Seveda sedaj upam, tako kot si ti rekla, da jih ne bo preveč in da bomo drugo leto že zibali user posted image  Sm vesela, da so me na laparo pošlihtali, šele zdej vidm, k me je obiskala moja lastna naravna user posted image  brez kakršnekoli kemije. Jaz samo upam, da to ni še kej vpliva od Orgametrila, čeprav je sedaj 14 dni od zadnje tbl. Sicer imam pa itak v nedeljo gin. (prvotno zato, da mi pogledala folikle po Klomifenu, vendar mi zdej itak ne bo mogla delat vaginalnega uz) in mi bo povedala kako sedaj, vzeti Klomifen v pon. ali ne (glede na to, da je komaj 14 dni od 1. dne zadnje user posted image )

Jeeej, upam, da se mi bodo zdej stvari po 1 letu začele obračati v malo lepšo smer. 1 leto je sedaj namreč, odkar ne jemljem več kt, vmes pa več kot na 1 mesec pri gin., razni tbl, jokanje, živci, laparo, pa tečnarjenje, da te večkrat spremljajo z uz. In meni se je sedaj to obrestovalo. Samo se ne bom zdej preveč veselila. Se bom potem, ko bom zagledala user posted image user posted image

Lep pozdravček želim vsem klomifenkam user posted image  Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
26.12.2008 19:06:06   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabibona

Jaz tut še kar čakam na svojo user posted image , pa je kar ni. Tko da grem jutri takoj po test, čeprav mislim, da ni nič konkretnega, ker se počutim čist ok.

Namreč prvič ko sem bila user posted image , sem že takoj po parih dneh čutla, da je nekaj drugač in teh občutkov sedaj ni. (utrujenost, slabost pa ne vem še neki k se ne da opisat .......).

Prvič se seveda ni končalo tako kot sem si želela je pa ravno malo manj kot 1 leto od splava. Namreč vrečica se je odprla in G je reku, da bo prišlo samodejno do splava, da bo pač narava nardila svoje, čeprav je blo grozn, ker sem v bustvu čakala na krvavitev, 14 dni pred tem pa ležala pr mir pa jedla Dobroston, da bi plod obdržala.
Samo, takrat še nisem vedla, da imam PCO. To mi je pol G v leonišču takoj povedala po UZ, čeprav mam za PCO krvne teste čist normalne. Tko da zmeda.

Ampak, zdej da vidmo jutri kaj bo pol pa v ponedeljek pokličem G, da mi svetuje kaj in kako naprej.

Lepe praznike še naprej vsem skupaj !

Kot da bi brala sebe. Tudi jaz imam PCO in normalno krvno sliko.

Tudi jaz še vedno čakam user posted image . Nekih znakov ni. Edin vsake tolko me mal spodaj neki trga, kot da bi se pripravljalo k menstri.

Jaz grem po test v pondelk, ker ne vem, če je tuki pri nas odprta lekarna ob sobotah. Sem namreč pri starših.

(odgovor članu Bibabibona)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.12.2008 10:40:13   
Matejčika
Lepe, blagoslovljene praznike vam želim! Imejte se v teh prazničnih dneh še posebej radi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
28.12.2008 12:16:56   
tecnobica
Ja, moji prazniki so zanič. Poleg tega, da sem začela smrkat, je še user posted image prišla danes zjutraj. In novo leto se bo začelo s klomifenom.

Vidim, da se imate ve fino, ker se nič ne javite. No, le uživajte.

Vesele praznike.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
28.12.2008 19:53:33   
Matejčika
Ja, Tečnobica, potem sva že dve! Jaz sem tudiii bolanaa! user posted image user posted image user posted image Tak mi teče iz nosa, mam že celega rdečega.

Držim pesti, da bo Klomifen pri tebi zeloo uspešen!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
29.12.2008 7:54:43   
Anonimen
Jutro!!

Kako ste preživele praznike?? Mi smo predvsem ogromno jedli user posted image user posted image , pa še M sem dobila včeraj, tako, da sem napihnjena kot žaba. user posted image

lučka, nobenega pogajanja o obleki ni bilo. user posted image  Trenutno so želje čisto druge..user posted image  Ti, pa vidim, da si imela kar pestro. user posted image  Ful dobro, da imaš takšnega zdravnika, da ti bo podaljšal bolniško in da si takole dela skrbi.. Najbrž je dober občutek, ko vidiš, da mu ni vseeno, kajne? Kako si pa ti? Krvavitve so ponehale? Pa slabosti?

nf, čist možno, da že čutiš user posted image . Ga boš konkretno čez par tednov. user posted image  Tako zelo si zaposlena? Pa dovolj počivaš??

mona liza, super, da si dobila M čisto naravno. user posted image   user posted image  Jaz sem že pozabila kako to zgleda. user posted image

tecnobica, moraš verjet, da bo po novem letu boljše. klomifen bo naredil svoje in potem boš user posted image . user posted image

miška, upam, da se vam je umirilo v službi. Verjamem, da si bla ful utrujena, ker jaz tega kar si ti delala ta mesec itak ne bi zdržala.

Očitno ste vse hodile naokoli, da niste nič napisale.. Pa saj prav!!!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
29.12.2008 9:13:32   
Anonimen
Sam na hitro: operacijo mam 12.1.- ponedeljek, v petek 9.1 grem pa tja na preiskave. user posted image  Operira pa dr. Bokal. Sem rekla, če slučajno lahko Ribičeva, pa je rekla sestra, da bi mogla potem že UZ pri njej delat, pa tko..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
29.12.2008 10:33:54   
Fargesia
skuštrana suzi, odlično!!! tole je šlo pa ekspres!!!! ful ful dobro!!! joj kok sem vesela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
29.12.2008 18:58:35   
neela
Ojla!
Da se na hitro javim.....samo toliko, da veste, da še diham....user posted image user posted image user posted image

suzi - bravo punca! Ti boš že takoj začela 'zares'! Držim pesti, da nas kmalu potem razveseliš z +.

tečnobica in Matejčika - hitro se pozdravita! Pa vendar ne bosta štartali novo leto s srmkanjem...user posted image

Vsem ostalim klomifenkam - topel pozdravček in user posted image vsaki posebej!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
29.12.2008 21:11:13   
lučka 25
No, pa se javljam po dolgem času. Sem te dni bolj kot megla - zaspana, brez apetita, slabo, ampak krvavitev pa ni user posted image  user posted image  user posted image .

suzi, bravo za tako ekspresno akcijo na GK. Pa saj to je super. Boš pa res še neelo prehitela v hitrosti postopkov. user posted image

tecnobica, kaj čmo ta user posted image  ga mora zagosti tudi med prazniki. Klomifen pa naj bo za novega leta dober štart. Bo 2009 tvoje leto. user posted image

Matejčika, a tebe pa bacili napadajo. moj je tudi ves smrkav, pa grlo g boli. Hodim okoli njega, po najdaljši poti, da se ne bi kaj nalezla.user posted image

Fargi, kako si kaj? Hvala za pošto, res noro dobra slikca.user posted image

neela, a ti si tudi bolj zaposlena. Jaz sem bolj malo dom. Skoz okol staršev in nečaka. Ko sem zaspana, kar pri njih popoldne zaspim.user posted image   Pa hvala za user posted image , ti ga vračam.

nf, a že čutiš škratka. Super. user posted image

miška, kako si? Nič te ni med klomifenkami. Maš pa res gužvo.user posted image

Ostale klomifenske punce, uživajte, počivajte, praznujte,.....v glavnem se imejte super huper fajn.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
29.12.2008 22:04:57   
miska73
Še pozdravček od mene. user posted image

Suzi ti boš pa že 12.1. na vrsti. Kolk bo to hitro. user posted image za hiter datum.

Fargi user posted image hvala srce za pošto.

Lučkec moj, so mi malo klomifenke te dni ušle... je tle tako zatišje, pa potem še jst ne kvasim mojih neumnosti...

Jst sem pa danes klicala v GK LJ. In sem od 16.1. uradno v 2. postopku IVF. user posted image

Drgač pa pupe...
Kak čemo se me zmenit za naš januarski zmenek.
Lučka koliko si ti mobilna glede na to, da si v bolniški.
Pa Suzi, glede na to, da imaš operacijo 12.1., a bi potem se prej dobile, ali počakamo po operaciji, da ti prideš k sebi?

En lep pozdravček tudi ostalim klomifenkam.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
29.12.2008 22:16:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Drgač pa pupe...
Kak čemo se me zmenit za naš januarski zmenek.
Lučka koliko si ti mobilna glede na to, da si v bolniški.
Pa Suzi, glede na to, da imaš operacijo 12.1., a bi potem se prej dobile, ali počakamo po operaciji, da ti prideš k sebi?

Jaz načeloma lahko. Itak vsaka odločba pravi, da moraš biti doma, G ti pa reče, da moraš iti vsak dan vsaj za kako uro na počasen sprehod. Tako, da sem mobilna. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
29.12.2008 22:33:37   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi, kako si kaj? Hvala za pošto, res noro dobra slikca.user posted image

hihi...mal drugačna voščilnica...zate pa za neelo sem tako naredila...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.12.2008 7:25:15   
Anonimen
Jutro.

Evo kar eno hitro kavico, ker nimam časa. user posted image

lučka, fargi, miška, ja, tud jaz sem vesela, da je šlo tko hitro, čeprav se mi je novembra zdel januar še grozno daleč.user posted image  Sem bila pripravljena, da bom na vrsti šele februarja, ampak sem ful vesela, da je šlo že tako hitro. Lahko se dobimo tudi pred mojo operacijo, sam povejte kdaj?? user posted image  Tam nekje od 5ega do 9ega?? Lahko tud ravno 9. - petek, ko bom šla iz LJ. Glede na to, da bojo naredil samo preiskave bom najbrž že nekje po kosilu lahko šla domov. Al se motim? user posted image

kje pa naša neela hodi??

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?