Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 13:52:20
|
|
|
|
soncek_25
|
Lučka in Suzi hvala. Ja, men se tut zdi zlo čudn, sploh ker prej ni blo problemov. Grozn se počutim, mal se mi vrti, slabo mi je, pa zellloooo sem zaspana in komaj čakam, da grem domov spat, to se mi res še ni zgodilo, da bi se tolk grozn počutla. Očitno so se pr men stranski učinki pojavli šele sedaj, čeprav sem nekje prebrala, da so slabosti in to med jemanjem in ne pol po tolkih dneh. Ja, po moje bom kar nehala z njimi, januarja imam tko Hsg, pol bom pa kar par ciklusov brez klomifena.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 13:59:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Lučka in Suzi hvala. Ja, men se tut zdi zlo čudn, sploh ker prej ni blo problemov. Grozn se počutim, mal se mi vrti, slabo mi je, pa zellloooo sem zaspana in komaj čakam, da grem domov spat, to se mi res še ni zgodilo, da bi se tolk grozn počutla. Očitno so se pr men stranski učinki pojavli šele sedaj, čeprav sem nekje prebrala, da so slabosti in to med jemanjem in ne pol po tolkih dneh. Ja, po moje bom kar nehala z njimi, januarja imam tko Hsg, pol bom pa kar par ciklusov brez klomifena. Ma pri meni so bili ti učinki še tudi par dni po koncu jemanja K. Ko boš šla na HSG, malo vprašaj o tem, pa če je to sploh normalno. Pa, da jih zgleda slabo prenašaš. Mogoče ti bodo lahko kaj svetovali, povedali,...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 14:13:27
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka. Ja lučka, res to že vemo. Me vse smo v srcu obtičale v obdobju pubertete, kajne? Kar se tiče spremstva naju s Fargi - seveda lahko participiraš zraven; ob vsakem UZ si bomo vzele frej dan, da ga bomo lahko nazdravljale ob vsakem rezultatu.. ..na dan D pa nama boš lahko držala rokco in bomo lahko imele seks v troje....Fargi/ jaz, ti in pa plavalčki najinih v injekciji....jupiii!!! Torej....ne samo, da bodo temelji Leonišča pred težko preiskušnjo, definitivno so usojeni k propadu pred cunamijem: lučka+Fargi+neela.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 14:32:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka. Ja lučka, res to že vemo. Me vse smo v srcu obtičale v obdobju pubertete, kajne? Kar se tiče spremstva naju s Fargi - seveda lahko participiraš zraven; ob vsakem UZ si bomo vzele frej dan, da ga bomo lahko nazdravljale ob vsakem rezultatu.. ..na dan D pa nama boš lahko držala rokco in bomo lahko imele seks v troje....Fargi/ jaz, ti in pa plavalčki najinih v injekciji....jupiii!!! Torej....ne samo, da bodo temelji Leonišča pred težko preiskušnjo, definitivno so usojeni k propadu pred cunamijem: lučka+Fargi+neela..... Komaj čakam
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 14:44:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Komaj čakam Pubertetnice ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 16:19:44
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi tecnobica, jaz bi na tvojem mestu šla naslednji ciklus nekje na 12 dan tja in rekla, da naj ti naredi UZ. Se mi zdi, da bo imel v januarju moj G 3 tedne dopust. Ne vem, kam naj se obrnem, če bi blo karkoli narobe. Sicer upam, da sploh ne bom rabila še en muke s klomifenom. Sam tud če se bo to uresničilo, bi mogla it na pregled h ginekologu enkrat v januarju. Čaki, kolk vas gre januarja na IUI. A tri? Joj, bo pa res veselo. A pivo naj bi pomagalo za folikle? Če pa ima pivo najvišji glikemičn indeks, kar pa odsvetujejo pri PCO. Berem, da ful berete. Joj, jaz že dolgo nisem nobene knjige prebrala, razen študijskih in pa kakšno otroško v šoli za bralno značko. Joj, kolk ste naklepetale. Saj vam ne sledim več.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 17:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, G mi je po 2 letih neuspehov predpisal K...Ampak zdaj ko berem tale formu sem malce zmedena, kako se ga pravilno dozira... G mi je rekel da ga naj jem 5-9 dan ter da naj bi ovulacija nastala 72 ur po zadnji tableti, nekje sem pa zasledila pa da ta nastopi 5 do 10 dan po zadnji tabeli, tako zdaj res vec ne vem kaj je pravilno... Mi lahko katera razlozi tole? Vnaprej hvala!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 18:16:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, G mi je po 2 letih neuspehov predpisal K...Ampak zdaj ko berem tale formu sem malce zmedena, kako se ga pravilno dozira... G mi je rekel da ga naj jem 5-9 dan ter da naj bi ovulacija nastala 72 ur po zadnji tableti, nekje sem pa zasledila pa da ta nastopi 5 do 10 dan po zadnji tabeli, tako zdaj res vec ne vem kaj je pravilno... Mi lahko katera razlozi tole? Vnaprej hvala!! Dobrodošla med nami. Vsi pravijo in tudi v navodilih pri K piše, da ovulacija nastopi 5-10 dni po zadnji tableti. Mogoče ti ej G hotel povedati, da imejta spolne odnose že 72 ur po zadnji tableti, saj naj bi semenčeca tako in tako lahko preživela več dni. Nič se obremenjevat s tem. Vidva lepo zaradi užitka in ne zaradi planiranja. Ker potem ne bo zabavno, bodo pritski,...kar pa ni dobro. V glavnem najkasneje po zadnji tabletki začnita vsake 2 dni, pa bo čisto v redu. Če pa boš začutila med tistimi dnevi, ko sem napisala da naj bi bila O, pa lahko vsak dan. V glavenem nič naj te ne skrbi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 18:16:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Komaj čakam Pubertetnice ... To pa zmeraj....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 18:18:09
|
|
|
|
lučka 25
|
tecnobica, sploh en razmišljaja o UZ, ker vama bo tako in tako uspelo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.12.2008 20:44:18
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka. Ja lučka, res to že vemo. Me vse smo v srcu obtičale v obdobju pubertete, kajne? Kar se tiče spremstva naju s Fargi - seveda lahko participiraš zraven; ob vsakem UZ si bomo vzele frej dan, da ga bomo lahko nazdravljale ob vsakem rezultatu.. ..na dan D pa nama boš lahko držala rokco in bomo lahko imele seks v troje....Fargi/ jaz, ti in pa plavalčki najinih v injekciji....jupiii!!! Torej....ne samo, da bodo temelji Leonišča pred težko preiskušnjo, definitivno so usojeni k propadu pred cunamijem: lučka+Fargi+neela..... uuuuuu, I like it!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 10:09:11
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Matejčika, jaz sem imela pred in med postopkom dieto, ampak če so punce na IVF rekle, da pivo pomaga, sem ga pila. Pa so šle kile glih tako dol, kot če ga ne bi. Joj, s čim se jaz tolažim in na kaj vas napeljujem. Ja, ja saj bom potem tudi klub AA vodila. No, ok. Potem pa bo že držalo. Gremo po pivo danes! Upam, da ne postanem alkoholik!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 11:37:05
|
|
|
|
neela
|
Ojla punce. Uspela sem dokončat z božičnimi nakupi!!! Jupiii... Sem pa drugi dan , pa me še vedno zvija. Pred vso to kemijo in postopki sploh nisem vedela, da imam , sedaj pa brez bolečin ne gre . Nalgesin pa je moj zvesti prijateljček v teh dnevih . Kako pa ste ve danes? Kaj počenjate?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 11:51:25
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, ja po postopkih so , res bolj boleče, še po sebej s temi z inekcijami. Pa tudi je močnejša. Upam, da bo kmalu bolje. Ja sem pa tudi že skoraj končala z nakupi, samo še ene par mi jih manjka. Ampak bom že. Fargi, a ne, dober plan za januar. Matejčika, ti kr popij kako pivo, saj jaz sem že obljubila da bom vodila klub AA, ker vas tako napeljujem k pitju.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 11:56:52
|
|
|
|
lučka 25
|
Drugače sem pa že imela razburljivo jutro in dopoldne. Ko sem vstala se mi je vlilo nekaj krvi, ki je takoj začela postajati vedno temnejša in se je res potem vse začelo umirjati. Za mirne živce sem šla k dežurnemu G, me je pregledal in naredil UZ. Z otročkom je vse v redu , sem se prav oddahnila. Krvavitev pa je bila lahko zaradi izločitve ta drugega propadlega zarodka, ali pa ker se maternica širi, potegne za sabo posteljico in tako poči kaka žilca. Zdaj moram pa bolj paziti, počivati in ne smem preveč pretiravati z napori. Res je, da sem bila včeraj dopoldne v nabavi za darila, popoldan sem šla najprej n sprehod z mami in mamo, potem pa še sama z mami, zvečer sem pa še likala. Bom morala res bolj paziti in ne pretiravat z raznimi opravili.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 12:39:32
|
|
|
|
Bibabibona
|
Ja po teh podatkih sodeč, je bil moj UZ verjetno zelo pozn, če bi mogu bit na 12 dan ciklusa. Kajti ZM sem imela 15.11. pol pa 8.12 U, pa je rekla, da ne more rečt, da je ovulacija bila. Potem, sem vprašala za menstruacijo kdaj bo če bo in je rekla, da jo pričakuje, čeprav jo jaz vsak dan pričakujem pa je kar ni pa ni. Ne vem ali naj kar pokličem, da se naročim in mi dajo kak Primolut Nor za sprožitev ali kaj. K ima še za 2 meseca in vsakokrat moram po jemanju na UZ. Lp
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 13:04:34
|
|
|
|
neela
|
lučka! Pazi vendar nase in na svojega tako pričakovanega ! Punca, sedaj odgovarjaš za 2! Pametno, da si šla pomirit svojo vest k G in da je vse ok, vendar res pazi nase, ok?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 14:56:42
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka! Pazi vendar nase in na svojega tako pričakovanega ! Punca, sedaj odgovarjaš za 2! Pametno, da si šla pomirit svojo vest k G in da je vse ok, vendar res pazi nase, ok? Se že pazim. Pa ne samo nase, ampak tudi na .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 14:58:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabibona Ja po teh podatkih sodeč, je bil moj UZ verjetno zelo pozn, če bi mogu bit na 12 dan ciklusa. Kajti ZM sem imela 15.11. pol pa 8.12 U, pa je rekla, da ne more rečt, da je ovulacija bila. Potem, sem vprašala za menstruacijo kdaj bo če bo in je rekla, da jo pričakuje, čeprav jo jaz vsak dan pričakujem pa je kar ni pa ni. Ne vem ali naj kar pokličem, da se naročim in mi dajo kak Primolut Nor za sprožitev ali kaj. K ima še za 2 meseca in vsakokrat moram po jemanju na UZ. Lp Ja, je bil pa UZ res prepozno, da bi se videlo, če bo O. Če je bila pa tudi ne more potem nič rečt. Jaz bi na tvojem mestu naredila test, da vsaj veš ali si . Drugače pa pokliči in povej za svoj problem, ti bodo že vedeli svetovat. Upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 16:58:37
|
|
|
|
Bibabibona
|
Hoj, hoj vsem skupaj ! Sem šla mal v gozd po razne dodatke za pod jelko oz. jaslice. Vse se pogovarjate o dieti pred postopkom. A mi lahko katera kaj več pove o tem, oz. kak namig česa ne jesti oz. kaj zmanjšati. Ker tile moji kg tut kar gor gredo pa se kar neki gibam pa količinsko ne jem tolk, včasih celo skoraj nič. Pa domačo nalogo tut delamo vsak dan tko da gibanje v tej smeri je. Sem zelo sladkosneda in se zelo trudim že kakšen mesec, nič sladkega, pa zelenjavo pa sadje, ampak nekje delam napako pa ne vem kje. Se priporočam za kakšen nasvet. Pozdravček vsem na forumu, mate res super odgovore, zelo pomagajo. LPP
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 17:26:16
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla....fargi ma pa obleko!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 19:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce! imam eno vprašanje! Začeti moram z jemanjem Klomifena. No vse lepo in prav, ampak moja krvavitev je taka, da je skoraj ni na vložku, opazna je samo ko se obrišem, pa še to je rjavkasto rdeče barve. A naj počakam da se mi orenk ulije al naj že te izcedke štejem za prve dni! hvala vam za odgovor!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 19:33:49
|
|
|
|
Fargesia
|
ja, definitivno počakaj dokler se ti ne ulije!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 21:20:23
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ojla....fargi ma pa obleko!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sigurno je lepa. Dobra si, da ti jo je uspelo tako kmalu najti, tako ki ti je všeč seveda. Itak boš pa spadala v klub ta lepih.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.12.2008 21:20:31
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo punce! imam eno vprašanje! Začeti moram z jemanjem Klomifena. No vse lepo in prav, ampak moja krvavitev je taka, da je skoraj ni na vložku, opazna je samo ko se obrišem, pa še to je rjavkasto rdeče barve. A naj počakam da se mi orenk ulije al naj že te izcedke štejem za prve dni! hvala vam za odgovor! Kot je že rekla Fargi, počakaj, da se ulije. Takrat se šele začne šteti prvi dan, vsaj tako pravijo G. Pa srečno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?