|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
19.12.2008 13:52:20   
soncek_25
Lučka in Suzi hvala. Ja, men se tut zdi zlo čudn, sploh ker prej ni blo problemov. Grozn se počutim, mal se mi vrti, slabo mi je, pa zellloooo sem zaspana in komaj čakam, da grem domov spat, to se mi res še ni zgodilo, da bi se tolk grozn počutla. Očitno so se pr men stranski učinki pojavli šele sedaj, čeprav sem nekje prebrala, da so slabosti in to med jemanjem in ne pol po tolkih dneh. Ja, po moje bom kar nehala z njimi, januarja imam tko Hsg, pol bom pa kar par ciklusov brez klomifena.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.12.2008 13:59:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Lučka in Suzi hvala. Ja, men se tut zdi zlo čudn, sploh ker prej ni blo problemov. Grozn se počutim, mal se mi vrti, slabo mi je, pa zellloooo sem zaspana in komaj čakam, da grem domov spat, to se mi res še ni zgodilo, da bi se tolk grozn počutla. Očitno so se pr men stranski učinki pojavli šele sedaj, čeprav sem nekje prebrala, da so slabosti in to med jemanjem in ne pol po tolkih dneh. Ja, po moje bom kar nehala z njimi, januarja imam tko Hsg, pol bom pa kar par ciklusov brez klomifena.

Ma pri meni so bili ti učinki še tudi par dni po koncu jemanja K. Ko boš šla na HSG, malo vprašaj o tem, pa če je to sploh normalno. Pa, da jih zgleda slabo prenašaš. Mogoče ti bodo lahko kaj svetovali, povedali,...

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.12.2008 14:13:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka.user posted image

Ja lučka, res to že vemo. Me vse smo v srcu obtičale v obdobju pubertete, kajne? user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče spremstva naju s Fargi - seveda lahko participiraš zraven; ob vsakem UZ si bomo vzele frej dan, da ga bomo lahko nazdravljale ob vsakem rezultatu..user posted image ..na dan D pa nama boš lahko držala rokco in bomo lahko imele seks v troje....Fargi/ jaz, ti in pa plavalčki najinih user posted image v injekciji....jupiii!!! user posted image

Torej....ne samo, da bodo temelji Leonišča pred težko preiskušnjo, definitivno so usojeni k propadu pred cunamijem: lučka+Fargi+neela.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.12.2008 14:32:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka.user posted image

Ja lučka, res to že vemo. Me vse smo v srcu obtičale v obdobju pubertete, kajne? user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče spremstva naju s Fargi - seveda lahko participiraš zraven; ob vsakem UZ si bomo vzele frej dan, da ga bomo lahko nazdravljale ob vsakem rezultatu..user posted image ..na dan D pa nama boš lahko držala rokco in bomo lahko imele seks v troje....Fargi/ jaz, ti in pa plavalčki najinih user posted image v injekciji....jupiii!!! user posted image

Torej....ne samo, da bodo temelji Leonišča pred težko preiskušnjo, definitivno so usojeni k propadu pred cunamijem: lučka+Fargi+neela.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Komaj čakam user posted image   user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.12.2008 14:44:04   
miska73

user posted image user posted image  Komaj čakam user posted image   user posted image  user posted image user posted image

Pubertetnice ... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.12.2008 16:19:44   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, jaz bi na tvojem mestu šla naslednji ciklus nekje na 12 dan tja in rekla, da naj ti naredi UZ.

Se mi zdi, da bo imel v januarju moj G 3 tedne dopust. Ne vem, kam naj se obrnem, če bi blo karkoli narobe. Sicer upam, da sploh ne bom rabila še en muke s klomifenom. Sam tud če se bo to uresničilo, bi mogla it na pregled h ginekologu enkrat v januarju.

Čaki, kolk vas gre januarja na IUI. A tri? Joj, bo pa res veselo.

A pivo naj bi pomagalo za folikle? Če pa ima pivo najvišji glikemičn indeks, kar pa odsvetujejo pri PCO.

Berem, da ful berete. Joj, jaz že dolgo nisem nobene knjige prebrala, razen študijskih in pa kakšno otroško v šoli za bralno značko.

Joj, kolk ste naklepetale. Saj vam ne sledim več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.12.2008 17:39:41   
Anonimen
Pozdravljene, G mi je po 2 letih neuspehov predpisal K...Ampak zdaj ko berem tale formu sem malce zmedena, kako se ga pravilno dozira... G mi je rekel da ga naj jem 5-9 dan ter da naj bi ovulacija nastala 72 ur po zadnji tableti, nekje sem pa zasledila pa da ta nastopi 5 do 10 dan po zadnji tabeli, tako zdaj res vec ne vem kaj je pravilno... Mi lahko katera razlozi tole? Vnaprej hvala!!

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.12.2008 18:16:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene, G mi je po 2 letih neuspehov predpisal K...Ampak zdaj ko berem tale formu sem malce zmedena, kako se ga pravilno dozira... G mi je rekel da ga naj jem 5-9 dan ter da naj bi ovulacija nastala 72 ur po zadnji tableti, nekje sem pa zasledila pa da ta nastopi 5 do 10 dan po zadnji tabeli, tako zdaj res vec ne vem kaj je pravilno... Mi lahko katera razlozi tole? Vnaprej hvala!!

Dobrodošla med nami. Vsi pravijo in tudi v navodilih pri K piše, da ovulacija nastopi 5-10 dni po zadnji tableti. Mogoče ti ej G hotel povedati, da imejta spolne odnose že 72 ur po zadnji tableti, saj naj bi semenčeca tako in tako lahko preživela več dni. Nič se obremenjevat s tem. Vidva lepo user posted image  zaradi užitka in ne zaradi planiranja. Ker potem ne bo zabavno, bodo pritski,...kar pa ni dobro. V glavnem najkasneje po zadnji tabletki začnita user posted image  vsake 2 dni, pa bo čisto v redu. Če pa boš začutila med tistimi dnevi, ko sem napisala da naj bi bila O, pa lahko user posted image  vsak dan.

V glavenem nič naj te ne skrbi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.12.2008 18:16:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pubertetnice ... user posted image

To pa zmeraj....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.12.2008 18:18:09   
lučka 25
tecnobica, sploh en razmišljaja o UZ, ker vama bo tako in tako uspelo.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.12.2008 20:44:18   
Fargesia

uuuuuu, I like it!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.12.2008 10:09:11   
Matejčika

Matejčika, jaz sem imela pred in med postopkom dieto, ampak če so punce na IVF rekle, da pivo pomaga, sem ga pila. Pa so šle kile glih tako dol, kot če ga ne bi. Joj, s čim se jaz tolažim in na kaj vas napeljujem. Ja, ja saj bom potem tudi klub AA vodila.user posted image

No, ok. Potem pa bo že držalo. Gremo po pivo danes! user posted image Upam, da ne postanem alkoholik! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.12.2008 11:37:05   
neela
Ojla punce.
Uspela sem dokončat z božičnimi nakupi!!! Jupiii...user posted image
Sem pa drugi dan user posted image , pa me še vedno zvija. Pred vso to kemijo in postopki sploh nisem vedela, da imam user posted image , sedaj pa brez bolečin ne gre user posted image . Nalgesin pa je moj zvesti prijateljček v teh dnevih user posted image .

Kako pa ste ve danes? Kaj počenjate?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.12.2008 11:51:25   
lučka 25
neela, ja po postopkih so user posted image , res bolj boleče, še po sebej s temi z inekcijami. Pa tudi user posted image  je močnejša. Upam, da bo kmalu bolje. Ja sem pa tudi že skoraj končala z nakupi, samo še ene par mi jih manjka. Ampak bom že.user posted image

Fargi, a ne, dober plan za januar.user posted image

Matejčika, ti kr popij kako pivo, saj jaz sem že obljubila da bom vodila klub AA, ker vas tako napeljujem k pitju.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.12.2008 11:56:52   
lučka 25
Drugače sem pa že imela razburljivo jutro in dopoldne. Ko sem vstala  se mi je vlilo nekaj krvi, ki je takoj začela postajati vedno temnejša in se je res potem vse začelo umirjati. Za mirne živce sem šla k dežurnemu G, me je pregledal in naredil UZ. Z otročkom je vse v reduuser posted image , sem se prav oddahnila. Krvavitev pa je bila lahko zaradi izločitve ta drugega propadlega zarodka, ali pa ker se maternica širi, potegne za sabo posteljico in tako poči kaka žilca. Zdaj moram pa bolj paziti, počivati in ne smem preveč pretiravati z napori. Res je, da sem bila včeraj dopoldne v nabavi za darila, popoldan sem šla najprej n sprehod z mami in mamo, potem pa še sama z mami, zvečer sem pa še likala. Bom morala res bolj paziti in ne pretiravat z raznimi opravili.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.12.2008 12:39:32   
Bibabibona
Ja po teh podatkih sodeč, je bil moj UZ verjetno zelo pozn, če bi mogu bit na 12 dan ciklusa.
Kajti ZM sem imela 15.11. pol pa 8.12 U, pa je rekla, da ne more rečt, da je ovulacija bila.

Potem, sem vprašala za menstruacijo kdaj bo če bo in je rekla, da jo pričakuje, čeprav jo jaz vsak dan pričakujem pa je kar ni pa ni. Ne vem ali naj kar pokličem, da se naročim in mi dajo kak Primolut Nor za sprožitev ali kaj.

K ima še za 2 meseca in vsakokrat moram po jemanju na UZ.
Lp

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.12.2008 13:04:34   
neela
user posted image lučka! Pazi vendar nase in na svojega tako pričakovanega user posted image ! Punca, sedaj odgovarjaš za 2! Pametno, da si šla pomirit svojo vest k G in da je vse ok, vendar res pazi nase, ok?

(odgovor članu Bibabibona)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.12.2008 14:56:42   
lučka 25

user posted image lučka! Pazi vendar nase in na svojega tako pričakovanega user posted image ! Punca, sedaj odgovarjaš za 2! Pametno, da si šla pomirit svojo vest k G in da je vse ok, vendar res pazi nase, ok?

Se že pazim. user posted image  Pa ne samo nase, ampak tudi na user posted image .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.12.2008 14:58:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabibona

Ja po teh podatkih sodeč, je bil moj UZ verjetno zelo pozn, če bi mogu bit na 12 dan ciklusa.
Kajti ZM sem imela 15.11. pol pa 8.12 U, pa je rekla, da ne more rečt, da je ovulacija bila.

Potem, sem vprašala za menstruacijo kdaj bo če bo in je rekla, da jo pričakuje, čeprav jo jaz vsak dan pričakujem pa je kar ni pa ni. Ne vem ali naj kar pokličem, da se naročim in mi dajo kak Primolut Nor za sprožitev ali kaj.

K ima še za 2 meseca in vsakokrat moram po jemanju na UZ.
Lp

Ja, je bil pa UZ res prepozno, da bi se videlo, če bo O. Če je bila pa tudi ne more potem nič rečt. Jaz bi na tvojem mestu naredila test, da vsaj veš ali si user posted image . Drugače pa pokliči in povej za svoj problem, ti bodo že vedeli svetovat.

Upam na najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.12.2008 16:58:37   
Bibabibona
Hoj, hoj vsem skupaj !

Sem šla mal v gozd po razne dodatke za pod jelko oz. jaslice.

Vse se pogovarjate o dieti pred postopkom. A mi lahko katera kaj več pove o tem, oz. kak namig česa ne jesti oz. kaj zmanjšati. Ker tile moji kg tut kar gor gredo pa se kar neki gibam pa količinsko ne jem tolk, včasih celo skoraj nič. Pa domačo nalogo tut delamo vsak dan tko da gibanje v tej smeri je.

Sem zelo sladkosneda in se zelo trudim že kakšen mesec, nič sladkega, pa zelenjavo pa sadje, ampak nekje delam napako pa ne vem kje. 

Se priporočam za kakšen nasvet.

Pozdravček vsem na forumu, mate res super odgovore, zelo pomagajo.

LPP

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.12.2008 17:26:16   
Fargesia
ojla....fargi ma pa obleko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.12.2008 19:11:06   
Anonimen
Živjo punce! imam eno vprašanje! Začeti moram z jemanjem Klomifena. No vse lepo in prav, ampak moja krvavitev je taka, da je skoraj ni na vložku, opazna je samo ko se obrišem, pa še to je rjavkasto rdeče barve. A naj počakam da se mi user posted image  orenk ulije al naj že te izcedke štejem za prve dni! hvala vam za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.12.2008 19:33:49   
Fargesia
ja, definitivno počakaj dokler se ti ne ulije!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.12.2008 21:20:23   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ojla....fargi ma pa obleko!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sigurno je lepa. Dobra si, da ti jo je uspelo tako kmalu najti, tako ki ti je všeč seveda. Itak boš pa spadala v klub ta lepih. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.12.2008 21:20:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo punce! imam eno vprašanje! Začeti moram z jemanjem Klomifena. No vse lepo in prav, ampak moja krvavitev je taka, da je skoraj ni na vložku, opazna je samo ko se obrišem, pa še to je rjavkasto rdeče barve. A naj počakam da se mi user posted image  orenk ulije al naj že te izcedke štejem za prve dni! hvala vam za odgovor!

Kot je že rekla Fargi, počakaj, da se user posted image  ulije. Takrat se šele začne šteti prvi dan, vsaj tako pravijo G.

Pa srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?