lučka 25
|
ojla. Danes je pa pri meni čisto druga pesem. Včeraj smo čajčkal pa med scimetom jedli z grlo. In kaj je nastalo od tega, ja jaz polna energije. Zdaj pa ne vem, a so vsi zvarki pomagal, a sem tako strašna, da so se me bacili kar ustrašili. Sem bla pa dopoldan že v LJ v šopingu, me je moj peljal, k je mel en sestanek, jaz pa sem imela svobodo pri zapravljanju (ne vem kaj mu je bilo, da mij dovolil, da se mu ni poslabšal ). Pa dosti o meni. neela, super, huper, mega, špon, dibest,...da je ta prišla. Tako, da bosta s fargi res uživali skupaj n IUI. Bosta videli, koliko pozitivne energije si bosta dali, da vama bo 1000% uspelo. Fargi, kako si mi? A če bosta z neelo skupaj v postopku, a se lahko še jaz vrinem zraven, tko za drušno pa kakšno traparijo všpičit. miška, zdaj pa jaz ne vem, če nisem bila med IVF postopkom mal pijanka, k sem vsak dan pila pivo. Imam pa jaz rada pivo in to ta temnega ali p mešanega. Sem šla vsak dan ven na pivo, al z mojim, al pa s starši (kam sem to vodi, da otroci opijajo starše, oni pa nimajo nič proti ). suzi, jaz sem včerja, ko sem bolj kavčkala prebrala celo knjigo (Puščavska roža). Bom mogl it v knjiižnico po malo zaloge, da bom brala, ker mi to kar paše. Drugače so pa moje slabosti bolj take, da teko kaj spravim vase, bruham pa hvalu bogu ne. Danes sem na primer kot rožca, včeraj sem bila pa kot ovenela rožca. Matejčika, jaz sem imela pred in med postopkom dieto, ampak če so punce na IVF rekle, da pivo pomaga, sem ga pila. Pa so šle kile glih tako dol, kot če ga ne bi. Joj, s čim se jaz tolažim in na kaj vas napeljujem. Ja, ja saj bom potem tudi klub AA vodila. Anya22, moraš kar pozitivno razmišljat, da bo uspelo. Pa nič razmišljat kdo je kriv, ker za to ni noben kriv. V tenm sta skupaj, se podpirata,... Vsi G pravijo, da je par neploden, ne da je ženska ali moški neploden. Te misli daj kar stran, razmišljaj pozitivno, ker zdaj vama bo pa uspelo, a prav? sonček_25, samo ti stranski učinki so pa močni. Veš meni se je samo vrtelo, včasih tako, kot da sem vsa "zadeta". Zato sem zadnje 3.cikluse jemala K zvečer, da sem se temu čez dan ognila. Upam, da se vse umiri in boš kmalu bolje. Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka.
|