|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
17.12.2008 11:22:38   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Da poročam še jaz: na 18. dan sem tudi jaz danes zjutraj dobila ful krvavega oz. rjavega izcedka. Nimam pojma kaj je to. user posted image

Vgnezditvena krvavitev mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.12.2008 11:25:42   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: pin

Pozdravljena Bibabilona!

Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo.

Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim user posted image  ali pa user posted image . Poročam

za božička dobiš user posted image . user posted image

JA. Tako kot jaz. user posted image

Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo?

V navodilah piše, da pri večini nastopi 7mi dan. Lahko pa nastopi od 5.-11. dne po zadnji vzeti tableti. Mene tudi ni nič UZ spremljala. Sem študirala, da pa bi zdaj šla samoplačniško nekam drugam. Samo nevem kolko kaj to stane?!user posted image

Aha, pol bi lahko bla ovulacija.

Saj jaz bi mojga ginekologa že prepričala, samo potem bi mogla bit tiste dni pri starših (100 km), pa glumit, da imam opravke vsak drugi dan, pa še bi mamo firbec matral. No, v drugem krogu (če bo) bo pa itak moj ginekolog odsoten.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.12.2008 13:10:43   
Anonimen
tecnobica, ni vgnezditvena. Ta mesec nisem bila na K, tako, da niti O nisem imela. Pa še neprehodne jajcevode imam, tako, da ni možnosti.

fargi???

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.12.2008 13:30:59   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: roth

malo prišla po kukat,nazadnje sem bila marca gor,tko da lepo vam uspeva veliko novih in veliko nosečk.
JAZ vam pa morem napisati,da ko smo bili marca že tko obupani smo mislili it v prago na umetno,samoplačniško,hodila sva doktor rešu itd itd.leto pa pol na klomifenu,v presletkih in nič nič haska,tko da enostavno sem vrgla puško v kuruzo.Dveleti nazaj spontani splav odmrtje ploda,stara sem sedaj že 38 let doma imam hčerkico 16 let.Enostavno sem rekla negrem se več žjuci sekiranje zakaj nerata itd.IN GLEJGA ZLOMKA,ME ČETRTEK PONOČI TRGA ZVIJA NAMREČ BI MORALA DOBITI user posted image V SOBTO NEDELJO ISTO IN TO VSAKIH TOLIKO ČASA ŠČIPA,KO DA SE BO VSAK ČAS VLILO,V PONEDELJEK SE JE VSE UMIRILO,RAZEN JOŠKICE MALENKOST NA OTIP BOLIJO user posted image NAMREČ JE ZAMUJALA 3 DNI,TKO DA V LEKARNO 3 TESTE VSI 3JEuser posted image user posted image user posted image TKO DA PO TOLIKEM ČASU TRUDA IN OBUPA ŠE SKAKAT DO PLAFONA NISEM MOGLA,KER ENOSTAVNO NEMORAM VERJET.DOBENIH ZNAKOV NIČ NIČ TKO DA NEVEM ČE JE SPLOH OK,GINEKOLOU SE ŠE NISEM NAROČILA KER JE ITAK PREZGODAJ VIDI SE ŠE VERJETN NIČ.TKO DA NEVEM KAJ NAJ VAM SPLOH SVETUJEM,NAJBOLJE DA VRŽETE PUŠKO V KUROZO MOGOČE PA POTEM RATA TKO KO MENI NO MALO HECA AMPAK JAS<  SEM JO PA DOBESEDNO,DRŽI PA DA SE NESMEMO OBREMENJEVATI .

Sem prekopirala s teme klomifenk 2008 1. del. To pa zato, ker je lahko to tudi spdbudna zgodba za katero od nas, da naj nikoli ne obupamoin to tudi nad naravno nosečnostjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.12.2008 13:33:52   
sonček85
jaz se vam javljam po dolgem ,času ,ker sem imela pregled in vam poročam da smo zdravi,težki520g,premer trebuščka 168,mami se je zredila samo 6kg,ena nogica je dolga 41mm in lepo napredujemo.

Me pa zanima a je kakšna nova srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kako se kaj ve počutite nosečke,nf,lučka,......

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.12.2008 14:40:40   
Fargesia
žal vam moram sporočit da se je ulilo....tak da januarja bodo mel prenovo leonišča, k bova midva z neelo vse tam uničle!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.12.2008 16:17:08   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

žal vam moram sporočit da se je ulilo....tak da januarja bodo mel prenovo leonišča, k bova midva z neelo vse tam uničle!user posted image

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.12.2008 18:18:52   
gigi1
Fargi žal mi je lubica user posted image user posted image user posted image . Drži se.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.12.2008 18:43:48   
miska73
Fargi, neela potem pa lahko kar začnemo delat plane za januar, kako bomo pivo pile za rast foliklov.
Jst ga bom rabla pit sicer bolj februarja, ampak se ga moram že malo prej navadit...

Drgač pa Fargica, upam da boš čimprej šla čez tale neuspeh...
Pa da začnemo ena drugo pripravljat in šopat s pozitivno nagajivo energijo za postopke naslednje leto...

Še prej pa en velik user posted image od mene.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.12.2008 19:10:52   
Fargesia
gigi, tecnobica in miska, hvala!!!

miska, sej veš kakšne smo me stare borke...sem že nafilana za naprej!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.12.2008 20:16:04   
lučka 25
Fargi, še enkrat user posted image . Vidim, da si danes že bolje in polna energije za nove boje. tako je prav.
Samo bosta pa z neelo res naredili celo štalo tam na GK, ko bosta skupaj maširali sem in tja. Pa še miška potem,...bogi reveži, si vas bojo zapomnili za še pa še dolgo. Bo sigurno uspelo, samo da ne boste več prišle v boj, ker si ne bodo več mogli privoščit prenove. Mal heca.  user posted image

Drugače pa user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.12.2008 21:04:48   
neela
Joj, joj....pa ve ste že malodane ta naš januarski pohod proti Leonišču tako napihnile, kot da bo ob našem tamkajšnjem obisku vesoljni potop?!?!? user posted image

Pa kaj si moramo, če pa smo tako fejst...user posted image ...kajne Fargi in miška....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.12.2008 21:25:13   
Balonchy
Fargi - žal mi je... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam januarska varianta bo pa ratala, ne!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.12.2008 22:11:17   
Anya22
PUnce, dober večer. Rada bi se vam pridružila, kajti bom začela jamati klomifen, ker nam z možem ne rata in ne rata zagledati +. Jutri moram poklicat mojo G, kajti se bo ju3 vlila user posted image , ker imam že danes malo rjavega izcedka, tako, da mi bojo vzeli kri,d a vidijo koliko hormona imam in nato od 5. dneva naprej pa bom začela zaenkrat jemati po polovičko klomifena do 9. dne, nato mi bo naredila ultrazvok in bo sledila kako folikel raste,...... Upam, da bi nama ratalo že v prvem ciklusu. lp

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.12.2008 9:30:16   
Anonimen
Jutro..

Najbrž spet hočete čajčeka, kavo... Ste postale prav zahtevne. user posted image  No, pa naj vam bo..

Najprej čajček user posted image , pa še kava user posted image , pa še sokec, da bo malo vitaminov.. user posted image

matejčika, tudi ti si lahko privoščiš tele stvari, čeprav si na dieti. Od virtualnega sveta se še noben ni redil.user posted image

fargi, user posted image user posted image user posted image . Vidim, da si že pozitivno naravnana za naprej. user posted image   user posted image  Bravo. Joj, to se bodo zdravniki križali, ko bodo videli vaju z neelo. user posted image   user posted image   user posted image  Bo pa ful luštno za vaju, k boste skupaj postale user posted image , pa boste potem lahko eno drugo tolažile in vzpodbujale.. Pa potem skupaj vozičkale user posted image ..

anya, dobrodošla!!! Tudi jaz držim pesti, da bo že prvi ciklus uspešen!! sicer pa vidim, da imaš doma že enega razgrajača.user posted image

kje pa je naša nf in campi?? user posted image

Hm.. danes si pa niste zaslužile postrežbe.. niste nič pridno tipkale.user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.12.2008 10:00:59   
neela
Prva kofetarca že prijavljena!!! Mmmmmm....kako dišiiiiii.... HVALA suzi!
Suzi, jaz ti želim, da se te tri dni, ko boš v bolnici spočiješ od nas, ne pa da te ne maramo! Našo najmlajšo članico vražjih klomifenk pa res ne gledamo grdo! user posted image

Kakšno vreme kaj imate vi? Pri nas še kar ta dež! Ma smo res na dolenjskem, ampak tolk dol pa spet ne, da si ne bi tud malo snega zaslužili, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.12.2008 10:23:44   
Shuka
Fargi - user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.12.2008 10:39:44   
Anonimen
ja, ja, neela.. nič se zdaj zgovarjat, da nisi tko mislila. user posted image   user posted image  Pri nas gre pa dež, vmes malo sneg.. Pa ful je začel pihat. user posted image

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.12.2008 11:08:57   
baby1978
Pozdravljene...

Jaz sem nova na vaši strani. Pred nama je 4 krog. Včeraj sem pri ginekologu dobila duphaston. No pa bomo videli. Malo sem skeptična glede jemanja le-teh tabletk. Ima katera izkušnje?
L:P: baby1978

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.12.2008 11:48:31   
miska73
En hitri pozrdarv.

Pa suzi hudiča, kje maš ti sneg med dežjem. Tu pri nas 20km stran od tebe je sam dež, lije pa za pop...
Ej, hvala za vse zajtrke, ki nam jih tolk lepo serviraš.

A ja, pa to sem ti jst tud mislal namignat, da ko boš šla na laparo, samo en dober krimi roman vzemi s sabo. Prou paše se mal odpočit od TV-ja, compa in ostalega... saj z nami si pa lahko (oziroma moraš biti) na vezi prek SMS-ov.
Jst sem si po laparo potem res vzela še ene par dni samo za branje romanov.
To je vsaj pri meni najboljši način, da res počivam in sem pri miru.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.12.2008 11:51:34   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Pozdravljene...

Jaz sem nova na vaši strani. Pred nama je 4 krog. Včeraj sem pri ginekologu dobila duphaston. No pa bomo videli. Malo sem skeptična glede jemanja le-teh tabletk. Ima katera izkušnje?
L:P: baby1978

Baby dobrodošla. Dabroston ti odebeli sluznico, ki ti jo sicer K tanjša.
Tak, da je zelo vredu, da ga jemlješ.
Jst sem ga tudi imela predpisanega v 4.-6. ciklusu Klomifena. Jemala sem ga pa 10 dni od 16.-25. dne.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.12.2008 11:57:44   
tecnobica
Anja22, pozdravljena tudi ti med nami. Držim pesti zate.

Suzi pa zmeraj za nas s kavico in čajem poskrbi. No, jaz sem si vzela kar pomarančni sok. malo vitaminčkov je treba popit. Hvala.

Neela, a še nič ne sneži na Dolenjskem? No tle piha burja in ščije dež. Sploh ne vem več, kako izgleda sonček v tem cajtu.

baby1978, tudi ti pozdravljena med nami. Za kaj pa so te tablete, ko si jih dobila? Meni ni nič znano.

Nč, grem si neki za kosilček naredit.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.12.2008 12:31:16   
neela
miška, tako se govori! You're my kind of girl! suzi, ti pa le posluš starejše...user posted image

anya in pa baby - user posted image

tečnobica - ja, sedaj pa je nekaj belega začelo padati z neba....vendar ravno za vzorec....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.12.2008 12:32:04   
Anonimen
Punce, imam eno vprašanje. K jemljem že drugi ciklus, a nikoli nisem bila na UZ. Imam pravico zahtevati UZ ali ne? Mi lahko katera pove, kje lahko preverim, ali je to moja pravica ali ne?
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.12.2008 12:59:30   
Anonimen
neela in miška, ok, ok.. To, da bom eno potovalko knjig vzela s seboj je itak jasno. user posted image  Miška, pri nas že sedaj ene 2 ure kar precej sneži (500 m nadmorske).. Sem malo bolj v hribih doma, kot pa ti. user posted image

tecnobica, če maš sluznico dovolj debelo, potem ti jih ni treba jemat. Enkrat ga vprašanj na UZ.

anonimna, ne vem če kje piše, da lahko to zahtevaš. Pač vprašaj svojega G in vztrajaj, da želiš vedeti če sploh reagiraš na Klomifen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?