Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 11:22:38
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Da poročam še jaz: na 18. dan sem tudi jaz danes zjutraj dobila ful krvavega oz. rjavega izcedka. Nimam pojma kaj je to. Vgnezditvena krvavitev mogoče?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 11:25:42
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: pin Pozdravljena Bibabilona! Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo. Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim ali pa . Poročam za božička dobiš . JA. Tako kot jaz. Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo? V navodilah piše, da pri večini nastopi 7mi dan. Lahko pa nastopi od 5.-11. dne po zadnji vzeti tableti. Mene tudi ni nič UZ spremljala. Sem študirala, da pa bi zdaj šla samoplačniško nekam drugam. Samo nevem kolko kaj to stane?! Aha, pol bi lahko bla ovulacija. Saj jaz bi mojga ginekologa že prepričala, samo potem bi mogla bit tiste dni pri starših (100 km), pa glumit, da imam opravke vsak drugi dan, pa še bi mamo firbec matral. No, v drugem krogu (če bo) bo pa itak moj ginekolog odsoten.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 13:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tecnobica, ni vgnezditvena. Ta mesec nisem bila na K, tako, da niti O nisem imela. Pa še neprehodne jajcevode imam, tako, da ni možnosti. fargi???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 13:30:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: roth malo prišla po kukat,nazadnje sem bila marca gor,tko da lepo vam uspeva veliko novih in veliko nosečk. JAZ vam pa morem napisati,da ko smo bili marca že tko obupani smo mislili it v prago na umetno,samoplačniško,hodila sva doktor rešu itd itd.leto pa pol na klomifenu,v presletkih in nič nič haska,tko da enostavno sem vrgla puško v kuruzo.Dveleti nazaj spontani splav odmrtje ploda,stara sem sedaj že 38 let doma imam hčerkico 16 let.Enostavno sem rekla negrem se več žjuci sekiranje zakaj nerata itd.IN GLEJGA ZLOMKA,ME ČETRTEK PONOČI TRGA ZVIJA NAMREČ BI MORALA DOBITI V SOBTO NEDELJO ISTO IN TO VSAKIH TOLIKO ČASA ŠČIPA,KO DA SE BO VSAK ČAS VLILO,V PONEDELJEK SE JE VSE UMIRILO,RAZEN JOŠKICE MALENKOST NA OTIP BOLIJO NAMREČ JE ZAMUJALA 3 DNI,TKO DA V LEKARNO 3 TESTE VSI 3JE TKO DA PO TOLIKEM ČASU TRUDA IN OBUPA ŠE SKAKAT DO PLAFONA NISEM MOGLA,KER ENOSTAVNO NEMORAM VERJET.DOBENIH ZNAKOV NIČ NIČ TKO DA NEVEM ČE JE SPLOH OK,GINEKOLOU SE ŠE NISEM NAROČILA KER JE ITAK PREZGODAJ VIDI SE ŠE VERJETN NIČ.TKO DA NEVEM KAJ NAJ VAM SPLOH SVETUJEM,NAJBOLJE DA VRŽETE PUŠKO V KUROZO MOGOČE PA POTEM RATA TKO KO MENI NO MALO HECA AMPAK JAS< SEM JO PA DOBESEDNO,DRŽI PA DA SE NESMEMO OBREMENJEVATI . Sem prekopirala s teme klomifenk 2008 1. del. To pa zato, ker je lahko to tudi spdbudna zgodba za katero od nas, da naj nikoli ne obupamoin to tudi nad naravno nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 13:33:52
|
|
|
|
sonček85
|
jaz se vam javljam po dolgem ,času ,ker sem imela pregled in vam poročam da smo zdravi,težki520g,premer trebuščka 168,mami se je zredila samo 6kg,ena nogica je dolga 41mm in lepo napredujemo. Me pa zanima a je kakšna nova srečka nosečka in kako se kaj ve počutite nosečke,nf,lučka,......
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 14:40:40
|
|
|
|
Fargesia
|
žal vam moram sporočit da se je ulilo....tak da januarja bodo mel prenovo leonišča, k bova midva z neelo vse tam uničle!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 16:17:08
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia žal vam moram sporočit da se je ulilo....tak da januarja bodo mel prenovo leonišča, k bova midva z neelo vse tam uničle! Ojej
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 18:18:52
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi žal mi je lubica . Drži se.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 18:43:48
|
|
|
|
miska73
|
Fargi, neela potem pa lahko kar začnemo delat plane za januar, kako bomo pivo pile za rast foliklov. Jst ga bom rabla pit sicer bolj februarja, ampak se ga moram že malo prej navadit... Drgač pa Fargica, upam da boš čimprej šla čez tale neuspeh... Pa da začnemo ena drugo pripravljat in šopat s pozitivno nagajivo energijo za postopke naslednje leto... Še prej pa en velik od mene.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 19:10:52
|
|
|
|
Fargesia
|
gigi, tecnobica in miska, hvala!!! miska, sej veš kakšne smo me stare borke...sem že nafilana za naprej!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 20:16:04
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, še enkrat . Vidim, da si danes že bolje in polna energije za nove boje. tako je prav. Samo bosta pa z neelo res naredili celo štalo tam na GK, ko bosta skupaj maširali sem in tja. Pa še miška potem,...bogi reveži, si vas bojo zapomnili za še pa še dolgo. Bo sigurno uspelo, samo da ne boste več prišle v boj, ker si ne bodo več mogli privoščit prenove. Mal heca. Drugače pa
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 21:04:48
|
|
|
|
neela
|
Joj, joj....pa ve ste že malodane ta naš januarski pohod proti Leonišču tako napihnile, kot da bo ob našem tamkajšnjem obisku vesoljni potop?!?!? Pa kaj si moramo, če pa smo tako fejst... ...kajne Fargi in miška....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 21:25:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Fargi - žal mi je... Sam januarska varianta bo pa ratala, ne!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 22:11:17
|
|
|
|
Anya22
|
PUnce, dober večer. Rada bi se vam pridružila, kajti bom začela jamati klomifen, ker nam z možem ne rata in ne rata zagledati +. Jutri moram poklicat mojo G, kajti se bo ju3 vlila , ker imam že danes malo rjavega izcedka, tako, da mi bojo vzeli kri,d a vidijo koliko hormona imam in nato od 5. dneva naprej pa bom začela zaenkrat jemati po polovičko klomifena do 9. dne, nato mi bo naredila ultrazvok in bo sledila kako folikel raste,...... Upam, da bi nama ratalo že v prvem ciklusu. lp
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 9:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. Najbrž spet hočete čajčeka, kavo... Ste postale prav zahtevne. No, pa naj vam bo.. Najprej čajček , pa še kava , pa še sokec, da bo malo vitaminov.. matejčika, tudi ti si lahko privoščiš tele stvari, čeprav si na dieti. Od virtualnega sveta se še noben ni redil. fargi, . Vidim, da si že pozitivno naravnana za naprej. Bravo. Joj, to se bodo zdravniki križali, ko bodo videli vaju z neelo. Bo pa ful luštno za vaju, k boste skupaj postale , pa boste potem lahko eno drugo tolažile in vzpodbujale.. Pa potem skupaj vozičkale .. anya, dobrodošla!!! Tudi jaz držim pesti, da bo že prvi ciklus uspešen!! sicer pa vidim, da imaš doma že enega razgrajača. kje pa je naša nf in campi?? Hm.. danes si pa niste zaslužile postrežbe.. niste nič pridno tipkale.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 10:00:59
|
|
|
|
neela
|
Prva kofetarca že prijavljena!!! Mmmmmm....kako dišiiiiii.... HVALA suzi! Suzi, jaz ti želim, da se te tri dni, ko boš v bolnici spočiješ od nas, ne pa da te ne maramo! Našo najmlajšo članico vražjih klomifenk pa res ne gledamo grdo! Kakšno vreme kaj imate vi? Pri nas še kar ta dež! Ma smo res na dolenjskem, ampak tolk dol pa spet ne, da si ne bi tud malo snega zaslužili, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 10:23:44
|
|
|
|
Shuka
|
Fargi -
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 10:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ja, neela.. nič se zdaj zgovarjat, da nisi tko mislila. Pri nas gre pa dež, vmes malo sneg.. Pa ful je začel pihat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 11:08:57
|
|
|
|
baby1978
|
Pozdravljene... Jaz sem nova na vaši strani. Pred nama je 4 krog. Včeraj sem pri ginekologu dobila duphaston. No pa bomo videli. Malo sem skeptična glede jemanja le-teh tabletk. Ima katera izkušnje? L:P: baby1978
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 11:48:31
|
|
|
|
miska73
|
En hitri pozrdarv. Pa suzi hudiča, kje maš ti sneg med dežjem. Tu pri nas 20km stran od tebe je sam dež, lije pa za pop... Ej, hvala za vse zajtrke, ki nam jih tolk lepo serviraš. A ja, pa to sem ti jst tud mislal namignat, da ko boš šla na laparo, samo en dober krimi roman vzemi s sabo. Prou paše se mal odpočit od TV-ja, compa in ostalega... saj z nami si pa lahko (oziroma moraš biti) na vezi prek SMS-ov. Jst sem si po laparo potem res vzela še ene par dni samo za branje romanov. To je vsaj pri meni najboljši način, da res počivam in sem pri miru.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 11:51:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978 Pozdravljene... Jaz sem nova na vaši strani. Pred nama je 4 krog. Včeraj sem pri ginekologu dobila duphaston. No pa bomo videli. Malo sem skeptična glede jemanja le-teh tabletk. Ima katera izkušnje? L:P: baby1978 Baby dobrodošla. Dabroston ti odebeli sluznico, ki ti jo sicer K tanjša. Tak, da je zelo vredu, da ga jemlješ. Jst sem ga tudi imela predpisanega v 4.-6. ciklusu Klomifena. Jemala sem ga pa 10 dni od 16.-25. dne.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 11:57:44
|
|
|
|
tecnobica
|
Anja22, pozdravljena tudi ti med nami. Držim pesti zate. Suzi pa zmeraj za nas s kavico in čajem poskrbi. No, jaz sem si vzela kar pomarančni sok. malo vitaminčkov je treba popit. Hvala. Neela, a še nič ne sneži na Dolenjskem? No tle piha burja in ščije dež. Sploh ne vem več, kako izgleda sonček v tem cajtu. baby1978, tudi ti pozdravljena med nami. Za kaj pa so te tablete, ko si jih dobila? Meni ni nič znano. Nč, grem si neki za kosilček naredit.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 12:31:16
|
|
|
|
neela
|
miška, tako se govori! You're my kind of girl! suzi, ti pa le posluš starejše... anya in pa baby - tečnobica - ja, sedaj pa je nekaj belega začelo padati z neba....vendar ravno za vzorec....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 12:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, imam eno vprašanje. K jemljem že drugi ciklus, a nikoli nisem bila na UZ. Imam pravico zahtevati UZ ali ne? Mi lahko katera pove, kje lahko preverim, ali je to moja pravica ali ne? Hvala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.12.2008 12:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
neela in miška, ok, ok.. To, da bom eno potovalko knjig vzela s seboj je itak jasno. Miška, pri nas že sedaj ene 2 ure kar precej sneži (500 m nadmorske).. Sem malo bolj v hribih doma, kot pa ti. tecnobica, če maš sluznico dovolj debelo, potem ti jih ni treba jemat. Enkrat ga vprašanj na UZ. anonimna, ne vem če kje piše, da lahko to zahtevaš. Pač vprašaj svojega G in vztrajaj, da želiš vedeti če sploh reagiraš na Klomifen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?