Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 19:35:06
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus... Drži se! Me smo s tabo!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 20:04:05
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus... NEEEEEEEE! Ne moreš se vdat še.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 20:12:37
|
|
|
|
neela
|
Fargi, z riževem sladoledom sem mislila tole.... IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Da vam povem nekaj. Sem pri bofrostu naročila rižev sladoled. Ki naj bi bil za diabetike in manj redilen. Kaj tako ooogabneegaa še nisem nikoli v življenju jedla! Jak! Je pa res, da sem ga pojedla nekaj žličk, potem se mi ga pa ni več luštalo. Pravzaprav se mi ničesar več ni luštalo! Niti čokolade! Še zdaj me strese, ko samo pomislim na sladoled! ...prosim Fargi, ne se udat do konca....prosim... ....zvečer se stisni k svojemu zaročencu in se crkljajta in crkljajta....pomembna sta samo vidva... P.S.: Mojmu je blo tako hudo, ko sem mu povedala zate! Tud on ti pošilja en veeeelik objemček !
< Sporočilo je popravil neela -- 16.12.2008 20:15:26 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 20:40:00
|
|
|
|
Balonchy
|
Fargi - nikakor se ne smeš vdati!!! Ni še konec... Držim pesti (vse členke imam bele), da se ti ne ulije...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 20:56:04
|
|
|
|
Fargesia
|
Neela, nekak sem se udala da je tale postopek šel po gobe...bova v januarju razturale na GK! Balonchy, zlata si!! ful ti hvala!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:21:59
|
|
|
|
neela
|
Fargi, pa si se mi že res udala??? Ne no....veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:29:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus... Draga moja, dokler se še ne vlije, je še lahko upanje. Ne bom ti dajala lažnih obljub, upanje,... samo tako zelo si želim, da bi vama uspelo. pa kot pravi neela, a hočeš da se jim na GK zmeša, če obe hkrati prideta tja. Za sladoled pa upam, da si naročila kalorioičnega.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:29:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost... naj trpijo malo z dvema takima karakterjema!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:36:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost... naj trpijo malo z dvema takima karakterjema!!! Se jim bo vsaj kaj zanimivega dogajal.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:36:45
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost... naj trpijo malo z dvema takima karakterjema!!! ...kupim; samo, da znova vidim tisti tvoj prikupni nasmešek na tvojem obrazu....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:38:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost... naj trpijo malo z dvema takima karakterjema!!! ...kupim; samo, da znova vidim tisti tvoj prikupni nasmešek na tvojem obrazu.... A tega ?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:40:18
|
|
|
|
neela
|
ne....tega
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:42:36
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ne....tega Ja, ja, to j naša Fargi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:42:51
|
|
|
|
Fargesia
|
no, evo pa vama je ratalo, da sem se nasmejala!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:43:38
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, evo pa vama je ratalo, da sem se nasmejala!!!! A si dvomla v naju. Medve te znava v smeh spravit.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:48:19
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, evo pa vama je ratalo, da sem se nasmejala!!!! A si dvomla v naju. Medve te znava v smeh spravit. anytime and anywhere....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:49:26
|
|
|
|
neela
|
Če se želiš še nasmejat s pomočjo slike, pa pridi na msn....moja kamera dela....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 21:53:24
|
|
|
|
Bibabibona
|
Hojla vsem skupaj ! Sem čisto nova. Prvi ciklus s K je za mano, brez uspeha. Tudi jaz sem malo davn, ker mam prijateljice, ki jim je uspelo že v prvo, pa sem nekak upala, da bo tudi meni. Na UZ ginekologinja sploh ni mogla povedati ali je ovulacija bila ali ne. Tko, da čakamo zdej na menstruacijo pol pa ponovi vajo po 2 tbl na dan. Upam, da pot ne bo zelo dolga, do cilja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 22:22:36
|
|
|
|
pin
|
Pozdravljena Bibabilona! Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo. Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim ali pa . Poročam
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 22:28:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabibona Hojla vsem skupaj ! Sem čisto nova. Prvi ciklus s K je za mano, brez uspeha. Tudi jaz sem malo davn, ker mam prijateljice, ki jim je uspelo že v prvo, pa sem nekak upala, da bo tudi meni. Na UZ ginekologinja sploh ni mogla povedati ali je ovulacija bila ali ne. Tko, da čakamo zdej na menstruacijo pol pa ponovi vajo po 2 tbl na dan. Upam, da pot ne bo zelo dolga, do cilja. Dobrodošla. Žal mi je, da v prvo ni uspelo. Naj vsaj v drugo. Pa te bo G spet spremlajla z UZ? Kateri dan pa si bila sedaj na UZ? Polno vprašanj, a ne? Sem mal firbčna, mal pa zato, da ti alhko še kako pomagam s kakim nasvetom. Ponavadi se UZ dela na 12 dan ciklusa, pa potem nekateri G še naprej spremljajo, nekateri pa ne. Srečno
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.12.2008 22:28:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin Pozdravljena Bibabilona! Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo. Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim ali pa . Poročam za božička dobiš .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 9:13:36
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: pin Pozdravljena Bibabilona! Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo. Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim ali pa . Poročam za božička dobiš . JA. Tako kot jaz. Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 9:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Ena ali in pa za naše nosečke še . Pa še nekaj sladkega Sedaj ko sem vam postregla, grem pa še brat. neela, a tako zelo me ne maraš?? No, ok, potem bom dala pa tiste 3 dni čisto mir. Obljubim. tisacedra, upam, da bo že prvi krog uspešen!!! bibabibona, tudi ti si dobrodošla!! pin, upam, da bo !! fargi, jaz še vedno mislim nate in upam, da ta izcedek preneha. Da poročam še jaz: na 18. dan sem tudi jaz danes zjutraj dobila ful krvavega oz. rjavega izcedka. Nimam pojma kaj je to.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 11:02:12
|
|
|
|
Matejčika
|
Mmmmm Suzi si mi skomine naredila , jaz pa na dieti.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.12.2008 11:04:35
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: pin Pozdravljena Bibabilona! Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo. Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim ali pa . Poročam za božička dobiš . JA. Tako kot jaz. Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo? V navodilah piše, da pri večini nastopi 7mi dan. Lahko pa nastopi od 5.-11. dne po zadnji vzeti tableti. Mene tudi ni nič UZ spremljala. Sem študirala, da pa bi zdaj šla samoplačniško nekam drugam. Samo nevem kolko kaj to stane?!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?