|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
16.12.2008 19:35:06   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se! Me smo s tabo!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
16.12.2008 20:04:05   
tecnobica

rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus...

NEEEEEEEE! Ne moreš se vdat še.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
16.12.2008 20:12:37   
neela
Fargi, z riževem sladoledom sem mislila tole....

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Da vam povem nekaj. Sem pri bofrostu naročila rižev sladoled. Ki naj bi bil za diabetike in manj redilen. Kaj tako ooogabneegaa še nisem nikoli v življenju jedla! Jak! user posted image Je pa res, da sem ga pojedla nekaj žličk, potem se mi ga pa ni več luštalo. Pravzaprav se mi ničesar več ni luštalo! Niti čokolade! user posted image Še zdaj me strese, ko samo pomislim na sladoled!

...prosim Fargi, ne se udat do konca....prosim...user posted image user posted image user posted image user posted image ....zvečer se stisni k svojemu zaročencu in se crkljajta in crkljajta....pomembna sta samo vidva...

P.S.: Mojmu user posted image je blo tako hudo, ko sem mu povedala zate! Tud on ti pošilja en veeeelik objemček user posted image !

< Sporočilo je popravil neela -- 16.12.2008 20:15:26 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
16.12.2008 20:40:00   
Balonchy
Fargi - nikakor se ne smeš vdati!!! Ni še konec... Držim pesti (vse členke imam bele), da se ti ne ulije...  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
16.12.2008 20:56:04   
Fargesia
Neela, nekak sem se udala da je tale postopek šel po gobe...bova v januarju razturale na GK!

Balonchy, zlata si!! ful ti hvala!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
16.12.2008 21:21:59   
neela
Fargi, pa si se mi že res udala??? user posted image Ne no....veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
16.12.2008 21:29:02   
lučka 25

Draga moja, dokler se še ne vlije, je še lahko upanje. Ne bom ti dajala lažnih obljub, upanje,... samo tako zelo si želim, da bi vama uspelo. user posted image
pa kot pravi neela, a hočeš da se jim na GK zmeša, če obe hkrati prideta tja. user posted image

Za sladoled pa upam, da si naročila kalorioičnega.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
16.12.2008 21:29:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela
veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost...user posted image

naj trpijo malo z dvema takima karakterjema!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
16.12.2008 21:36:34   
lučka 25

veš, en tak karakter (kot sem jaz) na mesec na GK je prek zadost...user posted image

Se jim bo vsaj kaj zanimivega dogajal. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
16.12.2008 21:36:45   
neela

...kupim; samo, da znova vidim tisti tvoj prikupni nasmešek na tvojem obrazu.... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
16.12.2008 21:38:29   
lučka 25

...kupim; samo, da znova vidim tisti tvoj prikupni nasmešek na tvojem obrazu.... user posted image

A tega user posted image  ?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
16.12.2008 21:40:18   
neela
ne....tega user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
16.12.2008 21:42:36   
lučka 25

ne....tega user posted image

Ja, ja, to j naša Fargi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
16.12.2008 21:42:51   
Fargesia
no, evo pa vama je ratalo, da sem se nasmejala!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
16.12.2008 21:43:38   
lučka 25

A si dvomla v naju. Medve te znava v smeh spravit. user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
16.12.2008 21:48:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A si dvomla v naju. Medve te znava v smeh spravit. user posted image  user posted image

anytime and anywhere....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
16.12.2008 21:49:26   
neela
Če se želiš še nasmejat s pomočjo slike, pa pridi na msn....moja kamera dela....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
16.12.2008 21:53:24   
Bibabibona
Hojla vsem skupaj !

Sem čisto nova. Prvi ciklus s K je za mano, brez uspeha. Tudi jaz sem malo davn, ker mam prijateljice, ki jim je uspelo že v prvo, pa sem nekak upala, da bo tudi meni.

Na UZ ginekologinja sploh ni mogla povedati ali je ovulacija bila ali ne.

Tko, da čakamo zdej na menstruacijo pol pa ponovi vajo po 2 tbl na dan.

Upam, da pot ne bo zelo dolga, do cilja.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
16.12.2008 22:22:36   
pin
 Pozdravljena Bibabilona!

Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo.

Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim user posted image  ali pa user posted image . Poročam

(odgovor članu Bibabibona)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
16.12.2008 22:28:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabibona

Hojla vsem skupaj !

Sem čisto nova. Prvi ciklus s K je za mano, brez uspeha. Tudi jaz sem malo davn, ker mam prijateljice, ki jim je uspelo že v prvo, pa sem nekak upala, da bo tudi meni.

Na UZ ginekologinja sploh ni mogla povedati ali je ovulacija bila ali ne.

Tko, da čakamo zdej na menstruacijo pol pa ponovi vajo po 2 tbl na dan.

Upam, da pot ne bo zelo dolga, do cilja.

Dobrodošla. Žal mi je, da v prvo ni uspelo. Naj vsaj v drugo. Pa te bo G spet spremlajla z UZ? Kateri dan pa si bila sedaj na UZ? Polno vprašanj, a ne? Sem mal firbčna, mal pa zato, da ti alhko še kako pomagam s kakim nasvetom. Ponavadi se UZ dela na 12 dan ciklusa, pa potem nekateri G še naprej spremljajo, nekateri pa ne. 
Srečno user posted image

(odgovor članu Bibabibona)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
16.12.2008 22:28:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pin

Pozdravljena Bibabilona!

Tudi me se matramo, tukaj na tem podforumu pa jamramo in se skupaj veselimo novih pluskov. Meni solze tečejo vedno, ko katera objavi, da ji je uspelo po 5-ih ...letih. Ti nas spremljaj in sprašuj. Ne grizemo.

Sama sem v 2. krogu klomifena, za božička dobim user posted image  ali pa user posted image . Poročam

za božička dobiš user posted image . user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.12.2008 9:13:36   
tecnobica

Pozdravljena Bibabilona!

JA. Tako kot jaz. user posted image

Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.12.2008 9:47:07   
Anonimen
Jutro. user posted image

Ena user posted image ali user posted image in pa za naše nosečke še user posted image . Pa še nekaj sladkega user posted image

Sedaj ko sem vam postregla, grem pa še brat. user posted image

neela, a tako zelo me ne maraš??user posted image   user posted image  No, ok, potem bom dala pa tiste 3 dni čisto mir. Obljubim.user posted image  

tisacedra, upam, da bo že prvi krog uspešen!!! user posted image  user posted image

bibabibona, tudi ti si dobrodošla!! user posted image

pin, upam, da bo user posted image !!

fargi, jaz še vedno mislim nate in upam, da ta izcedek preneha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da poročam še jaz: na 18. dan sem tudi jaz danes zjutraj dobila ful krvavega oz. rjavega izcedka. Nimam pojma kaj je to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.12.2008 11:02:12   
Matejčika
Mmmmm Suzi si mi skomine naredilauser posted image , jaz pa na dieti. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.12.2008 11:04:35   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Pozdravljena Bibabilona!

JA. Tako kot jaz. user posted image

Mene ni pa ginekolog nič spremljal, če sem ovulirala? Si pa merim BT in naj bi bila ovulacija 11 dan po prenehanju jemanja K. A mislite, da mi je prav pokazalo?

V navodilah piše, da pri večini nastopi 7mi dan. Lahko pa nastopi od 5.-11. dne po zadnji vzeti tableti. Mene tudi ni nič UZ spremljala. Sem študirala, da pa bi zdaj šla samoplačniško nekam drugam. Samo nevem kolko kaj to stane?!user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?