|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
18.12.2008 13:33:36   
miska73
Suzi pa kaj sem jst to neki zabrlju... sem mislila, da si doma na višinski cca. 500m (tako kot jaz BTW).
V službi pa v dolini na cca. 300m (tako kot jaz)...
Zdaj pa ,ali ti nisi v službi, al sem si pa jst narobe zapomnu, kje si v službi...

Pa rabiš eno (max 2) knjige, ne cel kufer. Itak boš pol dneva zadeta od uspaval in samo spala. Potem nekaj ur čvekala s cimrami. Nekaj ur SMS-jala z nami... Na konc boš komaj malo knjige uspela prebrati user posted image

Neelika stara garda mora držat skupaj, kam bi pa drgač prišli user posted image

Pa kje se pa naš Lučkec potepa... tale bolniška jo je čist polenila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.12.2008 13:43:19   
baby1978
O tako hitro je prišel odgovor. Hvala punce.
Vidim da veselo čvekATE o snegu, pri nas na štajerskem koncu samo dežuje in piha piha, pa še mrzlo je, uššššššššš.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.12.2008 13:51:18   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, če maš sluznico dovolj debelo, potem ti jih ni treba jemat. Enkrat ga vprašanj na UZ.

Na UZ ne hodim. Kako je z mojo sluznico pa ne vem. Sicer me je pregledoval z vaginalnim UZ proti koncu ciklusa, ker je hotu vidt če imam pregrado, pa ni nič reku od sluznice. Saj sem prvi krog šele na K. Mende n še tko tanka. Pa še Krvomočnico sem pila 3 mesce. No ta mesec samo par dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.12.2008 15:01:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kje se pa naš Lučkec potepa... tale bolniška jo je čist polenila

Tukaj sem tukaj. Sem danes bolj v ležečem položaju. Slabost za po...., pa še eni virusi me napadajo, me grlo boli, smrkam,.... Tko, da bolj čajčkam pa kavčkam.

neela, deliš nasvete. Bravo. Suzi, kar poslušaj obe z miško. Takrat si vzami čas za počitek. jaz brala nisem, sem pa kot nora reševala Sodoku, sem bila že čisto zasvojena.

tecobica, ce nimaš take sluznice (so tvoje M normalno močne), potem ne potrebuješ nobenih drugih tablet. Miška, jih je zadnje 3 ciklse s K zato, ker je že toliko časa jemala K, ki pa res  stanjša sluznico.

Anya22, dobrodošla med nami. Imaš pa dobro ginekologinjo, ker se bo res pravilno lotila tvojega jemanja K. Naj bo vse tako kot je treba in naj vama uspe že v prvem ciklusu. Bomo navijale. user posted image  user posted image  user posted image

baby1978, dobrodošla tudi ti. Za dobrostron naj te pa nič ne skrbi. te tabletke kvečemu koristijo tvoji sluznici, da se lepo odebeli. V kombinaciji s K pa lahko pripomore tudi k lažji vgnezditv. Te tablete vsebujejo progesteron, ki se ga predpisuje ali za sprožitev M, ali pa za odebelitev sluznice in nato za tiste, ki so že imele ss ali p vse, ki smo šle na umetno oploditev (IVF, ICSI) do 12 tedna, za podporo rumenemu telescu v nosečnosti, preden le to prevzame posteljica. Upam, da sem ti dala dovolj informacij. Pa srečno, naj vama čim prej uspe.

Anonimna, glede UZ ni nič določeno, da te mora spremljati. To j odvisno od vsakega G posebej. Malo zateži, da bi rada videla, če sploh odreagirač na K in bio rada imela na 12. dan ciklusa UZ.

fargi je pa pridna, pa je v službi. Pa se nč ne šverca na RR. Pa saj se tako in tako ne more, a ne?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.12.2008 15:49:36   
neela
Mother lučka has spoken...hawk...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.12.2008 16:28:19   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.12.2008 16:38:42   
barvar
Po nekaj dneh se vam spet javljam. Danes zjutraj sem vzela zadnjo tabletko Primolut-nor, tako, da okrog sobote, nedelje pričakujem user posted image . Potem pa začnem s klomifenom in bomo videli kaj se bo zgodilo. Upam, da nama uspe že v prvem ciklusu. Držite se punce in pogumno v nove boje.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.12.2008 18:37:37   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

žal vam moram sporočit da se je ulilo....tak da januarja bodo mel prenovo leonišča, k bova midva z neelo vse tam uničle!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baje bo 2009 bolj naklonjeno nosečkam. Tak da računam na te napovedi in bomo januarja kr vse povrsti noseče. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.12.2008 18:38:33   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi, neela potem pa lahko kar začnemo delat plane za januar, kako bomo pivo pile za rast foliklov.
Jst ga bom rabla pit sicer bolj februarja, ampak se ga moram že malo prej navadit...

Kaj to pomaga? Zdaj sem ziher nekaj butastega vprašala.user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.12.2008 18:44:14   
neela
Matejčika, kje si videla/brala, da bo naslednje leto naklonjeno user posted image ?
Ja, po forumih se je pisalo (mislim, da največ na IVF-jevkah), da naj bi pivo blagodejno vplivalo na rast foliklov....kolikšna je ta 'znanstvena' ne vem, ker piva itak ne pijem....ti bo verjetno miškauser posted image   (pivoljubka) več razložila....

Kje ste klepetulje? Meni je tako dolgčaaass....user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.12.2008 18:58:10   
lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hawk user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.12.2008 19:00:19   
lučka 25

Matejčika, kje si videla/brala, da bo naslednje leto naklonjeno user posted image ?
Ja, po forumih se je pisalo (mislim, da največ na IVF-jevkah), da naj bi pivo blagodejno vplivalo na rast foliklov....kolikšna je ta 'znanstvena' ne vem, ker piva itak ne pijem....ti bo verjetno miškauser posted image   (pivoljubka) več razložila....

Kje ste klepetulje? Meni je tako dolgčaaass....user posted image

Ja, baje res pivo in jajca pomagajo za rast foliklov. jaz sem v 2.IVF popila vsak dan kozarec piva. Sem bla pijana, pa še folikli so rastli. V prvo sem ga pa samo ene 3x, je bla pa čista polomija. Zdaj pa ne vem, kaj je na tem.user posted image

neela, jaz sem tu. Sem se spet mal primajala k računalniku, pa zraven pijem (spet) čajček. Mi že ven iz ušes gleda (ne sprašvat kako je možno, ampak je).user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.12.2008 19:10:00   
neela
Ooooo....mami lučka! user posted image
Kakšen čajček pa vsebuje tista luškana Fargijina kravica? Kaj posebnega?

Jaz sem user posted image učenja. Jutri še malo ponovim, potem pa bo kar bo. Sem pa ful user posted image , ker decembrske user posted image še kar ni. To pa pomeni samo podaljševanje začetka postopka v januarju...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.12.2008 19:18:13   
lučka 25
Čajček v fargini kravici pa vsebuje sadni čaj, limono in med. Ma, da pomaga. Ker mi ni glih do bacilov.

A tvoja user posted image  te pa tako heca? user posted image
Te čist zastopim, da bi najraje kar user posted image . Jaz bi na tvojem mestu tudi. Sam res ga prav svira. Zdaj bi pa res že lahko prišla.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.12.2008 19:24:52   
golobica82
FARGI....
user posted image sori..... drzim pesti naprej....user posted image user posted image
rtm

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.12.2008 19:39:38   
neela
Jaz se grem pa dieto.....s čokolinom....user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.12.2008 20:08:33   
Matejčika
Jaz tudi ne pijem piva. Pa še na dieti sem in je treba pivo dat absolutno vstran! Kak dolgo bom le zdržala..user posted image

Kje sem čula to, da bo leto 2009 naklonjeno nosečkam? Ena prijateljica je brala v neki reviji, pa še en G se je na nek način pošalil na ta račun. Morda pa je res!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.12.2008 20:10:28   
Matejčika

Jaz se grem pa dieto.....s čokolinom....user posted image

Jaaaz biii tudiii!!!! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.12.2008 20:21:38   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: golobica82

FARGI....
user posted image sori..... drzim pesti naprej....user posted image user posted image
rtm

ooooooooo, koga jaz vidim!!!!! hvala ti srce!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.12.2008 21:50:53   
Anya22
Punce hvala za tako lepo dobrodošlico med vami! Zelo sem bila vesela, da ste me lepo sprejele. Ja, ju3 grem dati kri, da vidijo koliko hormona imam!!!

Ja, doma imamo enega razgrajača, vendar smo se tudi za njega trudili 1 leto in naposled nama je ratalo, čeprav sem že bila naročena za iti h G in pol sem pa zanosila.

No moj bo mogel iti tudi na spermiogram, da se izključi, da nima on slabih "migetalkarjev", čeprav mislim, da ni on kriv!!!! 

V ponedeljek pa vzamem prvo polovičko klomifena in upam, da nama rata že v prvem ciklusu, ker si resnično želiva imeti še kakšnega otroka.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.12.2008 22:03:52   
miska73

Miška ni pivoljubka. Mogoče ji pa zato ne rata. Sem med prvim postopkom glih komaj tri pire požulila...

IVF-jevke na veliko propagirajo pitje piva in snedenje jajc za rast foliklov. Za znanstvene dokaze pa ne vem.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.12.2008 9:30:08   
neela
Dobro jutro!

Suzi, kaaaavvveeee biiiiii!!!!user posted image

miška, sorry - res sem avtomatsko mislila, da si pivoljubka, k si enkrat tako strastno govorila o pivu...user posted image ...No, potem vemo, zakaj nam, ki ne maramo pive, ne rata,...user posted image ...user posted image

Drage moje, jaz sem tako vesela, ker je decembrska user posted image končno prišla! To pomeni, da bova s Fargi resnično ob približno istih dnevih strašile po Leonišču!!!! O yeah....user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.12.2008 9:50:09   
soncek_25
Drage klomifenke dobro jutro! Rabim vašo pomoč. Sem v 3 krogu s klomifenom, prva 2 sem ga jemala od 5-9. dne, sedaj pa od 3-7. dne, ampak to po moje nima veze. Včeraj je bil 5 dan po zadnji tabletki, torej bi mogla bit ovulacija (vsaj bila je na 5 dan v prvem krogu, ko sem šla na UZ) in sem se res slabo počutla, zvečer sem bila zunaj na večerji in sem dobesedno padla skupaj, tolk se mi je zvrtelo, da še nikoli prej, od tistega trenutka pa mi je ornk slabo, pa tak čuden občutek imam v glavi (drugače me pa že nekaj dni boli križ in vse kar paše k ovulaciji). Zanima me, če je še katera imela take stranske učinke klomifena in če mislite, da je blje da ga neham jemat. Prva 2 kroga nisem imela večjih težav, razen špikanja ob ovulacijiuser posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.12.2008 12:38:20   
Anonimen
Ojla.

Šele sedaj sem vas uspela prebrat. user posted image

miška, nadmorska v službi je 500m, doma pa malo manj. Samo v službi je šel sneg, doma pa ne - zgleda da je bla ravno takšna meja. Glede knjig pa tako- zadnjič sem imela HSG in sem bila v bolnici samo en dan,pa sem prebrala skoraj celo knjigo. user posted image

tecnobica, jaz bi na tvojem mestu šla naslednji ciklus nekje na 12 dan tja in rekla, da naj ti naredi UZ.

lučka, upam, da slabosti niso prehude? user posted image

neela, še vedno ni user posted image ?? Upam, da čimprej pride, da ti ne bo zmešala načrtov. Saj bi dala kavo, sam zdaj sem pa že malo pozna, ne? Je že bolj čas za kosilo. user posted image

sonček, mene je prva dva ciklusa oblivalo. Naslednja dva se mi je tud malo vrtelo, slabo mi je bilo.. Potem zadnja dva pa nič.. Tako, da očitno je čist odvisno.

Lep vikend vsem!!! user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.12.2008 13:37:20   
lučka 25
ojla. user posted image
Danes je pa pri meni čisto druga pesem. Včeraj smo čajčkal pa med scimetom jedli z grlo. In kaj je nastalo od tega, ja jaz polna energije. Zdaj pa ne vem, a so vsi zvarki pomagal, a sem tako strašna, da so se me bacili kar ustrašili.user posted image
Sem bla pa dopoldan že v LJ v šopingu, me je moj peljal, k je mel en sestanek, jaz pa sem imela svobodo pri zapravljanju (ne vem kaj mu je bilo, da mij dovolil, da se mu ni poslabšal user posted image ).

Pa dosti o meni.

neela, super, huper, mega, špon, dibest,...da je ta user posted image  prišla. Tako, da bosta s fargi res uživali skupaj n IUI. Bosta videli, koliko pozitivne energije si bosta dali, da vama bo 1000% uspelo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, kako si mi? A če bosta z neelo skupaj v postopku, a se lahko še jaz vrinem zraven, tko za drušno pa kakšno traparijo všpičit.user posted image

miška, zdaj pa jaz ne vem, če nisem bila med IVF postopkom mal pijanka, k sem vsak dan pila pivo. Imam pa jaz rada pivo in to ta temnega ali p mešanega. Sem šla vsak dan ven na pivo, al z mojim, al pa s starši (kam sem to vodi, da otroci opijajo starše, oni pa nimajo nič proti user posted image ).

suzi, jaz sem včerja, ko sem bolj kavčkala prebrala celo knjigo (Puščavska roža). Bom mogl it v knjiižnico po malo zaloge, da bom brala, ker mi to kar paše. Drugače so pa moje slabosti bolj take, da teko kaj spravim vase, bruham pa hvalu bogu ne. Danes sem na primer kot rožca, včeraj sem bila pa kot ovenela rožca. user posted image

Matejčika, jaz sem imela pred in med postopkom dieto, ampak če so punce na IVF rekle, da pivo pomaga, sem ga pila. Pa so šle kile glih tako dol, kot če ga ne bi. Joj, s čim se jaz tolažim in na kaj vas napeljujem. Ja, ja saj bom potem tudi klub AA vodila.user posted image

Anya22, moraš kar pozitivno razmišljat, da bo uspelo.user posted image   Pa nič razmišljat kdo je kriv, ker za to ni noben kriv. V tenm sta skupaj, se podpirata,... Vsi G pravijo, da je par neploden, ne da je ženska ali moški neploden. Te misli daj kar stran, razmišljaj pozitivno, ker zdaj vama bo pa uspelo, a prav? user posted image

sonček_25, samo ti stranski učinki so pa močni. Veš meni se je samo vrtelo, včasih tako, kot da sem vsa "zadeta". Zato sem zadnje 3.cikluse jemala K zvečer, da sem se temu čez dan ognila. Upam, da se vse umiri in boš kmalu bolje.

Men dons ful dogaja. Me meče kot pubertetnico. ne mi zamert, sej drugač sem tud taka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?