lučka 25
|
Ojla. Matejčika, super za kužka. Jaz tudi nisem iz Ljubljane, sem pa po moje ena od tstih, ki imam najmanj km do nje. Sm gorenjka (pa ne ta vohrna ) suzi, jaz sem v redu. pa saj to vedno rečem, čeprav se že dva dni bojujem s slabostmi, hodim čisto po robu, samo malo manjka do bruhanja. Ampak vse bom potrpela, sam da sem . Ampak res me, borke in fosilke potem manj jamramo glede nosečnosti, če nam je slabo, krči, krvavutve,...ker smo itak presrečne, da smo nosečke. Saj boste videle. Martinki, kar se tiče čajev in vsega tega imaš kar prav. Je vse res. Meni je tudi vedno krvomočnica pomagala, da sem imela močnejše M in pa tudi ciklusi so bili takrat vsaj za nekaj dni krajši. Na IVF temi bolj prakticirajo, da se krvomočnica pije do ovulacije, potem pa ne več, pa se zdajle ne spomnim prav dobro zakaj že. Fargi, ja ene ste pa bolj pri korit oz. okolica Ljubljane. Mene pa tako daje skleroza, pa "mal" sem zmedena, da sem zdajle sigurno ene 5 minut študirala, kateri dan je danes. O.K. saj zdaj že vem, da je četrtek. Ja to se zgodi, ko si doma, brez obveznosti.
|