KulGirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Zdaj bom najbrž do jutri čakala...pa nič zato! Lepo se nakafetkajte, čvekajte, nasmejte, pa malo vsega še zame! Mene nekaj muči. Sem do zdaj ful odklopila misel na nosečnost, zdaj pa me je primlo. K sreči nimam doma nobenega testa, ker bi ziher potem zmetala vstran poln kufer dnara. No, pa k težavam Ko sem prvi mesec jedla Klomifen, sem dobila M čez 30 dni. Naslednji mesec s K sem dobila M na 32 dni. Zdaj pa jo čakam v nedeljo (če bo zopet na 32 dni). Kaj se je še kateri tak prestavlala M? Po K, seveda! Kaj naj se zdaj pripravim, da jo bom morda dobila na 34 dni? Sem pa jedla Dabroston ta mesec od 16 do 26 dneva. Mi je G rekla, da naj jem tak. Sicer sem enako jedla že prejšnji mesec, ampak sem imela že dva dni pred pravo M roza izcedek, zdaj pa nič. Pa tudi ful me je bolela maternica, zdaj pa me čisto, čisto malo. Sicer so me tudi jajčniki prvi mesec boleli za popiz**, zdaj pa vedno manj. Sem se prepričala, da ta mesec nebo nič, ker sta me v času O bolela oba jajčnika (kar mi ful liči na ciste) in še prehlajena sem bila. Zdaj pa se mi v glavi pojavlja nek glas, kaj pa če? Kje je gumb, da izklopim ta glas?! Potem pa bom spet razočarana. Sicer pa zdaj tak imava dojenčka doma (kužija, da nebo pomote) in se bom zamotla, ko pride M. Jaz sem tudi v drugem krogu trenutno. V prvem me je vse bolelo in špikalo, še sva bolj težko. G me je spremljala z UZ in sem imela 2 folikla vendar potem ni bilo nosečnosti. Ta krog pa me nič ni špikalo in sem rekla da tokrat ziher ne bo nič. Danes je 26. dan ciklusa in ni nobenega sledu. Prejšnji krog sem v tem času že dobila rjav izcedek, ki je trajal precej dni in potem se je ulilo. Jaz sem grozna s temi testi. Kar imam doma, bi ponucala. Sem pa kupila tiste tamale in je strošek vseeno nižjo kot pri clerblue. Držim pesti zate in za vse ostale. Pozdravček!