lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka Lino, to je pa res zanimivo tudi jaz hodim k dr.Lužniku v Dravograd, ker me v Sg-ju noben ni "hotel" Prej sem bila pri Georgijevi, ampak sem se takoj, ko sva se odločla, da začneva delat prestavla k dr.Lužniku. Tudi jaz sem imela pregled v torek in ga imam spet 3.2. PDP pa imam 14.6. Napisala si,da ti ni nič rekel za morfologijo,oz. da se nisi naročila-se ti ni treba, meni je rekel da jo bova naredila na naslednjem pregledu, torej 3.2. ko bom noseča 21 tednov oz. bom v 22. No, mislim da se bova sigurno kje srečale, morda sva se že! Kako daleč pa si že ti? Cesarica13 a mi lahko prosim poveš kje je La vie v Mb? Z možekom misliva iti jutri malo v šoping, pa morda naju zanese v Mb. hihihi, tut jst mam naslednji pregled 3.2., ob 14:30 (pa ne bom komentirala ure)... A si bila slučajno na zadnje z na pregledu???? Tk mal študiram, če bi se lahko že videli... Glede morfologije-super, torej se mi ni potrebno bati. Veš, sicer se mi zdi dr. L. super ginekolog, sam jst čist zmrznem, ko not stopim in vse pozabim vprašat... no on pa sam tut ne pove ravno veliko-se mi zdi, ampak drugače pa mi je res super. Je bil zraven pri prvem porodu... Glede tednov pa naj bi bila v 16-17, kar pomeni, da sem nekaj takega kot ti ali teden zadaj...sam mal full velik trebušček. No upam, da se srečava, če se seveda še nisva. Punce, sedaj me pa že resno skrbi za July, kaj res nobena nič ne ve... Imejte se lepo in pazite . papa
|