Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kar notr reče, direkt na stol. Kaj sm hotla troskok do kabine hitro vse dol in na stol. Ata prštima didlo kamero pa mal monitor nacentrira se naslon na moj kolen in gleda: ja nekaj pa je sam so majhni majni začne. Jaz pa: ja mava en dan prej UZ , aha ja pol je pa v redu na levi so trije kar lepi pa drobižki, ja na desni so tud trije pa drobižki ja pa tkole od 8 do 9 so veliki ja fino fino zdaj naj pa sam lepo rastej. no gremo kar oblečt. med tem ko se oblačim in on pripravlja špikico jaz začnem: sem nekaj na netu brala da v Angliji kukr nek hatčing delajo. Ata pa ja sej mi tud to delamo. ja pa bi men to tud nardil vprašam jaz? Ja seveda bi sam na punkciji me spomnte. Ja res jebil dobre volje in prjazn, tko da naslednji UZ imam v pon. 12.01. Evo srečna kot radio. 
?
1.UZ - 13.01.
.
narediti. Mal me zdravje ''heca''. Če bi pa kaj ratalo, bi bil pa pravi čudež.
) bom pa sporočila
pride..... Strinjam se, da to pomeni, da je zarodek slab. In vztrajam še.....
ni ne duha ne sluha, sem pa tolko napihnjena kot da bi balon pojedla, pa prsi čutim - torej recimo da bo
in bo moja G poskusila dobiti prave izvide, kontrola pa spet čez 2 tedna!
nimam pojma...upam da kmalu in bom prav zagledala +
se trudima za
)