Še ena T
|
Živjo, punce. Se lahko še jaz pridružim? V kratkem dopolnim 38 let. Imam že čez tri leta staro frkljico, zdaj pa že od lanske pomladi čakam na , pa nič. Odločila sva se, da bova poskusila naravno, pa ne glede na to, koliko bom stara, ko bo uspelo, ampak imam zdaj rahle pomisleke, če bi samo čakala. Sploh ker sem vsak mesec bolj nesrečna, ko ne uspe.. Zelo se trudim tudi zdravo živet, zdravo jest (izogibam se vsem stvarem, ki bi škodile potencialni nosečki, saj veste toksa, itd...), pa mi je to že postalo zelo mučno. Vedno sem imela nek načrt, kdaj slončkat, kaj jest, kako mora biti ženska psihično neobremenjena itd., da zanosi, zdaj pa se mi zdi vse to brez veze... Lani na začetku sem se drugje prijavljala na razne seznamčke "ne pričakujem M", potem pa sem jim raje nehala kvariti statistiko. Bi bila raje na seznamčku pri vas, če lahko. M ne pričakujem med 22. in 24. 1. Mogoče se moram pa samo še vam pridružit, pa bo zaradi pozitivne energije, ki tu vlada, več sreče . Ta mesec imam zelo dober občutek . Lep pozdravček!
|