gigi1
|
Daan BB jupiii ti moj radio veseljak . Močno stiskam pestke, da bo res dobra bera . K je tko lepo štartal zna bit še kaj za v skrinjo . Mirno rokco pri stopki Gretka jaz navijam, da je ne bo. Mogoče so pa to uni drugi krčki Barbara pocajtaj se čimprej Bety se popolnoma strinjam. Mene moti to, da se pri nas kar nekaj dela...pa sploh nihče ne naredi potrebnih preiskav. Na GK ti pred postopkom ne naredijo niti UZ. Se mi zdi, da je to najmanj...bi se npr vidlo, če so kakšne ciste in če je vse OK, preden te sploh začnejo filat z zdravili... Kar malo na pamet se dela vse skupaj. Vse preiskave so kao predrage...Naredijo le osnovne za FSH, prolaktin, lh in progesteron. Vendar to le pred prvim postopkom. Nihče pa ne spremlja sprememb in ti stalno pod nos mečejo relativno visok FSH, čeprav ne preverijo ali je morda vmes stanje kaj drugače. Jezi me ker tudi sama ne vem ali mi vitamini, minerali in vse zadeve ki jih počnem sploh kaj pomagajo . Samo kaj čmo. Vseeno je boljše to, kot v ZDA, ko morajo najeti kredit, ker so cene IVF tako visoke. Koliko postopkov pa imaš ti za sabo? Mausikaa očitno je še za tabo prišlo , čakanje na pa nič ne pripomore k boljšemu počutju. Jaz bi imela danes PDP. Sem probala pozabit ta datum, pa mi nekako ni ratalo...sem se pa na drug način borila proti težkim mislim.. Že v trenutku, ko sem ugotovila, da je nekaj narobe in da bom morala na A sem se prepričala, da je tako najbolje. Če nekaj ni v redu, potem je bolje da pride do SS oz A čimprej, ne pa kasneje v visoki nosečnosti ali še huje, da je kaj narobe z otročkom. To sem sprejela kot dejstvo in grem naprej, ker vem da me nekje čaka zdrav in vesel otroček ., Žal nas ima večina te izkušnje in se moramo borit proti slabim dnevom in optimistično gledat naprej Dajči pogrešana si