|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sir
11.4.2005 18:57:39   
Maxica
Mene pa zanima, kdaj se lahko da dojenčku sir. Trd, npr.edamec, jošt ipd. Pa koliko? Sem ga danes probala dati svojemu osem mesečnemu:duda:, ki je sicer izredno nezaupljiv do goste hrane, ampak sir bi pa kr jedel in jedel. A lahko:ups::zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sir
11.4.2005 21:59:34   
bunkica
Če je tko pol mu raje ponudi pol trdi sir,ki manj časa zori in je lažje prebavljiv.Trdi je pa težje prebavljiv,zato ga raje ne davaj.
Pazi na določene sire,ki so narejeni iz rastlinskega izvora,vse to pa zaradi prebave.



Ha moj :love: vse to ve.:bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sir
11.4.2005 23:22:05   
frutka_
Meni so priporočili trdi sir, ki je izvrsten vir beljakovin in kalcija. Poskusi kakšnega bolj, blagega ne preveč aromatičnega npr. Edamec, Ementaler...Jaz ga malemu ponujam in ponujam pa se ne ogreje zanj...:zmeden:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sir
11.4.2005 23:23:42   
frutka_
Pozabila sem še napisati, da ga lahko daješ kot prigrizek/malico s kakšnim sadjem (jabolko) ali pa kot dodatek v prehrani (naribanega na testenine).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?