mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Tut jaz navijam za jutri! Petek, 16.01. miska73 - začetek 2. IVF-a Pikovit - UZ BBpikica -punkcija (8h) Sem si od REBY sposodila tele navijačice, btw pupa, kako si, se je že umirilo? BB ti si zihr že na poti k atu... držim pesti, da ne bo bolelo predvsem pa, da boste zadovoljni z izkupičkom MIŠKA in PIKOVITKA tut vidve dobro opravita ZVEZDICA ti si pa res že v finišu, čeprav praviš, da se tvojemu Patriku še nikamor ne mudi Upam, da ste mirno preživeli noč in da je Liam že bolje, no, pa ti tut KICSI kar je meni znano školjke niso lih priporočljive ker so kao filter za svinjarijo pa tut konzervirane ribe naj bi mele preveč živega srebra in niso priporočljive za nosečke sicer pa, za katero hrano pa lahko rečeš, da je brez svinjarije... jst si res na svete cajte privoščim malo tuno v solati pa nimam zato nič slabe vesti, kalamari mi itak skos dišijo, školjke mi pa nikol niso potegnile, zdej pa še manj... ŠUKI... kje si, kako si, kej boljš al še furaš safer z rokicami? ŽIŽI špike laufajo, borba s palčkam še traja? KRUCE zadnjič sem mislila, če tvoja nosečka ve, kako zlat si, ko nas takole razvajaš in nam delaš lušte s kofetki... no pa sej si sam povedal, itak, da ve thx! Kultura na višku... JUTROOOO!