netka34
|
Zarji, upam d si res bolš, ne sam kar tko sam tle!! Šuki, upam, da ti niso prsti čist otrdeli, in da sam mal več počivaš, da se ne moreš javit!?! LL, a danes tut pohajaš? Je tak grdi mraz zuni, upam, da se rajši stiskaš s tvojim na toplem kavču pod dekco ....Js pa danes v nočno- promocije...morm mal soudkou služit... O, kaki korenjakec Liam!! Luuuuškan cukr!! Pa Nik tut!! Prow po tetah iz rr-ja!! Miška mojaletnica, pa zup2, čestitke za narkomanske užitke!! Naj se končajo s pozitivo na palčki!!! Pa pikovitka, svaka čast za (najmanj) 8 škratkov!! Gretka, itak, da je obremenjevanje z dr.-ji mučno in utrujajoče....sej tko in tko je treba sam vsak drugi dan. To vemo tut brez njihove pomoči, ane!! Pupka, mislim nate.... Pinky36 se mi je javila, in sta s pupiko doma, v varnem, toplem in ljubečem gnezdecu!! Lep pozdrav tudi vsem ostalim, ki sem jih po vsem branju izpustila, za vsako navijam in mislim na vas!! Lavjuol!