mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Ojla punce. Spet vas prosim za nasvet. Stanje je takšno: po slabem HSG sem šla na laparo, ki pa je pokazal, da druge rešitve, kot je IVF ni. Datum za prvi posvet pri dr. Drobniču in za spermiogram sva dobila v marcu, pregled pri andrologu pa šele maja. Zato je sestra predlagala, da prideva oba na pregled šele maja, čeprav bi jaz morala imeti pregled že marca. Hormone naj bi mi pregledala kar moja osebna G. Zanima me, kaj lahko pričakujem maja? Da bojo dali papirje na konzilij ali potrebujeva še kakšne preiskave? In kdaj lahko potem pričakujem postopek, glede na to, da so vmes še najbrž dopusti? Hvala za odgovore. Mi bojo zelo pomagali, ker se zaenkrat še zelo "lovim" kar se tiče teh stvari. Suzi, evo moj nasvet, vidva kar pojdita marca na pregled k dr. Drobniču, bo vsaj pogledal tvoje izvide in pripravil vse papirje za konzilij. Poleg tega vama bo še izdal napotnici za odvzem krvi za preverjanje spolnih bolezni, pa še izvid od tvoejga od spermiograma tudi. Ravno tako vama bo povedal ali potrebuejta še kakšne preiskave, že zato je bolje, da greš v marcu, namreč te preiskave lahko do maja vse že opraviš. Tako, da bosta imela do maja že vse paprije pripravljene in bosta šla lahko direktno na konzilij. Glede postopka je pa tako, če bosta šla na konzilij maja in bi eventuelno konec maja že dobila pošto, bi se lahko naročila v mesecu juniju za postopek. Če ne bo gužva te bo sestra Mira vzela. Mislim, da za dolge postopke jemljejo nazadnje junija, da se jim izteče do začetka avgusta, ko imajo na GK LJ kolektivni dopust. pa veliko sreče