|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:53:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Oktobrčki 2006-5
21.1.2009 20:04:19   
piskot
hm, hvala za idejo. ce se nam slucajno rodi fant, bo pa kar jakob, ce dovolite user posted image . tisti pes mi je bil prav simpaticen.

nam je prvic uspelo v prvem poskusu, drugic pa v prvem mesecu. tko da ... pocas moram zacet razmisljat o kontracepciji po porodu. ker mislim da ne bi imeli 3.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.1.2009 20:06:16   
piskot
aja lina jaz sem bila cisto sesuta tja do enega 6 meseca. potem je bilo pa sicer boljse, samo sem bila pa ze kot lokomotiva za kam it. v glavnem cisto drugace kot v prvi nosecnosti, ko sem se do zacetka 8 meseca s kolesom v sluzbo hodila, pa v hribe letala.

zdaj bi pa skakala okol, pa ne smem user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.1.2009 20:36:46   
*anč*
zanositev ... nama je tristan ratal, ko sva se šla metodo pazi (ali po mukino tiča vun user posted image ) po dobrem mesecu, lani smo tut pazili, letos pa v drugem ciklusu, ko sva se šla kar bo pa bo user posted image . tko, da u bistvu še nisem "načrtovala" otroka.

piskot
  kaj si boš pol omislila po porodu?  jst se z mireno spogledujem, ker tablet ne prenašam.

sivkamivka
  naj čimprej zasveti zelena luč na semaforju!

pikapolona  hud maček muri!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.1.2009 21:03:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

piskot  kaj si boš pol omislila po porodu?  jst se z mireno spogledujem, ker tablet ne prenašam.

po pravici povedano, mi nobena od variant ki vkljucuje moje telo ni vsec. tablete itak sovrazim. mirene ni sans, je imela kolegica zaradi nje tako vnetje, da so jo z resilcem od doma odpeljali (kar je verjetno bolj izjema, ampak ce mas eno tako blizu, pol pac ne gre). inekcije so mi tud scary. ne vem, zbiram predloge! ima katera kaksnega uporabnega?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.1.2009 6:39:14   
psaša
Jutro. Sem na bolniški. user posted image  je OK, je malo manjši, vendar zaekrat še v mejah normale. Samo pretoki niso vredu. Ena stran je bp, druga pa ne. Čez 14 dn imam ponoven UZ v porodnišnici, kontrola rasti ploda. Dali so mi pa Aspirin.
A mi lahko katera razloži točno kaj so to pretoki, ker so me nekaj strašili, da lahko pride do zastoja rasti itd.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.1.2009 7:53:22   
Anonimen
dobro jutro psaša.....še vse bo dobro ! Glede pretokov pa nimam pojma...user posted image

Pri nas sta pa obe oploditvi prišli čisto nepričakovano - seveda sva imela v načrtih otroke, pač ko bo za to čas....no, in obakrat sem po user posted image rekla: pa ne zdej !!! Sicer hvala bogu, da sva plodna, ampak nekih hudih priprav pa ni bilo.

O tretjem pa tudi ne razmišljam - no mogoče tam leta 2013 ! user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.1.2009 7:55:48   
psaša
zanositev pri Mihatu pol leta, sedaj v drugo pa skoraj eno leto.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.1.2009 8:55:36   
tasha23
Jutro, berem, da je pogovora o zanositvi: no midva sva v 1. po nesreči in tako se je tudi končalo, Gaela pa sva dobrih 6 mesecev poskušala in ko sem že skoraj vrgla puško v koruzo sem zagledala +. v drugo je tudi nekje 6 mesecev trajalo da smo zagledali +, zdaj pa sem se že vstrašila da bo 4ič + pa na srečo se je po testiranju pojavila tudi user posted image . Mal prezgodaj je in po pravici ne ve če bi imela 3 razgrajače, saj sta oba kar navihana in jaz sem trenutno takoooo utrujena user posted image . Sicer pa ... JOJ da me bere moj ljubi mislim, da me pošlje nekam user posted image user posted image user posted image

Psaša ne spomnem se točno kako je s temi pretoki, ker so pri meni v drugo tusi sumili in me strašili za Gabriela, da je majhen, da ima sicer v mejah normale pretoke itd da naj še malo počakamo za porod... v bistvu v ponedeljek imela UZ rekli, da ima manj kot 2700 v soboto rodila in smo ilei 3690g user posted image , še dobro, da je bil majhen.

To pa je moj kuhar:

user posted image

user posted image

user posted image

in moj bolnček:

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.1.2009 8:58:00   
tasha23
Aja včeraj imeli posvetovalnico za Gabriela: pri 4,5 mesecih smo 71 dolgi in 7100 težki. Sedimo skoraj samostojno in smo načeloma veliki dobrovoljčki user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.1.2009 16:27:41   
*anč*
psaša    pretoki se merijo v uterini arteriji. gre za izmenjavo krvi med materjo in plodom, lahko gledajo tudi pretoke med utrino arterijo in plodovimi možgani. pred 25. tednom je o pretokih brez veze govoriti. ti citiram dr. Pušenjaka:
"Ni razlogov za skrbi vse dokler je sploh mogoče izmeriti kakšen pretok skozi popkovino in izračunati RI in PI. Vse dotlej je namreč prisoten diastolični pretok skozi popkovino, ne glede na to, da so "pretoki morda manj ugodni". V resnih znanstvenih preverjanjih se je namreč nedvomno ugotovilo, da meritve RI in PI nimajo nobene diagnostične vrednosti temveč le odsoten disatolični pretok ali obratni pretok v popkovni, tako imenovani ARED (Absent-Reversed End Distolic flow) in resni perinatologi to tudi upoštevamo ter ne strašimo nosečnic z meglenimi pojmi kot so "slabši pretoki" ipd."

aspirin dajo, da so pretoki boljši, priporoča se povečanje vnosa tekočine.

upam,da sem ti kej pomagala.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.1.2009 16:51:23   
Maxica
Jaz še vedno kuham, 38 čez dan in 39 ponoči. Grem jutri k zdravnici, bom videla, če bo potreben kakšen antibiotik. Je pa zdaj še Lan zbolel, prej mi je zakuhal na 40. Pestro v glavnem in nič fajn.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.1.2009 17:17:42   
pikapolona2
ančuser posted image user posted image user posted image ...mislim da si sašo pomirila...je pa res da vsak ginekolog drgač zapaničari. Meni je pa Pušenjak super ginekolog...sem nekaj časa k njemu hodila, ko je mojo nadomeščal in je tako pomirjajoče deloval. res super dec!

Maxi..ojoj.....tak čas jeuser posted image ...bo boljše

Pr nas pa Brina ne bruhe več...je pa začekla driskat.....logično iz trebuščka gre dalje na črevesje....no upam da bo jutri že bolje in da nebo potrebno k dohterju.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.1.2009 18:04:30   
psaša
anč najlepša hvala, si me res pomirila.user posted image

No, Miha je zakuhal.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.1.2009 20:40:53   
moci
no, mi smo končno bolje, upam, da tako ostane.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.1.2009 7:40:19   
muki1
Jutro.

Vidim, da vas je kar nekaj bolančkov. Pozdravite se, lubčki in lubice user posted image user posted image .

Jaz sem sesuta. Prehlad še vedno v popolnem razcvetu. Pa včeraj sem izvedela, da je od zelo dobre prijateljice brat naredil samomor.  Tako simpatičen, mlad lušten fant je bil. Eh.... brez besed user posted image . Čisto sem preč. Ne vem kaj se to dogaja na tem svetu..... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.1.2009 7:58:39   
altati
dan.
tedna je konec.
hvala bogu, bil je čist preveč deloven.
danes upam, da odpikam do 13h. da me ne bodo še kje tule lovili....
greva s Tio na Labodje jezero na ledu, hala Tivoli.
zvečer imava tarok večer.
in potem dva dni počivanja, izležavanja, crkljanja itd...
vsi bolančki, pozdravite se!
uživajte v vikendu!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.1.2009 9:42:47   
piskot
se pridruzujemo bolanim. jaz sem vceraj ponoci in cez dan lezala vsa sesuta, grlo boli, kašljam. najdražjega je pa čist sesulo. danes zjutraj je imel 38.5. vse ga boli ... gripa pac.

upam da sem jo jaz odnesla s tem kar je bilo.

martina filamo z vitamini, da ne fase se on.

aja, pa babi in dedi se ful veselita, ker gresta smucat in bosta kot kaze nesla gripo s sabo ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.1.2009 10:47:34   
*anč*
joj, kok vas je bolančkov. hitro se pozdravite! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.1.2009 12:12:09   
pikapolona2
no mi še tudi driskamo...sicer malo manj kot včeraj....ampak sej tudi noče nič jest.  Tale otoplitev ni dobra za bacile...jih kar razganja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.1.2009 12:46:37   
moci
eh, no. drek pa te bolezni.

kakšno štalo imamo mi z uspavanjem. komaj čakam vrtec.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.1.2009 13:01:59   
Anonimen
Bolančki pozdravite se no !!!!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.1.2009 13:16:51   
tasha23
Ja mamice in otroci bolančki hitro se pozdravit. Vem kako zgleda saj že od Božiča si na intervale delimo termometer in sirupe user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.1.2009 21:31:30   
lucika
vikeeeeeeeeeeeeend! uf, komaj sem ga dočakala...

čeprav....včasih si mislim, grem raj v službo. danes smo že imeli par ur drenja. smo se oblekli in šli k našim, pa se je drl celo pot, pri nas eno uro, šele ko smo šli domov je bilo malo miru. do vrat seveda, ker pa nismo prižgali tv, je bilo trenje še naprej. imamo prava maratonska tekmovanja, kdo je psihično močnejši, kdo bo koga in kdo bo dlje zdržal. koooomaj čakam, da bo popoldne, ko pridemo iz službe, še kaj svetlo zunaj.

drugače pa, groooza, a ste vsi bolani? držim pesti, da ste čimprej boljši.
sama pa trkam, ker smo vsi ok. pa sta bili babi in teta celi adijo, pa nismo nič fasali. zaenkrat in upam, da tako ostane! sodelavka ima menda rota virus, pa ga tud nisem dobila.

altati, a ti zdaj delaš? prav v služvi?

imejte se lepo...
jaz pa moram plan pogruntat, kaj bomo delali čez vikend, ker drugače bo spet drenje...ne vem po kom ima to ljubezen do televizije. no, do nodija:(

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.1.2009 10:12:50   
*anč*
oj!

mi se pridružujemo klubu bolančkov user posted image , je mel mali ponoči vročino, ne nevem kaj, pa smrka full. sumim, da je u vrtcu dobil norice. sej tko se začne, kot ena viroza? mis vi ste jih že meli ... 
pojma nimam kako bomo drug teden, mam vsak dan obvezne vaje od 8-13huser posted image eh... pa še za učit se mam fullllllll.

mejte lep vikend!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!