|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
26.1.2009 20:05:44   
Lu
Čer!

Mi smo zaenkrat ok. Trkam. Maja je nekaj malega kuhala čez vikend, ampak ni bilo panike. Bolančki čiprej se pozdravite. Zdaj so res ene viroze na pohodu user posted image Sama sem rekla, da ta teden ne sme noben od nas zbolet, ker imam še nekaj pomembnih stvari v službi za nardit potem pa lahko user posted image

Zdaj pa eno pomembno vprašanje. Kam naj greva z dragijem za valentinovo, kjer bi naju na polno razvajali. Bi imela kar cel vikend samo zase. Mislim, da prvič odkar imava user posted image user posted image . no kam. Berem da v Banovcih kar lepo pripravijo. Kam še? Z predlogi na plan prosim.

Drugače pa jaz knjige nisem prijela v roke že akr lep cajt. Grozna jaz. Aja edino študijsko pa ja user posted image Enostavno mi ne znese in grem tudi že ob 22 uri kar spat.

Lep večer še naprej.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.1.2009 20:28:38   
Anonimen
ČER

Jaz tudi knjige, razen študijske, člankov....nisem že sto let brala (aja, Harrya Potterja semuser posted image ), kaj zelo resnega se mi ne da.....nekaj tako za sproščanje če imate kakšne predloge se pa priporočam.

Altati- dej malo opiši o čem se gre......

Tinkara je bila cel teden in danes doma, cel teden vročina...viroza, zdaj še kašlja, smrka...

Anč- saj če si + na toxo ni problem, najverjetneje si prebolela pred user posted image , zdaj se ti vsaj mačk ni treba izogibati!

Psaša- veliko počivaj na L boku in veliko veliko pij( baje da toliko da se kar nalivaš z vodo)

Bolančki pozdravite se!!!!!

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.1.2009 20:32:02   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

odlično 5....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.1.2009 20:55:49   
moci
jaz sem bila pa po skoraj treh letih osem ur v službi. eh, nič fletno.

drugače smo bili pa danes cel dan od doma, sem se kar malo odvadila in sem prav utrujena.

kranjska - muki, kdaj? katera še pride?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.1.2009 22:19:31   
Maxica
Jaz vas čist zanemarjam, pa priznam, da enostavno nimam volje sploh za karkoli. Max nam že od sobote zjutraj kuha na 40, svečke mu sploh ne pomagajo. Edino kopel zvečer mu pomaga, da mu mal pade in se prepoti, zjutraj pa jovo na novo. Obup. Zdaj je dobil AB, ker ima tudi uho mal vneto, in upam in molim, da mu prime. Ker je revež že čisto ubog.user posted image
In kar ni dovolj, je še Lan spet zakuhal, pa je bil dva dni že popolnoma v redu.
Jaz sem prav utrujena od vsega tega.user posted image  Sem pa še na bolniški, zaradi sebe, ampak bom počasi morala v službo. Jutri bom še doma, pol bomo pa videli. Eh ja...
Na Kranjsko Goro pa vseeno optimistično računam, če bomo le zdravi.
Bodite lepo in zdravi!!!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.1.2009 0:42:46   
frrrr
pozdravite svoje fantiče in dekle... upam, da Tinkara že bolje... Martin, Lan in Max pa naj se tut hitr pozdravijo

moci, men pa v službi čas tolk hitr mine, da kr ne morem verjet... danes sem prišla v službo, pa me je že sodelavec vprašal ali grem jest, pol sem mogla pa že domov user posted image mi je všeč tk...

danes sicer mau prej zaključila, me mož pobral, šel v vrtec po tamauga, js pa na pošto po paketke... in smo hkrati prišli domov... jaša spet bogatejši za 2 knjigici... sva pred spanjem prebrala rdečo kokoško in pravljico o kralju, ki ni maral pospravljati... obe sta mu bile všeč in bova jutr morala ponovit user posted image pa nov cicido je prišel... sva celo popoldne brala in brala... tale otrok tolk uživa v tem... zvečer najprej treba kaj prebrat, potem pa še obnove dela. mož se mu še pusti, da mu pravljico za lahko noč pove in pol seveda mož pred malim zaspi user posted image na smučariji sem mu 2x prebrala iz cicdoja pravljico o miški, ki se je tolk smejala ogenčku, da ji je počil trebuh in to pravljico zdej na dolgooo in široko pripoveduje user posted image

imam nekaj plonk listkov okrog po stanovanju... vam bom enkrat, ko bo čas, napisala kakšne je imel mali na smučariji... noro... pametnjakoviči mali... zdej se mi pa ne da, grem v ležeč položaj user posted image

nočko!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.1.2009 14:06:01   
moci
čvekleuser posted image

a bo sneg al ne bo.

ga že cel dan čakam

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.1.2009 14:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čvekleuser posted image

a bo sneg al ne bo.

ga že cel dan čakam

pri nas noro trga in imamo že 20 cm snegauser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.1.2009 14:38:49   
moci
a res? ej, potem ga imamo pa mogoče doma tud kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.1.2009 15:54:23   
piskot
kaksen sneg? kje?

no saj ... danes se mi itak ne da kidat user posted image .

sine martine je boljsi. ob 5:30 je izjavil: cornfleks bi jedu. pa smo sli. z veseljem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.1.2009 21:08:13   
lucika
pozdravljene!

čakam na hausa, da mi mal dan polepša. torek, po luni, tečna sama sebi, vse mi je šlo narobe...sam hausa še, pa grem spat:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
27.1.2009 22:55:22   
frrrr
vse, ki imate otročke stare do 5. let... splača se vam prebrat 23. člen... julija 2008 so spremenili zakon in ima eden od staršev krito sobivanje v bolnici z otrokom do starosti 5 let (zajeto v obvezno zavarovanje)

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

upam, da vam nikoli ne pride prav.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
27.1.2009 23:01:41   
frrrr
mi smo pa po službi šli do interspara plenice kupit, ker nam jih je čist zmanjkalo in smo zdej 3 dni bli na hlačnih plenicah... ni fajn za kakanje... smo kr s škarjami rezali user posted image
sva pa malega tolk opozarjala, da nama mora povedat kdaj kaka, da je 2x v dveh dneh poklical: mamica, kakal bom, pa sem pritekla, a blo prepozno user posted image
že v času, ko kaka, alarmira user posted image to tut ni kr tk user posted image  
dans zutr pa rekel, da bi lulal in je res na kahlici lulal user posted image in vzgojiteljici takoj povedal, da mu je uspelo kot zajčku matevžu user posted image
v vrtcu je to stalna praksa, doma je pa kr premau časa... bomo poleti odvajali, ko bo toplo za malo rito user posted image

še kaj novega?
ne spomnem se...

grem slikice uredit, pa pol kakšno pripnem...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
27.1.2009 23:39:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vse, ki imate otročke stare do 5. let... splača se vam prebrat 23. člen... julija 2008 so spremenili zakon in ima eden od staršev krito sobivanje v bolnici z otrokom do starosti 5 let (zajeto v obvezno zavarovanje)

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

upam, da vam nikoli ne pride prav.
dejte link kopirat v web browser, ker ne zajame celega linka... | tale črtica ga neki zmeša... in poskrolajte dol do 23. člena

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.1.2009 7:40:07   
moci
o, frrrr, to je pa koristna informacija.
nisem vedela. tudi jaz upam, da nobena ne bo koristila nove ugodnosti.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.1.2009 11:01:04   
pikapolona2
Ikea...Celovec.....tiste k ste bile...a je to težko najt...nekja ste jamrali pa se ne spomnim več dobro. Grem sama...pa nebo njegovega mobija z Garminom poleg in se bom morala na star način orientiratuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.1.2009 11:05:50   
moci
midva sva iskala, če imaš dobra navodila najdeš, nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.1.2009 11:12:24   
frrrr
js sm valjda (kot vedno) namesto v desno mimo celovca, peljala levo v center... pol pa iz centra mau prevč na jug zapeljala... od tam sem imela navodila user posted image enkrat je *lina* pripela link kako do ikee brez nakupa vinjete, čez tržič... pikapolona, če imaš to, pol neu hudega.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.1.2009 11:13:23   
frrrr
z jašo sva doma. celo noč tekmovala kdo bo bolj močno kašljal... zjutraj je pa ob kašljanju še sluz bruhnil. se crkljava, kmau kosilo, pol pa spat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.1.2009 11:21:41   
pikapolona2
Lina lahko navodila še enkrat please

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.1.2009 11:45:26   
moci
 Greš čez Ljubelj, se pripelješ na obrobje Celovca in pri McDonaldsu zaviješ desno na Südring. Potem se voziš in voziš in se pelješ mimo Bauhausa in se še voziš in ko prideš do Kike, zaviješ desno. [Tam je, če se ne motim, celo ena tabla Ikea, ki kaže v pravo smer. Razen tega pa je s kažipoti bolj slaba – še najbolje je, če slediš tablam za Metro.] No, pri Kiki zaviješ desno in se voziš dalje, mimo Toys’R’Us in Obija. Potem pa prideš do ene zelo skrite puščice ‘Metro’, ki kaže desno, na eno čudno cestico, ki je videti, kot da te bo pripeljala na avtocesto za Graz. Pa ni tako, pripelje te do Metroja in tik zraven njega je Ikea. Točno ura in pol od Vrhnike z upoštevanjem hitrostnih omejitev. Če greš po tej poti, ne rabiš avstrijske vinjete!

Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.1.2009 11:47:22   
moci
tole sem kopirala iz enega bloga.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.1.2009 11:49:23   
Anonimen
http://www.mojevro.si/229842

Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.1.2009 12:14:12   
pikapolona2
hvala obema!user posted image

ktera kej rabi...jst jo najbrž drug teden mahnem čez Ljubelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.1.2009 12:15:38   
pikapolona2
še nekaj ...kako se reče otroška postelja (kinderpet) po angleško...babycot???

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!