|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
30.1.2009 0:44:26   
frrrr
fotke iz zadnjega posta so kot reklama za kamp user posted image morm link do njega upraviteljem kampa, mogoče nam pa letni pavšal podarijo, ker jim delam reklamo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.1.2009 8:32:57   
moci
joj, kako je naš tamladi lepuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.1.2009 12:36:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

joj, kako je naš tamladi lepuser posted image
user posted image mu bom ZojKo mau omenjala, da mu pride v podzavest user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.1.2009 12:52:24   
moci
hehe.
jaz sem pa domaaaaaaa. sem poslala mentorici pol diplomske, ker sploh ne vem, če prav delam. pa tri škatle smeti sem odneslauser posted image
ja, svinjak imamouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.1.2009 16:42:49   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

anč...uaaa...čestitam...a mata danes kakšno bletnico...al kar takole ....kot strela z jasnegauser posted image user posted image
ne, je kr strela z jasnega user posted image

maxica ti je pa že prstan zbralauser posted image
sm že dobila prstan user posted image , sam mi je mal velik, tko da ga dobim v roku 14 dni.

hvala vsem za čestitke!

moci 
vidva mata datum aprila, ne? pol te ne bom prehitela, jst se bolj na maj oz julij nagibam.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.1.2009 19:29:51   
lucika
anč, čestitke še od mene. lepe priprave in eno sanjsko poroko:)))

tudi tebi moci. če ti v drugem poskusu ne uspe, bosta pa morala mal kuki posnemat....pa saj vem bo, kake mam jl?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
31.1.2009 0:46:43   
frrrr
moci pridna si... glede diplome mislim.

nisem še zdravja našega fantiča komentirala... noč prespana, zjutraj nadomestil pri kašlju vse za nazaj... je bil čez dan kr mau hripav. danes se spet veliko igrali v kopalnici... upam, da končujemo.

sicer smo pa danes naredili en klobuk za pustne šeme... tempera, pol pa lepljenje.
pa skoz smo jedli... namišljeno hrano, ker mali skoz pekel piškotke in kuhal makarone user posted image
zjutraj spal do 8:40, zato sva čez dan rekla da ne bomo spali in zvečer je 20:30 koma zaspal... komi sem mu uspela pravljico prebrat user posted image čez dan sem ga pa posedla v posteljo in je "bral" enih 45 minut sam, pol sem se mu pridružila -> je bil pa tolk tiho, da sem že mislila, da zaspal user posted image no, to ne, ker sem vsake tolk časa slišala, da list obrnu, a vseeno bil presenetljivo miren.
popoldne imeli obisk tašče in mali kr ni vedel kaj vse bi ji pokazal... prej jo en teden imel na razpolago na smučariji, pred tem 3 tedne bila pri babici (2 nadstropja nižje), zdej je pa skoraj cel teden ni videl.

no, pa je bilo konec dneva... sem pa že oddelala 3 ure user posted image

piškot - a kej dogaja?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.1.2009 4:17:47   
frrrr
zdej pa že čas, da grem spat, a ne? user posted image

lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.1.2009 7:49:39   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sicer smo pa danes naredili en klobuk za pustne šeme... tempera, pol pa lepljenje.

a iz cicidojauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
31.1.2009 7:50:46   
pikapolona2
evo danes bedimo že od 5 10user posted image user posted image user posted image

Eno uro svase pregovarjali in malo tulili...potem sva pa vstali. Mraz je...brrrr

Neposredna povezava do sporočila: 2010
31.1.2009 7:58:40   
lucika
evo mene, že tudi vstala.
mali je imel zelo nemirno noč. se začne jokat in kr ne neha. pa že pol res ne veš, ali spi, ali bedi, ali ga kaj boli... zdej zjutraj je imel spet tako epizodo... pa je zaspal nazaj, jaz sem se nekaj premetavala, pa vstala. kaj je to z mano, pojma nimam...:) včasih sem znala do 10 tih spat in vse kar je bilo pred osmo je bilo po sili razmer. se staram:)))

me je včeraj začel boleti zob, ponoči seveda. spodaj, do uha, malo zgoraj, do očesa, pa spodaj, do prednjih zob. samo se mi je prestavljala bolečina, nisem vedla kaj je zdaj to... zdaj me boli samo še toliko da nekaj čutim...en se heca z mano...

sem si skuhala en fini kapučinček, potem pa imam namen kaj pospravit, preden se poglavarja zbudita. ampak sumim da dlje od rr ne pridem...

lep vikend vam želim:)

Neposredna povezava do sporočila: 2011
31.1.2009 8:31:17   
psaša
Jutro. Mali je tudi zbujen že od 6h, no jaz sem malo potegnila. Je bil priden, se igral, malo gledal Ndija. Oči je šel pa delat, tako da sva sama.
Smo pa včeraj Mihata prvič postrigli. Se ni nič razburljal, bil kar priden.
Spanje, pri nas tudi kriza. No, saj pri nas je že od skoz kriza. Sedaj vsaj ene par dni sploh da hoče zaspati v svoji postelji, ampak mora biti en od naju zraven.

anč čestitke še od meneuser posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 31.1.2009 8:32:46 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
31.1.2009 10:46:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a iz cicidojauser posted image
jp

Neposredna povezava do sporočila: 2013
31.1.2009 10:50:54   
frrrr
naša noč... zvečer zaspal 20:30, zjutraj spal do 9:15, ko se je ravno stisnil k meni in sem mau zamutila, ter mu živ žav omenila... vglavnem dosegli rekord, bi pa še poležaval, če bi mi bilo. je pa tako umirjen, pa stiska se... joj, cukerček moj.
nosek ima čisto zabasan, sav že eno inhalacijo delala, da sva ga napol spraznila, zdej bova spet... včeraj je mau hripav postal, danes pa najbolj zabasan nos od srede, kar sva doma... ne vem kaj je to, da se stanje slabša user posted image če ne bo bolje do ponedeljka, bo treba pa k zdravniku... do zdej še nisva šla, ker sestra kr po telefonu povedala kako se nej cajtava, da ne še česa zraven faševa v čakalnici.

imejte lep dan, lep vikend... fejst se crkljajte in bodite zdravi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
31.1.2009 10:51:20   
frrrr
lucika, nej te zob čimprej neha bolet! 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
31.1.2009 17:20:27   
moci
zoja ima pa zadnje čase namišljene frendeuser posted image user posted image
med vožnjo v avtu se kar z nekom pogovarja celo pot. ko jo vprašam s kom in kje je. pravi lej tam, a vidišuser posted image

saj drugače je fino, da jo še kdo zaposlujeuser posted image

drugače pa pri nas pleskamo in je stanovanje obrnjeno na glavo, pa še pralni stroj je spustil vodo in poplavil kopalnico. zdaj perem pri mami. dostikrat pride prav, če si domauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
31.1.2009 18:32:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mene je pa moj zaprosu, tko da sm od dans naprej zaročena!! user posted image

o, čestitam. user posted image user posted image

upam, da me ne prehitišuser posted image user posted image

čestitam tudi jaz!

Jaz sem tudi zadnjič vprašala kaj je zdej s poroko,po 5 letih zarokeuser posted image , da zdej je pa fax mimo, v službo tudi hodim.........pa sva se okvirno zmenila za drugo leto aprila, majauser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
31.1.2009 19:17:37   
piskot
po treh mesecih se nam je macka vrnila. zdaj lezi tamle na kavcu, ko da ni nikoli nikamor sla.

smo jo nasli 14 dni nazaj v sosedovi kurilnici, potem smo jo pocasi vabili do balkona s hrano (je bila cist preplasena), danes smo pa odprli vrata in je prisla noter. jaz sem ful vesela, ker ne bo vec zunaj zmrzovala, mozek pa niti ne, ker bo spet povsod polno kocin user posted image . tajming res ni najbolj fajn, sam kaj ... a cem pustit zdej macka se en mesec zunaj.

no tko. drugace pa zdravje pocasi napreduje. martin sicer se kaslja, sam je ful boljsi. pa danes dobimo babi servis nazaj, tko da se bo tale februar prou fajn zacel.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
31.1.2009 20:42:14   
moci
piškot, fajn da mate mačko nazaj.
naš je pa izginil. no, itak vem, kje je in ne bo ga več nazaj. smo imeli namreč v azilu tetinega mačka, ko je ona spakirala od doma - eno leto in pol. in smo se navadili nanj, ker je faca maček in ful potrpežljiv. zdaj je pa teta prodala hišo - smo bili sosedi, in ga je njen bivši mož lepo odpeljal. kljub temu, da ne mara mačkov. glavno, da nas užalosti

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
31.1.2009 21:41:23   
frrrr
moci, naš mali skoz blebeče in vidi božičke kako nosijo darila, pol mi jih pa podarja... pa mesto postavlja iz tetra pleničke, po katerem vozijo avti, vlak seveda in hiše zgradi user posted image ati na travijanu, mali pa iz tetra pleničke mesta gradi user posted image
sicer pa eni ljudje so pač žleht user posted image matr bi jih user posted image

piškot, me veseli za vašega vrnjenega mačkona

js dans pričakujem en sms in sem vsa nestrpna... kolegica zutr šla rodit, pa še ni kej javila. vmes sem pomila tla stanovanja, umila kopalnico, wc, kuhinjske elementa... da nisem na telefon gledala user posted image
kuhal danes večino ati (js sam tortilje skup zvila user posted image ) tako, da sva se z malim igrala, risala za babice in dedke s flumastri, brala.
spali spet nismo, da je 20:30 zaspal in zdej ne rogovili več po postelji. sva pa med 12. in 13:45 bila v postelji, ter brala. tako da počitek je bil in se mi zdi celo boljši kot, če bi se matrali zaspat in bi se skoz neki pregovarjala, on bi pa skakal okol. sva se zmenila, da samo počivava in bil priden.
zvečer sva se že crkljala v postelji, je mali pritisnil in rekel mamica kakal bom, ga nesem v kopalnico, očistim in vprašam, če bo še na kahlico, pa je pritrdil, ter še tam naredil eno ogromno klobaso user posted image to je blo veselja user posted image

zdej morm pa še neki za bratca naredit... pa telefon v roki držat in ne morem več pisat user posted image

lep večer in mirno noč!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.2.2009 2:17:43   
frrrr
čakam sms prijateljice iz porodnišnice, da lahko mirno zaspim... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.2.2009 3:19:34   
frrrr
dobila, kar čakala... zdej pa lahk grem spat user posted image

sem bila že orng živčna... mož pa zgleda tut, ker je šel na cigaret user posted image
pa imamo enega fantiča... juhu user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.2.2009 11:18:30   
frrrr
dan!

snežiii user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.2.2009 16:45:51   
mis
Dan!

Čestitke za zaroko, lepe slikice, vsi ste lušniuser posted image

Malo vas preletim, sicer mi pa resnično zmanjkuje časa, saj prosti čas namenjam magistrski. Tina je trenutno v Kranjski Gori, Neža je boga ker ji rastejo zobje 7. zob se mi zdi rine ven. Ma mal vročine in driska malo, tako nekaj vmes...

Ajd!

Upam da bo kaj več časa kmalu...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.2.2009 9:09:26   
pikapolona2
pa dobro jutro user posted image

Jaz sem že navsezgodaj bila pridna in sem skidala okoli hiše...super rekreacija. Imamo ene 30 centi snega....sam kaj ko napoved pravi da bo že jutri spet dež user posted image .

Smo bili na štajerskem za vikend....kjer sem skoraj popizdila....naš otrok je začel izsiljevat...če kaj ni po njeno začne cvilit in kričat tako da ji na koncu vsi ustrežejo....doma je hitro konec izsiljevana ker jo prestaviva v njeno sobo in se v parih minutah ohladi. Pr tastariha pa potem vsi naokoli letajo in jo sprašujejo a bi to...a bi to...ona pa sam cvili. Pa da nebi o tem, da bi sam sladkarije jedla.......točno ve, da ji deda vedno ponudi  čokolado....in ko je oma  (moja stara mama) stopila čez vrate ji je prinesla zopet (kljub temu da sem že 10000000x  prosila da ne nosi) celo vrečo sladkarij....med njimi omiljeno liziko. Ki jo je nato uspela zaplest v lase. Obup! HB smo doma in bo spet po moje! Sladkarije smo pa kar v Petrovčah pustili.

Zdej pa delat a neuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!