|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
28.1.2009 12:17:53   
pikapolona2
lu...a že veš kam bosta šla za valentinovo.....uf...midva tudi planirava en odklop user posted image

frrr...tudi vas ni zaobšla tale viroza...kakopakuser posted image

maxi berem na FB da si boljšeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.1.2009 14:30:44   
Anonimen
pikapolonica - otroška postelja se v glavnem uporablja kot ''toddler bed'' ali ''kinder bed ''....

otroška posteljica  pa ''baby bed'' ali pa ''baby cot''

Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.1.2009 14:49:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

še nekaj ...kako se reče otroška postelja (kinderpet) po angleško...babycot???
ti kr vse po angleško povej, pol pa reč kinderbett

Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.1.2009 14:59:12   
mis
No, dobila sem izvide za Nežo za alergijo. Nima nič dokazanega, ima pa povečan celokupni IgE. Ima ga 126. A se kera spozna na to? Kolk je normalno? Če je povečan naj bi bila bolj nagnjena k alergijam al kako? Mah, k nobeden nič ne razloži...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.1.2009 19:50:07   
lucika
včasih smo bile konstantno na prvi strani, običajno čisto pri vrhu...zdaj pa vedno bolj padamo:(

vas pozdravljam in dvigujem:)))

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.1.2009 23:51:43   
frrrr
naše dete pa danes šele ob 23ih zaspalo user posted image
v postelji valjda od 20ih. čez dan sva res spala 2 uri (od 12:30 do 14:30), a vseeno. user posted image
mu je pa kr v navado prišlo, da je ob 20ih v postelji, prebereva pravljico, pol se pa še igra s svojimi plišiji, pripoveduje zgodbe,... danes že 3ič zapored poklical, da bi šel kakat, a je bilo že prepozno, ker je že kakal user posted image
si pa take zgodbice zmišljuje... ima kr bujno domišljijo morem rečt... sem ga prav posnela prej user posted image

sicer je bolje, vlažim stanovanje in čez dan skoraj nič ni kašljal. nosek sva čistila in nima več zaštopano kot je bilo zjutraj. js pa tut manj kašljam... zgleda imamo v pisarni tolk suho, da tam skoz nabijam kot star kadilec.

sem pa bila danes ob kitajsko kuhinjo (kosilo z ex sodelavko in sodelavcema), ter ob mehiško kuhinjo (ob 20ih bla zmenjena s sošolko in sošolcema). pa kdaj drugič... kaj čmo...
jutri bom zjutraj šibnila v službo za ene 2 urci, da ne bo preveč kupčkasta moja miza... pol bom pa tekom dneva vidla ali v petek greva v vrtec in službo, al raje počakava in s ponedeljkom štartava. bi pa jutri morala it na kick-off meeting nekam proti gorenjski (sankanje), vendar sem že odpovedala... sej sem bla z drugo divizijo v kranjski gori in bom pač tega izpustila, čeprav delam za to divizijo 70%. se bom doma crkljala user posted image

slikic mi še ni uspelo predelat... zdej sem po baby centrovi spletni strani brskala za avtosedeži (za nečakinjo), pol sem pa še mau pokukala kakšni vozički obstajajo... matr si delam lušte user posted image namesto, da bi user posted image user posted image

eno današnjo izjavo vam še napišem... se spravljamo za noč in mož neki malega heca, mali leži na previjalni... pa mu reče: ati, ti si tak mali kekec user posted image to mu js kdaj rečem, kadar kaj čudnega ali smešnega naredi, a se ne spomnem kdaj sem mu nazadnje user posted image

lepo spite!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.1.2009 8:26:26   
muki1
Dobro jutro. Uh, teden se je spet prevesil v ta boljšo polovico user posted image .

Nič, če bi šlo vse po načrtih, bi zdaj že počasi pokali v avto in pičili proti Kranjski gori, vendar smo jo odpovedali iz več razlogov. Iva še ni okej, ponoči frka kot en starček, cela je zadelana. Mož bi se v službi moral raztrgati, da bi dobil fraj, ma tako gužvo, da dela cele dneve in še v soboto bo šel na šiht, torej bi bilo skrajno napeto vse skupaj....in tako sva se odločila, da ni vredno, pa še cena je bila precej zasoljena in res ni vredno toliko raskirat za en živčen podaljšan vikend na snegu, ki ga zdaj KONČNO user posted image  imamo tudi doma. Morda bomo v nedeljo skočili na Pohorje, ki nam ga je avtocesta približala za pol urce in bo volk - beri mož, sit in koza - beri jaz, cela. Sicer je Neža nekam razočarana, ampak bomo skompenzirali nekak.

Drugače pa smo tako tako. Smrkamo, izkašljujemo in smo tečni. Prejšnji vikend, v petek smo ga starčki malo zažurali, sem šla spat ob 05.30. V soboto in nedeljo pa kot da me ni. Sem kar nekaj spala in se lječila user posted image .
V službi je gužva, uspela sem pripraviti in oddati dohodnino, zdaj pa naprej proti zaključnemu računu.
Dnevi šibajo zelo hitro, Iva ga nekaj sračka z spanjem...zaspi ob 22.00 ali še pozneje in sem že čisto živčna. Časa zase ali za spodoben klepet z možem skoraj ni. Punci se zdaj sicer čez dan res lepo igrata, včasih se režita kot dve kuri in delata bedarije. Ko ju tako gledam se mi po celem telesu razliva toplota, res sta posrečeni, ampak pazit ju pa tudi moram kot sokol, saj si v sekundi kakšno neumnost domislita, ki je življenjsko nevarna, zmeraj vse na glavo obrneta, v sekundi se skregata.... ah, saj je tako menda povsod, a ne?

Nič, grem delat.
Piškot, tebi bom pa res zdaj po pošti ta ljubljeni skiro poslala, ker petek trinajsti se bliža.

Lepo bodite. 

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
29.1.2009 9:57:20   
Anonimen
No, pa da še jest dones malo zajamram.....počutim se ko gnilo jabolko - zaspano, izmučeno, nasičeno in imam občutek da me bo ravnokar razneslouser posted image

Tristan je sicer priden. Skoraj brez problemov prenaša moje muke, pridno nosi igrače, katere bo dal dojenčku in na dolgo in široko razlaga, kaj bosta z dojenčkom vse delala. In po njegovem bi bilo dojenčku ime ''Stric Tone''. user posted image

Imamo pa tudi mi probleme z večernim spanjem. Ob osmih postelja, samo kaj ko ne zaspi pred pol deseto ( trikrat lulat, pa plesat, pa igrat, pa bla bla...celo dogovarjanje ). Ampak izgleda da je sedaj to normalno  - me veseli !user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
29.1.2009 10:14:29   
Maxica
Jaz sem po enem tednu bolniške spet v službi, jutri pa že petek, hura.user posted image  Sicer sem bolje, otroka tudi, ma ne še v redu. Včeraj je Max dobil samo zvečer svečki, kar je že cel napredek, Lan pa dvakrat, tako da ne vem, verjetno ga bomo jutri peljali pokazat, ker se mu od ponedeljka že vleče ta vročina, sicer ni v 40, tako kot pri Maxu, sam vseeno bi bil morda tudi pri njemu potreben AB, kaj pa vem. Kašljata pa ful grdo, revčka mala.user posted image
Jaz sem ravno iz našega laboratorija, sem dala kri za pregled ščitničnih hormonov, saj mi spet ful izpadajo lasje, predvsem ko si jih sušim.user posted image  Me je kr groza in sam molim in upam, da so izvidi v mejah normale. Res si ne želim kakšnih težav s ščitnico.
Čeprav je čist možno, da je kaj s hormoni povezano, menstruacijo imam, odkar sem nehala jemati KT, samo tri dni in tisto ful ful, ne vem, a imam vse zbrkano ali kaj.user posted image
Nič, grem mal delat, da bo hitreje minilo teh par uric, ko čakam na izvid. Držite pesti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
29.1.2009 11:04:45   
Arabela
Hojla oktobrčke!

Mi je uspelo prit na RR, ker imamo slučajno atija doma in sem mu prepustila Sergeja... Mali vragec zaspi samo v naročju?! Gre po Katarininih sledeh, pa saj vem da ga bo minilo...

Otroka sta ok, pridna, se je pa že začelo kreganje... user posted image user posted image .... mala ne pusti igrač, mali pa jo kar pocuka ali potegne za lase.. karkoli mu znese...
Zaenkrat smo zdravi, moram potrkat na les...

Imamo pa s Katarino velik problem... mala noče kakat.. pa tako nam je lepo šlo.... lula lepo v kahlico, pleničke več ne rabimo, je tudi že kakala v kahlico, zdaj pa se ji je vse zamerilo... zadržuje kakec, noče kakat niti v pleničko...imamo jok in stok vsak dan... Sem kupila Lectacon pa ji ga dajem vsako jutro, da drekec zmehča.. bomo videli kako bo..

Meni se porodniška počasi izteka, še vedno iščem novo službo, hodim po razgovorih, pa vsepovsod potrebujejo TAAAAkkkkkkkkkkoooooo dolgo da se odločijo.. PA saj bo..

Pozdravčke vsem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
29.1.2009 11:54:56   
piskot
dan.

evo, jaz sem s pregleda. v bistvu me sploh ni pregledala, ker je rekla da je zdaj ze itak vseeno. tudi prav ane. konec pocivanja. user posted image

lina socustvujem in se veselim ker bom kmalu spet normalnih oblik.

maxica vi se pa ze znebite teh bolezni.

kje je psasa? bi morala imeti ful frej casa za RR ce je na bolniski, se pa se javi ne.

muki podpiram tvojo odlocitev. boljse kot pa zivcne vojne zaradi 3 dni.

frrrr ti pa sam jes skoz, se dobro da ti vcasih kaj v propade user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
29.1.2009 11:57:31   
piskot
sem vedla da sem nekaj pozabila.

arabela viv je imela s taveliko take probleme. dej ji poslji kak ZS in povprasaj kako so resili.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
29.1.2009 13:15:18   
psaša
Dan, po dolgem času. Nimam časauser posted image . Skoz nekaj letam okol, pol sem pa čist preč. Tudi jaz sem končno oddala dohodnino, sedaj pa zaključni račun. Noben drug ne zna tega narediti, tako dauser posted image .
Štejem dneve do srede, ko imam spet pregled v porodnišnici. Veliko počivam, samo kaj če sem dve, tri ure na nogah, me vse boli in dol tišči. Tko, da se mi glih kaj veliko pol ne da. Stanovanje je v razsulu, mali nabrit kot ne vem kaj.
Se mi je pa user posted image  full umiril, mogoče, ker tudi jaz bolj počivam? Ali pa ima več prostora v trebuščku?

Lu kako kaže z Next?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
29.1.2009 17:26:53   
frrrr
mi doma in tut jutr še bova.
čez dan je čist ok in imam kr slabo vest, da sva doma... noči so pa druga pesem... današnja bila katastrofa... od 2. ure dalje, je na 15 minut jokal, pa ne vem zakaj... noro... zjutraj smo potegnili do 8:30, popoldne sem pa tut kot ubita zaspala z njim in sva dobri 2 uri spala.
zdej mi je prijateljica prinela posodo iz ikee in kuhamo... vsake tolk časa morem it poskusit, pa piškotke sva že spekla... vse namišljeno :) mogoče jutri tapravo.

lep dan!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
29.1.2009 17:35:45   
frrrr
uspavanje pr vseh enako... pol očitno to normalno user posted image no, bomo tut to preživeli user posted image me pa veseli, da nismo edini user posted image

muki - fajn ste se odločili... uživajte v zimi

piškot - hehe, vsaj ena ugotovila zakaj me je skoz več, pa ni še pluska

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.1.2009 18:29:03   
*anč*
mene je pa moj zaprosu, tko da sm od dans naprej zaročena!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.1.2009 18:52:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

III, čestitke.

user posted image

Se nam obeta nova dekliščina?user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.1.2009 19:26:54   
piskot

uau, cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam povem mojo zgodbo. mene je tudi zaprosil. potem pa ene par let ni bilo nic. pol sem pa enkrat vprasala, kako je zdaj s tem, pa me gleda ko cuk. no in ko sva prisla zadevi do dna, je povedal, da je samo hotel preverit, ce bi bila pripravljena z njim ostat do konca. in pol ko je preveril, je bilo zanj to opravljeno user posted image . pol sva se pa glih selila v svoje stanovanje, sva po agencijah za nepremicnine letala, spotoma sva pa se na maticni urad skocila user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
29.1.2009 20:55:35   
Lu
*anč čestitke user posted image user posted image

Kuki to je sam pri vama možno user posted image user posted image

psaša jutri da na pošto. Ja, ker je tovornjakar odšel prejšnjo nedeljo :)

Mi smo ok. Dohodnina narejena, ddv narejen, zdaj pa samo še zaključne zadeve.

Glede najinega vikend paketa se pa najbolje nagibam vk Terme Dobrna. Pozna katera?

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.1.2009 21:20:42   
moci

o, čestitam. user posted image user posted image

upam, da me ne prehitišuser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.1.2009 21:51:45   
pikapolona2
anč...uaaa...čestitam...a mata danes kakšno bletnico...al kar takole ....kot strela z jasnegauser posted image user posted image

maxica ti je pa že prstan zbralauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.1.2009 21:54:17   
pikapolona2
pr nas uspavanje...po starem...čeprav moram dat vsem telebajskom in kravi in nini pa še komu 2 lupčkepa rada rada ....pa parvljico. Ampak v pol ure ponavadi zaspi.

Je pa vedno bolj zgodna...danes 6 10....uf uf.....od mehiške dalje.....kjer sem se hvalila da spi do osmih ali celo dljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.1.2009 22:12:05   
frrrr
čestitke *anč* user posted image

piškot - midva sva tut tk kavbojsko imela user posted image bla pri sestrični na obisku in so naju hecali, kdaj se bova tej poročila, če že pričakujeva... pa sva se čez en znan koroški most peljala in on men: kaj pol, se poročiva? in js njemu: ja, pol pa dejva. in to blo to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.1.2009 0:34:38   
frrrr
še neki slikic vam pripnem...

jaša preizkuša babičino čelado
user posted image

tako smo v torek uživali v naletavanju snežink
user posted image

počitek po popoldanskem kopanju
user posted image

o tej lokomotivi se pa jaši še danes sanja user posted image
user posted image

v pričakovanju parne lokomotive tut mau poziral
user posted image

takšna smo imeli smučišča user posted image (slikala iz sedežnice)
user posted image

pa še pogled v dolino iz koče imenovane kristalhutte (primerna za mladoporočence, saj imajo zunaj jacuzzi, vodne postelje,... luksuz vglavnem)
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.1.2009 0:42:50   
frrrr
še nekaj fotk...

takšna igrala imajo v kampu poleg našega apartmajčka... jaša je un mali pajacek spredaj user posted image
user posted image

se vidi, da je užival
user posted image

user posted image

jezero v ozadju tudi del kampa... poleti primerno za kopanje
user posted image

še nekaj kampovskih igral
user posted image

user posted image

fotosešn v kavbojski vasi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

avte na pedala je valjda moral preizkusiti
user posted image

user posted image

pa še nekaj fotk iz bazena
user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

sex
anjasa

kolikšna je pravjšna dolžina penisa v cm

do 15 (24%)

do18 (40%)

do22 (22%)

do24 (4%)

do27 (3%)

več (7%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!