gigi1
|
Ahoj Nisem imela časa prej ... Pika.po, T1979, MTB1979 lepo vas je bilo spoznati. Mlinčka in Dejzika vaju po dolgem času videti... Pija, BB, Reby, Pikovit, Miška spet videti Očitno so bile ene včeraj pivnjene . Nič ne vem, sem prej ušla domov Blanči res ste lepi Sonček33 hvala Lučka hvala za razlago glede sluzi. BTW še vedno vztraja. Larica pocajti se lubica. Šuki kako si? Zarči pa ti? Vita in Pikovit vso srečo jutri. Lepo sprejmita svoje pikice T1979 in Špelka super opravita jutri na UZ No...da malo pokomentiram današnji UZ. Nisem preveč navdušena Na bogi desni strani sta 2 folikla 8 in 10 in nekaj mini, mini. Na levi pa 3je in sic 14, 16, 17. Sem pa vesela, da je bil Zorn, ker on dejansko vse prešteje in pove. Zorn je komentiral, da tole bo pa mal zakomplicirano Ne vem pa zakaj me je ju3 naročil, ker ni šans, da bi bile kaj dosti večje. Pred ponedeljkom, torkom stopka ne bo padla. Torej punkcija v sredo ali četrtek. Bomo videli, če bo ju3 kaj boljše, oz če mi bo dal kakšen cetrotide (? a sem prav napisala?)