Abra
|
Ooo, je dan krasnih novic Pikovit in Vitaebella naj te krasne blastociste prinesejo lep plus in zdrave otročke! pa Princes tudi Gigi, čisto dovolj je 5 foliklov, do punkcije bo tudi manjši ujel večje in če ti naredijo ICSI bo tudi oplojenega dovolj. Jaz sem optimistka T1979, folikelčki bodo še zrastli, pa ziher se bo še kak našel. To je super vmesni rezultat Zvezdica, medo je bolj lene sorte zgleda da ne boš res še 14 dni čakala. Nedelje še ni konec, ima še čas. Jaz sem tudi na nedeljo rodila, pa se čez dan ni še nič dogajalo Sonček, jaz sem pa že mislila, da dihaš Blanč, pa kaj imaš ti še vedno težave s tistim, česar ne omenjamo jaz sem prometrium jemala skoraj do konca, dva dni prej sem nehala. pa levčka bosta tvoja dva Kruce, a firbcat na NS pa ne gresta? To je tko fin pregled, samo morfologija je še lepša. Saj, če ne vzameš cd-ja ta pregled ni tko drag, pa že prej vidiš tveganje. Amino ni obvezna, ti pa z leti avtomatično pripada. A zdaj pa že za Shuko stavte, smo že tko daleč? Ah, bo kar na Valentina Lara, si že kaj bolje? Spat ne moreš? Pozdravček vsem!
|