tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Zdravo pupike, šepaše navijam za vse nosečke in skorajšnje nosečke Sem že čisto pripravljena, da postanem tetka!!!! Mimogrede, kriza z Menogonom je res precejšnja (za vse tiste, ki niste na tekočem – ne da se ga dobit; v Italiji je distributer odpovedal ). Glede na to, da smo tole paniko dali skozi v zadnjih deset dneh, lahko altruistično delim nekaj informacij (drage moje, gladko preskočite, če že imate trebuščke, z menogonom ali brez). Rešitve za umanjko so sledeče: 1. Direkt pri Reškotu kupiš Menopur, cena je v Sloveniji znatno cenejša kot v Italiji (266 : 200 EUR) 2. Na Madžarskem nabaviš alternativo Merional (prav tako menotropin). Menda je še cenejši (pa nič manj kvaliteten, kot zagotavlja prijazni atej), ga pa nimajo ravno povsod… Saj ne bi imela kakšna že informacij, kje na Madžarskem da dobit Merional, a? Vsake pomoči bi bila zeloooooo vesela No, tojeto. Če bo vse po sreči (beri, dobim menstruacijo in droge pa planih), bi lahko otročiče dobili ravno za Valentinovo…. Pa če to ne bi bla zgodbica za deco!!!! Če rata, prisežem, da jo bodo poslušal vsaj enkrat na leto, v februarju, pa če jim bo še tako nerodno Meni je lani ostal MERIONAL_ 16 AMPUL in ga prodam!! Kupila sem ga v Lentiju v eni lekarni, zrihtala mi ga je ena prijazna punca iz RR, ker v lekarni ne govorijo nič drugega kot svoj jezik( madžarščina-hudo težko)! SE pa mora merional naročit in ga v enem tednu pol dobiš, tako da jest sem šla 2* v Lenti po njega.Če ga rabiš, me klikni na ZS!! Drugače ti pa želim cse najboljše v postopku- sej enga al pa
|