|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:18:00
|
|
|
|
Ajsha
|
Hojla! Pareo je tista ruta, ki se zaveže okoli pasu - recimo čez kopalke. LP!
|
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha..hvala..sem nevedna:zmeden2:. Hja, sedaj pa bova morala na morje, ravno prav, ker po porodu hmmm...je fino kaj skriti:)-:)-:)- Lp!:rozica:
|
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:20:40
|
|
|
|
Pilar
|
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, pojma nimam, sam sem tolk vesela, da RR spet dela, da kr na vsak post odgovarjam....:) Pa še neki, najina sončka ( moj in tvoj:duda:)sta pa točno pol leta narazen... pa pa, pa lep dan vama želim.....:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:24:36
|
|
|
|
Anitka
|
Ja čestitke ob nagradi. Boš na plaži :morje::morje::morje: najlepša;) In kaj za enih čokoladic je bilo to? Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Po kratkem razmisleku...čokoladice sem kupila za otročke, pa so meni dali nagrado namesto za otročke????:zmeden: Hecno no. Pilar, včeraj sta najina sončka praznovala, moj 10 mesecev, tvoj pa 4 mesece.:bravo::bravo::bravo: Kakšne so bile te čokoladice? Pojma nimam, taki mali dve, pri blagajni sem pa dobila kartonček, niti ne vem v kateri trgovini...mislim pa da pri najboljšemu sosedu. Lp!:rozica:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.