lino
|
Večer drage so . July, sem zelo zelo srečna, da je vse kot mora biti, uživajte. Drugače pa....no skoraj vas ne gre več slediti tako ste pridne s pisanjem... Tudi jaz moram dobiti injekcijo zaradi Rh v 28 t, sicer pa je G. rekel, da ni panike in naj ga pač spomnem... Pregled imam 3.2., kar kr noče minit...komaj že čakam. Sicer se počutim kar dobro, le nekaj dni me že grozno tišči v spodnjem delu trebuha in pa ko grem na malo potrebo me malo boli...in danes imam full napet trebuh pa nič kaj dobro se ne počutim...sem bila včeraj zopet službeno 15 ur v avtomobilu in mi izgleda to ne paše. Glede kg-jojoj se mi zdi, da kar rastejo, sem v 20t in menim, da imam že +8kg (start 50kg/160). Pa ne jem več kot pa prej, se prav pazim in jem veliko sadja in zelenjave in skoraj nič sladkarij (pa naj samo omenim, da sem prej pojedla za zajtrk milko-celo malo+čaj) in pa zvečer sem se prej vedno nažirala, sedaj pa samo kako solatko...??? Manj jest pa že ne morem, ker pol že skoraj nič ne bi jedla, aja celo kruha ne jem več belega ampak izključno polnozrnatega...bomo videli, mogoče se mi pa ustavi. Sicer pa moram rečt še, da so vozički, ki ste (ga) gledale zelo lepi...na žalost smo se sedaj mi dokončno odločili, da ga ne bomo kupovali. Sem pa kupila preko RR oglasov sling (taka vreča za dojenčka nosit) in sem ga ravno danes dobila po pošti pa moram rečt, da sem navdušena. Deja 777, Bin in Mala_princeska čestitke za uspešne preglede.
|