|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
31.1.2009 10:09:23   
nborazem
Ojla. Da se mal javim. Zredila sem se 3 kg. Naslednji pregled imam 12.2.

Trebuh se mi že kar dobro pozna, ne morem več skriti. Težav, ki so bile v prvem tromesečju(nora slabost) hvala bogu ni več, tako da začenjam uživati v tej nosečnosti.

Doma imam še korenjaka starega 9,5 let in lubico staro 10,5 mesecev, zato nimam ne vem koliko časa pisati, vas pa občasno preberem.
Tamala je ful boga, ima probleme s kožo, tako da sva skos po bolnicah in okoli zdrevnikov.

Jasno je, da mi je vseen, katerga spola je otrok, ki ga pričakujem, ker si želim samo zdravega. Verjetno bo user posted image , sigurno pa izvemo julija.

Žoga, sem tudi jaz pogledala slikce s poroke. Lepo. Kje pa je to? Ni Preddvor, a? Trebušček se ti pa tudi že kar dobro pozna...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
31.1.2009 11:15:24   
ana**
Jutro nosečkice user posted image

Kakšna je bila vaša noč? Jst sm se kr dobr naspala.. Sm šla ob 12.30 spat,takoj zaspala in se zbudila ob 10ihuser posted image user posted image Upam,da bo čimveč takšnih nočiuser posted image

Zdaj pa razmišljam kaj bi skuhala za kosilce.. Nekaj čist lahkega ker mam danes dan za poleževanjeuser posted image

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
31.1.2009 12:08:40   
Češnca
Dan!

IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

No mene pa zanima če si bo katera omislila tak pas. Spet prilagam link: http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-elasticen-c-259_262_314.php 
Moj favorit je matematična enačba ali pa miniuser posted image .

zoga08 jst mam tak pas in sm ful zadovoljna. V prvi nosečnosti sm nosila samo nosečniške hlače, potem si ga je pa prijateljica omislila in ga nosila non-stop. user posted image  Zdej ga tud jst - res je fajn, še bolj bo prav prišel kasneje, ni pa nekaj, kar moraš nujno met. Kar se napisov in vzorčkov tiče, mam jst črnega z nogicami - mislim, da ga nimajo več. So pa vsi luštkani!

Sem mal na hitro preletela vaše albume - krasne slike! Jst se zdej še nism lotla, od kar je drugačen sistem, ga moram še naštudirat! user posted image

Grem še mal po stanovanju v ta novih čeveljcih hodit - ful pašejo k trenirki! user posted image  Še dobr, da me noben ne vidi!!!

Čau, bau, lepo se imejte!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.1.2009 16:05:30   
donna22
Punce, kje hodite danes? Je dolgčas ....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.1.2009 16:10:38   
ana**
Jaz sem prišla iz šopingauser posted image user posted image
Sem z kolegico šla v trgovino Kanz so meli malo znižanje in sm kupla našemu bejbiju en kompletekuser posted image Ma ko jst vidim vse te stvari se preprosto ne morem upret in morm it v vrečko venuser posted image
Pol pa sm šla še v Lisco in sm si kupla en modrček,me vsaj tišči več nič neuser posted image

Zdj pa grem posesat.. Dobim kasneje obisk. Pride mali bratc in mamiuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.1.2009 17:20:48   
katrinka
joj punce ne govort o shopinhuuser posted image
jz bi sla tud a do plače ne bo slouser posted image si pa prek neta pasem učke na cuncah za nas nosečnice....user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
31.1.2009 20:20:45   
katrinka
smo ze skoraj na drugo stran padleuser posted image - no nosečkeuser posted image lepo in mirno noč vam zelimuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.1.2009 21:17:38   
_ella_
Evo tudi meni ni uspelo se upreti. Sem danes prvi pajac kupila v nevtralni barvi in tudi predračun za otroško sobo zrihtala.

pa pa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.2.2009 10:25:02   
katrinka
dobro jutrouser posted image

jupi - pri nas pa malo sneziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.2.2009 10:34:52   
elevitka
Pri nas je tudi belo, ma me to nič ne razveseljuje... jaz sem v mislih že pri pomladi, topli sonček, žvrgolenje ptičk, dolgi sprehodi, lahkotne majčke ...

Tudi jaz sem se včeraj mal odpravila na potep v Celje in našemu pikecu kupila prvo trenerko, pozabila sem na teniske ker sem preveč v  cunjice padla, je pa blo vse znižano -70 % je stala 15 € saj drugač je nebi kupila. Je ati reko mali bo pravi pravi pozer.

Sem opazila da moj vedno več otroških vozičkov opazi na cesti in navdušeno komentira kako bo on malega fural okoli.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.2.2009 15:01:37   
ana**
Smo že na drugi strani pa morm neki napisat,da nas malo dvignemuser posted image user posted image

Sm danes ful slabo spala.. Mela neke čudne sanje. Da sm rodila punčko in sploh ni bla dojenček ampak že 2leti starauser posted image In pol je blo meni ful žal ker sm si dojenčka želela pa sem dobila že 2letno puncouser posted image Tko,da ko sm se zbudila mi ni blo kaj dosti jasnouser posted image

Pr nam je tud sneziuser posted image user posted image Je ful lepo,ko tko naletava.. Sam preveč pa tut ne sme bituser posted image

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.2.2009 15:41:58   
zoga08
Hoj, da se javim še jaz. Ja čez vikend je tule mal praznine, jutr bom pa spet dve uri rabla za banje, da vas bom dohajala.user posted image
masaža - včeraj bila na nosečniški tajski masaži v Portorožu. 1,5 ure uživanja in sproščanjauser posted image . Absolutno še grem.
Vreme včeraj na morju je bilo sončno ampak je mal preveč pihal za dolg sprehod,user posted image je bila zima kljub lepemu sončku. Je blo pa ogromn vožičkarjev al pa jih sedaj sam bolj opazim.user posted image

neobrazam slike s poroke so iz Arburetuma Volčji potok (priporočam ker je lepo za vožičkat in sprehode sam je pa mal user posted image  vstopnine na žalost).

Hvala vam za informacije o pasu si ga bom verjetno drug tedn omislila. Po plačiuser posted image .

Še eno vprašanje, TAMPONI ZA KOPANJE???, user posted image kako izgleda embalaža (proizvajalec), sem jih hotela kupit in seveda navalim v trgovino pa pojma nimam, kaj naj iščem, user posted image in pretaknem vse škatlice in nič. Sem šla brez iz trgovine.

Uživajte še naprej, zdej grem pa mal nazaj počivat.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.2.2009 16:20:55   
katrinka
zoga08 - jaz sem tampone kupila v mercatorju, samo v tavelikih jih imajouser posted image
firma senta protect, skatla je vetlo-temno modra, notri so 4 tampone, vsak v svoji ''skatli'

upam da je v pomočuser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.2.2009 16:24:17   
ana**
zoga08 jst sm jih kupila v mullerju so pa firma SENTAuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.2.2009 17:01:15   
rina22
Lepo pozdravljene souser posted image
Zdaj se že en lep čas nisem javila, sem imela izpite (in še se učim) in je bolj malo časa... Ja, tudi jaz bi prosila za isto informacijo o tamponih.. Pa še nekaj me zanima, če mogoče katera ve kaj o tem.. Čez vikend mi je soseda pripovedovala o t.i. "lunici". Naj bi bila v obliki polkroga, služila pa naj bi namesto otroške posteljice. Vsaj, dokler je otrok majhen.. Porinila naj bi se k postelji in baje je boljša in priporočljivejša od posteljice.. Ker ti ni treba ponoči vstajat, ko še dojiš, ampak si otroka preprosto dvigneš k sebi preko ograjice. Ne vem, če sem dovolj natančno napisala, kaj naj bi to bilo. V bistvu tega še nisem zasledila nikjer, kupljeno pa naj bi bilo v Avstriji. Zanima me, če katera ve kaj več o tem, ter kako se temu prav reče?

Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.2.2009 17:25:29   
_ella_
Evo Rina22 mislim, da je to to

http://www.babybay.de/cms/front_content.php

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 1.2.2009 17:36:05 >

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.2.2009 17:48:46   
katrinka
tale lunica pa deluje zelo fajnuser posted image

bom tastu rekla da mi kej tazga naredi k ma vse potrebno pri rokiuser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.2.2009 18:04:38   
nena30
Čao, punce!
Vidim da veselo klepetate. Kako beži cajt - zdaj, zdaj bomo vse prišle čez polovico.user posted image Že kaj čutite brcike oz. premikanje otročka. Jest ga čutim čedalje pogosteje. Tak smešen občutek je...Men se trebuh full pozna tako da nosim samo še nosečniške hlače. Tud redit smo se začeli... v 2 tednih sem pokasirala 2kg. Pridno jem vsa kar je sladko- kar slaščičarno bi oropalauser posted image user posted image user posted image .
Sva se pa mi2 s fantom tud odločla da se poročiva. Pa sem bila vedno pristaš koruznikov...zdaj imam pa kar neke fleše. Samo sva se odločila poročit samo mi2+priče. Počastila bova pa tako naknadno- kaka piknik varijanta. 
Ja to je to! Pridne mi bodite!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.2.2009 18:23:00   
rina22
_ella_, hvala za linkuser posted image . Mislim, da je to to. Sama sem iskala, pa nisem našla. Hvala

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.2.2009 18:42:19   
donna22
Mislim, da tudi jaz čutim brcike ... Sicer zelo redko, ampak se je le začelo user posted image Tak fajn je, ko začutim in potem kar čakam, če še bo kaj ... user posted image user posted image
Res se bliža polovica ... Pri meni bo skoraj 18 tednov! Kar verjet ne morem!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
2.2.2009 8:27:13   
zaspančka
O, kok sm fouš vsem tistim, ki že čutite svoje user posted image . Jaz bom mogla pa zihr še kakšen mesec počakat glede na to, da sm zdej 15t3d pa da je to moja 1. user posted image . Se pa tud jaz pridno redim. user posted image  Apetit imam tak, da bi pojedla vse kar vidim. Zato sem pa tudi dobila v enem tednu +1 kg, tako da jih je skupaj +4 kg. Hlače nosim samo še nosečniške, drugih itak ne morm zapet. user posted image  

A ve že kej kupujete stvari za user posted image ? Mene že ful drži, da bi šla po nakupih, sam mi je moj user posted image  "prepovedal" kupovat dokler ne zveza spola. user posted image  Sej po eni strani ma prou, kr ve, da če me prime, bom tok nakupla, da še placa ne bova mela za vse stvari. user posted image  Itak pa če bo punčka, mava že skor vse oblekce, kr mam jst 4 leta staro sestrco in bom vse njene stvari dobila. Če bo pa user posted image , bo treba pa mal več kupovat. user posted image

Grem še mal delat. Pa pa, souser posted image .

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
2.2.2009 8:49:07   
dd77
Dobro jutro vsem .........

za N072009I- še podatki ki ti manjkajo....

PDP- 17.07.2009 iz kp

Ciao pa zelo pridna za seznamčekuser posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.2.2009 9:31:52   
monty
ŽIVJO!

En lep začetek delovnega tedna vam želim.

ELLA, superca je tista lunica, prav praktična stvar, vsaj malo spanca ohranja. samo je pa še en dodaten strošek zraven, ko jih je že tako veliko. midva že malo gledava otroške posteljice in previjalne in so mi od Lip Poljčane tako carske. ful lepe imajo. meni je všeč bela v kombinacijo z naravnim lesom in malo pistacija zelene. bova pa vzela ta veliko posteljico 140/90 ker jo lahko potem v mladinsko posteljo spremeniš in je do nekje 6 ali 7 let okej.

kolkr sem bla zadnjič presenečena da že čutim malega de se nekaj premetava tako sedaj že nekaj dni ni prav nič.user posted image . čez 18 dni imam morfologijo in srčno upam,da bo vse okej in potem grem res kaj malega kupit. kaj cartkanega.

a ima še katera fulll suho kožo?

< Sporočilo je popravil monty -- 2.2.2009 9:45:44 >

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.2.2009 9:44:07   
Nikita
Zdravo!

AMNIO - prišli so izvidi in je vse OKuser posted image Za bonus so nama pa še povedali, da dobiva hčerkico...kak je bil ati veseluser posted image No, glavna je pa itak novica, da je otroček kromosomsko zdrav...kak sma si oddahnla.

LUNICA - sem jo jst že tudi gledala v Grazu (Kika). Kolker zgleda praktičn in uporabn je hudičevo drag tale hec...mislim, da okol 1000 €user posted image

KG - ja pridno nabiramo...zdej sem že na 66kg, se pravi +6kg v 19t. Pa kaj pol...glavn, da je počutje zadnje čase dosti boljše in da ni nobenih težav.user posted image

ZIMA - zima bela...mi mamo spet vse bel okol hiše. Kolk ga je nametal čez noč...uff. Je pa naš user posted image užival v belih radostih, kot zmešan. Čist se mu vtrga, ko vidi sneg...pol mu morm pa brcat, da ga lovi. Je tak smešn, ker ni vlke sorte in ko skoči v sneg se ga komi ven vidiuser posted image

ZOBOZDRAVNIK - pred novim letom mi je plomba ven padla in se zdej že več kot dva mesca spravlam k zobozdravniku. Sem tak zajc glede tegauser posted image Upam, da se spravim ta tedn. Pa še tak je, ker sma se lani selila, še nimama novga zobozdravnika in bo treba mnda it kr samoplačniško za prvič, naprej bomo pa vidl.

Tak, zdej grem pa mal likat, pol pa kosilo prpravit.

Lep dan vsem

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.2.2009 9:53:04   
Češnca
Nikita user posted image user posted image user posted image  za izvide in hčerkico!!! user posted image

monty naj te ne skrbi, če se ti zdi, da ne čutiš brcik - boš videla, da je vse ok. Suha koža je pa tudi tipična za nosečnice. Jst mam fuuuuul suho, kar je v povezavi z mojo alergijo obup (pa še zdravil zarad user posted image  ne smem jemat). user posted image

zoga08 tole masažo ti pa kar mal zavidam... user posted image user posted image user posted image  

Uf punce, skoraj smo že na polovici!!! Men ta nosečnost noro hitro mineva! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Močna fotografija trebuha med popadki
Nobena skrivnost ni, da je porod velik podvig. Ne glede na to, kje in kako rodijo, si mame zaslužijo VSO ljubezen in obč...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?