|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
2.2.2009 10:11:48   
smile30
Helow,

evo pa je spet tu. Ponedeljek.
Čez vikend se ni zgodilo nič pretresljivega. V soboto sem si vzela nekaj uric čisto zase in se odpravla v šoping. Juhej, nosečniške hlače kupljene (pa ne samo to, tudi majčke in jopce in,...). Ojoj, sem se prav fajn obdarila.

Nikita-čestitke za dobre rezultate. Si prav predstavljam, kakšen kamen se je odvalil vstran. Zdaj pa kar uživaj.

Monty - suha koža? O pa še kako, sploh pa na nogah. Kar spraskala do krvi bi si jih. Zdaj me mučijo še lišaji po obrazu. To imam zdaj prvič v življenju - rdeči lišaji, ki kar fajn srbijo. A je kateri to kaj poznano? Zdaj pa ne vem, ali naj naredim paniko al ne?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
2.2.2009 10:14:35   
vim
Jooooooj, še ene hlače mi niso več prav. zdaj samo še dvoje svoje spravim gor. V nosečniških sem pa prav smešna, vse dol leze. Št. 38 mi pa v riti ni prav. Ja ampak v trenirki pa ne morem v službo. Kam kupit hlačeuser posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
2.2.2009 10:27:34   
smile30
Vim - hlače sem kupila v H&M-u. Moraš pa imet srečo, da dobiš cifro. V Benettonu imajo samo ful oprijete modele (take, ki jih komaj na bedrače zvlečeš in potem rabiš še 4 min, da jih skupaj s spodnjicami dol potegneš user posted image .
Če si iz LJ poglej tudi v Popku, ki baje ima lepa oblačila.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
2.2.2009 10:43:11   
dd77
VIM- ker jaz nemaram ta nosečniška oblačila ker se opčutim smešno in kot slon, svetujem ti da si kupiš pajkice več barv čez daš kašno oprejeto dolgo čez rit majčko ali tuniko,obuješ pa škornje ravne seveda....zelo lušno komot in modno.ciaouser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
2.2.2009 10:44:49   
nena30
Oj! Mi imamo tudi 18. morfologijo. Komaj čakam in po drugi strani me je strah da kaj ne štimauser posted image !Tudi mene nakupi full mučijo, ampak sva rekla da do morfologije nič. Saj ne da sem črnogleda ampak nikoli ne veš. Ima pa tudi sestra 2leti starega fantka- tako da me čaka tono full, full lepih stvari!
Zdaj pa treba nekaj skuhat in potem v službo- spet!!! PAPA

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
2.2.2009 13:10:57   
tanc555
Hoj, še jaz se pridružujem Julijkam.
Rok 24.7.2009 - enega štiriletnega navihanca imamo že doma.

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
2.2.2009 13:52:04   
lilka
Hej, hoj....

nosečniška oblačila: sem kupila v C&A dvojne kavbojke, ene dolge in ene pod koleni, št. 42, pa so mi ene še malo velike ene pa so mi super prav, svojih ne morem nosit niti slučajno. Sem pa zelo vesela iz 46. konf. v prvi nosečnosti imam zdej 42user posted image

user posted image : sem šla danes dat vodo v laboratorij, jutri zjutraj imam pa pregled, potem se pa jutri javim...

Sem že pozabila od prvičuser posted image , kdaj je že čas za brcike čutit od katerega do katerega tedna. Se spomnim, da mi je pri prvi nosečnosti G. rekel, ko sem rekla, da še nič ne čutim, ker nisem vedela kako se to čuti, da naj se malo k sebi vzamem, idiot....zdej že malo praska, ko se na bok uležem isto je Tinka delala, jim zgleda ne pašeuser posted image

Nič, lep dan vam želim......ta zima mi gre že prav na živce.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tanc555)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
2.2.2009 14:45:31   
Hator
Če je katera blizu PO, jaz sem si nosečniške hlače kupila v Zmajčku. Še dobro, da sem jih šla kupit, ker se mi je trebuh v zadnjem tednu prav napihnil in mi razen trenirk in pižam ni nič več ni prav. Ampak mi je pa prov všeč tale moj buši user posted image user posted image , čeprav se ga moram kar malo navadit. Prej sem imela vedno raven trebuh al pa še luknjo notri, zdej je pa tako lepo okrogel user posted image
Drugače pa imam drugi teden pregled, pa ne vem, a mi bo delal že morfologijo (bom v 21t), ni rekel nič user posted image
Ve, kako ste kaj, vidim, da pridno razpravljate...user posted image tako da ko uspem prit do interneta, mam skor cel roman za prebrat user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
2.2.2009 15:07:11   
donna22
Mene je dobesedno vsak dan več skupaj ... Pa itak mi zdaj najbolj paše bit v trenirki ali pižami, razen če grem kam, se preoblečem.
Tudi meni je trebušček prav všeč - pa mojemu tudi user posted image user posted image Je pa res, da ga dolgo ni blo nič, v zadnjih 2h tednih pa je kar precej očitno zrasel!! Malo sem gledala na tej naši strani od ringaraje tabelo rasti ploda po tednih pa me je skoraj kap - v naslednjih 2h, 3h tednih bom šele šla narazen user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
2.2.2009 15:47:17   
sabina84
Oj. Joj ste se načvekale.
NIKITA čestitam za rezultate amnio. Te lahko vprašam kak dolgo si čakala naje,ker sem jz tudi ena izmed tistih ki čaka.
Glede oblačil pa se strinam s tabo Donna ker sm jz tud najraj v trenerki.
LP

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
2.2.2009 16:12:27   
zoga08
Hoj, JAZ SEM ŽE NA POLOVICIuser posted image !user posted image

Joj je hitro minilo, zdej bo pa že malo panika zaradi urejanja stanovanja, imava še vedno raztur. Upam da bo do poletja nared za nas.

Drugače imam pa vprašanje glede vozička mutsy, kolk stane, pa kje se ga da v živo vidt. No sva se z mojim odločla, da kjub temu, da bova dobila en vožiček kupiva novega, da ga ne bo potrbn vračat nazaj. V primeru drugega otroka.

Pozdravčka vsem.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
2.2.2009 18:41:57   
_ella_
Mutzy imaš v Baby Centru,  sem bila v soboto. Pride pa okoli 850.- Košara, športni del in lupinca.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
2.2.2009 19:01:09   
tacamuca
Pozdravljene souser posted image !

Evo, da se še jaz po dolgem času malo javim. Odkar sem spet začela delat, mi nekak ne znese nč napisat, vas pa redno berem.
Pregled sem mela 20. januarja, vse ok. Sem v 19. tednu, morfologijo imam 17. februarja. Trebušček se že prav lepo pozna, pridelala sem dva kg. Počutje odlično, energije imam za izvoz. Noro mi paše jest pomaranče, moj komaj sproti lupi. user posted image
Ene ste spraševale za majčke z napisi pridem julija. Jst sem jo naročila na www.majcke.net , cena je pa 15 evrov za majico z dolgimi rokavi, majo pa različne napise, majčke tudi za bodoče očke, napise po želji.Ni pa kake hude izbire barv. Majčke pošljejo na dom v nekaj dneh. Jst sem dala za poštnino treh majčk približno dva evra. Bom še nekaj za poleti naročila s kratkimi rokavi. Če vas zanima, si poglejte.
Aja, že par dni čutim tudi rahle brcike, čeprav na začetku nism bla čist zihr, da je to res to.
Sem mela dons že mal panike, ker na šoli, kjer delam razsaja škrlatinka, sem šla za vsak slučaj kar zdravnico vprašat, če je to za user posted image  nevarno. Je rekla, naj pazim, ni pa več take krize, ker sem že v 19. tednu. Bolj je kriza v prvem tromesečju.
Nč, lepo se mejte. Pridno pište naprej.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
2.2.2009 20:43:53   
giggica
evo punce, še ena julijka se vam pridružuje:))rok imamo 15.7. jupiiii!!!stara pa 25 let...kaj več pa ne vem povedat, razn tega da mam občutek da bo punčka:))user posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
3.2.2009 7:47:23   
Anonimen
Ojla punce!

Toooolk dolg se že nisem javila, da sploh nič ne folgam.

V glavnem dobrodošle vse nove user posted image ! user posted image  Čestitke vsem user posted image  za dopbro opravljene preglede, preiskave, rezultate, ipd.! user posted image  Pa čestitke vsem, ki ste se poročile, zaročile! user posted image

Js imam čisto preveč problemov na kupu in komi folgam vse furat vzporedno s službo, domom in skoraj dvoletnikom. Zvečer sem že ob 20h ko cunja. Nobenega filma mi ne uspe gledat do konca, ker že pri prvih reklamah zadrnjoham. user posted image

Mi se trenutno ukvarjamo z izbiranjem nove sobice za Alena, treba je vse dat ven iz zdejšnje sobe, popravit, elektriko na novo napeljat, uredit gretje, prebelit, kupit sobico, postavit, pol pa že lahko grem rodit. user posted image

Joooj, kje je še 27.2. user posted image  Komi čakam!

Se še javim kej, ve pa kr čvekajte. Če ima katera kej pomembnega za oznanit - se priporočam za debeli tisk! user posted image

Lep zasnežen dan vsem in čimmanj nevšečnosti na cestah!user posted image

(odgovor članu giggica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
3.2.2009 7:52:24   
Anonimen
Aja - a ste vedle, da se je februarja dvignila vrednost za paketek ob rojstvu otroka! Prej je bilo nekaj centov čez 250, zdej pa imamo 269,90 EUR na voljo! user posted image  Nekaj je pa le, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
3.2.2009 7:53:17   
elevitka
Dobro jutro user posted image  da se boste lažje prebudile vam privoščim eno tako kavico ker ste vse sladkosnede.user posted image

Debata je tekla že o vsem mogočem, samo mimogrede bi vas vprašala kako ste se ve odločile (ali pa se še boste) za letošnji dopust... pred ali po rojstvu ... in kam k sosedom kljub odnosom, boste šle kam dlje ali boste letos preskočile morje.

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
3.2.2009 8:24:57   
smile30
Hvala za kavico. Je res slastna za videt. Si bom pa le zamišljala kako bi mi teknila.

Superca, kar naj dvigujejo vrednost paketa. No, verjetno bom jaz vzela denar, saj imam robe še od prej.

Elevitka - imam to srečo, da živim na morju. Tako, da se bova s tamalim verjetno namakala že cel junij (sicer ne vem kako bo to vizualno zgledalo. Verjetno takole: user posted image .

A kaj češ? Iz kopna pa žal ne morem gledat 2-letnega otroka.
Da bi se odpravili kam dlje pred porodom nisem glih za. Če bo vse Ok, se bomo verjetno po rojstvu otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
3.2.2009 9:34:47   
LERO
Zgoraj ste pisale o izpuščajih na obrazu. Tudi jaz jih imam, srbijo, rdeče barve, ful grdo. S čim si pomagate?

Jaz sem jih imela prvič pred 3 tedni, po obrazu in pod kolenom, s tem, da sem bila po nogah zatečena. G mi je dal eno kremo, vendar je uporaba zelo omejena, ker lahko škodi bebici.

Zdaj se maže res minimalno, tolk da ne srbi.

A ima še katera trd trebuh?

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
3.2.2009 9:35:45   
os*
jutro čečke

mi tudi živimo ob morju, ampak sva se odločila
če bo vse ok junija, da bova šla na podaljšan vikend
na hrvaško najdlje kakšno urco stran....

seveda so to lepi plani odvisno pa je od tega če bova imela
že končano stanovanje in če bo po vsej prenovi ostal
še kakšen evro za dopustuser posted image  

elevitka - sedaj si pa prav moram it skuhat kavico, ker
si mi naredila gušteuser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
3.2.2009 9:36:38   
zaspančka
Tud jaz imam skoraj cel dan trd trebuh. user posted image  A je to normalno al je loh kej narobe? Sam boli me pa nč ne, no razn špika na vseh mogočih koncih. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
3.2.2009 9:44:56   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image
sicer imam rada sneguser posted image a to da se je moj matru 20 minut da je avto spravu do glavne ceste in da sm skor eno uro rabla do službe ker avtocesta spet ni bila splužena je ze obupuser posted image ...no pa pustmo to

tanc55 in giggica - dobrodošle

jasna81 - tudi jaz cakam datum 27.2. - odštevam vsako sekundo

vim - a si že povedala v službi?
glede telovadbe - jaz sem pregledala svoj urnik na faksu in marca in aprila mam obupuser posted image , vem da gres na smučanjeuser posted image , a je možn da bi se za naslednji teden ze kej zmenile?user posted image premisli pa mi sporoči, drugače bom pa sama začela, na polovici bove skupi, pol pa sama končaš - sej tam tud nosečke spoznašuser posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
3.2.2009 9:48:33   
Nikita
Hvala vsem za čestitke. Drgač pa sem jst šla samoplačniško v MedGen (Pušenjak dela za njih AMNIO) v LJ (imajo pa tudi ambulanto v Postojni). Čakala pa sem točno 14 dni. Na 14. dan so me poklical in mi sporočili veselo novico, naslednji dan pa sem dobila še izvide po pošti. user posted image No, rekl so da v vsakem primeru pokličejo takoj, ko dobijo izvide. Sem bla tak vesela, ko je rekla, da je vse ok, da so se mi kr solzice vlileuser posted image in se kr nisem mogla nehat zahvaljevat zdravnici...pomoje sem ful smešn izpadlauser posted image

VOZIČKI- jst sem enga fajnega našla na internetu....ma pa  ful opreme (model 2009) in res dostopno ceno za to kar dobiš zraven. Povezava: http://www.otroski-vozicki.si/

Na Bolhi celo za pol cene prodajajo, sam mislim, da tam ni zraven posteljice.

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
3.2.2009 10:09:03   
Nikita
Takle pa zgleda:

ŠPORTNI VIDEZ

user posted image
POSTELJICA

user posted image

ZLOŽEN

user posted image

JAJČKA

user posted image

KOMARNIK

user posted image

< Sporočilo je popravil Nikita -- 3.2.2009 10:24:50 >

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
3.2.2009 10:11:41   
dd77
Dobro jutro vsem......

ELEVITKA- Tudi jaz se spopadam z istim problemom za dopust.Navajena sem it vsako leto nekam pozimi smučat,poleti pa na kašen otok.Zdej sem se odpovedala smučanju ampak razmišljam da bi si pred rojstvom (nekaj prej) aprila,maja privoščila kašno križarjenje.Sej zdej najdeš tudi poceni...nekoč je bilo dosti dražje.Zdej najdeš v kašnih last minutih.Dobro se mi zdi ker na ladji maš vedno zdravstveno pomoč....drugače ti svetujem kašni vikend paket v termah al kaj takega...za sprostitev.Čisto prav da si z partnerjem privoščiš še malo dopusta pred rojstvom,za počitek in ker bo verjetno zadnje kar si bosta za nekaj časa sama privoščila.user posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Slovenska doula presenetila svoje sledilce
Včeraj je na Facebooku poznana slovenska doula razkrila, da pričakuje svojega petega otroka. Delila je lep in čustven za...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?