|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
3.2.2009 10:16:02   
katrinka
dd77 - se strinjam, preden bomo rodile bi bilo fajn da si vsak vzame cas za oddih - karkoli, ker potem ne bo časauser posted image user posted image user posted image

jaz načrtujem vikend obiske morja - naše ali pa kakšen vikend v toplicah
toliko da pridem na svoj račun in plavamuser posted image user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
3.2.2009 10:51:05   
vim
Dopust: če sem se že odrekla smučanju, greva smučat pa ne bom smučala. user posted image , zagotovo greva maja nekam. vrjetno bo kar Grčija 1 teden potem pa še malo k bratom user posted image Hrvatom, imamo vikend v Poreču tako da bom lažje dočakala konec julija.
Katrinka ti kar pojdi na telovadbi če imaš že zdaj čas, jaz se ti zagotovo pridružim zadnji teden februarja, a prav. Saj lahko hodiva 1x na tedne bo lčisto dovolj, pa bova kombinirale ali pon. ali sreda. Si za?

In v službi še nisem povedala, drage moje tole ni tko enostavno, mi imamo eno že skoraj leto na bolniški, zdaj še jaz, kdo bo pa delal. Zaposlujemo pa ne več, saj veste javni sektor -2% letno. Pa še plačo mi bodo znižal za en plačilni razred in to ravno zdaj ko mi gredo meseci v osnovo za porodniško. In potem se jaz sekiram kdo bo delal. user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
3.2.2009 11:03:51   
andy28
Pozdravljene!

Javljam se po dolgem času. Upam, da še niste pozabile name. Končno smo se malo pocajtali. No tamal je še malo bolan, ampak je že veliko bolje. Upam, da bo čim dlje tako. Drugače smo ok (mislim na naju dve). Lepo rastemo, vsaj kar se tiče trebuha. UZ sem mela nazadnje NS, morfo pa še ne vem, kdaj bom mela. Srček lepo bije (HB za Angelsounds). V četrtek mam pregled in bo verjetn dal datum za morfo. Drugače že kake 2-3 tedne čutim brcike, sam še niso tko izrazite in niso vsak dan. Kdaj pa kdaj se tudi cela obrne, da se mi kr trebuh izboči. Tega se dobro spomnim še iz prve nosečnosti. Ful hecn zgleda.user posted image

Vidim (koker sem na hitrco preletela toliko strani ki ste jih napisale), da že kar gledate vozičke in opremo. Mi smo v soboto kupili rabljeno košaro za PP (voziček že mamo od prej, manjka samo lupinca in košara), pa v BC sem malo bodijev in hlačk kupila, ker so bli tako poceni, da bi bil greh, če jih ne bi vzela. user posted image  

Drugače pa moram rečt, da sem tako vesela, da so se slabosti končale. So me matrale do 16t. Groza. Zdaj ko sem končno freeeee slabosti, lahko spet normalno jem in sem prav vesela, da lahko povem, da sem +1kg in ne več -.

Sem pa začela hodit na telovadbo. In sicer vem, da sem najprej rekla,da bom hodila v Moj fit, sam pol sem se vseen odločila za Fužine tko da hodim zdaj tja in mi je zelo všeč (pa še zastonj je user posted image ).

Toliko od mene.

Lepo se mejte in božite (zdaj že velke)bušite.

P.S. A ste se pol kaj dobile? A se bomo? Če nas ne bo prej zamedlo user posted image user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
3.2.2009 11:20:50   
dd77

VIM- Jaz obožujem grčijo...bla sem na krfu,zakynthosu in mikonosu...
ampak po pravici povedano ne upam zaradi aviona
Sicer drugače mam normalen pritisk pa se mi je v avionu vedno povišal,...kaj šele v nosečnosti,nevem premisli,ker sem čula od določenih da ni priporočljivo v višji nosečnosti, da nebi prišlo do komplikacij...ciao

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
3.2.2009 11:38:02   
rina22
Pozdravljenje user posted image ,
tudi jaz bi šla na dopust, čeprav kratek, ker je že lani prišlo nekaj vmes in nisva mogla iti na oddih, in letos se mi zdi, da bo enakouser posted image . Ampak, bom že potrpela, pa bomo drugo leto šli nekam, glavno da bo vse vredu z nama.. Upam, da bo.. Mislim, da bova šla samo parkrat kam v toplice, da se malo nakopavauser posted image ..

LPuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
3.2.2009 11:47:28   
katrinka
andy28 - a mi prosim kaj več napišeš o telovadbi na fuzinah, jaz nameravam naslednji teden v moj fit, pa me zanima kako pri vas poteka - če bi mi bilo bolj všeč - kdaj, kje, itd
ful hvalauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
3.2.2009 11:48:19   
monty
živjo čvekice!

ojoj dopust! midva imava borbo, jaz bi on ne bi. sem nameravala it v začetku junija to je cel mesec oz 5 tednov pred rokom za kak teden nekam blizu, istra recimo, da je Izolska bolnica blizu. ker moj bi umrl, če bi se mali slučajno na Hrvaškem rodil.user posted image  strah ga je revčka, da ne bi kaj prišlo vmes, pa mu razlagam, da če se bom dobro počutila mi morski zrak in voda sigurno ne bosta škodila. samo moški so pač strahopetci. upam da ga bom prepričala in da se bom počutila dobro, ker jaz sem nora na vodo in morje in bi mi res ful majkalo.

čau zaenkrat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
3.2.2009 11:50:35   
donna22
Pozdrav vsem souser posted image , tudi novim,

vidim, da ste z glavami kar na dopustih user posted image Tudi jaz sem se odpovedala smučanju, zato pa planiram neke kratke prvomajske počitnice ... Tolko, da boma z dragim še malo sama user posted image Potem po rojstvu pa konec avgusta kak teden dni, verjetno na Hrvaški (nisem tak ljubitelj, ampak je to zdaj najbolj priročno, pa otok Pag imam res rada, je napol slovenski user posted image ), pa moji starši bi naj šli zraven - mama je prav srečna, da bomo po tolkih letih spet skupaj šli na morje user posted image

Pri nas se mi zdi, da se res vsi ful veselijo user posted image , ker bo po 12-h letih, kar se je bratranec rodil, prvi user posted image v družini. Sicer bo imel po moji strani mlado babico (40) in prababico (julija bo 60), ki se še morata privadit, da sta tako hitro dobli ta naziva user posted image user posted image ...

Drugače pa mi vsi napovedujejo, da bom dobla user posted image , razen moj brat (verjetno zaradi želje) pravi, da bo user posted image ... Bomo vidli julija, kolko so njihove napovedi pravilne user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
3.2.2009 12:11:45   
lilka
Hej, hoj...

Sem bila na pregledu danes zjutraj, voda vredu, vse o.k , +1kg (čeprav po moji tehtnici se nisem zredila)user posted image , kaj vse mi je pregledal in povedal,user posted image ma ta moj novi G. je pa res zakon, kot da sem mela morfologijo, vse mi je rezložil, kje so rokice, kje nogice, kje je mehur, kakšna je oddaljenost mehurja in srčka, težek je 180g itd...tako me moj prejšnji ni pregledal in toliko povedal celo nosečnost ne.Pa tako prijazen, ko sem prišla je rekel, da se je spomnil name, zgleda sem s tem špiralom notri res nekaj posebnegauser posted image , kako mi to paše....

Drugače pa sem kar vredu, že pridobivam svojo energijo....

Lep dan vam želim...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
3.2.2009 12:28:47   
katrinka
lilka - super za dobre novice in da si zadovoljna svojim novim Guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
3.2.2009 12:53:17   
mojcaz.
hej hej čveke.

tudi jaz se javljam po dolgem času, saj sem bila v bolnici in ni blo glih možnosti se javit, pa tudi volja mi je čisto zginla ko sem mogla tam cele dneve ležat in samo študirat.
Drgač pa se poslavljam iz tega foruma, ker je še šlo vse narobe kar bi lahko šlo, in jaz več nisem med vami, saj sem zgublauser posted image v 13t6d.

lepo uživajte vse so user posted image , jaz vas bom pridno lepo dalje bralal, pa kdaj kako pokomentirala, drugač pa vam upam vse najlepše z vašimi user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
3.2.2009 12:57:58   
donna22
Joj, Mojca, a res? Me je kar stisnilo pri srcu ... Upam, da se dobro držiš! Na srečo imaš podporo tudi med domačimi ... Kaj oz. kako pa se je zgodilo? Res mi je grozno ...
Upam, da boš okej in da bo naslednja user posted image v precej boljših razmerah in da bo trajala do konca ... Drži se in nas še kaj spremljaj ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
3.2.2009 13:06:56   
os*
mojcaz. - res mi je žal, za tvojo pikicouser posted image user posted image
sploh ne najdem besed......
ti pa pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
3.2.2009 13:08:00   
vim
Joj neeeeeeeeee mojca.z., kakouser posted image user posted image user posted image , a mu je srček nehal biti. Pa si bila že čez kritično obdobje,kaj se je tako zalomilo.

Ampak čeprav je zdaj res hudo, saj je še meni, vedi, da narava pač poskrbi za svoja pota. Sicer ti bodo oz. so zagotovo povedali kaj je šlo narobe, ampak jaz ti želim, vse naj naj in da kmalu spet vidiš plusek in da se takrat pa obdrži vseh 9 mesecev.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
3.2.2009 13:12:37   
jazzz27
mojcazuser posted image user posted image user posted image sploh nimam besed. Če ti bo hudo lahko zmeraj prideš k nam in te bomo potolažile. Res mi je hudo, da se ti to dogaja. Drži se!!

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
3.2.2009 13:19:46   
elevitka
mojcaz tudi jaz nevem kaj ti naj rečem v tem težkem trenutku user posted image , verjetno je vsaka beseda premalo. Želim ti da se boš kmalu ponovno veselila user posted image  in user posted image , vendar tokrat dokončno in nebo vmesnih nevšečnosti. 

Vsekakor si dobrodošla med nami, če pa boš želela pa bi bile vesele da z nami dalje deliš svojo usodo (tako lepe in slabe trenutke) in si tako olajšaš dušo. Če smem vprašat kaj pa je šlo tako narobe... saj si bila že mimo ˝kritičnega obdobja˝

user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
3.2.2009 13:42:30   
dd77
Zelo žal je tudi meni......
ampak drži se moji prijateljici se je isto zgodilo......
pa po majhnem pavziranjem je zdej srečna mamica 3 otrok
Dobila je dvojčke in pol še enega fantka....1000 lepi stvari

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
3.2.2009 14:14:25   
mojcaz.
res najlepša hvala vsem za tople besede user posted image user posted image user posted image vračam.

Ma blo je tak da sem se zjutraj zbudla pa me je odspodi vse full bolelo pa me je pač poskrbelo kaj bi verjetno tudi vsako user posted image , pa sem šla do svoje G, pa je nardila ultrazvok pa ni blo nič za slišat, pa še user posted image nič ni zrasto od NS, tak da je G me takoj v bolnico napotila pa tam nardili vse kaj je možno, ko pa so dobili vse izvide pač pa so ugotovili da je user posted image nehal bit user posted image in da je vsa pomoč zaman.

Vedite,da vas bom redno spremlajla, pa tudi kdaj kakšno dodala user posted image

uživajte user posted image lepo se imejte pa pazite na svojeuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
3.2.2009 14:16:49   
donna22
Joj, mi je hudo za tebe ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
3.2.2009 14:20:30   
smile30
mojca - en velik user posted image .

Pa tudi za vse ostale moje sonosečke user posted image  in sicer za pogum (ker smo vse zdaj spet malo šokirane).

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.2.2009 14:27:29   
monty
mojcaz, tudi od mene sožalje! sem velikokrat razmišljala kako to da se nič ne javiš pa sem mislila da zaradi tvojega pa vse kar imaš in da ti pač ni. želim ti vso srečo v življenju in upam, da se ti čim prej nasmehnejo lepi trenutki.user posted image user posted image user posted image

me je kr strah postalo!

a si se že prej kaj slabo počutila, pa bolečine... ?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.2.2009 14:33:19   
vim
Mojca.z. zame si borka in te občudujem. Začetek leta ti ni naklonjen upam pa da bodo naslednji meseci obdani s soncem in srečo. vse naj naj in ne zapusti nas a prav, čeprav ti bo včasih težko, me smo te vzele za svojo in te ne damo.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.2.2009 15:19:45   
os*
so user posted image

nekaj časa nazaj smo omenile matične celice
danes sem dobila v pogled pogodbo od
neocelice(in sem tudi govorila z njimi)
in mislim, da se bova z možem najverjetneje
odločila za.
a je še katera razmišljala?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.2.2009 15:25:31   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: os*

so user posted image

nekaj časa nazaj smo omenile matične celice
danes sem dobila v pogled pogodbo od
neocelice(in sem tudi govorila z njimi)
in mislim, da se bova z možem najverjetneje
odločila za.
a je še katera razmišljala?

ja, samo za hrambo v javni banki al kako se temu reče....

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.2.2009 15:28:43   
os*
s hrambo v javni banki pa nisem seznanjena
kaj preveč....
a so matične celice hranjene samo "zate" ali?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Slovenska doula presenetila svoje sledilce
Včeraj je na Facebooku poznana slovenska doula razkrila, da pričakuje svojega petega otroka. Delila je lep in čustven za...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?