|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
6.2.2009 9:39:18   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Sploh ne vem če bi se še javljala tu gor, nimam kaj za povedat, Stipe vse naredi v imelu vseh treh user posted image  user posted image  user posted image

Vseeno pa želim, da bi vsi bolančki čim prej ozdraveli, da bodo lahko praznovali svoj 1. rojstni dan! user posted image

Mi imamo pa sonček user posted image  user posted image  user posted image

mi tudiuser posted image user posted image user posted image . bom takoj cote ven nesla da se sušijouser posted image

Ej šefla, tebe je vedno lepo brat, takod a ti se kar javljaj. Stipe je priden, sam ti ne seže niti do kolenauser posted image user posted image

Ančka pridno trenira noge in hojo. Počasi počasi bo prišlana stara pota. Uhh koi čakam, da se 100% pozdravi, da bo stara ana.

buuuuuuuuuuuuuu, ne bom prisel na svinjarije..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , samo Blazi na sladkarije user posted image  user posted image  user posted image

ne vem če se glih sekira da ji ne boš spraznil prigaranih zalog user posted image  user posted image

ne ne... paketi za Stipeta so spravljeni.... Pa še en paket zelene divje trave sem našla v skrinji.... Pa kmalu bodo nove začele rast... A še vedno ne boš prišu?user posted image

pod pogojem, da me Pino sprejme v sobanih svoje drvarnce... user posted image  user posted image

torej nočeš da te jaz sprejmem. Pol pa pojdi v Pinotove sobane in naj ti on svinjarijo pripravi, pa sladko tudi. Kanitno bom pa zaklenla in ključ si bom dala okoli vratu. user posted image  bruslejski.user posted image

Vidve s Seflo v bajt, midva s Pinotom in refoskom v drvarnc... idila user posted image  user posted image  user posted image , pa se ne zavedas se da si privat airshow... zamudila... user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.2.2009 9:57:40   
Stipe air force
Februarka... a se velja povabilo na base ? user posted image  user posted image ... primorski user posted image  Pina me je lehkar odpikala user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.2.2009 10:05:37   
pina-1

Februarka... a se velja povabilo na base ? user posted image  user posted image ... primorski user posted image  Pina me je lehkar odpikala user posted image  user posted image  user posted image ...

odpikal si se sam user posted image  bruseljski.
Čaki zdej grem v skrinjo in hladilnik in zbrišem iz vrečk  ime Stipe. Pa pojdi pol h februarki. PRodana dušauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.2.2009 10:09:04 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 953
6.2.2009 10:19:48   
kati kati
mlavla-bom fliknala kake slike gor...kako pa kej priprave na drugega sončka?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.2.2009 10:20:45   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Na zgradi u centru Zagreba osvanuo je grafit:

"Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju."

Drugi dan neko pametan dopis'o:

"Sveti Ante, da se mene pita, uzmi oba a vrati nam Tita."

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.2.2009 11:07:05   
itata
user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 956
6.2.2009 11:07:23   
ELMA
dan...
Luka  ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Uhhhh koliko mi zamujamo za vami , danes je Elma stara 11 mesecov user posted image user posted image user posted image
Včeraj je blo hudo ko sem jo pripeljala iz vrtca je kr na meni spala , ni se dala spustit user posted image user posted image , tolk se je jokala , in me močno objemala ,user posted image user posted image Sem se še jaz jokala zraven , pa je bila v vrtci samo od9.30-11.50 , domov je šla ko so otroci šli spat .Danes pa bo noter od 10h dalje dokler me ne pokličejo da grem po njo , jo bojo poskusili dat spat user posted image , ne vem kak bo user posted image En klinc je in to življenje , zakaj nam ne naredijo kot v Avstriji da smo lahko vsaj 2 leti doma .user posted image

Februarka user posted image user posted image  drugič boš sigurno + zagledala .

Bamby, držim pesti za službo!user posted image

Stipe ti pa imaš res hude vice user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.2.2009 11:10:18   
itata
user posted image

user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.2.2009 11:12:03   
itata
sem mal probala pa sem vam 3 slikce obesla gor od mojga fantičauser posted image  ena je od RD, druge dve pa še od novega leta, sam sta take posrečene... na slikah iz RD s torto je pa vedno še kdo drug gor (ni sam mulc al pa sam z mano) pa ne vem če bi jim blo ok, da jih objavimuser posted image  sori

LUKEC VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.2.2009 11:43:59   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

DRAGI LUKA VSE NAJBOLJŠE....ob tvoji prvi svečki ti pa želim samo eno stvar in to je da bo čez 11 dni najsrečnejši dan v tvojem življenju!!!!!!1

Kako nestrpno čakamo 17.2., kar solzne oči dobim, kako je šele Lillchy in njenim. Mislim, da bomo kar vsi praznovali še en ekstra rojstni dan takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo definitivno praznovali! Je šampanjec že v hladilniku! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.2.2009 11:46:27   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

DRAGI LUKA VSE NAJBOLJŠE....ob tvoji prvi svečki ti pa želim samo eno stvar in to je da bo čez 11 dni najsrečnejši dan v tvojem življenju!!!!!!1

Kako nestrpno čakamo 17.2., kar solzne oči dobim, kako je šele Lillchy in njenim. Mislim, da bomo kar vsi praznovali še en ekstra rojstni dan takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je bilo pri dohtarju?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.2.2009 11:47:04   
lillchy123
dan user posted image

sva doma, Luka spi, šivi so mal nagajal, ampak se bo zacelilo samo! user posted image  
hvala vsem za čestitke, čeprou bomo mi letos res praznoval čist zares 17.2.

drugač sem pa dons ena prava jokica, ker skoz sam jokam, ga lupčkam pa metuljčke mam v želodčku. user posted image

a se ktera spomne, kako je bilo pred user posted image ? Men se zdi, kot da je blo v prejšnjem življenju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
6.2.2009 11:47:54   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ales gut! user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.2.2009 11:50:12   
mlavla

user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa le uživaj dan naprej ..pa če tudi zelo nostalgično..

mene bo tud zvilo takrat..sej se poznam..sam pri nas bo dilema al bo to 28..al 1.3.user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 964
6.2.2009 11:51:39   
lillchy123
mlavla, men se ful slabo barva, če dam barvo v maso. se ne razporedi lepo. mogoče niso barve ta prave, mogoče pa je masa malo pretrda. Mah, zdej mam že narejen, ni čist najboljš, barve so se prelivale, ker nisem mela časa sušit...
bo treba drugič kak dan prej nardit!  ampak, se vidi da je medo Pu, pa men je bolj važno,da sem se jst potrudla.
torto sem pa tud delala po enem novem receptu od prijateljice, tko da upam, da bo dobra. Ma, do 17. jih bom že tolk nardila, da bo takrat pa enkratno čudovita! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
6.2.2009 11:52:51   
lillchy123

user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa le uživaj dan naprej ..pa če tudi zelo nostalgično..

mene bo tud zvilo takrat..sej se poznam..sam pri nas bo dilema al bo to 28..al 1.3.user posted image user posted image user posted image

obakrat! user posted image user posted image user posted image

greva zdej k babi, se je glih zbudu. se še javim, uživajte!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.2.2009 11:53:15   
kati kati
LUKCU.-------vse naj naj...mami peči vlko torto

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.2.2009 12:04:22   
Februarka08
Dan...
evo, midve sva iz Kranja, zdej pa mleko hladim da jo dam spat, potem grem pa pospravljatuser posted image res se mi ne daaaaaaaaaaaauser posted image ampak je treba, ker jutri pa ne mislim... pa mogoče še obiske dobim popoldne in je treba met mal normalno stanje v bajtiuser posted image

Uživajte, vas preberem ko vse naredim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.2.2009 12:32:51   
Stipe air force
Midva s Carico sva s sprehoda po soncnem Bruslju... zdaj ze spi.... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.2.2009 12:38:45   
ella79
lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image da se šivi sami celijo

jeee še dve uri in vikend user posted image pa spet tortica user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 970
6.2.2009 12:48:03   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image da se šivi sami celijo

jeee še dve uri in vikend user posted image pa spet tortica user posted image user posted image

A s' v trenirki ? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.2.2009 12:53:18   
ella79

user posted image user posted image user posted image ne v miniču user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 972
6.2.2009 12:59:03   
Stipe air force

user posted image user posted image user posted image ne v miniču user posted image user posted image user posted image

ocitni izstopas iz okolja... ti, ti, ti.... user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.2.2009 14:00:27   
pina-1
danuser posted image

stipe a ti si se resno užalu? nič več z man ne govoriš.user posted image user posted image

jaz sem kosilo za danes nardila: golaž iz perutk in domače rezance. sem jih ravnokar razrezalauser posted image user posted image user posted image

ana je spala od 9:30 do 12 ure.... sedaj pa veselo žvrgoliuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 974
6.2.2009 14:01:44   
mala_pikica
Pozdravljene!

Najprej Lukec in Lillchy vse naj, naj za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Listek res mi je hudo za tvojega Davida, ko berem, da je tako bogi user posted image . Upam, da se čimprej pozdravi.

Pina in Misar tudi Aniuser posted image in Laniuser posted image želim, da se čimprej pozdravita. Bogi otročki, ko so tako bolani.
Drugače pa Pina kdo pa je rekel, da se ne smejo kopati otroci, ko imajo vročino. Jaz Lukca vedno skopam, ko ima vročino, ker mu jo tako zbijam. Sploh zdaj, ko je bil tako bolan in je imel tako visoko vročino, sem ga kar parkrat zaporedoma kopala par dni, ker mu svečke nisem še smela dati in sem mu jo tako zbijala. Res pa je, da moraš paziti, da se zraven še dodatno ne prehladijo in še kakšno pljučnico dobijo.

Bamby tudi jaz ti želim, da bi dobila to službo user posted image . Moja Lana se je tudi ponoči 2x polulala, ko sem prišla z LUkcem iz porodnišnice, pa 1x se je ponoči polulala, ko je začela hoditi v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu probala ugotoviti vzrok zakaj je Tim kar naenkrat začel zopet lulat ponoči, ker sem razumela, da je že bil suh. In je sigurno kakšen vzrok za to nenadno lulanje. Lana ni kazala ljubusjuma, ko smo dobili LUkca, pa tudi v vrtec že od začetka rada hodi, ampak ji je bila verjetno to velika sprememba in me je kar malo stisnilo, ko se je ponoči  polulala. No pa je HB hitro nehala.

Drugače pa smo mi še včeraj praznovali rojsni dan od Lukca in je zdaj to zanami. Je pa Lana včeraj zvečer dobila vročino, ampak je danes že OK, njo te bolezni samo mimogrede malo oplazijo. No upam, da res ne bo prav zbolela. Pa strah me je, da bo še Luka zbolel, ker kašlja pa z nosa teče mu ful, ampak to mu tako skoraj nonstop. Se sploh ne spomnim, več kdaj ni kašljal ali pa, da mu iz nosa ne bi teklouser posted image .
Pa na skoraj 2 urnem sprehodu sem bila z njim, mi je zaspal v vozičku in mi je prav pasal takšen sprehod, pa ful lep sonček je bil in prav toplo.

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!