mala_pikica
|
Pozdravljene! Najprej Lukec in Lillchy vse naj, naj za 1. rojstni dan Listek res mi je hudo za tvojega Davida, ko berem, da je tako bogi . Upam, da se čimprej pozdravi. Pina in Misar tudi Ani in Lani želim, da se čimprej pozdravita. Bogi otročki, ko so tako bolani. Drugače pa Pina kdo pa je rekel, da se ne smejo kopati otroci, ko imajo vročino. Jaz Lukca vedno skopam, ko ima vročino, ker mu jo tako zbijam. Sploh zdaj, ko je bil tako bolan in je imel tako visoko vročino, sem ga kar parkrat zaporedoma kopala par dni, ker mu svečke nisem še smela dati in sem mu jo tako zbijala. Res pa je, da moraš paziti, da se zraven še dodatno ne prehladijo in še kakšno pljučnico dobijo. Bamby tudi jaz ti želim, da bi dobila to službo . Moja Lana se je tudi ponoči 2x polulala, ko sem prišla z LUkcem iz porodnišnice, pa 1x se je ponoči polulala, ko je začela hoditi v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu probala ugotoviti vzrok zakaj je Tim kar naenkrat začel zopet lulat ponoči, ker sem razumela, da je že bil suh. In je sigurno kakšen vzrok za to nenadno lulanje. Lana ni kazala ljubusjuma, ko smo dobili LUkca, pa tudi v vrtec že od začetka rada hodi, ampak ji je bila verjetno to velika sprememba in me je kar malo stisnilo, ko se je ponoči polulala. No pa je HB hitro nehala. Drugače pa smo mi še včeraj praznovali rojsni dan od Lukca in je zdaj to zanami. Je pa Lana včeraj zvečer dobila vročino, ampak je danes že OK, njo te bolezni samo mimogrede malo oplazijo. No upam, da res ne bo prav zbolela. Pa strah me je, da bo še Luka zbolel, ker kašlja pa z nosa teče mu ful, ampak to mu tako skoraj nonstop. Se sploh ne spomnim, več kdaj ni kašljal ali pa, da mu iz nosa ne bi teklo . Pa na skoraj 2 urnem sprehodu sem bila z njim, mi je zaspal v vozičku in mi je prav pasal takšen sprehod, pa ful lep sonček je bil in prav toplo.
|