Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:09:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan stipe a ti si se resno užalu? nič več z man ne govoriš. jaz sem kosilo za danes nardila: golaž iz perutk in domače rezance. sem jih ravnokar razrezala ana je spala od 9:30 do 12 ure.... sedaj pa veselo žvrgoli ...jaz pa za carico kos meska, korencek, ohrovt, zeleno papriko, zraven pa polento natopljeno in spestano z jogurtom pozdravlja te Stipe, samo do Seflinog koljena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:19:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Pa to ne morš verjet... vse narejeno še pomito mam povsod po tleh... sem pa totalno crknjena, pa še tamala se je zbudila po slabi uri in pol tako da tud zadihat nisem mela cajta zdej pa hit kosilo za naju do konca spacam, ker mojga spet ni, majo žurko ... Pa še mal vas morm prebrat da sem na tekočem pa ne uspem... Grem kuhat, uživajte v petku
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:28:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj imata skupnega ginekolog in raznasalec pic? OBA smeta samo vohat... Kaj imata skupnega Knorr kocka in blondinka? Obe sta v petnajstih minutah pripravljeni za stiri osebe.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:34:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan stipe a ti si se resno užalu? nič več z man ne govoriš. jaz sem kosilo za danes nardila: golaž iz perutk in domače rezance. sem jih ravnokar razrezala ana je spala od 9:30 do 12 ure.... sedaj pa veselo žvrgoli ...jaz pa za carico kos meska, korencek, ohrovt, zeleno papriko, zraven pa polento natopljeno in spestano z jogurtom pozdravlja te Stipe, samo do Seflinog koljena pa sej tudi ona tebi ne seže više
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:38:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan stipe a ti si se resno užalu? nič več z man ne govoriš. jaz sem kosilo za danes nardila: golaž iz perutk in domače rezance. sem jih ravnokar razrezala ana je spala od 9:30 do 12 ure.... sedaj pa veselo žvrgoli ...jaz pa za carico kos meska, korencek, ohrovt, zeleno papriko, zraven pa polento natopljeno in spestano z jogurtom pozdravlja te Stipe, samo do Seflinog koljena pa sej tudi ona tebi ne seže više Ne buckaj mi se primorski.... to te bo stalo dvojno porcijo svinjarij ... kar neki refoska ... , pa se Pinota ti'm ukradu za par ur....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 14:41:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej, najlaži se je pa norca delat, pa kurt davkoplačevalski denar, namesto da bi vidva, Pina in Stipe, kaj dobrega za državo naredila, namesto da po tipkovnici klofata
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 15:37:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan stipe a ti si se resno užalu? nič več z man ne govoriš. jaz sem kosilo za danes nardila: golaž iz perutk in domače rezance. sem jih ravnokar razrezala ana je spala od 9:30 do 12 ure.... sedaj pa veselo žvrgoli ...jaz pa za carico kos meska, korencek, ohrovt, zeleno papriko, zraven pa polento natopljeno in spestano z jogurtom pozdravlja te Stipe, samo do Seflinog koljena pa sej tudi ona tebi ne seže više Ne buckaj mi se primorski.... to te bo stalo dvojno porcijo svinjarij ... kar neki refoska ... , pa se Pinota ti'm ukradu za par ur.... svinjarije je tolko, da ti ne moreš tolko pojest, refoška je tolko, da ti ne moreš vsega spit,...Pinota ti pa šenkam tudi za ene 10 ur.... Super
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 15:38:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej, najlaži se je pa norca delat, pa kurt davkoplačevalski denar, namesto da bi vidva, Pina in Stipe, kaj dobrega za državo naredila, namesto da po tipkovnici klofata midva sva na dopustuinto lahko delava. ti pa na šihtu kuriš davkoplačevalski denar za čvekanje na RR: pa še slabo udeležbo maš danes
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 15:45:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka... a se velja povabilo na base ? ... primorski Pina me je lehkar odpikala ... odpikal si se sam bruseljski. Čaki zdej grem v skrinjo in hladilnik in zbrišem iz vrečk ime Stipe. Pa pojdi pol h februarki. PRodana duša Elma, vse naj naj tvoji Elmi za 11 mesecev Pa saj nisem nič ker ni blo +... saj bo pa naslednji mesec, ali še kasneje... važno da bo spet enkrat Itata luštne slikce Lilchy, samo da so šivi ok še malo, čisto malo, pa bo prišel vaš najlepši dan Mlavla, jaz tud ne vem kdaj se bom bolj zvijala - al 28.2. ali 1.3. verjetno ob polnoči komaj čakam da bo stara 4 leta, se pravi 1 leto po naše takrat bo žur da se reče Tako, zdaj se grem pa spet mal s princeso ukvarjat, pa še obisk čakava... upam da kmal pride papa
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 15:46:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej, najlaži se je pa norca delat, pa kurt davkoplačevalski denar, namesto da bi vidva, Pina in Stipe, kaj dobrega za državo naredila, namesto da po tipkovnici klofata Kulk ga je Jansa skuru in kulk ga bo Barbika ne morva midva s Pino tud ce b' mela 100 zivljenj.... sej za drzavo pa delam dobr... grem v penzijo... bom doooolg casa prejemal pokojnino... in bom drzavo molzu vsaj se 50 let...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 16:00:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej, najlaži se je pa norca delat, pa kurt davkoplačevalski denar, namesto da bi vidva, Pina in Stipe, kaj dobrega za državo naredila, namesto da po tipkovnici klofata Kulk ga je Jansa skuru in kulk ga bo Barbika ne morva midva s Pino tud ce b' mela 100 zivljenj.... sej za drzavo pa delam dobr... grem v penzijo... bom doooolg casa prejemal pokojnino... in bom drzavo molzu vsaj se 50 let...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 16:24:14
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene. No zjutraj sem že skoraj šle od doma, pa se mi je zdel Blaž malo vroč, mu zmerim in je mel, 37,3. pokličem h zdravnuiku in ga valda niso moglisprejet in cepit. no zgleda, da je od zobkov, ker nima zdej nič več vročine in niti ne kiha, niti šmrka in kašlja. No HB ga bom morala še enkrat naročit za sistematski. No pol, sem vseeno šla v Kp samo z Matijo, Blaža je čuval moj, ker sem mu obljubla nekaj za RD, ki ga ima 28. Za nazaj pa se nam je pokvaril avto na bencinski in naju je prišel moj tata z mamo iskat, pa smo ugotovili, da je šel jermen, opsledično baterija,... No zdej smo končno doma. Cela štala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 17:52:05
|
|
|
|
pina-1
|
mi smo pojedli. JE blo kar okusno.. Ana je tudi eno rundico odspala. sedaj pa pred vhodnimi vrati tuli, ker Pino neke luknje vrta in ona ne more bit zraven. Firbc babji
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 18:04:24
|
|
|
|
mary_lou
|
tkole se je pa moj lump skril pred mamico
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 18:08:05
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou tkole se je pa moj lump skril pred mamico Tai, dobro skrivališče.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 19:35:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou tkole se je pa moj lump skril pred mamico ajoj, Tai kam ti plezaš Moj ravno Lariso spat daje, danes gre malo prej, ker je premalo spala čez dan... pa še jaz sem totalno izmozgana in kar paše malo prej tišina Lep večer, uživajte v petku
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:03:31
|
|
|
|
mlavla
|
čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:23:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila uf, nisem vam fovš ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke, me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenju jao, do kaj te vse otrok pripravi in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetane da ne bom celo trgovino okrog obrnila za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevah saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa nič Hvala! Zdaj grem pa spet mal recepte brat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:24:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila u kriza? Kaj pa če jko pustiš kar spat, pa pol malo bolj zgodaj vstanete, če bo treba'
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:25:55
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila uf, nisem vam fovš ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke, me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenju jao, do kaj te vse otrok pripravi in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetane da ne bom celo trgovino okrog obrnila za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevah saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa nič Hvala! Zdaj grem pa spet mal recepte brat ali lahko nardim brez utrjevalca npr. s Hulala smetano ki je že sama po sebi dokaj ˝stabilna˝
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:26:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila uf, nisem vam fovš ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke, me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenju jao, do kaj te vse otrok pripravi in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetane da ne bom celo trgovino okrog obrnila za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevah saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa nič Hvala! Zdaj grem pa spet mal recepte brat Med pecilnimi praški, pa tam ko je želatina v prahu, pa vanislin sladkor,... Ma če mene vprašaš, raje kupi rastlinsko smetano , ki ima že notri kremfix. Jaz kupim Hulala smetano, taka roza embalaža.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:27:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila uf, nisem vam fovš ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke, me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenju jao, do kaj te vse otrok pripravi in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetane da ne bom celo trgovino okrog obrnila za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevah saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa nič Hvala! Zdaj grem pa spet mal recepte brat ali lahko nardim brez utrjevalca npr. s Hulala smetano ki je že sama po sebi dokaj ˝stabilna˝ Ja ta že ima kremfix notri in se nič ne dodaja, pa še sladkana je že. samo pazi, da je preveč ne stepeš, se pravočasno ustavi, da se ne izsuši.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:27:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou tkole se je pa moj lump skril pred mamico spiderman.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:28:13
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..men pa neža še kar spi od 18h. .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka.. nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudila uf, nisem vam fovš ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke, me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenju jao, do kaj te vse otrok pripravi in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetane da ne bom celo trgovino okrog obrnila za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevah saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa nič Hvala! Zdaj grem pa spet mal recepte brat Med pecilnimi praški, pa tam ko je želatina v prahu, pa vanislin sladkor,... Ma če mene vprašaš, raje kupi rastlinsko smetano , ki ima že notri kremfix. Jaz kupim Hulala smetano, taka roza embalaža. saj se mi je zdelo da je tam in da bo tale smetanca kar kulči samo sem mogla k tebi po nasvet pridt hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 20:29:52
|
|
|
|
blaža
|
No midva z Matijo sva prejle odigrala Monopoli yunior, ki sva mu ga z mojim kupla za RD. Super zadeva, za šestletnika. Ma tako sva se nasmejala. Pa sem bla tako zmatrana in se mi ni dalo igrat, ma sem mu obljubla, da ko gre Blaž spat, da se bova igrala in sem pol kar oživela, ker sva se tako zabavala. No moj je pa med tem časom nardil še zadnji izračun za ploščice, ki jih gre jutri naročit. sem rekla, naj gre čim prej, da ne crkne še kej na avtu, pol pa adijo kopalnica.
|
Življenjeпеперутка16Katero obdobje tvojega življenja je bilo do sedaj najlepše?Otroštvo. (
23%)

Obdobje šolanja, fakultete. (
8%)

Ko sem bila dekle. (
8%)

Poročena. (
46%)

Čakam in upam na najlepše obdobje. (
15%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!