bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Bamby tudi jaz ti želim, da bi dobila to službo . Moja Lana se je tudi ponoči 2x polulala, ko sem prišla z LUkcem iz porodnišnice, pa 1x se je ponoči polulala, ko je začela hoditi v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu probala ugotoviti vzrok zakaj je Tim kar naenkrat začel zopet lulat ponoči, ker sem razumela, da je že bil suh. In je sigurno kakšen vzrok za to nenadno lulanje. Lana ni kazala ljubusjuma, ko smo dobili LUkca, pa tudi v vrtec že od začetka rada hodi, ampak ji je bila verjetno to velika sprememba in me je kar malo stisnilo, ko se je ponoči polulala. No pa je HB hitro nehala. Timu se je to začelo dogajat okrog 1.novembra predlani, ko sem bila noseča. In mislim, da je to pri njemu psihičnega izvora, ker se je začelo takrat, ko smo mu povedali, da bo verjetno dobil sestrico, on pa si je želel bratca. O tem problemu sem že govorila s pediatrinjo, ne pa toliko, zakaj se to dogaja. Takrat je ona omenjala, da se to začne dogajat tudi, če je otrok hitro ponoči suh in potem kar naenkrat "pozabijo", da je treba vstat in it na WC. No, meni ta odgovor ni bil najbolj všeč, nismo se pa poglabljali v ta problem. Samo zdaj postaja to vse pogosteje in res tudi po 2x na noč. Še posebno ziher se bo polulal takrat, ko ima telovadbo. Kot da je tako utrujen in enostavno prespi, kdaj ga tišči na vodo. Po moje bo treba spet malo na to temo s P govoriti. No, fajn da je Lana hitro pršela to fazo lulanja. Pri nas pa res očitno še ne bo konca. Luka, vse najboljše za 1. svečko, mamici pa čestitke !!!! Jaz sem danes dobila položnico za Anajin vrtec. Na njej je bila cifra 0.00 € . Pa tako sem se bala te položnice, saj sem jo pričakovala okrog 100 €. Timova je bila pa itak nižja za en plačilni razred . No, jaz sem drug teden že doma na dopustu . Mi bodo ves dopust skurili . Še dobro, da imam dva taka sončka doma, da me vsaj onadva razvedrita. Anaja mi vsak dan po vseh štirih pride naproti, ko jo pridem iskat v vrtec in danes je prav veselo zavriskala, ko sem jo dvignila. Če ni to najlepše, ko vidiš, kako te je otrok vesel . O kako jo imam rada . No, saj imam tudi Tima enako rada, samo ta je še bolj pocukrana. Res sta smisel mojega življenja!
|