|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
6.2.2009 20:30:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer..men pa neža še kar spi od 18h.user posted image .ma ji ni to podobno..jao kakšna noč nas čaka..

nič grem mal ropotat (stroj praznit) pa se bo mogoče zbudilauser posted image

uf, nisem vam fovšuser posted image

ve, ki ste bolj pekarice in slaščičarke,user posted image me neki zanima... jaz sem bom tud spravla spečt svojo 1. torto v življenjuuser posted image jao, do kaj te vse otrok pripraviuser posted image user posted image in me zanima kje najdem v trgovini utrjevalec smetaneuser posted image da ne bom celo trgovino okrog obrnilauser posted image za jedilni škrob sem pa že zvedla da se nahaja nekje pri pudingih in tistih zadevahuser posted image saj vem, da vam zveni trapasto, ampak vas lahko vprašam ker ste totalno izkušene, jaz pa ničuser posted image user posted image
Hvala!

Zdaj grem pa spet mal recepte bratuser posted image

Med pecilnimi praški, pa tam ko je želatina v prahu, pa vanislin sladkor,...

Ma če mene vprašaš, raje kupi rastlinsko smetano , ki ima že notri kremfix. Jaz kupim Hulala smetano, taka roza embalaža.user posted image

saj se mi je zdelo da je tam in da bo tale smetanca kar kulčiuser posted image samo sem mogla k tebi po nasvet pridtuser posted image hvalauser posted image

telepatija. Sem vedla, da me rabiš, pa sem prilezla sem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.2.2009 20:34:36   
blaža
Joj danes so ble pa res komike z avtom. Nisem vsega prej napisla.user posted image

No ker mamo pokvarjeno tudi centralno zaklepanje in ko zakleneš avto, če daš ključ malo preveč v levo, se dajo še vse šipe dol. In valda, se je vse to zgodilo.. Pol pa ne vžgat, na bencinski. Pa je morala z mojim očetom še mama, da je šla čuvat otroka, da je moj oče pobral mojga, jaz pa sem dežurala v avtu z odprtimi šipami.user posted image  Nimam pojma, al je blo to res, al sem nastopala v kakšnem komičnem filmu.

No čakala nisem na bencinski, ker je pol, ko sta moja starša že startalla iz Kopra do Kozine, d me poberejo, je avto spet nekako vžgal. in z eno odprto šipo( ostale mi je uspelo nekako zapret) Sva se z Matijo uspela pripeljat do skoraj divače. No tam na srečo lih, ko je bil en makedamček, je začel avto cukat, ker se je do konca strgal jermen in smo obtičali,...user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.2.2009 20:35:59   
blaža
PETEK DAN ZA METEK.

EJ MA KJE STE ZDEJ VSIuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.2.2009 21:04:04   
Februarka08
Blaža, si imela pa res štalo z avtomuser posted image men bi se že odrolalo v tvojem primeruuser posted image
Moj je čist v Rambota paduuser posted image user posted image men je pa tolk bzv da ne vem kaj naj sploh delam... pomoje bom šla kmal spat, ker sem zaspana da komaj gledam... samo kaj ko ne bom zaspalauser posted image

Ah, lepo nočko vsem!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.2.2009 21:07:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Bamby tudi jaz ti želim, da bi dobila to službo user posted image . Moja Lana se je tudi ponoči 2x polulala, ko sem prišla z LUkcem iz porodnišnice, pa 1x se je ponoči polulala, ko je začela hoditi v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu probala ugotoviti vzrok zakaj je Tim kar naenkrat začel zopet lulat ponoči, ker sem razumela, da je že bil suh. In je sigurno kakšen vzrok za to nenadno lulanje. Lana ni kazala ljubusjuma, ko smo dobili LUkca, pa tudi v vrtec že od začetka rada hodi, ampak ji je bila verjetno to velika sprememba in me je kar malo stisnilo, ko se je ponoči  polulala. No pa je HB hitro nehala.

Timu se je to začelo dogajat okrog 1.novembra predlani, ko sem bila noseča. In mislim, da je to pri njemu psihičnega izvora, ker se je začelo takrat, ko smo mu povedali, da bo verjetno dobil sestrico, on pa si je želel bratca. O tem problemu sem že govorila s pediatrinjo, ne pa toliko, zakaj se to dogaja. Takrat je ona omenjala, da se to začne dogajat tudi, če je otrok hitro ponoči suh in potem kar naenkrat "pozabijo", da je treba vstat in it na WC. No, meni ta odgovor ni bil najbolj všeč, nismo se pa poglabljali v ta problem. Samo zdaj postaja to vse pogosteje in res tudi po 2x na noč. Še posebno ziher se bo polulal takrat, ko ima telovadbo. Kot da je tako utrujen in enostavno prespi, kdaj ga tišči na vodo.
Po moje bo treba spet malo na to temo s P govoriti.
No, fajn da je Lana hitro pršela to fazo lulanja. Pri nas pa res očitno še ne bo konca.

Luka, vse najboljše za 1. svečko, mamici pa čestitke user posted image user posted image !!!!

Jaz sem danes dobila položnico za Anajin vrtec. Na njej  je bila cifra 0.00 € user posted image user posted image user posted image . Pa tako sem se bala te položnice, saj sem jo pričakovala okrog 100 €. Timova je bila pa itak nižja za en plačilni razred user posted image user posted image user posted image .

No, jaz sem drug teden že doma na dopustu user posted image . Mi bodo ves dopust skurili user posted image user posted image . Še dobro, da imam dva taka sončka doma, da me vsaj onadva razvedrita. Anaja mi vsak dan po vseh štirih pride naproti, ko jo pridem iskat v vrtec in danes je prav veselo zavriskala, ko sem jo dvignila. Če ni to najlepše, ko vidiš, kako te je otrok vesel user posted image . O kako jo imam rada user posted image . No, saj imam tudi Tima enako rada, samo ta je še bolj pocukrana. Res sta smisel mojega življenja!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.2.2009 21:30:30   
mlavla
ma se  mi je pupa pol mal čez osem le zbudila..pa sva pol mele večerjo..pa mal igranja pol pa cel večrni ritual..no in zdej je s flašo mleka spet zapančala..

me pa prov zanima kolk časa bo spala..oz. kdaj lahko pričakujem budnico...

februarka..vidim,da si že dobila odgovor glede kremfixa in pa smetane od naše mojstrice slaščičarkeuser posted image

bamby..kako pa kaže s službo?.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.2.2009 21:36:28   
mlavla
kje pa ste res vse?..aja vikend ...user posted image
moj je pa še na šihtu...user posted image

bamby..pa fajn za takšno položnico..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.2.2009 21:47:16   
katka37
jaz visim tu pa se še odločam, če bi šla jest ali ne user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.2.2009 21:48:06   
Stipe air force
Ojla... a je se katera gor.... vem da je petekampak bo se cajt za m...k !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.2.2009 21:51:12   
mlavla
no pa sta le pokukala na planouser posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.2.2009 21:52:57   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ojla... a je se katera gor.... vem da je petekampak bo se cajt za m...k !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Stipe, imam občutek, da ti najrajši ob petkih user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.2.2009 21:54:12   
Stipe air force

no pa sta le pokukala na planouser posted image user posted image

Carica spi, midva s Seflo pa gledava eno komedijo na kablski... user posted image  user posted image  user posted image ... Prav pase se zleknt takole ko se vse umiri user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.2.2009 21:55:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Stipe, imam občutek, da ti najrajši ob petkih user posted image user posted image user posted image

kaj... ob petkih... zame je vsak dan petek... user posted image ...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.2.2009 21:55:53   
mlavla
men pa user posted image v trebuščku zdele izvaja prave akrobacije..me že kar mal trebuh boli..

Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.2.2009 21:56:23   
katka37

pa saj nismo sami, saj je jajula tu

pozdravljena, jajula

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.2.2009 21:56:53   
Stipe air force
Metilu.... Metka... kje si....????user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.2.2009 21:57:36   
katka37

Metilu.... Metka... kje si....????user posted image  user posted image   user posted image

Kaj je res z Metko, je dolgo ni bilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.2.2009 21:58:40   
katka37

kaj... ob petkih... zame je vsak dan petek... user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šefla, kje si ga našla??

< Sporočilo je popravil katka37 -- 6.2.2009 21:59:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.2.2009 21:58:49   
mlavla
pa Suzi, bajso, janey..pa še nekatere pogrešam..

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.2.2009 21:58:52   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako prepoznaš mačo žensko? 

Sama si rola tampone.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.2.2009 21:59:24   
mlavla

pa saj nismo sami, saj je jajula tu

pozdravljena, jajula

ja ta nas pa samo bere..pa noče nič povedat..user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.2.2009 22:00:18   
Stipe air force

pa Suzi, bajso, janey..pa še nekatere pogrešam..

Bajsa se je ta teden parkrat javla...

Suzi... Janey.... HHHHOOOJJJJJLLLLLAAAAAAA  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.2.2009 22:01:51   
katka37
Mlavla, je pa vseeno lepo čutiti, ne?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.2.2009 22:02:54   
katka37

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako prepoznaš mačo žensko? 

Sama si rola tampone.

user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa nisem mačo ženska   user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.2.2009 22:03:00   
Suzi*
ČEEEEEERRRR! user posted image  EVO MENE

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime
mama je

kakšno ime naj izberem?

alija (6%)

mija (13%)

žana (13%)

ema (31%)

tina (11%)

zala (26%)

Število vseh glasov: 446

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!