|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
7.2.2009 19:55:29   
itata
Vse najboljše Sebastjan, Lovro, David, Luna, Tija, Naja user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.2.2009 19:59:31   
itata
nimam glih cajta za nazaj bratuser posted image  včeri smo zgodi s službo končal, ker smo mel skupinsko (420 ljudi) tortico in šampanjec organiziran user posted image pol sva šla z mojim v trgovino pa domov. sem hitr torto spekla še za danes. pol je še teta uletela na obisk. je dogajal do 21huser posted image  mulc ni hotu pop spat, ampak ni bil nič tečen, pokonc pa od 11:30 do 20:30user posted image  kej tazga. spal tko tko.
danes smo pa spet mal praznoval - še sestrična, stric, pra-dedek in pra-babica od Jakobauser posted image  je blo luštn. zdej sva doma. pospravla sem mal, jutr pa spet novim zmagam naprotiuser posted image  danes grem pa sam še spatuser posted image  lahko noč

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.2.2009 20:00:07   
itata
bravo vsem za tortice kej tazga!! user posted image  res razturate ena bolj od druge. nimam besed!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.2.2009 20:17:06   
pina-1
čer.

Ana že spi, PIno tudi, Mia je pa šla k noni in dediju spat. Jaz sem pa sama samcata tuki v dnevni. PA se mi še ne gre spat. Upam, da mi boste delale družbo...

A bomo kako rekli ali kaj?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.2.2009 20:21:52   
Janey
Čer

pikeci vse naj najuser posted image user posted image

mi smo se pa ravno vrnili iz praznovanja. in je bilo res super. bili smo v eni telovadnici in se veselili in skakali in jedli in pili. mali pa so uživali. 4 skupaj so praznovali, tako da smo kar vse v eno združili. meni je blo res lušno.

mi smo dobro, hodimo še ne sami, ampak je tik pred tem pa gre. v službi sem preživela prvi dan, čeprav z muko, zdaj bo nov teden in sploh ne vem kako bo šlo. jaka je varuško lepo sprejel, gre rad in se mi smeji ko odhajam. malo je trma, ampak ni sile. zlatica je. edino je ful malo, upam da se to popravi, ker včasih je pojedel še in še, zdaj pa komaj pol juhe, ostalo pa pljuva ven.

želim vam lep večer

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.2.2009 20:24:44   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

Ana že spi, PIno tudi, Mia je pa šla k noni in dediju spat. Jaz sem pa sama samcata tuki v dnevni. PA se mi še ne gre spat. Upam, da mi boste delale družbo...

Kva bo pa Pino ponoc del'u ce ze zdej spi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.2.2009 20:28:47   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

čer.

Kva bo pa Pino ponoc del'u ce ze zdej spi user posted image  user posted image  user posted image

to kar že zdej dela- drva žagauser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.2.2009 20:31:24   
Stipe air force

čer.

Pol bo pa zgodaj zjutraj vstal... in te bo na vsezgodaj cakala kavica ter nasmejan obraz user posted image   user posted image   user posted image , ostija, ni moj prjat'u od vcer'i... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.2.2009 20:35:28   
pina-1

čer.

Pol bo pa zgodaj zjutraj vstal... in te bo na vsezgodaj cakala kavica ter nasmejan obraz user posted image   user posted image   user posted image , ostija, ni moj prjat'u od vcer'i... user posted image  user posted image  user posted image

s kerega planeta si ti to padu?user posted image user posted image  Jutri zjutraj, bomjaz pred njim vstala. Tako da nič bat. JE še vedno tvoj prjatuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.2.2009 20:38:51   
Stipe air force

čer.

s kerega planeta si ti to padu?user posted image user posted image  Jutri zjutraj, bomjaz pred njim vstala. Tako da nič bat. JE še vedno tvoj prjatuuser posted image

Zgleda, da ga bom po vrnitvi v Carantanijo moral vzet v svojo solo... da "obnovi znanje"... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.2.2009 20:40:24   
pina-1

čer.

Zgleda, da ga bom po vrnitvi v Carantanijo moral vzet v svojo solo... da "obnovi znanje"... user posted image  user posted image  user posted image

eeee, če ga uspeš vsaj malo obdelat, bom tvoja večna prjatelcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.2.2009 20:51:46   
pina-1
pa prov nobeden mi n bo družo delal?user posted image user posted image user posted image

bom moralal tudi jaz it spat, pa se mi sploh ne gre v spalnico, ker Pinota ven slišim kako žagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
7.2.2009 20:55:25   
jencili
čer 2.user posted image

No tako. Ostala sem sama. Samo še enkrat lahko rečem HB za mojo taščico. Prej je Taja vzela za dve urci, da sm se lahko jst malo v miru naspala, ker ponoči nič nisem, zdej sta se pa z mojim oba napokala in šla gor k njej spat za dons, ker res ne bi rada, da bi še onadva kej fasala od mene.user posted image  Zjutri gre moj na šiht, Taj bo pa še čez dan malo gor ostal, jst pa mam, da se sestavim skupi, ker v pon. služba čaka!

Me pa še vedno zebe ko psa in sploh ne vem, v kaj naj se še oblečem, s čem pokrijem...user posted image user posted image user posted image

Sej res...sm se spomnila, da bi mogla dons clo kej pojest. Do zdej namreč nisem še čisto nič - sam k mi pa nč ne pašeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.2.2009 21:01:59   
buči
No, evo, zdaj sem pa vse spat dala, še 2 žehti perila obesila, pospravila - no, moj mlekarnar  mi je seveda pomagal, zdaj sem vas prebrala ...

Da ne bi mislile, da sem torto sama delala - ne, toliko pa ne. Sem jo naročila pri eni naši sorodnici, mi je računala 20 evrov, kar se mi zdi ful ugodno. je bila ledena, narejena danes, super dobra, lahka ... Bi lahko bila malo bolj "stara". user posted image  Jaz nisem sposobna torte okrasit, tako kot jo vi. Noro lepe delate! user posted image  lilčy, super zgleda!

Tilen je dobil copatke, pa nekaj cunjc, pa dinarčke, da bomo kupili trocikel. komaj čakam, da bo vreme, da bomo potem po ulici šibal, ker že zdaj ful uživa, ko ga s poganjalcem porivava po stanovanju. Sam še ni zapopadel sistema ...

Kdaj bomo pa praznovali s prijateljči, pa še ne vem, ker so vsi po malem bolni. Enkrat aprila najbrž.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.2.2009 21:04:46   
buči
jencili, če imaš gripo, nimaš kaj, lepo doma vsaj en teden, če ne dva - pa ne samo zaradi sebe, ker ti lahko posledice pusti, tudi zaradi drugih, da jih ne okužiš. Pač tako je. Če te trese, ti vročina še narašča. Če si sama, si prežgi sladkor in ga zalij z žganjem, pa v posteljo, pa pokrit. te bo zadelo, boš zaspala, ker boš pijana, ampak se boš ful spotila, pa te prekuri, pa je hitreje bolje. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.2.2009 21:10:59   
buči
Listek, upam, da se čim prej pozdravite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.2.2009 21:12:25   
buči
Kje pa ste vsi? Sem upala, da bo vsaj Stipe kakšno pokomentiral ...Ga sigurno šefla ne spusti na RR, ker se boji, da bo morala še kaj kuhat, če bo preveč na še slike gledal ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.2.2009 21:12:27   
pina-1
nič, grem jaz tudispat, ker se nikjernič ne dogaja.

Nočko

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.2.2009 21:13:02   
buči

nič, grem jaz tudispat, ker se nikjernič ne dogaja.

Nočko

Halo, halo, a zdaj sem pa nič-ne-dogaja!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.2.2009 21:14:22   
buči
pa je šla ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.2.2009 21:17:10   
buči
user posted image

Takole je pa pri nas panika, če se Tilnu kdo približa, ko on je. user posted image  Požeruhec mali!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.2.2009 21:17:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

jencili, če imaš gripo, nimaš kaj, lepo doma vsaj en teden, če ne dva - pa ne samo zaradi sebe, ker ti lahko posledice pusti, tudi zaradi drugih, da jih ne okužiš. Pač tako je. Če te trese, ti vročina še narašča. Če si sama, si prežgi sladkor in ga zalij z žganjem, pa v posteljo, pa pokrit. te bo zadelo, boš zaspala, ker boš pijana, ampak se boš ful spotila, pa te prekuri, pa je hitreje bolje. user posted image

user posted image  karkol druzga bi mi rekla, samo žganje neuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.2.2009 21:18:16   
buči
Niste družabne, grem spat. Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.2.2009 21:19:37   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image  karkol druzga bi mi rekla, samo žganje neuser posted image

O, čer. Ej, sorry, ampak to baje na hitro pomaga. Jaz še nisem preizkusila, moja kolegica pa redno, ko se je treba v 2 dneh spravit na noge. Daleronov jaz ne prakticiram, poskusi z lekadol c ali aspirin direkt

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.2.2009 21:21:20   
listek1
čer

se spet na hitro javim.

David je na kisiku, dobile je neke druge inhalacije, pa prejle je doibil inekcijo, ker se v bistvu stanje nič ne izboljšuje. Ful težko diha, pa vročino ma že cel dan, zdele dobiva še inhalacije, potem pa upam, da bova danes kaj spala user posted image

Hvala vsem ki mislite na naju, zlate ste.

Jencili - pozdravi se user posted image

Vse tiste, ki ste pekle, ste naredile pa noro lepe tortice.

nč, grem za 1,5 počit, potem pa inhalacije.

Pa prosila sem če sva lahko sama v sobi in sedaj tudi sva in nama ne bojo nobenga več dal. Res so carji tuki na Jesenicah, kapo dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime za fantka
gugla

Katero ime izmed nastetih imen,vam je najbolj vsec? Hvala...

Izak (22%)

Tim (30%)

Tilen (26%)

Patrik (21%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!