Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 10:50:23
|
|
|
|
Janey
|
kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 10:53:56
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. o janey..pridna v službi.. kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 10:54:42
|
|
|
|
mlavla
|
bajsa..zate bom pa poiskala recept za domačo tičino..samo malo.. za torto pa upam,da se oglasi katera druga..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 10:57:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
ŽENE SE DIJELE NA 5 SKUPINA: NEVINA - NEDA NIKOME, DJEVOJKA - DA SAMO DEČKU, ŽENA - DA SAMO MUŽU I LJUBAVNIKU, KURVA - DA SVIMA, PROKLETA KURVA - DA SVIMA SAMO MENI NE ! Ta vic je "tajuzn"... kar pomen... TEGA PR' NAS NI...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:00:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. OOO welcome to the club Le glej da se boš vsaj 1 mesec uvajala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:03:42
|
|
|
|
mlavla
|
jst sploh nevem kaj je z mano zadnje čase..skoz zeham..pa spala bi tud menda 24ur na dan..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:05:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst sploh nevem kaj je z mano zadnje čase..skoz zeham..pa spala bi tud menda 24ur na dan.. Kak vic poslj, pa ne bos zehala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:07:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst sploh nevem kaj je z mano zadnje čase..skoz zeham..pa spala bi tud menda 24ur na dan.. Kak vic poslj, pa ne bos zehala... dober nasvet.. sam grem najprej še eno kavo spit..pa za knjige moram..ma se mi že prov nič ne da...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:19:47
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. o janey..pridna v službi.. kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delo delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčas sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:32:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. o janey..pridna v službi.. kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delo delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčas sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništa a to kaka državna služba, al privat podjetje? sej kaj imaš pa ti prvotno izobrazbo..mat sem firbčna pa uspešno delo ti želim... a na skupnostno boš prišla 20.2.?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:56:30
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. o janey..pridna v službi.. kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delo delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčas sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništa a to kaka državna služba, al privat podjetje? sej kaj imaš pa ti prvotno izobrazbo..mat sem firbčna pa uspešno delo ti želim... a na skupnostno boš prišla 20.2.? državna firma elektrarne gimnazijo mam nareto v planu imam prit, ampak nisem ziher
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 11:57:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasii mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi. o janey..pridna v službi.. kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delo delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčas sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništa ej, zgleda da je to praksa... jaz ravno končujem urejanje pogodb... da bom sploh lahko začela s svojim rednim delom... pa da ti ne rečem koliko časa sem to delala... da se ti zmeša
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:02:34
|
|
|
|
lillchy123
|
dan dons pa zunaj ni sončka , še dober, da ga mam vsaj doma Včeri sem šla po Lukca in mi je frajer že ob 6.30 zaspal in valjda je bla dons budnica ob pol šestih pa nej mu bo, ker sem ga tolk pogrešala zjutri sva že očija v Lj peljala in se oglasila v moji službi, kjer so me presenetli, so mi dali bone za city za 40 EUR. še za božička , zdej čakam, da se zbudi, da peljeva psa en krog ob 15.50 pa mava pediatra-cepljenje. me prou zanima, kakšne so naše mere?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:03:44
|
|
|
|
listek1
|
dan naš malček je ponoč spet zakuhal Dohtarca je rekla, da so pljučka sicer mal boljš, ampak ma še vedno desno stran čist zabito, pa ful se mu še slišijo pokci. Tako, da bova še neki časa tuki. Je pa ful bogi, sam joka. Zdele so mu še kri vzeli, da jo dajo testirat če gre zraven še za virusno pljučnico. Nizy - zelo lepo te je bilo spoznat in tvoji Azri želim vse najboljše za njen 1. rojstni dan. TILEN tudi tebi vse najboljše za rojstni dan ZALA ti pa ostani še naprej taka fejst punca in lepo praznuj svoj prvi rojstni dan. Pa David ti pošilja koš zdravih poljubčkov Jencili-me veseli da si boljše. ella- če boš mela čas pa ulet kdaj na kofe, za kakšnih 10 minut ga lahko pustim samega, ga takrat mal sestre pomerkajo in se z njim mal igrajo. So res prijazni tukaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:05:39
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Najprej čestitka današnji slavljenki: Zala vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan! ! Naša Anaja je pa ponoči zelo kašljala, danes naj bi imeli pa cepljenje . Bom kar poklicala popoldne v ZD, naj mi dajo drug datum. Zdaj ga bopm že drugič prestavila. Je pa šla vseeno v vrtec. Ko se zjutraj oblačiva, že maha z rokico, da gre papa . Sem pa danes prišla v klub prismojenih loncev, zato februarka, nisi več sama. Meni je danes uspelo golaž zasmodit. Sem čebulo hotla še malo potenstat in glej ga zlomka, v momentu je bilo preveč. Pol nisem niti do dna mešala, ampak samo pretresla v drug lonec, tako da je golaž še zmerom užiten. Pa ko bi vsaj na compu visela, pa ne ko sem spremljala kuho ob štedilniku....skoraj . bajsa, imam recept za super biskvit, ki vedno uspe: 10 jajc (ločimo beljake in rumenjake) vsako posebej stepamo s po 5 žlic sladkorja. Rumenjake je treba stepat kar 15 minut, da se sladkor lepo stopi. Na koncu oboje skupaj narahlo zmešamo s kuhalnico in dodamo 10 žlic moke, ki jo spet narahlo vmešamo. Biskvit damo pečt na pomaščen pekač na predogreti pečici na 180° za 30 minut. Kremi (sadni), ki jih je moja sestra naredila v Anajini torti sta pa jagodna in borovničeva. Jagode iz kompota in zmrznjene jagode zmiksaš in jih vmešaš v stepeno Hulala smetano, ki jo že stepeno zredčiš z mlekom, da postane bolj voljna (ni tako trpkega okusa). Zmešaš kar s kuhalnico (mleko in stepeno smetano). Dodaš pa še jagodni ekstrat, ki da kremi aromo in okus po jagodi. Borovničevo pa ravno tako zmiksaš zmrznejene borovnice in jih zamešaš v z mlekom zredčeno stepeno Hulala smetano, na koncu pa zamešaš še nekaj borovničeve marmelade, ki poudari okus.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:06:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojoj Listek, spet vročina Pa to ni več humano no za tvojega sončka in en topel tebi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:09:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še pa sem meso zažgala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:10:09
|
|
|
|
bamby
|
listek, ojoj, sej to ni res Saj niti ne vem več, koliko časa pri vas to že traja . Vem, da se kar vleče in vleče......... Zdaj naj pa te pikepoke res pomagajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:14:50
|
|
|
|
listek1
|
david se vam zahvaljuje za pikapoke in tudi jaz upam, da nama pomagajo tole nam pa traja že več kot 1 teden jest bi tud tortico mi je zdele tok zadišala, ko sem brala recept od bamby
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:15:38
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še pa sem meso zažgala Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc. Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila . Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila . Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:17:13
|
|
|
|
blaža
|
Dan, evo Pina jo šiba z Ano proti domu. sva danes imela prijetno družbico in sta bili tle od devete ure do sedaj. Blaž je šel zdej spat, jaz mam golaž z mletim meskom že skuhan, tako, da pol nardim samo še polento in solatko, pa je kosilo narjeno. Vreme je posračkano. Ne da se it ven. no pa sej popoldne imamo igralni popoldne, pa se bomo vseeno imeli lepo. Evo zdej grem poiskat še jaz recept za torto. Serj enkrat sem ga že dala gor, ma bog ti vedi kje je
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:19:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še pa sem meso zažgala Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc. Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila . Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila . Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči. Aja, sem mislila, da ima sestra model za št. 1 Dej jo za hev vprašajo no, ker nekaj v tej smeri razmišljam, da bi tisti model kupila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:22:29
|
|
|
|
blaža
|
Torta za rojstni dan: Biskvit: - 6 jajc ( en rumenjak si prihrani za kremo) - 40 dag sladkorja - 2 dcl olja - 2 dl mleka - 2x pecilni prašek Krema: - 1/2 l mleka - 10 dag sladkorja - 2x vanilin sladkor Ko to vse skupaj zavre, dodaš: - 1 rumenjak - 5 dag gustina - 2 žlici mleka In to zakuhaš, da rata kot puding ko se ta masa ohladi, vanjo počasi z ročno metlico vmešaš 250 g margarine ali manj. No tista krema kot puding mora biti 100% hladna, pa trda, da pol margarino vmešaš. nato, če je torta sadna vmešaš malo malininega ekstrakta in ko namažeš na torto posuješ npr. z gozdnimi sadeži. Torto pa navlažiš vsako plast posebaj z rumom, vodo in sldakorjem( mešanico) . Lahko tudi s čim drugim, če ti ne odgovarja to. JAZ PONAVADI NARDIM KREMO DVOJNE DOZE TAKO DA TO KAR SEM TI NAPISALA PODVOJIŠ, DA JO JE RES DOVOLJ, TUDI ZA OKROG NAMAZAT. pRIDE PA TA TORTA KAR VELIKA.
< Sporočilo je popravil blaža -- 10.2.2009 12:24:18 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 12:29:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan naš malček je ponoč spet zakuhal Dohtarca je rekla, da so pljučka sicer mal boljš, ampak ma še vedno desno stran čist zabito, pa ful se mu še slišijo pokci. Tako, da bova še neki časa tuki. Je pa ful bogi, sam joka. Zdele so mu še kri vzeli, da jo dajo testirat če gre zraven še za virusno pljučnico. Nizy - zelo lepo te je bilo spoznat in tvoji Azri želim vse najboljše za njen 1. rojstni dan. TILEN tudi tebi vse najboljše za rojstni dan ZALA ti pa ostani še naprej taka fejst punca in lepo praznuj svoj prvi rojstni dan. Pa David ti pošilja koš zdravih poljubčkov Jencili-me veseli da si boljše. ella- če boš mela čas pa ulet kdaj na kofe, za kakšnih 10 minut ga lahko pustim samega, ga takrat mal sestre pomerkajo in se z njim mal igrajo. So res prijazni tukaj. listek, zate in za davida
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 10.2.2009 12:33:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Sindrom karpalnega kanalaSadrikaVprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja.
Težave so izginile:takoj po porodu (
33%)

1 teden po porodu (
9%)

1 mesec po porodu (
26%)

z operacijo (
19%)

s pomočjo B-kompeksa (
5%)

drugo -prosim za komentar (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!