blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči blaža, jaz tudi pridem, samo še eno kavo pristavi, da grem potem kar direkt na šiht. tudi dve, če prideš, pa breskvice tudi. Saj se bom zadovoljila s kavo in stolom na balkonu, pa vonjem po morju ... A pozimi tudi kaj diši v vaših krajih? Meni to takoooooooooooo manjka! Ma ti veš s kje sem jaz? Edino, če gremo na balkon k moji mami. V Senožečah, ne diši prav nič po morju, po kravcah pa ja. Ja, ok, tudi to bo v redu. Pa saj cel čas omenjaš Koper in obalo ... No, pa vsaj malo po pršutu bi lahko zadišalo ... Ja sej vem, da cel cajt omenjam Koper pa obalo. Jaz sem Koperčanka, moj pa Izoljan. In skoraj vse vikende smo tam, pri naših, pa ni čudno, da si pomešala. Midva bi pa bila nekje tam vmes ... Mlekarnar se takoj seli na obalo, če na lotu zadaneva, jaz bom zadovoljna tudi s Krasom. mogoče bova pa kdaj sosedi! ja sej tle so še vedno znosne cene, na obali je pa katastrofa. no mogoče se nekoč vrnem, ko kej podedujemo, ki je dosti tega doli. V glavnem otroka bom pustila na miru, pa ne bi rada, da skupaj živimo, pol bomo pa vidli kako bo, kaj se bosta onadva odločla, pa se bova še midva z mojim. Za enkrat bomo tle, kar precej dolgo. Še vsaj 20 let.