|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
10.2.2009 10:50:23   
Janey
kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasiiuser posted image user posted image mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.2.2009 10:53:56   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kaj punce a nebote nič čvekale. jaz sem sicer naložena do konca, ampak se še malo delam neumno in delam pooočasiiuser posted image user posted image mi res ni da bi kar v te kupe ki so me pridno počakali padla. mah pri nas je cel kaos, gužva in norišnica. upam da se to čimprej uredi.

o janey..pridna v službi..user posted image kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.2.2009 10:54:42   
mlavla
bajsa..zate bom pa poiskala recept za domačo tičino..samo malo..
za torto pa upam,da se oglasi katera druga..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.2.2009 10:57:28   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ŽENE SE DIJELE NA 5 SKUPINA:

NEVINA - NEDA NIKOME,
DJEVOJKA - DA SAMO DEČKU,
ŽENA - DA SAMO MUŽU I LJUBAVNIKU,
KURVA - DA SVIMA,
PROKLETA KURVA - DA SVIMA SAMO MENI NE !

Ta vic je "tajuzn"... kar pomen... TEGA PR' NAS NI...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.2.2009 11:00:26   
dolenjka

OOO welcome to the club user posted image  Le glej da se boš vsaj 1 mesec uvajala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.2.2009 11:02:42   
mlavla
evo bajsa receptek... http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html

pa naj ti dobro uspe..pa obvezno nam pol kakšno slikico pokaži..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.2.2009 11:03:42   
mlavla
jst sploh nevem kaj je z mano zadnje čase..skoz zeham..pa spala bi tud menda 24ur na dan..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.2.2009 11:05:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jst sploh nevem kaj je z mano zadnje čase..skoz zeham..pa spala bi tud menda 24ur na dan..user posted image

Kak vic poslj, pa ne bos zehala... user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.2.2009 11:07:15   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Kak vic poslj, pa ne bos zehala... user posted image

dober nasvet..
sam grem najprej še eno kavo spit..pa za knjige moram..ma se mi že prov nič ne da...user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.2.2009 11:19:47   
Janey

o janey..pridna v službi..user posted image kje pa delaš,da so ti tako pridno šparali delouser posted image

delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčasuser posted image user posted image sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.2.2009 11:32:44   
mlavla

delam marsikaj, en del mojega dela je tudi urejanje naših pogodb in odlaganje dokumentov v njih. zdaj pa noben nični eno leto tu delal ali odložil, ali pripravil vse dokumente ki so po pogodbenem postopku, zdaj imam pa ene 100 dok za napisat za nazaj, pol pa moram vse to zložit in še uskladit z elektronsko arhivo. katastrofa, plus tega da mam drugega dela ki je v bistvu moje delo taglavno za vrh glave in malo kombiniram. v glavnem ni mi dolgčasuser posted image user posted image sem mislila, d abom lahko še za faks kaj naredla, pa nebo ništauser posted image user posted image user posted image

a to kaka državna služba, al privat podjetje? sej kaj imaš pa ti prvotno izobrazbo..mat sem firbčnauser posted image

pa uspešno delo ti želim...
a na skupnostno boš prišla 20.2.?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.2.2009 11:56:30   
Janey

a to kaka državna služba, al privat podjetje? sej kaj imaš pa ti prvotno izobrazbo..mat sem firbčnauser posted image

pa uspešno delo ti želim...
a na skupnostno boš prišla 20.2.?

državna firmauser posted image user posted image elektrarneuser posted image user posted image gimnazijo mam nareto

v planu imam prit, ampak nisem ziher

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.2.2009 11:57:51   
Blacky*

ej, zgleda da je to praksa... jaz ravno končujem urejanje pogodb... da bom sploh lahko začela s svojim rednim delom... pa da ti ne rečem koliko časa sem to delala... da se ti zmeša user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.2.2009 12:02:34   
lillchy123
dan user posted image

dons pa zunaj ni sončkauser posted image , še dober, da ga mam vsaj doma user posted image

Včeri sem šla po Lukca in mi je frajer že ob 6.30 zaspal in valjda je bla dons budnica ob pol šestih user posted image  pa nej mu bo, ker sem ga tolk pogrešala

zjutri sva že očija v Lj peljala in se oglasila v moji službi, kjer so me presenetli, so mi dali bone za city za 40 EUR. user posted image še za božička user posted image ,
zdej čakam, da se zbudi, da peljeva psa en krog ob 15.50 pa mava pediatra-cepljenje. me prou zanima, kakšne so naše mere?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.2.2009 12:03:44   
listek1
dan

naš malček je ponoč spet zakuhal user posted image  Dohtarca je rekla, da so pljučka sicer mal boljš, ampak ma še vedno desno stran čist zabito, pa ful se mu še slišijo pokci. Tako, da bova še neki časa tuki. Je pa ful bogi, sam joka. Zdele so mu še kri vzeli, da jo dajo testirat če gre zraven še za virusno pljučnico.

Nizy - zelo lepo te je bilo spoznat in tvoji Azri želim vse najboljše za njen 1. rojstni dan.

TILEN tudi tebi vse najboljše za rojstni dan

ZALA ti pa ostani še naprej taka fejst punca in lepo praznuj svoj prvi rojstni dan. Pa David ti pošilja koš zdravih poljubčkov user posted image user posted image user posted image

Jencili-me veseli da si boljše.

ella- če boš mela čas pa ulet kdaj na kofe, za kakšnih 10 minut ga lahko pustim samega, ga takrat mal sestre pomerkajo in se z njim mal igrajo. So res prijazni tukaj.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.2.2009 12:05:39   
bamby
Dan!

Najprej čestitka današnji slavljenki:

Zala vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan! user posted image user posted image !

Naša Anaja je pa ponoči zelo kašljala, danes naj bi imeli pa cepljenje user posted image . Bom kar poklicala popoldne v ZD, naj mi dajo drug datum. Zdaj ga bopm že drugič prestavila. Je pa šla vseeno v vrtec. Ko se zjutraj oblačiva, že maha z rokico, da gre papa user posted image .

Sem pa danes prišla v klub prismojenih loncev, zato februarka, nisi več sama. Meni je danes uspelo golaž zasmodit. Sem čebulo hotla še malo potenstat in glej ga zlomka, v momentu je bilo preveč. Pol nisem niti do dna mešala, ampak samo pretresla v drug lonec, tako da je golaž še zmerom užiten. Pa ko bi vsaj na compu visela, pa ne ko sem spremljala kuho ob štedilniku....skoraj user posted image user posted image .

bajsa, imam recept za super biskvit, ki vedno uspe:

10 jajc (ločimo beljake in rumenjake)
vsako posebej stepamo s po 5 žlic sladkorja. Rumenjake je treba stepat kar 15 minut, da se sladkor lepo stopi. Na koncu oboje skupaj narahlo zmešamo s kuhalnico in dodamo 10 žlic moke, ki jo spet narahlo vmešamo. Biskvit damo pečt na pomaščen pekač na predogreti pečici na 180° za 30 minut.

Kremi (sadni), ki jih je moja sestra naredila v Anajini torti sta pa jagodna in borovničeva.

Jagode iz kompota in zmrznjene jagode zmiksaš in jih vmešaš v stepeno Hulala smetano, ki jo že stepeno zredčiš z mlekom, da postane bolj voljna (ni tako trpkega okusa). Zmešaš kar s kuhalnico (mleko in stepeno smetano). Dodaš pa še jagodni ekstrat, ki da kremi aromo in okus po jagodi.

Borovničevo pa ravno tako zmiksaš zmrznejene borovnice in jih zamešaš v z mlekom zredčeno stepeno Hulala smetano,  na koncu pa zamešaš še nekaj borovničeve marmelade, ki poudari okus.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.2.2009 12:06:46   
dolenjka
Ojoj Listek, spet vročina user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Pa to ni več humano no user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka in en topel user posted image  tebi

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.2.2009 12:09:02   
dolenjka
Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja user posted image

user posted image  Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še user posted image  pa sem meso zažgala user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.2.2009 12:10:09   
bamby
listek, ojoj, sej to ni res user posted image user posted image user posted image  Saj niti ne vem več, koliko časa pri vas to že traja user posted image user posted image . Vem, da se kar vleče in vleče.........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj naj pa te pikepoke res pomagajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.2.2009 12:14:50   
listek1
david se vam zahvaljuje za pikapoke in tudi jaz upam, da nama pomagajo user posted image

tole nam pa traja že več kot 1 teden user posted image

jest bi tud tortico user posted image user posted image  mi je zdele tok zadišala, ko sem brala recept od bamby user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.2.2009 12:15:38   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja user posted image

user posted image  Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še user posted image  pa sem meso zažgala user posted image  user posted image

Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc.

Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila user posted image . Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila user posted image . Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.2.2009 12:17:13   
blaža
Dan, evo Pina jo šiba z Ano proti domu. sva danes imela prijetno družbico in sta bili tle od devete ure do sedaj.user posted image user posted image user posted image

Blaž je šel zdej spat, jaz mam golaž z mletim meskom že skuhan, tako, da pol nardim samo še polento in solatko, pa je kosilo narjeno.user posted image

Vreme je posračkano.user posted image  Ne da se it ven. no pa sej popoldne imamo igralni popoldne, pa se bomo vseeno imeli lepo.user posted image

Evo zdej grem poiskat še jaz recept za torto. Serj enkrat sem ga že dala gor, ma bog ti vedi kje jeuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.2.2009 12:19:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc.

Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila user posted image . Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila user posted image . Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči.

Aja, sem mislila, da ima sestra model za št. 1 user posted image  Dej jo za hev vprašajo no, ker nekaj v tej smeri razmišljam, da bi tisti model kupila user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.2.2009 12:22:29   
blaža
Torta za rojstni dan:

Biskvit:

- 6 jajc ( en rumenjak si prihrani za kremo)
- 40 dag sladkorja
- 2 dcl olja
- 2 dl mleka
- 2x pecilni prašek

Krema:

- 1/2 l mleka
- 10 dag sladkorja
- 2x vanilin sladkor

Ko to vse skupaj zavre, dodaš:

- 1 rumenjak
- 5 dag gustina
- 2 žlici mleka

In to zakuhaš, da rata kot puding

ko se ta masa ohladi, vanjo počasi z ročno metlico vmešaš 250 g margarine ali manj.

No tista krema kot puding mora biti 100% hladna, pa trda, da pol margarino vmešaš.

nato, če je torta sadna vmešaš malo malininega ekstrakta in ko namažeš na torto posuješ npr. z gozdnimi sadeži.

Torto pa navlažiš vsako plast posebaj z rumom, vodo in sldakorjem( mešanico) . Lahko tudi s čim drugim, če ti ne odgovarja to.

JAZ PONAVADI NARDIM KREMO DVOJNE DOZE TAKO DA TO KAR SEM TI NAPISALA PODVOJIŠ, DA JO JE RES DOVOLJ, TUDI ZA OKROG NAMAZAT. pRIDE PA TA TORTA KAR VELIKA.

< Sporočilo je popravil blaža -- 10.2.2009 12:24:18 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.2.2009 12:29:56   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan

naš malček je ponoč spet zakuhal user posted image  Dohtarca je rekla, da so pljučka sicer mal boljš, ampak ma še vedno desno stran čist zabito, pa ful se mu še slišijo pokci. Tako, da bova še neki časa tuki. Je pa ful bogi, sam joka. Zdele so mu še kri vzeli, da jo dajo testirat če gre zraven še za virusno pljučnico.

Nizy - zelo lepo te je bilo spoznat in tvoji Azri želim vse najboljše za njen 1. rojstni dan.

TILEN tudi tebi vse najboljše za rojstni dan

ZALA ti pa ostani še naprej taka fejst punca in lepo praznuj svoj prvi rojstni dan. Pa David ti pošilja koš zdravih poljubčkov user posted image user posted image user posted image

Jencili-me veseli da si boljše.

ella- če boš mela čas pa ulet kdaj na kofe, za kakšnih 10 minut ga lahko pustim samega, ga takrat mal sestre pomerkajo in se z njim mal igrajo. So res prijazni tukaj.

listek, zate in za davida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 10.2.2009 12:33:02 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ročna poslikava stene
nada56

Bi dali komu poslikati svojo prazno steno in za to plačali?

Da, do 50 eur (75%)

Da, do100 eur (25%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!