|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
9.2.2009 14:46:20   
nizy
TILEN VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICI PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.2.2009 14:49:30   
Stipe air force
Daaaan... user posted image   user posted image   user posted image ,

V Bruslju je oblacno in rahlo dezevno, tko da sva s Carico kar doma... Ta teden sem Sefli prepustu mikrofon okrog rojtsnih dnevov in jutranjega porocila o Carici... user posted image  user posted image  user posted image ...

Sefla je samo jedna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.2.2009 14:50:41   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaan... user posted image   user posted image   user posted image ,

V Bruslju je oblacno in rahlo dezevno, tko da sva s Carico kar doma... Ta teden sem Sefli prepustu mikrofon okrog rojtsnih dnevov in jutranjega porocila o Carici... user posted image  user posted image  user posted image ...

Sefla je samo jedna user posted image  user posted image  user posted image

Evo zdej, ko maš pa ti cajt, pa jaz moram it. blaž se je zbudil, pizza je pečena, in vsak cajt prideta moja dva. Si tipkamo kej kasneje.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.2.2009 14:57:36   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ena zivljenjska zgodbica...

Otrok se zbudi okrog ene zjutraj in nikakor ne more zaspati.
Prosi mamico, da mu pove kakšno pravljico.

A mama mu reče:

"Malo še počakaj, ko pride očka, jo bo povedal obema".

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.2.2009 15:01:12   
nizy
Vsem hvala za čestitke user posted image user posted image

evo še nekaj slikc

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.2.2009 15:02:41   
mesecnica
Dan...

Najprej čestitke (tudi še za nazaj):
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SEBASTIAN, LOVRO, TIJA, NAJA, DAVID, TOMAŽ, TILEN IN AZRA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No...vikend minil v znamenju praznovanja. Je bilo prav luštno. Smo imeli v soboto prijatelje na obisku, v nedeljo pa sorodnike. Pa je Luna uživala 100/h. Je bilo veliko otrok in kar ni uspevala vseh obletet in pobuckat user posted image . Je bila kar malo zmedena, in kar ni vedela kam naj gre oz. s kom naj se igra.user posted image

Sem za nazaj prebrala. Full lepe tortice ste vse naredile user posted image . Pa lepe slikce otročkov user posted image .

Listek1 - za Davida pa user posted image user posted image user posted image  - upam, da se čimprej pozdravita. Se pa jaz tudi strinjam z ostalimi, da je boljše, da sta v bolnici, kjer mu lahko najbolj pomagajo.

Evo - še nekaj naših slikic:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Torto metuljčka smo naročili, zvezde in luno sem pa sama sčarala.
Pa uporabila sem recept od Bamby - hvala - je bilo full dobro user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.2.2009 15:05:05   
nizy
mi bomo praznovali šele v soboto , pa takrat nalimam še kakšno slikco user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.2.2009 15:06:59   
mesecnica
Aha - sem pozabila napisat, da sem zvezdice in luno naredila iz domače tičine oz. tičina iz manchmalov. Je full dobro ratala, se je lepo aljala in lepo barvala. user posted image  Žal tortice nisem uspela oblečt v njo, ker mi časovno ni zneslo še maslene kreme delat. Tako, da mi jo je še full ostalo in jo bom porabila za drugo torto.

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 9.2.2009 15:10:35 >

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.2.2009 15:08:56   
Stipe air force
Preden greva s Carico na oblacni sprehod po Bruslju... se en spic joke...:

Zdravnik in duhovnik se  pogovarjata, kdaj sploh se življenje začne.

Pa pravi  župnik:
"Jaz mislim, da se življenje  začne s spočetjem!"

Zdravnik pa:
"Jaz pa mislim, da s  porodom."

In nekako se en z drugim ne strinjata, pa  vprašata mimoidočo žensko, ker
mislita, da bo ženska kot ženska  sigurno najbolje vedela. Ona pa kot iz topa:

"Draga moja, življenje se  začne, ko otroci odidejo z doma in mož  umre!"

Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.2.2009 15:11:38   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image
Sem zdele kosilo od Lune zažgala.
user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet...

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.2.2009 15:11:57   
mesecnica
Smrdi za znoret user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.2.2009 15:28:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

hvala enakouser posted image user posted image VSE mi gre danes v kuhinji narobe!!! Pa to ne morš verjetuser posted image Zdele je moj ravno Lariso na sprehod peljaluser posted image jaz pa do konca pospravim in stanovanje luftam da ne bojo obiski takoj ušliuser posted image user posted image user posted image

Vas preberem zvečeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.2.2009 15:36:42   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

hvala enakouser posted image user posted image VSE mi gre danes v kuhinji narobe!!! Pa to ne morš verjetuser posted image Zdele je moj ravno Lariso na sprehod peljaluser posted image jaz pa do konca pospravim in stanovanje luftam da ne bojo obiski takoj ušliuser posted image user posted image user posted image

Vas preberem zvečeruser posted image

ojoj..očitno danes ni vajin dan za kuhanje..sej bo pa jutri boljeuser posted image user posted image

drugače pa mi je ta sonček tako polepšal danuser posted image

da ne pozabim...čestitke Tilnu in Azri!!user posted image user posted image user posted image

ella...sej sem vedla,da bo spet kakšna epa tortica ratala in pod tvojih rok...user posted image a kity pa si najbrž uporabila kar isto kot prejšnjič?

tudi druge ste naredile čudovite torticeuser posted image user posted image user posted image pa ful je luštno gledat slikce vaših cukrčkovuser posted image

jst sem pa danes za kosilo prvič pripravljala carski praženc z jabolki, pa lahko rečem,da je uspel odlično in da se bo še kdaj znašel na našem jedilniku..

se pa drugače učim..in zato nimam toliko časa za čvekanje..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.2.2009 16:12:52   
katka37
Pina, samo da vam kaj ni.

mesečnica, user posted image user posted image  za ustvarjanje

Jaz sem pa prišla od G, migrena me daje sto na uro, zdaj malo pojem, pa če bo boljše, grema s Tinom na proslavo, najstarejši je sovoditelj. Pa mi ni najbolj, bi raje malo šlauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.2.2009 16:14:33   
katka37
Mlavla, pridna.user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.2.2009 16:49:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi user posted image user posted image user posted image . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer user posted image

Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke user posted image

Kdaj greš pa ti delat? sem mislila, da sta z Anajo še doma.

ž
Jaz sem prejšnji teden že delala, ta teden imam pa že dopust user posted image . Anaja pa vseeno hodi v vrtec.

mesečnica, zelo lepi tortici je imela Luna user posted image user posted image user posted image . Kateri recept od mene si pa uporabila? Recept za biskvit (10 jajc, ločene beljake od rumenjakov, pa vsako posebej stepanje s sladkorjem in na koncu vmešana moka? ali unga, ki sem prilimala link, ki je brez mleka user posted image ) ali recept za kremo (jagodno in borovničevo)????

pina, samo da ni kaj hujšega. Pa vse je enkrat prvič user posted image user posted image user posted image . Ti pa verjamem, da te fajn jezi.

No, naša otroka sta doma. Zdaj je vse drugače, kot dopoldan, ko sem bila čisto sama user posted image . Anajo pa zdaj nekaj dremež matra user posted image , ob 18h ima pa Tim telovadbo. Ne vem, kako bom to zorganizirala. Se zna zgoditi, da bomo lahko tudi kar doma, ker bo Anaja zaspana in sitna. Tako je no morem uro in pol zunaj vlačit, pa še tema bo in hladneje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.2.2009 17:57:58   
mary_lou
Bamby hvala za slikce...ful sta bla lepa. Je reku Tai da k Anaji bo pa še pršov k ma zanimive igračke user posted image

Mi smo se nakopali za danes, zdej sm pa tok zmatrana od celodnevnega letanja za Taijem da bom sam dol padla. evo še par utrinkov:

user posted image

uživam na toboganu

user posted image

tok lačen po plavanju da bom kr dve žemlji pojedu

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.2.2009 18:17:01   
mesecnica
Bamby - porabila sem recept za kremi - obe. In je bilo njamsi user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.2.2009 18:53:15   
Stipe air force
Danes mi pa vici po glav' hodijo... medtem ko je v SLO bil lep dan (koncno), je pri nas v BXL dezevalo in se ful dezuje... Napoved za jutri je katastrofa... se mal pa bova s Carico fasala klavstofobijo... Ce bi vsaj obstajala kaksna SN in bi vsake tolko gibal ke ko dezuje...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Po poročni noči je mladoporočeni mož rekel svojemu očetu:

"Oče, ločil se bom! Silva je bila še nedolžna!"

"Prav imaš!" je rekel oče. "Če je drugi niso hoteli, je tudi tebi ni treba imeti!"

Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.2.2009 18:55:19   
Stipe air force
A ja, sorry za zagorela kosila in sladice... user posted image  user posted image  Se vedno pricakujem Seflo za danasnja voscila in ostalo... zgleda, da strajka ali se skriva nekje po ZS-ih... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.2.2009 19:23:46   
pina-1
čer.

jaz ne vem kaj se to ri nas dogaja, ampak od 18 ure dalje, je pri nas doma en sam jok. ana tuli če ni vse po njeno, če ne dobi kar si je dala v glavo, če ni na rokah,če ni..... skratka meni se že žovci parajo in ne vem kaj naj oz kako naj temu nardim konecuser posted image user posted image user posted image . ČE ji v vsem ustrežem, bo vedno vse po njeno...samo tako joakt pa tudi ne more user posted image user posted image user posted image .

Sedaj se bova šli počasi skopat, pol pa flašo, ciciko in spanje... še pravljico moram prej mii prebrat. bom to kar zdej anrdila, če ne pol ne bo časa...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.2.2009 19:31:39   
ELMA
Tilen in Azra vse najboljše za vaš 1 rojstni dan mamicam pa en veliki  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 9.2.2009 19:35:15 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.2.2009 19:34:20   
ELMA
Za mano je prvi delovni dan po porodniški , je kr hitro minil , dela je blo velik tko da sem sama bila presenečena ko sem pogladala v uro .user posted image
Grem mal prebrat , kaj je novega user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.2.2009 19:41:15   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Za mano je prvi delovni dan po porodniški , je kr hitro minil , dela je blo velik tko da sem sama bila presenečena ko sem pogladala v uro .user posted image
Grem mal prebrat , kaj je novega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da ti je tako hitro minilo ,... kako je Elma danes v vrtcu  zdržalauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.2.2009 19:45:25   
nizy
jaz se pa moram pohvalt , da sem danes spoznala listek1user posted image user posted image user posted image . Je David kaj boljš???

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!