|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
9.2.2009 8:31:38   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Tilen in Azra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.2.2009 8:32:39   
Blacky*
drugače pa dobro jutro

sem že po kavici, nekaj že narejeno, zdaj pa naprej user posted image

lep dan vsem

bolančkom pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.2.2009 9:26:54   
Februarka08
Danes je pa res en lep danuser posted image čeprav smo malo prehlajeni...

Uživajte, bolančki pozdravite seuser posted image !

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.2.2009 9:48:02   
buči
Pri nas se sili sonce, mislim, da nama bo uspelo it na en mini sprehod, preden grem v službo! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.2.2009 10:10:31   
bamby
Tilen in Azra vse najboljše za vajin 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

janey, od kdaj si pa temnolasa??? Slike so pa super!

pina, vi pa praznujete šele konec tedna, če se ne motim, torto ste imele pa že zdaj user posted image . Je pa Ana ful luštna na slikci user posted image . Pa super družbo ima okrog sebe user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

Tole je zraslo iz tega ...

user posted image  user posted image  

buči, zelo dobra primerjava user posted image . Ma si se super spomnila user posted image user posted image user posted image !

listek, David je res videti hudo bolan na slikah. Pa naj se ti ne mudi domov, ker sama veš, da je v bolnici v dobrih rokah in trenutno lahko tam zanj najbolje poskrbijo. Pa naj ti ne pride več na misel, da nam težiš zaradi Davidove bolezni user posted image . Že dolgo veš, da smo zato tu, da si stojimo ob strani v dobrem in slabem!

Pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za izboljšanje zadravja!

No, naša noč je bila spet odlična, pa zjutraj se madam tudi ni mudilo se zbudit, ko je bilo treba v vrtec. Danes bi ona spala user posted image . Sem ji pa zajtrk dala doma za pojest, ker v vrtcu itak ni zjutraj hrana zanjo, ker take sploh ne je user posted image .

Tako sta se Tai in Anaja včeraj igrala
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.2.2009 10:14:26   
blaža
Evo Blaž spi, jaz sem malo prej pospravla in sem fraj. matijo smo peljali v vrtec, ki izdelujejo danes ene netopirčke za jutrišnji dan, ki imamo igralno popoldne. Bomo izdelovali kostume za čarovnike in čarovnice za pusta hrusta. Ponavadi smo skupinske maske skupaj z otroki in gremo malo po vasi.

No lani smo bli vitezi in princeske, sem bla pa jaz na petek našemljena v grajsko gospodično, v soboto sem dobila popadke in v nedeljo zjutraj sem šla rodit.user posted image

Je verjetno pomagalo hodit po vasi in sem rodila 10 dni prej.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.2.2009 10:15:40   
blaža
Tai in Anaja user posted image user posted image user posted image luštna sta.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.2.2009 11:36:53   
katka37
Ojla!

Listek, samo na boljše bo šlo, boš videla, user posted image user posted image user posted image . Pa nič ne težiš.

Tilen in Azra, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitamo.

Tai in Anaja, bosta morala večkrat ponoviti vajino igranje očitno. user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.2.2009 11:39:54   
blaža
O danes pa niste nič kaj preveč zgovorni. se vidi, da vas je že dosti v službah. Meni se pa še niti eden, ki sem mu poslala prošnjo ni oglasil. katastrofa so, da bi bsaj kej javli.user posted image

No Blaž se je malo prej zbudil, jaz že pridno kuham zelenjavno mineštro in pol, ko poje grava malo na zrak. no na žalost je sonček prekril en grd siv oblak, bo treba kar pohitet.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.2.2009 12:16:22   
Februarka08
Ah, sem jeznauser posted image user posted image dobim pop. obiske in sem šla tiramisu delat... mi zmanjka mleka, letim dol k tašči, ga vzamem in nardim iz tega mleka maskarpone kremo... že vse nardim, pa smetano in vse, dam v hladilnik in mi ušalta, da mleko ni blo prekuhanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem iz srovega domačega nardila kremo... in zdaj naj vse stran vržemuser posted image user posted image ah, sem huda... kličem mojga, pravi da bo on pojedel ker je itak vsega navajenuser posted image da pa sicer ne bi blo nič narobe, ker je frišnouser posted image ampak vseeno tega ne upam dat na mizo... zdaj pa ne vem kaj naj nardim ker nimam več kreme domauser posted image a naj ga samo s smetanouser posted image sam to ne bi blo glih okusno se meni zdiuser posted image user posted image
Ah, saj vem... morim vam...
Grem raje kuhat, upam da se mi še zelje ne bo sfižilo danesuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.2.2009 12:18:44   
ella79
februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.2.2009 12:33:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr user posted image

ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone siruser posted image user posted image ti si men razlagala da je tisto manjše a neuser posted image no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerjauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.2.2009 12:41:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone siruser posted image user posted image ti si men razlagala da je tisto manjše a neuser posted image no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerjauser posted image

ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam user posted image mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.2.2009 12:49:30   
Februarka08

ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam user posted image mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat

aja no, pol je to touser posted image super samo da vemuser posted image nisem bla prepričana, pa sem ga raje v trgovini pustilauser posted image mel so pa samo 250g. A 125g je dovolj za 4 kozarčkeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.2.2009 13:12:17   
Februarka08
Men gre vse narobe donsuser posted image zdej sem še zelje zažgalauser posted image user posted image user posted image to se mi pa tud še ni naredluser posted image user posted image ampak sem ga hit pretresla in dala v drug lonec, tako da bo za pojestuser posted image grem raje za šporget, računalnik mi škodiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.2.2009 13:20:30   
ella79

aja no, pol je to touser posted image super samo da vemuser posted image nisem bla prepričana, pa sem ga raje v trgovini pustilauser posted image mel so pa samo 250g. A 125g je dovolj za 4 kozarčkeuser posted image

bom doma pogledala, kakšna pakunga je doma. sej bo jutri bolje, pa ti bo šlo vse lažje od rok user posted image lahko pa z Lariso prideta k nama na tiramisu en dan user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.2.2009 13:26:16   
itata
ella: sem glihkar "pri tebi" en grelec za vodo naročila - ma moja mama RD jutriuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.2.2009 13:33:38   
Februarka08

bom doma pogledala, kakšna pakunga je doma. sej bo jutri bolje, pa ti bo šlo vse lažje od rok user posted image lahko pa z Lariso prideta k nama na tiramisu en dan user posted image

Z veseljem, samo v petek že začnem delat popoldne, do takrat mam pa vse zabazecanouser posted image user posted image ravno zadnji teden so se vsi najavili, namesto da bi že prejuser posted image če bo kakšen vikend čas, pa da ne bosta mele drugih planov, pa priletivauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.2.2009 13:34:01   
bamby
Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi user posted image user posted image user posted image . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer user posted image

Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.2.2009 13:41:43   
pina-1
dan.
danes je res en dan... Zjutraj , ko semmio v vrtec peljala sem ruknila avto. MA sej sem bla jaz kriva, smao tip je tudi bumbar, ker se je brez veze ustavil, jaz sem se pa rikverc umikala in sem se van zaletela. No škode ni dosti- on ima kao luč za zamenjat, jaz mam pa eno bunko na odbijaču. Samo mi se pa srce trga, ker se mi je to prvič zgodilouser posted image user posted image user posted image
Sva pa pol z ano šli na en obisk in pol smo 3 ure hodili po sončku in je blo prov lepo.
Zdej pa razmišljam, kaj naj v lonec vržem....

Blaža a pol velja za jutri. i imamo zobarja ob 8 zjutraj, tako da bi okoli 9 z ano lahhko štartali.

TIlen in azra vse naj naj za vajin rosjtni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.2.2009 13:51:22   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.
danes je res en dan... Zjutraj , ko semmio v vrtec peljala sem ruknila avto. MA sej sem bla jaz kriva, smao tip je tudi bumbar, ker se je brez veze ustavil, jaz sem se pa rikverc umikala in sem se van zaletela. No škode ni dosti- on ima kao luč za zamenjat, jaz mam pa eno bunko na odbijaču. Samo mi se pa srce trga, ker se mi je to prvič zgodilouser posted image user posted image user posted image
Sva pa pol z ano šli na en obisk in pol smo 3 ure hodili po sončku in je blo prov lepo.
Zdej pa razmišljam, kaj naj v lonec vržem....

Blaža a pol velja za jutri. i imamo zobarja ob 8 zjutraj, tako da bi okoli 9 z ano lahhko štartali.

TIlen in azra vse naj naj za vajin rosjtni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zmenjeno za jutri. dve kar pridite. Bom pa imela golaž iz mletega mesa in polento, če bo hotla še Ančka jest.user posted image

Ne sekiraj se za avto, samo, da vam ni nič, bo šlo mimo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.2.2009 13:51:58   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi user posted image user posted image user posted image . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer user posted image

Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke user posted image

Kdaj greš pa ti delat? sem mislila, da sta z Anajo še doma.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.2.2009 13:53:23   
blaža

Ah, sem jeznauser posted image user posted image dobim pop. obiske in sem šla tiramisu delat... mi zmanjka mleka, letim dol k tašči, ga vzamem in nardim iz tega mleka maskarpone kremo... že vse nardim, pa smetano in vse, dam v hladilnik in mi ušalta, da mleko ni blo prekuhanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem iz srovega domačega nardila kremo... in zdaj naj vse stran vržemuser posted image user posted image ah, sem huda... kličem mojga, pravi da bo on pojedel ker je itak vsega navajenuser posted image da pa sicer ne bi blo nič narobe, ker je frišnouser posted image ampak vseeno tega ne upam dat na mizo... zdaj pa ne vem kaj naj nardim ker nimam več kreme domauser posted image a naj ga samo s smetanouser posted image sam to ne bi blo glih okusno se meni zdiuser posted image user posted image
Ah, saj vem... morim vam...
Grem raje kuhat, upam da se mi še zelje ne bo sfižilo danesuser posted image

Ti kar postreži, sej več kot driske ne bojo dobili.user posted image

No ma ne jim povedat da je blo sveže mleko. Bljak, jaz ga ne pijem.user posted image

No ma, če boš športala boš lih tako kosilo zažgala, raje pridi z nami klepetat.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.2.2009 13:55:19   
blaža
No Blaž je šel spat že drugo rundo. user posted image In neverjetno , ne prvo ne drugo rundo ni vstajal iz posteljce in se mi ni blo treba kregat z njim.user posted image

Sva bla prej na sončku in sva eno urco in pol odvozičkala.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa se dela testo za pizzo in komaj čakam kosilček.user posted image

No moj pride okoli treje , še malo prej, pa še Matija in tako.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.2.2009 14:16:30   
blaža
Ej pa kje je Stipe danes.?

Mora da je sonček v Bruslju in na veliko vozička.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!