Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 8:31:38
|
|
|
|
Blacky*
|
Tilen in Azra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 8:32:39
|
|
|
|
Blacky*
|
drugače pa dobro jutro sem že po kavici, nekaj že narejeno, zdaj pa naprej lep dan vsem bolančkom pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 9:26:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Danes je pa res en lep dan čeprav smo malo prehlajeni... Uživajte, bolančki pozdravite se !
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 9:48:02
|
|
|
|
buči
|
Pri nas se sili sonce, mislim, da nama bo uspelo it na en mini sprehod, preden grem v službo!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 10:10:31
|
|
|
|
bamby
|
Tilen in Azra vse najboljše za vajin 1. rojstni dan! janey, od kdaj si pa temnolasa??? Slike so pa super! pina, vi pa praznujete šele konec tedna, če se ne motim, torto ste imele pa že zdaj . Je pa Ana ful luštna na slikci . Pa super družbo ima okrog sebe ! IZVIRNO SPOROČILO: buči Tole je zraslo iz tega ... buči, zelo dobra primerjava . Ma si se super spomnila ! listek, David je res videti hudo bolan na slikah. Pa naj se ti ne mudi domov, ker sama veš, da je v bolnici v dobrih rokah in trenutno lahko tam zanj najbolje poskrbijo. Pa naj ti ne pride več na misel, da nam težiš zaradi Davidove bolezni . Že dolgo veš, da smo zato tu, da si stojimo ob strani v dobrem in slabem! Pa še enkrat za izboljšanje zadravja! No, naša noč je bila spet odlična, pa zjutraj se madam tudi ni mudilo se zbudit, ko je bilo treba v vrtec. Danes bi ona spala . Sem ji pa zajtrk dala doma za pojest, ker v vrtcu itak ni zjutraj hrana zanjo, ker take sploh ne je . Tako sta se Tai in Anaja včeraj igrala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 10:14:26
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž spi, jaz sem malo prej pospravla in sem fraj. matijo smo peljali v vrtec, ki izdelujejo danes ene netopirčke za jutrišnji dan, ki imamo igralno popoldne. Bomo izdelovali kostume za čarovnike in čarovnice za pusta hrusta. Ponavadi smo skupinske maske skupaj z otroki in gremo malo po vasi. No lani smo bli vitezi in princeske, sem bla pa jaz na petek našemljena v grajsko gospodično, v soboto sem dobila popadke in v nedeljo zjutraj sem šla rodit. Je verjetno pomagalo hodit po vasi in sem rodila 10 dni prej.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 10:15:40
|
|
|
|
blaža
|
Tai in Anaja luštna sta.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 11:36:53
|
|
|
|
katka37
|
Ojla! Listek, samo na boljše bo šlo, boš videla, . Pa nič ne težiš. Tilen in Azra, . Čestitamo. Tai in Anaja, bosta morala večkrat ponoviti vajino igranje očitno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 11:39:54
|
|
|
|
blaža
|
O danes pa niste nič kaj preveč zgovorni. se vidi, da vas je že dosti v službah. Meni se pa še niti eden, ki sem mu poslala prošnjo ni oglasil. katastrofa so, da bi bsaj kej javli. No Blaž se je malo prej zbudil, jaz že pridno kuham zelenjavno mineštro in pol, ko poje grava malo na zrak. no na žalost je sonček prekril en grd siv oblak, bo treba kar pohitet.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 12:16:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Ah, sem jezna dobim pop. obiske in sem šla tiramisu delat... mi zmanjka mleka, letim dol k tašči, ga vzamem in nardim iz tega mleka maskarpone kremo... že vse nardim, pa smetano in vse, dam v hladilnik in mi ušalta, da mleko ni blo prekuhano tako da sem iz srovega domačega nardila kremo... in zdaj naj vse stran vržem ah, sem huda... kličem mojga, pravi da bo on pojedel ker je itak vsega navajen da pa sicer ne bi blo nič narobe, ker je frišno ampak vseeno tega ne upam dat na mizo... zdaj pa ne vem kaj naj nardim ker nimam več kreme doma a naj ga samo s smetano sam to ne bi blo glih okusno se meni zdi Ah, saj vem... morim vam... Grem raje kuhat, upam da se mi še zelje ne bo sfižilo danes
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 12:18:44
|
|
|
|
ella79
|
februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 12:33:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone sir ti si men razlagala da je tisto manjše a ne no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerja
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 12:41:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone sir ti si men razlagala da je tisto manjše a ne no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerja ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 12:49:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone sir ti si men razlagala da je tisto manjše a ne no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerja ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat aja no, pol je to to super samo da vem nisem bla prepričana, pa sem ga raje v trgovini pustila mel so pa samo 250g. A 125g je dovolj za 4 kozarčke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:12:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Men gre vse narobe dons zdej sem še zelje zažgala to se mi pa tud še ni naredl ampak sem ga hit pretresla in dala v drug lonec, tako da bo za pojest grem raje za šporget, računalnik mi škodi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:20:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone sir ti si men razlagala da je tisto manjše a ne no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerja ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat aja no, pol je to to super samo da vem nisem bla prepričana, pa sem ga raje v trgovini pustila mel so pa samo 250g. A 125g je dovolj za 4 kozarčke bom doma pogledala, kakšna pakunga je doma. sej bo jutri bolje, pa ti bo šlo vse lažje od rok lahko pa z Lariso prideta k nama na tiramisu en dan
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:26:16
|
|
|
|
itata
|
ella: sem glihkar "pri tebi" en grelec za vodo naročila - ma moja mama RD jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:33:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšno kremo si pa to naredila, k jaz nikol mleka ne dajem notr ma zadnjič sem iskala tisto k si mi ti zadnjič razlagala... in ne najdem, vprašam in mi je pokazala tako skodelico kot od margarine not pa en maskarpone sir ti si men razlagala da je tisto manjše a ne no v glavnem, jaz sem do sedaj vedno kupila prašek, ki se zmeša z mlekom, mislim pa da je od dr.Oetkerja ja v taki posodici je, k ala margarina. Imaš različne velikosti, jaz vzamem 250g al 125g, ne vem točno in potem sam to s stepeno smetano zmešam mmm ta vikend ga zagotovo naredim, k mam en marcarpone doma za ponucat aja no, pol je to to super samo da vem nisem bla prepričana, pa sem ga raje v trgovini pustila mel so pa samo 250g. A 125g je dovolj za 4 kozarčke bom doma pogledala, kakšna pakunga je doma. sej bo jutri bolje, pa ti bo šlo vse lažje od rok lahko pa z Lariso prideta k nama na tiramisu en dan Z veseljem, samo v petek že začnem delat popoldne, do takrat mam pa vse zabazecano ravno zadnji teden so se vsi najavili, namesto da bi že prej če bo kakšen vikend čas, pa da ne bosta mele drugih planov, pa priletiva
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:34:01
|
|
|
|
bamby
|
Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer . Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:41:43
|
|
|
|
pina-1
|
dan. danes je res en dan... Zjutraj , ko semmio v vrtec peljala sem ruknila avto. MA sej sem bla jaz kriva, smao tip je tudi bumbar, ker se je brez veze ustavil, jaz sem se pa rikverc umikala in sem se van zaletela. No škode ni dosti- on ima kao luč za zamenjat, jaz mam pa eno bunko na odbijaču. Samo mi se pa srce trga, ker se mi je to prvič zgodilo Sva pa pol z ano šli na en obisk in pol smo 3 ure hodili po sončku in je blo prov lepo. Zdej pa razmišljam, kaj naj v lonec vržem.... Blaža a pol velja za jutri. i imamo zobarja ob 8 zjutraj, tako da bi okoli 9 z ano lahhko štartali. TIlen in azra vse naj naj za vajin rosjtni dan
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:51:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. danes je res en dan... Zjutraj , ko semmio v vrtec peljala sem ruknila avto. MA sej sem bla jaz kriva, smao tip je tudi bumbar, ker se je brez veze ustavil, jaz sem se pa rikverc umikala in sem se van zaletela. No škode ni dosti- on ima kao luč za zamenjat, jaz mam pa eno bunko na odbijaču. Samo mi se pa srce trga, ker se mi je to prvič zgodilo Sva pa pol z ano šli na en obisk in pol smo 3 ure hodili po sončku in je blo prov lepo. Zdej pa razmišljam, kaj naj v lonec vržem.... Blaža a pol velja za jutri. i imamo zobarja ob 8 zjutraj, tako da bi okoli 9 z ano lahhko štartali. TIlen in azra vse naj naj za vajin rosjtni dan Ja zmenjeno za jutri. dve kar pridite. Bom pa imela golaž iz mletega mesa in polento, če bo hotla še Ančka jest. Ne sekiraj se za avto, samo, da vam ni nič, bo šlo mimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:51:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer . Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke Kdaj greš pa ti delat? sem mislila, da sta z Anajo še doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:53:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, sem jezna dobim pop. obiske in sem šla tiramisu delat... mi zmanjka mleka, letim dol k tašči, ga vzamem in nardim iz tega mleka maskarpone kremo... že vse nardim, pa smetano in vse, dam v hladilnik in mi ušalta, da mleko ni blo prekuhano tako da sem iz srovega domačega nardila kremo... in zdaj naj vse stran vržem ah, sem huda... kličem mojga, pravi da bo on pojedel ker je itak vsega navajen da pa sicer ne bi blo nič narobe, ker je frišno ampak vseeno tega ne upam dat na mizo... zdaj pa ne vem kaj naj nardim ker nimam več kreme doma a naj ga samo s smetano sam to ne bi blo glih okusno se meni zdi Ah, saj vem... morim vam... Grem raje kuhat, upam da se mi še zelje ne bo sfižilo danes Ti kar postreži, sej več kot driske ne bojo dobili. No ma ne jim povedat da je blo sveže mleko. Bljak, jaz ga ne pijem. No ma, če boš športala boš lih tako kosilo zažgala, raje pridi z nami klepetat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 13:55:19
|
|
|
|
blaža
|
No Blaž je šel spat že drugo rundo. In neverjetno , ne prvo ne drugo rundo ni vstajal iz posteljce in se mi ni blo treba kregat z njim. Sva bla prej na sončku in sva eno urco in pol odvozičkala. Zdej pa se dela testo za pizzo in komaj čakam kosilček. No moj pride okoli treje , še malo prej, pa še Matija in tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 9.2.2009 14:16:30
|
|
|
|
blaža
|
Ej pa kje je Stipe danes.? Mora da je sonček v Bruslju in na veliko vozička.
|
Zaupate medicino?willmapopolnoma (
26%)

delno (
66%)

ne (
8%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!