|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
8.2.2009 18:02:56   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Jencili, jaz se tudi bolj nagibam k oblakom. Ti še vedno ne paše nič jesti, nekaj bi moralauser posted image

Bravo buči, ustvarjalnost na plan.user posted image user posted image

ne, nč mi ne paše jestuser posted image
Zdej sem se še celo tok matrala, da bi se skašlala, da sem še bruhala vmesuser posted image

o bogica...user posted image user posted image user posted image

upam,da vsaj piješ dovolj...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.2.2009 18:06:05   
katka37
Mlavla, user posted image user posted image user posted image , tipica si. Lahko bi imela svoj biznis.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.2.2009 18:08:06   
katka37
Pina,  vidiš da si tudi ti ustvarjalna. user posted image user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.2.2009 18:21:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Jencili, jaz se tudi bolj nagibam k oblakom. Ti še vedno ne paše nič jesti, nekaj bi moralauser posted image

Bravo buči, ustvarjalnost na plan.user posted image user posted image

ne, nč mi ne paše jestuser posted image
Zdej sem se še celo tok matrala, da bi se skašlala, da sem še bruhala vmesuser posted image

o bogica...user posted image user posted image user posted image

upam,da vsaj piješ dovolj...user posted image

ja, to pa res gledam, da vsaj pijemuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.2.2009 19:01:56   
Februarka08
Dons se pa ne vidi da je nedelja, kar pridno čvekateuser posted image
Mi smo se pa ravno Herkula nagledal, Larisa je že po večerji, potem pa umit in spat. Je že čisto zmatrana... no,vsaj bila je, ne vem od kje ji spet nova energijauser posted image user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.
Mi bomo danes tud zgleda spet imeli noč polno kašljauser posted image tamala kašlja skoz boljuser posted image upam, da bo ostalo samo pri tem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.2.2009 19:59:51   
bamby
mlavla, Anaja isto noče pit, razen mleka. Jaz ji večkrat ponujam čaj, pa spije le po 2-3 požirke od enkrat. Čez cel dan to ne znese niti za 1 dcl user posted image . Čisto nasprotje Timu, ki je mimogrede spil po cel dcl naenkrat.

Tomaž, vse najboljše za 1. svečko user posted image user posted image !!!!!!

listek, ne morem verjeti, da ti je David tako hudo zbolel user posted image . Zdaj ti pa predlagajo, da ga še iz vrtca izpišeš user posted image . Imaš morda kakšno možnost, da ti ga kdo izmed staršev pomerka? Ker zdaj spet eno varstvo dobit bo tudi kriza, še posebno ker se ti porodniška izteka. Pa čimprej se pozdravita, da vsaj domov prideta user posted image user posted image !

jencili, tudi ti čimprej okrevaj! Ne vem pa, kako si sploh razmišljala, da bi lahko s cca 39 vročine še v službo šla user posted image user posted image

To pa je nastalo danes, sem si pomagala z gledanjem tvojega, Lillchy. user posted image
Nisem upala iti na 3d puja.

user posted image

user posted image

Pa ne vem, naj bo v oblakih ali na travniku, pomagajte.

Supeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!    Postavi ga tam, kamor ti najbolj ustreza! Jaz bi ga npr. v travico dala user posted image .

No, midve z Anajo sva pa dobili danes visoke obiske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta naju obiskala, Tai in njegova mamica user posted image user posted image user posted image . Tai je res pravi dečko. Hoja mu gre noro od nog, sploh v primerjavi z našo madam user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.2.2009 20:01:11   
jencili
no evo, po točno dveh dneh sem z velikim odporom komi vase spravila krožnik goveje juhice, pa še to mi hoče bit zdej neki slabouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.2.2009 20:01:39   
Blacky*

o blacky..dan..zadnje čase te bolj malo berem..se ti preveč dogaja?

mah ja... preberem še, pišem pa bolj malo... služba, Val, dragi, Liu, Max... včasih se mi že kar meša... pa seveda pranje, pomivanje, kuhanje... faks pa stoji user posted image

ti si pa full pridna z izpiti... bravo...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 8.2.2009 20:12:36 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.2.2009 20:19:12   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

mlavla, Anaja isto noče pit, razen mleka. Jaz ji večkrat ponujam čaj, pa spije le po 2-3 požirke od enkrat. Čez cel dan to ne znese niti za 1 dcl user posted image . Čisto nasprotje Timu, ki je mimogrede spil po cel dcl naenkrat.

Tomaž, vse najboljše za 1. svečko user posted image user posted image !!!!!!

listek, ne morem verjeti, da ti je David tako hudo zbolel user posted image . Zdaj ti pa predlagajo, da ga še iz vrtca izpišeš user posted image . Imaš morda kakšno možnost, da ti ga kdo izmed staršev pomerka? Ker zdaj spet eno varstvo dobit bo tudi kriza, še posebno ker se ti porodniška izteka. Pa čimprej se pozdravita, da vsaj domov prideta user posted image user posted image !

jencili, tudi ti čimprej okrevaj! Ne vem pa, kako si sploh razmišljala, da bi lahko s cca 39 vročine še v službo šla user posted image user posted image

To pa je nastalo danes, sem si pomagala z gledanjem tvojega, Lillchy. user posted image
Nisem upala iti na 3d puja.

user posted image

user posted image

Pa ne vem, naj bo v oblakih ali na travniku, pomagajte.

Supeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!    Postavi ga tam, kamor ti najbolj ustreza! Jaz bi ga npr. v travico dala user posted image .

No, midve z Anajo sva pa dobili danes visoke obiske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta naju obiskala, Tai in njegova mamica user posted image user posted image user posted image . Tai je res pravi dečko. Hoja mu gre noro od nog, sploh v primerjavi z našo madam user posted image .

bamby...naša je danes po čudežu spila skor 3dl..sicer po flaški in pa hippov čaj, ki pa je sladek..do sedaj sem ji ga bolj redčila ali pa dajala ne sladkanega..no zdej pa če bo pila sladkega pa tud ok..sam, da bo pila..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.2.2009 20:20:06   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

o blacky..dan..zadnje čase te bolj malo berem..se ti preveč dogaja?

mah ja... preberem še, pišem pa bolj malo... služba, Val, dragi, Liu, Max... včasih se mi že kar meša... pa seveda pranje, pomivanje, kuhanje... faks pa stoji user posted image

ti si pa full pridna z izpiti... bravo...

ma sej si ti tud ful pridnauser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.2.2009 20:32:28   
mlavla
a vse gledate maria...user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.2.2009 20:46:55   
listek1
evo našga bolnika user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

mlavla, jest ne gledam maria user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.2.2009 20:48:27   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ja zate sem pa ziher da ne..

pošiljam vam  en velik user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.2.2009 20:52:01   
jencili

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ja bogi mali pikecuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.2.2009 20:52:02   
pina-1

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ubogi mali škratek. se mu prov vidi da je bolanček.
topel objemček za vaju dva.

čer.

mlavla tudi mi ne gledamo maria ampak Jureta in LAdota. Pa še v sobi sem, ker ana še ne spi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.2.2009 20:58:17   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dan!

Sam da vam voščim...
Vsem ki ste že upihnili prvo svečko in vsem, ki jo boste danes želimo VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Listek sej veš, tud mi želimo Davidu hitro ozdravitev!!!!
Jencili tud ti upam, da se hitr zmažeš, da boš zdrava ko riba!!!

Mojmu se je očitno neki zgodil, iz stanja obupa, ko je bil že totalen idiot in ko sva bla že na tem, da ne bomo mi 3je, ampak jaz , on in najin otrok, se je decu zmešal in je ratu čist drugačen. Upam, da ni samo prehodno obdobje. Mi je prnesu zdej ta dan prezgodnje darilo za valentinovo: karte za 5moških.com, pol mi je pa še kao za 8. marec kupu bundo. Halooo! Prej sm komi da kdaj rožico dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V petek in soboto je vse spedenu, skuhal, pospravu, vse zrihtu, Zalo imel včeri cel dan, k sm se jaz cajtala, kr neki no. Upam, da mu to pride v navado. Mogoče je pa končno dojel kaj lahko izgubiuser posted image user posted image No kokrkoli, nej traja!!!

Mlavla ti si najboljša mama, pa pač je tko, da se nesreče dogajajo, naša se tud skoz nekam trešč, pa kaj čem, nej non stop za njo stojim? Sam da ji nč ni, da je vse v redu.

No zdej pa grem, mam spet joto na šporgetu user posted image .

Bajsa, mogoče stase pa z mojim kej dobila pa mal pogovorila, ker je moj src tud ratu moj stari zlati srček.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.2.2009 21:08:17   
lillchy123
katka, Pu je enkraten user posted image

listek, držta se. sej vem, da je hudo, ampak v bolnici sta zato, ker mu tam lahko najbolj pomagajo. Ti si pa zraven, ker naši škratki tega še ne razumejo. Je pa sreča, ker so še tako mali, da hitro pozabijo. Glede službe in porodniške, jst bi si zrihtala dopust oz. bolniško zase (ker je za otroka v bolnici ne dobiš), ko boš pa lahko oz. čim prej pokliči na CSD, pa vprašaj kako je s podaljšanjem oz. naj ti tvoj prinese vlogo, skopiraj papirje in oddaj.Problem je, ker kar nekaj časa traja da dobiš odločbo in mislim, da jo moraš drugače oddati en mesec pred iztekom P. Zato bi jaz poklicala in vprašala, če so pa pr vas smotani, pa poklič kam drugam.
Pa en velik  user posted image obema user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.2.2009 21:13:50   
mala_pikica
Čer!

Listek res mi je hudo za tvojega Davida user posted image user posted image . Tudi jaz mislim na vas in stiskam pesti, da se ta user posted image  bolezen konča. To glede podaljšanja pa so ti že napisale, da lahko koristiš kadarkoli do otrokovega 18m starosti. Zato čimprej sfotokopiraj izvide in jih nesi na socialno. Pa tudi glede vrtca se strinjam, da je res boljše, da Davida izpišeš.

Je pa tudi Lana zbolela ima temperaturo 38.9 pa zjutraj je nekaj govorila, da jo uhica boliuser posted image . Pa sem mislila, da se bo izmazala. Joj kolko je teh bolezni zdaj, res mi je za user posted image  zdaj ta čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.2.2009 21:17:52   
lillchy123
joj, kok je bolančkotov! user posted image  da se vsi čimprej pozdravite!user posted image

zdele berem februarčice 09,user posted image  joj, kok je blo lušten met trebušček in študirat, kdaj bo dan D, ko bom mela škratka v naročku, a bom vedla kdaj mam popadke in kdaj it v P.... majo one iste take ta luštne probleme user posted image v glavnem bejbe rojevajo kot po tkočem traku user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.2.2009 21:26:33   
nizy

listek, držta se. sej vem, da je hudo, ampak v bolnici sta zato, ker mu tam lahko najbolj pomagajo. Ti si pa zraven, ker naši škratki tega še ne razumejo. Je pa sreča, ker so še tako mali, da hitro pozabijo. Glede službe in porodniške, jst bi si zrihtala dopust oz. bolniško zase (ker je za otroka v bolnici ne dobiš), ko boš pa lahko oz. čim prej pokliči na CSD, pa vprašaj kako je s podaljšanjem oz. naj ti tvoj prinese vlogo, skopiraj papirje in oddaj.Problem je, ker kar nekaj časa traja da dobiš odločbo in mislim, da jo moraš drugače oddati en mesec pred iztekom P. Zato bi jaz poklicala in vprašala, če so pa pr vas smotani, pa poklič kam drugam.

odločbo lahko oddaš kadarkoli , odgovor dobiš točno v 14 dneh ,....

jaz jutri lahko priletim okoli16h , pa se  dobiva dol na kavici , seveda , če boš imela takrat zamenjavo za Davida ,.....prosim za tel. številko , pa se še slišva jutri ,....

Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.2.2009 21:28:32   
katka37
Vsi bolančki, mali in veliki, se čimprej pozdravite.

Grem pod tuš in malo še gledat tv.

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.2.2009 21:32:08   
Janey
čer

kak mi je hudo da sem tak natrpana, da nimam niti minute za rruser posted image user posted image zdaj sem prišla do kompa da imam 5 min, ampak sem tak crkjena, da komaj gledam. sem danes po 100 letih celo slike na kompu zrihtala, pa še to me je net zajebaval in moj preganjaluser posted image

listek mi je tak hudo za davida. upam da se čimprej stanje izboljša, da bosta lahko šla vsaj domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vaju.

evo še jaz prilagam nekaj slik od jakca in od praznovanja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.2.2009 21:36:58   
ella79
listek z veseljm pridem na kavo, ti sa povej kdaj lahko user posted image

katka kok lep pooh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlavla super pleničke si zašila user posted image user posted image user posted image pohvalno

listek upam, da gre Davidu na bolje, se mu pa na učkih vidi, da ni t' prav user posted image user posted image user posted image

Zoja spala čez dan v kosu 3 ure user posted image user posted image user posted image zdej smo zaklučili z praznovanji za eno leto user posted image mlavla sam zate prilagam tortico, je bila pa danes in včeraj popolnoma enaka user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.2.2009 21:38:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image

lepa torta, lepa punca user posted image user posted image user posted image user posted image

ej babe sem prav ponosna na vas kaj vse ste ustvarjale. kje najdete čas????

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.2.2009 21:39:49   
Janey
joj jaz sem pa zvedla da mam sam 1 tedn časa da oddam poročilo za prakso in se mi lahko samo zmeša, s tem da imam 20.2 že nek izpit. sej ne vem kak bom vse sfolgala. na enga nisem šla, upam da mi uspe na tega prit, ker mam že pun k*** tega faksa. me je praksa čisto izcuzila.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Izguba
Anjuša

Ali ste doživele izgubo ploda, če ste v kateri nosečnosti?

Nisem doživela tega (72%)

Pri prvi nosečnosti (13%)

Pri drugi nosečnosti (13%)

Pri tretji nosečnosti (0%)

Pri več kot tretji (2%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!