listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Punce povejte mi, glede na to da se je moja porodniška že iztekla, a je vseen kakšna možnost da mi jo vseen podaljšajo glede na zdravstveno stanje Davida? porodniško lahko naknadno uveljavljaš do dopolnjenega 18m starosti otroka , , ko dobiš iz bolnice vse izvide neseš na CSD in oddaš skupaj z vlogo za podaljšanje Je David kaj boljš? Sporoči v kateri sobi sta , pa kdaj so obiski ,vaju pridem mal obiskat jutri popoldan , ... blacky, nizy - hvala za odgoovre Sva pa v 4 nadstropju, soba 413. Obiski so od 16h-18h, pa samo po en obiskovale, pa še to mora biti čisto zdrav. Zaradi vseh viroz in vsega sranja. Moj David je čist bogi, zdele je 1 uro jokal in se davil, vročina mu je spet narasla. Jest ne vem več pol je pa še full sluzi zbruhal in omagal. Zdej spi že več kot pol ure in upam, da bo še mal, da se mal spočije. Je zdravnica mi prejle spet rekla, da mali ni ok, da je stanje resno in da bova še kr mal tuki. Jutri pa kličem dohtarco, da mi še ona napiše za porodniško in upam, da mi podaljašajo. Nizy ti pa kr prid na kavo, sej bo tud moj tuki, pa mami, tako, da bom lahko v miru eno kavo spila ella, a boš ti tud prletela na en kafe Bajsa - sem zelo srečna, ko se prebrala. priden in tud jest upam, da tako ostane
|