|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
8.2.2009 9:25:31   
Februarka08
Jutro.

Tomaž, vse naj naj!user posted image
Sem videla da ste moje delo že nardileuser posted image

Larisa nekaj kašljauser posted image včer zvečer sem ji napol v spanju sirup dala ker je kašlala, pa ni blo nič bolj, tako da sva ji ob 23h skuhala cel pisker kamelc in jih postavila pred posteljo da je mela mal hlapov... potem se je pa malo umirilo vse skupaj... sem ji merila vročino in ma 37, da bi vsaj tako ostalouser posted image zdele grem preštudirat materino dušico ker je še nikol nisem mazala in ne vem kolikokrat jo lahkouser posted image

Lepo nedeljo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.2.2009 9:35:14   
Februarka08
Buči ful lepo si naredila, lepe slikceuser posted image user posted image
Listek držim pesti za vasuser posted image user posted image

Jencili, kot ti je Buči predlagala, ti jaz isto... pri nas to praktciriamo ker tista k**** zdravila nič ne pomagajo, to je samo stran vržen denaruser posted image temu se reče šumadijski čaj (po domače) in te res prešvica... bi ti pa tud predlagala da taka ne hodiš delat, da se ornk pozdraviš in ne okužiš še katerega... in blagor tebi za tako taščo da se boš mal k seb spravla in spočilauser posted image user posted image

Ella, jaz bi naredila tako kot ti - glede driske... grisini, banana, tud korenje pomaga pa kakšna hruškauser posted image upam da je Zoja že bolje.
Mlavla, Neža je tud en cukeruser posted image

Naloga opravljena, zdaj se grem pa igrat... pa pojma nimam spet kaj naj skuham, res neuser posted image user posted image moj bi sam pečenice jedu pa zelje (meni ni za to, pa še tamali morm pol neki posebej delatuser posted image ). Mahhhh, sita sem kuhanja ker sem brez energije danes.user posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.2.2009 9:44:52   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi3je smo spali do 8h user posted image  Se je pa tara zbudila za flaško že ob 5h user posted image  No, ampak smo takoj nazaj zaspali, tko da ni  blo panike user posted image

Tomaž, vse naj naj od trh Stipičev bi napisal Stipe user posted image

Ella, upam da Zoja ne bo več driskala in da je bil kak zobek kriv user posted image

Jencili, če se ne pocajtaš raje doma ostani, ker taka ne boš prav nič koristna, pa za volan tudi ni dobo tak sesti user posted image  user posted image

Mala pikica, upam, da ne bo spet bronhitis user posted image  user posted image

Buči, ti pa samo teste delaš, a pri vas vsak teden pišete user posted image  Ne bi te hotla za prfokso user posted image

Februarka, jaz bi pa krvavice pa zelje jedla user posted image  mnmmmmmmmm

Listek, upam da je David bolje user posted image  user posted image

Mlavla, nisi slaba mama, to veš! Vem pa, kako si se počutila user posted image

Tako, je bil zadnji čas da sem malo pokomentirala, ker zadnje čase to zelo redko naredim user posted image   Stipe hrani carico z 2 jabolkoma, banano, piškotom in žlico 7 žit, jaz sem se pa med tem malo vam posvetila in bila kulturna, če je že kulturni praznik user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.2.2009 10:12:14   
misar
dobro jutro

zadnji teden kar malo štrajkam

tamala bolj švoh spi, posledično hodim spat z njo med dopoldanskimi dremeži user posted image user posted image . danes je pa ati z njo ponoči žural, mamica je mislila, da se ji bo kar zmešal, če bi mogla še eno noč user posted image user posted image user posted image ja staramo se. včasih mi pa ni bil problem žurat 13 dni na Kreti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne vem kaj matra našo bejbo. ponoč se skoz premetava, pa jamra, pa se dviguje, pa skače. mam na sumu, da ji je vroče, sam ko pa itak noče bit pokrita.

sicer pa je zdravje že boljše. tamala ne driska več. včeraj je že mela trd kakec. v četrtek je zbolel še moj user posted image . je mel visoko vročino pa še drisko je fasal. pol je v soboto še mene začelo neki šraufat, pa vročino sem fasala, ampak me je že včer zvečer nehalo matrat, tko, da mene je sam mal obliznilo, nič resno zagrabilo. ja kaj čmo, ženske smo od user posted imageuser posted image user posted image user posted image

grem vas zdele še mal prebrat, da bom lahko kej pokomentirala

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.2.2009 10:15:19   
jencili
dan,

punce mene tole že mal mineva. Celo noč praktično nisem spala oz. sem se skoz premetavala in zbujala, vročine mam zdele 38.9, glavo mi bo pa tud razneslouser posted image user posted image

Res HB za mojo taščo. Me je prej klicala, da je Taj ful priden in da bo zdej jedu zajtrk, za kosilo mu bo pa tud pol skuhala. Je rekla, da nima smisla, da se taka še z njim matram, da bo najbolš, če kr dons še gor spita oba z mojimuser posted image .
Bomo vidl, mogoče se pa jst do večera vseeno kej sestavim skupiuser posted image user posted image

Kar se pa službe tiče, pa tud slučajno nisem za tja, ker bom res okužila še vse ostale okoli, sam če bi pa vedle, kok mam trapast občutek, da bom že kr takoj začela z bolniškouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.2.2009 10:21:14   
buči
jencili, mislim, da je gripa. Sodelavka je rekla, da je imela tak glavobol, da ji je pomagal samo naklofen.

dolenjka, valda da samo pišem, če imam pa 9 razredov, pa pol je treba negativne ocene popravljat, pa kje se test ponavlja. Pa še 2 tedna, ker pol so počitnice in jaz mislim imet do takrat tipi topi vse poštiman, ker je potem marca takoj po počitnicah konferenca. Mislim, da bi se midve štekale, če bi bila jaz tvoja prfoksa. Lahko pa mi daš Taro v oskrbo, bova fajn sodelovali na govorilnih. user posted image

blaža, upam, da tudi nama uspe, da se kdaj dobičla na kavi, da kako rečeva.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.2.2009 10:23:04   
katka37
Dobro jutro!

Tomaž, vse najboljše za 1. rojstni dan.  Lepo ga praznuj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolnike.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.2.2009 10:24:50   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

jencili, mislim, da je gripa. Sodelavka je rekla, da je imela tak glavobol, da ji je pomagal samo naklofen.

dolenjka, valda da samo pišem, če imam pa 9 razredov, pa pol je treba negativne ocene popravljat, pa kje se test ponavlja. Pa še 2 tedna, ker pol so počitnice in jaz mislim imet do takrat tipi topi vse poštiman, ker je potem marca takoj po počitnicah konferenca. Mislim, da bi se midve štekale, če bi bila jaz tvoja prfoksa. Lahko pa mi daš Taro v oskrbo, bova fajn sodelovali na govorilnih. user posted image

ja, jst se neki matram z lekadol direkt, pa je učinek približno ničenuser posted image
Ej, res se ne spomnem, kdaj sem nazadnje tkole zbolelauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.2.2009 10:25:10   
buči
Dan, katka, kako ste kaj? Si opazila, da je z vremenom pogojeno, kako se nam nič ne da? Še klepetat ne ...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.2.2009 10:26:11   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ja, jst se neki matram z lekadol direkt, pa je učinek približno ničenuser posted image
Ej, res se ne spomnem, kdaj sem nazadnje tkole zbolelauser posted image

Nimaš kaj, enkrat te pač rukne. Počivaj, veliko pij ... poskusi se naspati.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.2.2009 10:30:19   
buči
No, se malo poslavljam, grem pripravit malo sladkega, pride prijateljica s familijo na kavo. Mlekarnar pa že kuha rižoto, naredim še gresove knedeljčke, pa za naju solato, pa bo kosilo.

Včeraj si je Tilen vzel solato, jo 20 minut prekladal iz juhe na mizo v omako, potem pa v usta. Se skoraj zadavil, ampak pojedel. Ta naš mali je kot smetar, vse poje. Drobtine s tal, poliže krožnike ... vse ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.2.2009 10:41:52   
Februarka08

No, se malo poslavljam, grem pripravit malo sladkega, pride prijateljica s familijo na kavo. Mlekarnar pa že kuha rižoto, naredim še gresove knedeljčke, pa za naju solato, pa bo kosilo.

Včeraj si je Tilen vzel solato, jo 20 minut prekladal iz juhe na mizo v omako, potem pa v usta. Se skoraj zadavil, ampak pojedel. Ta naš mali je kot smetar, vse poje. Drobtine s tal, poliže krožnike ... vse ... user posted image

bodi srečna da je tak jedecuser posted image jaz se z našo vsako kosilo in vsak obrok več ali manj matram da pojeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.2.2009 11:04:44   
listek1

dan,

punce mene tole že mal mineva. Celo noč praktično nisem spala oz. sem se skoz premetavala in zbujala, vročine mam zdele 38.9, glavo mi bo pa tud razneslouser posted image user posted image

Res HB za mojo taščo. Me je prej klicala, da je Taj ful priden in da bo zdej jedu zajtrk, za kosilo mu bo pa tud pol skuhala. Je rekla, da nima smisla, da se taka še z njim matram, da bo najbolš, če kr dons še gor spita oba z mojimuser posted image .
Bomo vidl, mogoče se pa jst do večera vseeno kej sestavim skupiuser posted image user posted image

Kar se pa službe tiče, pa tud slučajno nisem za tja, ker bom res okužila še vse ostale okoli, sam če bi pa vedle, kok mam trapast občutek, da bom že kr takoj začela z bolniškouser posted image user posted image

dobrodošla v klub user posted image user posted image user posted image  

no naša noč je bila kar ok, ob 5h se je pa spet začel davit in piskat user posted image  Sva imela ravno prejle vizito in je rekla, da ni ok, tako da bo dobil danes še eno inekcijo, pa izmenično ventolin in  še neki za inhalirat. Ima pa tudi hudo vnetje pljuč in dihalnih poti. Pa testiral ga bojo če je slučajno vzadi kaj alregije. In do nadaljnega sva tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa tudi rekla da ga moram izpisat iz vrtca. Jencili - a vzame vaša varuška še davida, ker je maks otrok lahko 3-4 in nič več.
Punce povejte mi, glede na to da se je moja porodniška že iztekla, a je vseen kakšna možnost da mi jo vseen podaljšajo glede na zdravstveno stanje Davida?

TOMAŽ vse najboljše za 1 rojstni dan.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.2.2009 11:07:25   
listek1
jencili - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš. Ti david pošilja enga lubčka user posted image user posted image user posted image  (ta zdravga)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.2.2009 11:37:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jencili - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš. Ti david pošilja enga lubčka user posted image user posted image user posted image  (ta zdravga)

David, hvala za lubčka. Ta mi bo sigurno pomagal, upam pa, da bojo tudi tebi vsi tisti, ki sva ti jih s Tajem poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.2.2009 11:37:46   
jencili

dan,

no naša noč je bila kar ok, ob 5h se je pa spet začel davit in piskat user posted image  Sva imela ravno prejle vizito in je rekla, da ni ok, tako da bo dobil danes še eno inekcijo, pa izmenično ventolin in  še neki za inhalirat. Ima pa tudi hudo vnetje pljuč in dihalnih poti. Pa testiral ga bojo če je slučajno vzadi kaj alregije. In do nadaljnega sva tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa tudi rekla da ga moram izpisat iz vrtca. Jencili - a vzame vaša varuška še davida, ker je maks otrok lahko 3-4 in nič več.
Punce povejte mi, glede na to da se je moja porodniška že iztekla, a je vseen kakšna možnost da mi jo vseen podaljšajo glede na zdravstveno stanje Davida?

to sva se pa že vse zmeniliuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.2.2009 12:16:54   
Blacky*

dan,

Listek prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo David hitro ozdravel.

Mislim da ti lahko porodniško podaljšajo do otrokovega 18 meseca, max za 3 mesece... najbrž katera bolje ve... jaz nisem 100 %

Pri bolnišničnem zdravljenju ti žal ne pripada bolniška za nego, velikokrat se vzame dopust, ali pač nekako urediš pri svoji zdravnici, da ti da bolniško... meni je to čisto adijo... normalno je da boš pri otroku v bolnici

Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš hitro ozdravela... pa saj veš, veliko tekočine in počitka... pa nič službe user posted image , je pa bed, vem... jaz sem npr. teden dni dopusta zamenjala z bolniško pa mi je bilo full bed. A kaj čmo...tako pač je

Tudi ostalim ki so bolni/bolne želim hitro ozdravitev jim pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.2.2009 12:18:00   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tomaž vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.2.2009 12:19:25   
mlavla
dan..

mi smo ravno v fazi priprave kosila..danes bomo meli kar pastirsko pito (mleto meso, prekrito s krompirjevim pirejem in sirom ter zapečeno v pečici)

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči..ja fajn da je vaš tak jedec...user posted image naša je bila tud neki časa zdej, se je pa začel ustavljat...sej se najbrž spomniš, ko sem ti razlagala,da nima mere s količino...pa ni bilo važno kaj sem ji dala..no isto je bilo s tekočino..pa mamo zdej čist drugo stanje...pa pridna si s testi..kar matraj jihuser posted image user posted image ker nas tud gnavijo na faksu...user posted image user posted image

lilči..ja sama sem šivala pleničke

ella..še vedno čakam tvoje slikce tort...sem že prov neučakanauser posted image

pa hvala vam za spodbudne besede glede na včerjašnji dogodek...k sreči se je vse dobro izšlo..in nimamo nobenih posledic (pa upam,da se ne bo kaj aksneje pokazalo)..padla je očitno na ritko..tko,da je mela le na tistem mestu malce rdeče, druge pa nikjer nobene praske..pa ustrašila se je full...bilo je pa nekako tako..zadnje čase jo zelo interesirajo stikala za luči..in ravno na koncu njene posteljice pri vratih je eden, ki je pa kar precej odmaknjen..ona pa se je tja stegovala in plezala po ograjici..(se je ravno zbudila po dopoldanskem počitku) in tako je prišlo do tega neljubega dogodka..no zdej smo posteljo dokončno poglobili (ne me vprašat zakaj jo nismo že prej...user posted image user posted image user posted image )

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.2.2009 12:20:28   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tomaž vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitki!!!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.2.2009 12:21:47   
mlavla
o blacky..dan..zadnje čase te bolj malo berem..se ti preveč dogaja?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.2.2009 12:48:13   
Bajsa
Dan!

Sam da vam voščim...
Vsem ki ste že upihnili prvo svečko in vsem, ki jo boste danes želimo VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Listek sej veš, tud mi želimo Davidu hitro ozdravitev!!!!
Jencili tud ti upam, da se hitr zmažeš, da boš zdrava ko riba!!!

Mojmu se je očitno neki zgodil, iz stanja obupa, ko je bil že totalen idiot in ko sva bla že na tem, da ne bomo mi 3je, ampak jaz , on in najin otrok, se je decu zmešal in je ratu čist drugačen. Upam, da ni samo prehodno obdobje. Mi je prnesu zdej ta dan prezgodnje darilo za valentinovo: karte za 5moških.com, pol mi je pa še kao za 8. marec kupu bundo. Halooo! Prej sm komi da kdaj rožico dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V petek in soboto je vse spedenu, skuhal, pospravu, vse zrihtu, Zalo imel včeri cel dan, k sm se jaz cajtala, kr neki no. Upam, da mu to pride v navado. Mogoče je pa končno dojel kaj lahko izgubiuser posted image user posted image No kokrkoli, nej traja!!!

Mlavla ti si najboljša mama, pa pač je tko, da se nesreče dogajajo, naša se tud skoz nekam trešč, pa kaj čem, nej non stop za njo stojim? Sam da ji nč ni, da je vse v redu.

No zdej pa grem, mam spet joto na šporgetu user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.2.2009 13:08:37   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dan!

Sam da vam voščim...
Vsem ki ste že upihnili prvo svečko in vsem, ki jo boste danes želimo VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Mojmu se je očitno neki zgodil, iz stanja obupa, ko je bil že totalen idiot in ko sva bla že na tem, da ne bomo mi 3je, ampak jaz , on in najin otrok, se je decu zmešal in je ratu čist drugačen. Upam, da ni samo prehodno obdobje. Mi je prnesu zdej ta dan prezgodnje darilo za valentinovo: karte za 5moških.com, pol mi je pa še kao za 8. marec kupu bundo. Halooo! Prej sm komi da kdaj rožico dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V petek in soboto je vse spedenu, skuhal, pospravu, vse zrihtu, Zalo imel včeri cel dan, k sm se jaz cajtala, kr neki no. Upam, da mu to pride v navado. Mogoče je pa končno dojel kaj lahko izgubiuser posted image user posted image No kokrkoli, nej traja!!!

Mlavla ti si najboljša mama, pa pač je tko, da se nesreče dogajajo, naša se tud skoz nekam trešč, pa kaj čem, nej non stop za njo stojim? Sam da ji nč ni, da je vse v redu.

ooo, to je pa najlepš, kar sem dons lahko prebrala. Super, tud jst upam, da tko ostaneuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.2.2009 13:41:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dan!

Sam da vam voščim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.2.2009 13:52:08   
ella79
mlavla imam jaz tudi na sumu še zadnjo enko user posted image danes še ni nič driskala user posted image user posted image tortica je bila včeraj enaka kot prejšnji teden, sam da sem za obrobo namesto trave naredila 'valove' user posted image danes bo pa tudi ista user posted image user posted image user posted image kako to misliš tvoje pleničke user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za zmenek user posted image sam drugič temo zamenjajta user posted image

Tomaž vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica, da se ja ne bo spet kaj razvilo user posted image Držimo pesti in mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

jencili važno da se pozdraviš, služba bo že počakala. Sej smo vsi ljudje in to zastopijo user posted image še to ti vedno pozabim povedat user posted image user posted image imamo pri nas vaše službene raklamne šalčke, pa vedno kdar pijem iz nje, se nate spomnim user posted image user posted image user posted image

listek in david user posted image user posted image user posted image user posted image goro zdravja in lubčav iz našga konca, jutri jih pa še osebno dostavim na jesenice user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očka, pa naj tak tudi ostane user posted image

mi smo danes VSI spali do 10:30 user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi, da smo včeraj fajn praznovali user posted image user posted image user posted image res je bilo luštno user posted image še danes, pa smo zaklučili za eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja spi, jaz grem pa naštudirat, kako se pr
ganka naredi
lepo nedeljo, prevsem pa velik crkljanja

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!