|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
8.2.2009 14:15:33   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Punce povejte mi, glede na to da se je moja porodniška že iztekla, a je vseen kakšna možnost da mi jo vseen podaljšajo glede na zdravstveno stanje Davida?

porodniško  lahko naknadno uveljavljaš do dopolnjenega 18m starosti otroka , , ko dobiš iz bolnice vse izvide neseš na CSD in oddaš skupaj z vlogo za podaljšanje user posted image

Je David kaj boljš? Sporoči v kateri sobi sta ,  pa kdaj  so obiski ,vaju pridem mal obiskat jutri popoldan , ...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.2.2009 14:21:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla imam jaz tudi na sumu še zadnjo enko user posted image danes še ni nič driskala user posted image user posted image tortica je bila včeraj enaka kot prejšnji teden, sam da sem za obrobo namesto trave naredila 'valove' user posted image danes bo pa tudi ista user posted image user posted image user posted image kako to misliš tvoje pleničke user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za zmenek user posted image sam drugič temo zamenjajta user posted image

Tomaž vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica, da se ja ne bo spet kaj razvilo user posted image Držimo pesti in mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

jencili važno da se pozdraviš, služba bo že počakala. Sej smo vsi ljudje in to zastopijo user posted image še to ti vedno pozabim povedat user posted image user posted image imamo pri nas vaše službene raklamne šalčke, pa vedno kdar pijem iz nje, se nate spomnim user posted image user posted image user posted image

listek in david user posted image user posted image user posted image user posted image goro zdravja in lubčav iz našga konca, jutri jih pa še osebno dostavim na jesenice user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očka, pa naj tak tudi ostane user posted image

mi smo danes VSI spali do 10:30 user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi, da smo včeraj fajn praznovali user posted image user posted image user posted image res je bilo luštno user posted image še danes, pa smo zaklučili za eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja spi, jaz grem pa naštudirat, kako se pr
ganka naredi
lepo nedeljo, prevsem pa velik crkljanja

to je pa res lepo. Torej se velikokrat name spomnišuser posted image user posted image
Sej jst se bom pa kmalu nate, ko bom šla na šiht, pa bom v računalniku gledala vašo firmouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.2.2009 14:28:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

mlavla imam jaz tudi na sumu še zadnjo enko user posted image danes še ni nič driskala user posted image user posted image tortica je bila včeraj enaka kot prejšnji teden, sam da sem za obrobo namesto trave naredila 'valove' user posted image danes bo pa tudi ista user posted image user posted image user posted image kako to misliš tvoje pleničke user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image za zmenek user posted image sam drugič temo zamenjajta user posted image

Tomaž vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica, da se ja ne bo spet kaj razvilo user posted image Držimo pesti in mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

jencili važno da se pozdraviš, služba bo že počakala. Sej smo vsi ljudje in to zastopijo user posted image še to ti vedno pozabim povedat user posted image user posted image imamo pri nas vaše službene raklamne šalčke, pa vedno kdar pijem iz nje, se nate spomnim user posted image user posted image user posted image

listek in david user posted image user posted image user posted image user posted image goro zdravja in lubčav iz našga konca, jutri jih pa še osebno dostavim na jesenice user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očka, pa naj tak tudi ostane user posted image

mi smo danes VSI spali do 10:30 user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi, da smo včeraj fajn praznovali user posted image user posted image user posted image res je bilo luštno user posted image še danes, pa smo zaklučili za eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja spi, jaz grem pa naštudirat, kako se pr
ganka naredi

to je pa res lepo. Torej se velikokrat name spomnišuser posted image user posted image
Sej jst se bom pa kmalu nate, ko bom šla na šiht, pa bom v računalniku gledala vašo firmouser posted image

najmanj 2x na dan user posted image user posted image user posted image mi je fajn šalčka, k je oranžna notr... user posted image
Zoja spi že 1,5 h user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.2.2009 15:06:24   
nizy
za vse bolančke velike in majhne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.2.2009 15:11:06   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Punce povejte mi, glede na to da se je moja porodniška že iztekla, a je vseen kakšna možnost da mi jo vseen podaljšajo glede na zdravstveno stanje Davida?

porodniško  lahko naknadno uveljavljaš do dopolnjenega 18m starosti otroka , , ko dobiš iz bolnice vse izvide neseš na CSD in oddaš skupaj z vlogo za podaljšanje user posted image

Je David kaj boljš? Sporoči v kateri sobi sta ,  pa kdaj  so obiski ,vaju pridem mal obiskat jutri popoldan , ...

blacky, nizy - hvala za odgoovre user posted image  Sva pa v 4 nadstropju, soba 413. Obiski so od 16h-18h, pa samo po en obiskovale, pa še to mora biti čisto zdrav. Zaradi vseh viroz in vsega sranja.

Moj David je čist bogi, zdele je 1 uro jokal in se davil, vročina mu je spet narasla. Jest ne vem več user posted image user posted image user posted image  pol je pa še full sluzi zbruhal in omagal. Zdej spi že več kot pol ure in upam, da bo še mal, da se mal spočije. Je zdravnica mi prejle spet rekla, da mali ni ok, da je stanje resno in da bova še kr mal tuki. Jutri pa kličem dohtarco, da mi še ona napiše za porodniško in upam, da mi podaljašajo. Nizy ti pa kr prid na kavo, sej bo tud moj tuki, pa mami, tako, da bom lahko v miru eno kavo spila user posted image

ella, a boš ti tud prletela na en kafe user posted image

Bajsa - sem zelo srečna, ko se prebrala. priden in tud jest upam, da tako ostane user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.2.2009 15:12:55   
itata
dan, dopoldne obiski, jakob spal 2,5 ure zdejleuser posted image  priden. ponoč je bil tud kar priden. ob 16h pa obiski naprejuser posted image  pol smo pa zaključili do nadaljnegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.2.2009 15:14:45   
itata
bajsa user posted image user posted image user posted image  še dobr, da se tud decom kdaj kej posveti!!!

listek: kriza tole. ne vem kaj naj rečem. upam, da ti podaljšajo porodniško res. čimprej oddej pa držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.2.2009 16:04:38   
buči
listek, midva z mlekarnarjewm ful misliva na vaju! Upam, da pozitivne misli hitro potujejo k vama, da bo kaj bolje! Jutri nujno reci zdravnici, da naj napiše priporočilo za CSD, pa naj tvoj takoj vloži, ker če je tako, ti bodo sigurno podaljšali, če pa ne, pa pač končaš s porodniško, vzameš najprej star dopust, potem bolniško, pa naknadno koristiš spet porodniško, ker lahko, da bodo hoteli na csd konkretne izvide in diagnoze. Upam na najbolje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.2.2009 16:20:12   
pina-1
Dan.

Tomaž vse naj naj za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Listek, tebi in davidu pošiljamo en kamion primorskega zraka, da vam očisti pljučka, pa polno košaro user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo danes nepričakovano praznivali anin 1. rojstni dan. smo meli kosilo zmojo teto in njeno familiy in sem na hitro tortico spekla. Je bla ana prov cortiš ko je vidla svečkouser posted image . Slikice vam pa potem prilimam.

Jencili, vidim, da si ti kar fajn bolna. LEpo e pocajtaj, ker če ne se ti zna zadeva vlečt kar dolgo, pa še zakomplicira se rado.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.2.2009 16:25:45   
buči
pinči, če bo med počitnicami vreme, naj bi imel moj nekaj dni dopusta, pa pridemo na obalo, pa ti prej sporočim, da gremo nakavo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.2.2009 16:30:19   
pina-1
buči ni problema, samo nas od četrtka do nedelje ni, ker gremo na smučanje. Do četrtka smo pa na razpolago:)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.2.2009 16:42:32   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, katka, kako ste kaj? Si opazila, da je z vremenom pogojeno, kako se nam nič ne da? Še klepetat ne ...

Točno tako. Drugače smo pa kar. Vi?

Listek, se mi zdi, da je tako kot pravita Blacky in Nizy..

Bajsa, uživaj, user posted image user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.2.2009 16:44:31   
katka37
To pa je nastalo danes, sem si pomagala z gledanjem tvojega, Lillchy. user posted image
Nisem upala iti na 3d puja.

user posted image

user posted image

Pa ne vem, naj bo v oblakih ali na travniku, pomagajte.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 8.2.2009 16:45:11 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.2.2009 16:56:30   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

To pa je nastalo danes, sem si pomagala z gledanjem tvojega, Lillchy. user posted image

user posted image

user posted image

pa ve ste nore, kaj vse same delate in predvsem kako vse to lepo zgledauser posted image user posted image user posted image
aja, pa jst bi nardila v oblačkihuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.2.2009 16:57:18   
buči
Katka, kako lep PU!

pina, mi imamo počitnice zadnji teden v februarju, vi pa prej, a ne? No, se bova uskladili.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.2.2009 16:58:17   
buči
jencili, kaj bolje?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.2.2009 17:00:03   
buči
Mi pa samo jemo, pa bi še kar malo torte ... Imam pa material za stonogo - ko pridejo še Tilnovi prijateljčki, bom naredila rolado, jo malo ukrivila, noge naredila iz žičk, pa če bo varianta še superge ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.2.2009 17:13:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

jencili, kaj bolje?

glava me še vedno boli, vročino si ravnokar merim (mislim pa, da je manj), jedla pa še vedno nisem nič (že od petka od 20h)user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.2.2009 17:15:22   
katka37
Jencili, jaz se tudi bolj nagibam k oblakom. Ti še vedno ne paše nič jesti, nekaj bi moralauser posted image

Bravo buči, ustvarjalnost na plan.user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.2.2009 17:32:14   
pina-1
katka, tvoj PU noro dobro zgleda. ME prov zanima kako ste to nardile.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.2.2009 17:54:13   
katka37
Kar poskusi, boš videla, da bo šlo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.2.2009 17:58:04   
mlavla

ganka naredi

sama sem jih sešila...to sem mislila..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.2.2009 17:58:28   
mlavla

user posted image

user posted image

bravo za puja..ful je lep...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.2.2009 17:58:58   
jencili

Jencili, jaz se tudi bolj nagibam k oblakom. Ti še vedno ne paše nič jesti, nekaj bi moralauser posted image

Bravo buči, ustvarjalnost na plan.user posted image user posted image

ne, nč mi ne paše jestuser posted image
Zdej sem se še celo tok matrala, da bi se skašlala, da sem še bruhala vmesuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.2.2009 18:02:50   
pina-1

Kar poskusi, boš videla, da bo šlo.

mi bomo letos meli čebelice, pa pike poke in gosenice na torti. Pa polno rožic...taka travniška variantauser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

njam
pita54545

katero znamko čokolade imate najraje????????? :-)

milka (57%)

gorenjka (8%)

kinder (15%)

lindt (19%)

figaro (0%)

navadno (merkatorjevo,šparovo) (0%)

Število vseh glasov: 340

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!