|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
9.2.2009 19:58:51   
ella79
misecnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super lepo tortico si naredila user posted image user posted image user posted image Luna je pa tak cukrček user posted image

mlavla kitty je bila vedno ista ja user posted image pa user posted image user posted image za učenje

pina sej bo danes kmalu konec dneva - jutri je nov dan, ki bo zagotovo boljši od današnjega user posted image user posted image

elma user posted image user posted image za uspešen prvi delovni dan

listek kako je David user posted image

jaz imam pa zdravo večerjo, čips in cocacolo user posted image sploh ne vem kako sem se na to grozno kombinacijo spomnila user posted image no, sej mal pa lahko kdaj grešim user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.2.2009 20:01:46   
ella79
sem vedla, da bom kej pozabila...
mary user posted image user posted image user posted image super uživača Tai-ja imate user posted image verjamem, da si zmatrana user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.2.2009 20:02:25   
Februarka08
Čer.user posted image

Obiski odšli, Larisa na hitro skopana in že v deželi palčkovuser posted image kuhinja pospravljena, jaz grem pa zdaj samo še horizontalno pred tv...
Upam da vas pridem še kaj pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.2.2009 20:23:37   
dolenjka
Čer user posted image

Danes je bil pa en pester dan na šihtu user posted image  Upam, da prvi in zadnji ta teden, drugač bom še delavka meseca user posted image  user posted image

Vidim, da spet niste ne vem kako čvekaško razpoložene in zato se bom verjetno tudi jaz na kavč zleknila, pa mogoče še mal čokolade pomalcala, kruh in sirček sta že na varnem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.2.2009 20:24:54   
ella79
dolenjka pa dejmo kako rečt user posted image user posted image user posted image no, če sva sam midve za debato, potem je vseeno če jutri med službo kako mimoRR-ja rečeva user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.2.2009 20:26:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka pa dejmo kako rečt user posted image user posted image user posted image no, če sva sam midve za debato, potem je vseeno če jutri med službo kako mimoRR-ja rečeva user posted image user posted image

Ja, to je res, sam tam nočjo zvezdic dajat user posted image  user posted image  user posted image  Ampak lahko pa kako bolj konkretno rečeva, k je tle ne smeva user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.2.2009 20:34:55   
bamby
mery, tvoj Tai je fenomen user posted image . Kar po toboganu dol, facek mali user posted image . Slike si pa vse dobila, kar sem jih utegnila posneti.

Jaz sem z mularijo vseeno šla prej ven, da sem Tima peljala v telovadnico, z Anajo sva pa najprej naredili en krog okoli Idrije, pol pa nazaj v telovadnico počakat Tima. Je postala kar tečna, ampak v telovadnici je bila pa spet pridna. Po moje ji je svetloba bolj ugajala kot zunaj tema user posted image . Potem sem jo pa doma samo v pižamo preoblekla, dala mleko pit in že so jo palčki odnesli v svojo deželo.
Tim se je šel sam stuširat, pa ni najdu šampona user posted image . Itak sem mogla prit zraven, da sem mu spet kazala, kje vse se mora podrgnit user posted image . Zdaj pa tudi njega spravljam spat!

pa nočko vsem!!!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.2.2009 20:44:52   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja, to je res, sam tam nočjo zvezdic dajat user posted image  user posted image  user posted image  Ampak lahko pa kako bolj konkretno rečeva, k je tle ne smeva user posted image  user posted image  user posted image

moške šimfat recimo  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.2.2009 20:55:29   
Blacky*
čer,

hitro javljanje, berem pa da niste ravno neki aktivne danes... super, nisem imela preveč dela z branjem user posted image user posted image

Zgleda da se stanje z vrtcem izboljšuje, tako da sem boljše volje. Moram priznati da me služba malo zdeluje, ker zgodaj vstajam in sem dolgo v pogonu, a bo že... se bom že navadila user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes klicala za eno stanovanje, ker me je prijelo da bi našega prodali in kupili malo večje, s teraso... ker zdaj smo na severni strani, si pa želim imeti veliko teraso, kjer bi lahko zjutraj v miru pila kavico, Liu spustila na zrak, no Maxa prav tako... a te moje želje bodo še nekaj časa ostale sanje... me je gospa v trenutku spustila na realna tla... vas zanima cena stanovanja, res da je 110m2, pa nekaj čez 20 terase...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.2.2009 20:56:34   
Februarka08
Buči, Bamby, Nizy, Mesečnica in Mary lepe slikceeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pina user posted image user posted image za slab dan... saj bo jutri bolje, jaz se že cel dan tolažim s temuser posted image danes je polna luna in meni je šlo vse narobe... no, skoraj vseuser posted image ampak v kuhinjo tud stopt dons več ne smemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.2.2009 20:58:57   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

hitro javljanje, berem pa da niste ravno neki aktivne danes... super, nisem imela preveč dela z branjem user posted image user posted image

Zgleda da se stanje z vrtcem izboljšuje, tako da sem boljše volje. Moram priznati da me služba malo zdeluje, ker zgodaj vstajam in sem dolgo v pogonu, a bo že... se bom že navadila user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes klicala za eno stanovanje, ker me je prijelo da bi našega prodali in kupili malo večje, s teraso... ker zdaj smo na severni strani, si pa želim imeti veliko teraso, kjer bi lahko zjutraj v miru pila kavico, Liu spustila na zrak, no Maxa prav tako... a te moje želje bodo še nekaj časa ostale sanje... me je gospa v trenutku spustila na realna tla... vas zanima cena stanovanja, res da je 110m2, pa nekaj čez 20 terase...user posted image

bom kar odgovorila... da grem lahko pod tuš user posted image

400.000 eur

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.2.2009 21:00:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Buči, Bamby, Nizy, Mesečnica in Mary lepe slikceeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pina user posted image user posted image za slab dan... saj bo jutri bolje, jaz se že cel dan tolažim s temuser posted image danes je polna luna in meni je šlo vse narobe... no, skoraj vseuser posted image ampak v kuhinjo tud stopt dons več ne smemuser posted image

danes pa res ni bil tvoj dan... mogoče je to znak da se moraš malo na easy dat in max uživat teh nekaj dni pred "novim začetkom"

Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.2.2009 21:01:16   
nizy

čer,

400.000 eur

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.2.2009 21:02:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

čer,

400.000 eur

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja... user posted image user posted image user posted image se lahko zapufam še za vnuke, ne samo za otroke

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.2.2009 21:06:42   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

danes pa res ni bil tvoj dan... mogoče je to znak da se moraš malo na easy dat in max uživat teh nekaj dni pred "novim začetkom"

ne, res ni biluser posted image ah, saj je jutri nov dan...

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.2.2009 21:12:21   
Blacky*
jaz se tudi poslavljam...

jutri moram zgodaj vstat... moram nujno nekaj pripravit za službo, pa se mi zdaj ne da...

nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.2.2009 21:13:23   
buči
Čer, še enkrat hvala vsem za voščila. Mi je uspelo še za Tilna kupit kolo, ko sem prišla iz službe ob 18.45, me je pa skoraj kap! Pritrogal vse v stanovanje, pa moj z enim velikim okrvaljenim flajštrom na hlavi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prebita arkada. Ga je sodelavec ponesreči kresnil z neko bombo (ala kisikova za potapljat). Ampak moj ni šel nikamor, meni ni nič povedal, za k dohtarju sva bila prepozna, tako da sva šla k moji kolegici - dohtarci, da ga je polepila, da vsaj več ne krvavi toliko. No, potem sem ga pa na pivo peljala - reveža!

mesečnica - krasna torta.

Sem gledal slikice, res so zrasli tile naši februarčki!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.2.2009 21:16:22   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

moške šimfat recimo  user posted image user posted image user posted image

Ja, recimo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.2.2009 21:17:08   
buči
user posted image

Evo, današnja, 10 minut kasneje kot eno leto po porodu. Dobro zgledam, a ne? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.2.2009 21:17:13   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

čer,

400.000 eur

ja... user posted image user posted image user posted image se lahko zapufam še za vnuke, ne samo za otroke

Mogoče ga bodo pa tvoji vnuki od njenih kupil za sitne pare, ker ta tega stanovanja za ta denar še lep čas ne bo prodala user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.2.2009 21:17:21   
blaža
Pokliče mlada mamica iz porodnišnice takoj po porodu svojo mamo.
Mami, a se še spomniš tistega moškega, ki je bil na pustni zabavi oblečen v črnca?
Ja, zakaj?
Res je bil črnc...

Pa še enega

user posted image

Mož se zbudi in poleg njega stoji človek oblečen popolnoma v belo... "Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično vprašanje.
"Moje ime je sv. Peter in tole ni tvoja spalnica...".
Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"
Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se vrne le kot pes ali kokoš.
Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"
Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo oblačilo, peresa vsepovsod.
"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride glavni petelin z dvorišča in mu reče
"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?"
"Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas eksplodiral."
"Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le močno se napni in pritisni, pa boš videl"
In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek, boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla.
"Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem življenju!
Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije: "Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

pa še enega

Po več tednih za volanom pride tovornjakar v javno hišo, vrže 1000 evrov pred madam in reče:
"Hočem eno starejšo babo, tako s povešenimi joškami, celulitom in en talar mrzlih makaronov od včere!"

"Ampak gospod, za toti gnar lehko dobite tri mlade deklice in sočnih zrezkov, kejko čete," mu odgovori madam.

"Čuj, draga moja," reče tovornjakar, "meni nije do seksa, le domotožje me mantra."

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.2.2009 21:20:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

Evo, današnja, 10 minut kasneje kot eno leto po porodu. Dobro zgledam, a ne? user posted image

Dobr, sam mal zaspano user posted image  no, pa sej si imela tut bolj kot ne priprte oči lani, a ne user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.2.2009 21:20:42   
buči
elma, veš, da sem se danes spomnila nate. Upam, da nama v bljižni prihodnosti uspe it na kavico.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.2.2009 21:21:58   
blaža
Čer 2. me kar ven vrže, ko želim poslatuser posted image user posted image user posted image

No čeruser posted image

Pina breskvice sem že vzela iz skrinje, ti kar pridi, kadar boš opravla z Mio.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.2.2009 21:22:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pokliče mlada mamica iz porodnišnice takoj po porodu svojo mamo.
Mami, a se še spomniš tistega moškega, ki je bil na pustni zabavi oblečen v črnca?
Ja, zakaj?
Res je bil črnc...

Pa še enega

user posted image

Mož se zbudi in poleg njega stoji človek oblečen popolnoma v belo... "Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično vprašanje.
"Moje ime je sv. Peter in tole ni tvoja spalnica...".
Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"
Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se vrne le kot pes ali kokoš.
Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"
Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo oblačilo, peresa vsepovsod.
"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride glavni petelin z dvorišča in mu reče
"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?"
"Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas eksplodiral."
"Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le močno se napni in pritisni, pa boš videl"
In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek, boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla.
"Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem življenju!
Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije: "Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

pa še enega

Po več tednih za volanom pride tovornjakar v javno hišo, vrže 1000 evrov pred madam in reče:
"Hočem eno starejšo babo, tako s povešenimi joškami, celulitom in en talar mrzlih makaronov od včere!"

"Ampak gospod, za toti gnar lehko dobite tri mlade deklice in sočnih zrezkov, kejko čete," mu odgovori madam.

"Čuj, draga moja," reče tovornjakar, "meni nije do seksa, le domotožje me mantra."

vsi so dobri, sam tale je zmaguuuuuuuuuuuu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ali varate partnerja?
Mariposy

da (11%)

ne (89%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!