bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby Midva z možekom sva tudi že pojedla kosilo (kislo repo alla jota in krvavice). Pa se mi je tako čudno zdelo, ker sva sama sedela pri mizi . Je kar manjkalo nekaj, ker ni bilo otrok. Ko bi bil vsaj eden z nama, tako sta pa še oba v vrtcu. No, saj čez dobre pol ure grem ponju. Ju bom prav kmalu verjetno imela poln kufer . Je pa res zatišje tle gor. Se pozna, da jih je veliko že v službah, nekateri so bolni, ostali pa očitno lovijo težko pričakovane sončne žarke Kdaj greš pa ti delat? sem mislila, da sta z Anajo še doma. ž Jaz sem prejšnji teden že delala, ta teden imam pa že dopust . Anaja pa vseeno hodi v vrtec. mesečnica, zelo lepi tortici je imela Luna . Kateri recept od mene si pa uporabila? Recept za biskvit (10 jajc, ločene beljake od rumenjakov, pa vsako posebej stepanje s sladkorjem in na koncu vmešana moka? ali unga, ki sem prilimala link, ki je brez mleka ) ali recept za kremo (jagodno in borovničevo)???? pina, samo da ni kaj hujšega. Pa vse je enkrat prvič . Ti pa verjamem, da te fajn jezi. No, naša otroka sta doma. Zdaj je vse drugače, kot dopoldan, ko sem bila čisto sama . Anajo pa zdaj nekaj dremež matra , ob 18h ima pa Tim telovadbo. Ne vem, kako bom to zorganizirala. Se zna zgoditi, da bomo lahko tudi kar doma, ker bo Anaja zaspana in sitna. Tako je no morem uro in pol zunaj vlačit, pa še tema bo in hladneje .
|