Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 18:34:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 smo pa še vedno manekenske postave 78 cm in 8700 kg. Ej, sem šla prav pogledat ... Tilen je imel pri 4,5 meseca 8450g. No, naš je pa težkokategornik ... Gremo proti 12 kg, o cm pa ne bi, ampak nosi stvari, ki jih je imel Aljaž pri skoraj 2 letih ... suzi, pridna z dijeto, jaz se že nisem spravila, ampak sem vseeno spotoma izgubila 4 kg. Tako da upam, da bo šlo še kaj kar tako dol, brez matranja in odrekanja. Zdaj sem samo še 1 kg v + od Tilna, Aljaževe kile bom pa že do njegovega maturanca dol dala ... hecno je, ker skoz neki melje. mamo pa res v žlahti, moj fotr je bil še čez sredno šolo najmanjši (tudi od punc), v zadnjem letniku je zrastel na 184cm, jaz pa sem mela 12 kg, ko sem šla v prvi razred! Jaz pa 34 ... Val, bravo za hojo! listek, lepo, da ste bolje. he he moja sestra pa 32. zdej ma pa ona 171cm in 50kg, jst pa 168cm pa kar precej kil več od nje. mogoče bo Luka tud ko bo zrastu tak kot oči. 188cm in krepko čez 100 kg
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 18:35:24
|
|
|
|
lillchy123
|
moj sin se je danes prvič nomalno plazil!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 18:50:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 moj sin se je danes prvič nomalno plazil! Bravooooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 18:58:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 moj sin se je danes prvič nomalno plazil! jeeeeeeeee same lepe novice danes
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:01:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 moj sin se je danes prvič nomalno plazil! Bravooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:02:01
|
|
|
|
blaža
|
Evo blaž že spi. ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:02:37
|
|
|
|
blaža
|
danes, bi vam lahko delala družbo, ki je moj napovedal, da je nogomet.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:06:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža danes, bi vam lahko delala družbo, ki je moj napovedal, da je nogomet. mogoče bo pa Pino tudi gledal in bom udi ja kaj več čakulala. Odvinso kako bo ana zaspala. JE pa danes nenormalno dobre volje.s em prov vesela
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:09:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža danes, bi vam lahko delala družbo, ki je moj napovedal, da je nogomet. mogoče bo pa Pino tudi gledal in bom udi ja kaj več čakulala. Odvinso kako bo ana zaspala. JE pa danes nenormalno dobre volje.s em prov vesela ja ful so lušni!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:10:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž že spi. ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji. mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:13:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Na BE televiziji ne vem ce bo tekma... naso tv pa nimam na kablu... tko da bom jaz z vami.... ... ce bo pa slucajno, potem bo pa tu Sefla... seveda, ce ne bo spala... mogoć... zadnje cajte jo redno zmanjkuje zelo zgodaj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:13:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž že spi. ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji. mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee..... E! Tu sam te htjila!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:16:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž že spi. ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji. mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee..... E! Tu sam te htjila! bo se kej ostal... do takrat ko mi pridemo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:18:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž že spi. ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji. mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee..... ja ti bom eno spravla. kdaj pa prideš?E! Tu sam te htjila! bo se kej ostal... do takrat ko mi pridemo....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:21:32
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby, jaz sem administratorka... pri nas je plača za kako je pa drugod, pa ne vem Mi je ena odgovorila, da je v zdravstvu po cca. 500 € neto. blaža, si mislila 650 € neto ali bruto??? Moram tudi okrog tega malo vedet, koliko se kaj gibljejo plače, če me sami kaj vprašajo, koliko jo pričakujem . Bi vas rada še nakaj prosila, ker vem da rade pomagate. Namen imam napisat prošnjo za delo, ki ni razpisano. Mi lahko namignete, kako naj napišem začetek. S tem sem se danes nekaj ukvarjala, pa nisem našla pravega začetka. Poslala bi ga pa na banko. Jaz sem pa popoldan šla z otrokoma in mojimi starši nabavljat avijacijo ali "luftfafe", kot pravi stipe . Zdaj smo za nekaj časa preskrbljeni . Je bilo treba it pa kar do Cerknice. Še dobro, da so čarovnice še zaklenjene . Anaja je že ob 18.50 mrknila, Tim še skače . Sem pa dobre novice prebrala, da je David doma, Lukec se pa plazi. Bravoooo fanta!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:22:44
|
|
|
|
blaža
|
ma neto 600- 650. kolko pa znese to bruto? 400e ne vem se moraš še kej pozanimat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:25:13
|
|
|
|
blaža
|
jaz vedno napišem. Sem ta pa ta, rojena v kopru dne ...., živeča v Senožečah....sem poročena, mati dveh otrok. Leta tega in tega sem končala to pa to šolo,....Imam tolko pa tolko delavnih izkušenj, sem vestna, marljiva, komunikativna, delavne narave. obvladam ta pa ta rač. program, govorim aktivno te pe te jezike, pasivno pa te in te. ....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:27:19
|
|
|
|
blaža
|
No moja prošnja je kratka, se malo opišem, pa pol kakšno šolo in izkušnje imam, kakšne rač. programe in jezike obvladam, par lastnosti, pa to je to. Na koncu napišem še : V upanju na pozitiven odgovor vas lepo pozdravljam, al pa v upanju na ugodno rešitev, lep pozdrav, Blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:28:21
|
|
|
|
blaža
|
Meni se zdi, da je ful pomembno, da je prošnja kratka in jedrnata, da noter piše bistvo, da deluješ samozavestno, da ne delaš slovničnih napak in da je dobro sestavljena. HB mi Slovenština ne dela težav.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:29:32
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz vedno napišem. Sem ta pa ta, rojena v kopru dne ...., živeča v Senožečah....sem poročena, mati dveh otrok. Leta tega in tega sem končala to pa to šolo,....Imam tolko pa tolko delavnih izkušenj, sem vestna, marljiva, komunikativna, delavne narave. obvladam ta pa ta rač. program, govorim aktivno te pe te jezike, pasivno pa te in te. .... Blaža , super za tale namig. No, moja se zadnjič ni začela ravno tako. Sem jo drugače priredila. Sicer pa upam, da bo še katera dala kakšen predlog, ker bi bila rada zelo izvirna!!! dolenjka, ti imaš nabrušen jezik in od tebe prav res pričakujem kaj izvirnega! Pa da ne boste mislile, da katero zanemarjam . Prav vse vas prosim za nasvet. blaža. morda bova s pomočjo februark napisali prošnjo, ki bo zanimiva za delodajalca!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:32:30
|
|
|
|
blaža
|
Ma ja meni se di da je tisto važno kar sem prejle napisala. Če bi bla jaz delodajalec, bi to prvo pogledala. Če bimi nekdo preveč nakladal, se mi je ne bi dalo brat, če bi delal grozne pravopisne napake, bi se smejala, ker, če ni sposoben sam, bi si vsaj dal pomagat komu, tolko lahko nardi vsak. No če bi bil list zanemarjen, spackan,... bi mi tudi padlo zanimanje, no kratko in jedrnato, pa bistvo, da se napiše, pa še zraven naslova zgoraj telefonska številka, če te želi takoj poklicat, pa mail, za ti odpisat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:33:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Meni se zdi, da je ful pomembno, da je prošnja kratka in jedrnata, da noter piše bistvo, da deluješ samozavestno, da ne delaš slovničnih napak in da je dobro sestavljena. HB mi Slovenština ne dela težav. Tega načela se tudi sama držim!!! Ampak meni je zelo pomembno to, da prošnja ni klasična, pač pa izvirna, da je posebna, ker samo na tak način lahko pritegnem delodajalca, če me razumeš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:33:06
|
|
|
|
blaža
|
Aja pa tam kjer omenim , da imam dva otroka, napišem po novem zraven, da imam varstvo preskrbljeno.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 19:33:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Meni se zdi, da je ful pomembno, da je prošnja kratka in jedrnata, da noter piše bistvo, da deluješ samozavestno, da ne delaš slovničnih napak in da je dobro sestavljena. HB mi Slovenština ne dela težav. Tega načela se tudi sama držim!!! Ampak meni je zelo pomembno to, da prošnja ni klasična, pač pa izvirna, da je posebna, ker samo na tak način lahko pritegnem delodajalca, če me razumeš. Na primer?
|
vrtecninolaAli ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako?
Otrok bo,...pri starih starših (
43%)

pri prijateljici (
0%)

v zasebnem vrtcu (
19%)

drugje (
38%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!