Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:32:24
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok Ja valda sem danes naročila torto pri eni tetici in pride 60kosov 45€ , vzela sem pa ledeno , pa jagnček je naročen , dodatke pa še nabavim do sobote
< Sporočilo je popravil nizy -- 11.2.2009 13:34:16 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:33:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok Ja valda po moje bo dovolj. pa sej otročki ne pojejo ne vem kolko torte. njim je bolj važno da je lepa , pa svečka.... Sicer pa jaz nikoli ne merim. JAz bom za ano spekla pravokotno. anča spi, jaz pa šibam po bajti malo pospravit. Danes mi ni treba kuhat, pa bi blodobro da kej postorim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:33:42
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan david je danes kar boljše, če temu lahko tako rečemo. Še vedno ma vročino, kri ni tako dobra kot bi morala bit, v pljučih mu še vedno piska, kar je dobro da ni več na kisiku, pa inhalacije imava danes na 6 ur in ne na 4. Mogoče je 1% da greva danes domov, ga pride še mal kasnej pogledat, ker bo dobil neko pumpico in da vidmo kako bo pot teh pumpici. Po tem mu morajo zmerit kisik in utrip. Utripa ima še vedno fullllllllllllllllllllllllll preveč. No držte pesti da bova šla dam mOram it mojo jokico zabavat da je vsaj malo boljš ,..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:34:52
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na ker je že tako velika in gre v šolo. Midva s Timom sva pa za drugi teden dobila vabilo za vpis. Gre pa tudi meni na , ker so ta predšolsaka leta tako hitro minila . IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A ima katera izkušnje s kremo materina dušica jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščaj čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok. Ravno včeraj sem z eno kolegico govorila in je rekla, da je bolje mazati po hrbtu kot po prsih, ker je koža spredaj bolj občutljiva. Kako pa to misliš "po bodiju", ali si mislila pod bodijem No, jaz sem jo danes zjutraj namazala po prsih in podplatih, ker noro kašlja . blacky, super za Vala, da samostojno hodi !!!! blaža, jaz te čisto razumam, da si v dilemi. Ampak pri tebi je problem, ker konkretno 100% službe še nimaš. Jaz bi tudi šla najprej "čez", pa potem, če se pokaže zanesljiva ponudba, prišla nazaj. A kaj veš, koliko so službe administratorja plačane??? Jaz se vsebolj pripravljam na razgovor. No, upam da me povabijo. Sem ravno tako dala prošnjo za administratorja! nizy, torte bo prav gotovo dovolj. listek, no, vsaj malo spodbudnih novic od Davida. Pa naj se ti ne mudi domov, ker je vseeno bolje, da je stanje stabilnejše, ko bosta doma .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:43:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek super, da gre na bolje... čeprav počasi... ampak tudi počasi se daleč pride Bamby kot sem napisala sem jo namazala po bodiju - na bodi al kako naj povem, ker tako mi je svetovala una teta tako da spredaj krema ni prišla čisto v stik s kožo, ampak pikice je pa vseeno dobila. Tud zvečer sem ji pleničko pogrela in potem v pleničko stisnila mal kreme in ji dala na prsa. Tako da ni mela direktno kreme na koži. Očitno je blo še to preveč. Zdaj jo bom spet namazala ko se zbudu ker mi je še to prej povedala, da jo ni fajn mazat zvečer ko gre spat, ker to lajša dihalne poti in potem zato tako hudo kašlja ponoči valjda! Samo meni ni kapnilo... je res ful bolj kašljala ponoči... no, zdaj vem Meni se kosilo kuha, danes bojo špageti in bolognese omakca ma že nismo jedli kaj takega da ne pomnim za solatko bo pa kitajsko zelje s krompirjem komaj čakaaaaaaaaaaaaaaaam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:46:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, mi bomo imel pa jutri bologneze Stipe kuha
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:49:05
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na ker je že tako velika in gre v šolo. Midva s Timom sva pa za drugi teden dobila vabilo za vpis. Gre pa tudi meni na , ker so ta predšolsaka leta tako hitro minila . IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A ima katera izkušnje s kremo materina dušica jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščaj čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok. Ravno včeraj sem z eno kolegico govorila in je rekla, da je bolje mazati po hrbtu kot po prsih, ker je koža spredaj bolj občutljiva. Kako pa to misliš "po bodiju", ali si mislila pod bodijem No, jaz sem jo danes zjutraj namazala po prsih in podplatih, ker noro kašlja . blacky, super za Vala, da samostojno hodi !!!! blaža, jaz te čisto razumam, da si v dilemi. Ampak pri tebi je problem, ker konkretno 100% službe še nimaš. Jaz bi tudi šla najprej "čez", pa potem, če se pokaže zanesljiva ponudba, prišla nazaj. A kaj veš, koliko so službe administratorja plačane??? Jaz se vsebolj pripravljam na razgovor. No, upam da me povabijo. Sem ravno tako dala prošnjo za administratorja! nizy, torte bo prav gotovo dovolj. listek, no, vsaj malo spodbudnih novic od Davida. Pa naj se ti ne mudi domov, ker je vseeno bolje, da je stanje stabilnejše, ko bosta doma . nam , so pa fenistil kapljice pomagale za nočni kašelj, seveda , če je bil suh in dražeč kašelj .... pa ste probale kakšen sirup za pomiritev kašlja?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:55:00
|
|
|
|
nizy
|
hvala za odgovore glede torte , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:59:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy hvala za odgovore glede torte , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo Premalo ne bo, če bo pa zmanjkalo bo pa samo potrditev, da je bilo dobro!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:02:58
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, mi bomo imel pa jutri bologneze Stipe kuha Bravo Stipe Bamby, jaz sem administratorka... pri nas je plača za kako je pa drugod, pa ne vem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:09:30
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy hvala za odgovore glede torte , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo Premalo ne bo, če bo pa zmanjkalo bo pa samo potrditev, da je bilo dobro! maš prov , vse skrbi so odveč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:16:29
|
|
|
|
ella79
|
nizy tortice bo zagotovo dovolj listek držimo pesti, da gresta danes domov
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:18:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy hvala za odgovore glede torte , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo važno da bo dovolj dobre volje, drugega tok nujno ne potrebujete
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:24:34
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Domača naloga narejena, slikice dodane, zdej pa res grem...nočko kam si dodala slikice, jaz bi jih tudi rada vidla. V moj album, me moreš kliknt kot kontakt, pa vidš slikice, al pa jaz tebe, sem že pozabla. No za vsak slučaj sem jaz tebe že kliknla Val za prve korake!!!! Jaz sem tud že poslala biljon prošenj, pa niti enga odovora, sej sploh ne vem več, al sm jezna al sem žalostna, al bi se pa že kr mal smejalavsemu skupi . Zdej pa grem še mal dol ležt dokler madam še spi, spi že od 12, vsak dan mi zaspi v avtu ko greva iz vrtca, jo čist zmatrajo .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:38:58
|
|
|
|
listek1
|
punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 14:49:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TO PA JE NOVICA DNEVA S semt ako vesela, da prov kričim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:07:08
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:21:49
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti jeeeeeeee bravo David sta mi polepšala dan
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:30:23
|
|
|
|
katka37
|
Lillchy, bom poročala glede mase. Pa ne sekiraj se preveč, pa ostale tudi čuvajte živce. Val. David in listek, novica dneva. Na pregledu ugotovili, da se je hemoglobin zvišal, velik je 79 cm in težek 9700. Je pa pošteno tulil.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:37:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek in David Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:40:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek in David Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše carica ma kot mami manekensko postavo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:43:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek in David Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše carica ma kot mami manekensko postavo. Aha, če bi ti vedela kaj vse je mami danes že pojedla, bi ji ločevalno svetovala...sem se kar mal ugojila od kar smo tu.... No, pa sej še ni panike, ker me je carica tako lepo pojedla do decembra Res sem ponosna k sem prvič v življenju shujšala 26 kg, brez 1 dneva diete Se bom mogla enkrat carici prav lepo zahvalit ker me je pojedla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:48:39
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti Jeeeej jeeeej jeeej!!!!!! Bravo David in mamica!!!!!! Držimo pesti, da boste zdravi!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 15:57:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek in David Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše carica ma kot mami manekensko postavo. Aha, če bi ti vedela kaj vse je mami danes že pojedla, bi ji ločevalno svetovala...sem se kar mal ugojila od kar smo tu.... No, pa sej še ni panike, ker me je carica tako lepo pojedla do decembra Res sem ponosna k sem prvič v življenju shujšala 26 kg, brez 1 dneva diete Se bom mogla enkrat carici prav lepo zahvalit ker me je pojedla prosism prosim prosim, dej reci carici na jano pive kako se dela, ker mene ana še vedno ni tolko pojedla, pa me še vedno zauga
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 16:03:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek in David Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše carica ma kot mami manekensko postavo. Aha, če bi ti vedela kaj vse je mami danes že pojedla, bi ji ločevalno svetovala...sem se kar mal ugojila od kar smo tu.... No, pa sej še ni panike, ker me je carica tako lepo pojedla do decembra Res sem ponosna k sem prvič v življenju shujšala 26 kg, brez 1 dneva diete Se bom mogla enkrat carici prav lepo zahvalit ker me je pojedla prosism prosim prosim, dej reci carici na jano pive kako se dela, ker mene ana še vedno ni tolko pojedla, pa me še vedno zauga Ne želi si tega, veš da sem imela 3 mastitise, pa da me je ugriznila da sem inekcio proti tetanusu mogla dobit, pa pol je še ponovila vajo, naj se raje ne pogovarja z Ano, ker boš ob joške
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaEUstar?Gašper (
38%)

Andraž (
33%)

Matej (
29%)
Število vseh glasov: 1040Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!