|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
10.2.2009 21:45:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka?
pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile. user posted image

še malo pa bomo spet na starih poteh: 3 ure mailov, 3 ure RR in 1 ura delauser posted image user posted image user posted image

Suzi jaz začnem delat 2. marcauser posted image
a ti že full time delaš?

user posted image user posted image
marca bo kar gužva pri nas, ampak kakšno uro na dan za maile so bo pa dalo skup nabirmat. user posted image
ja, jaz sem danes prvič delala 8 ur....minilo kot bi mignil. user posted image
to sem si pa zapomnila kdaj greš delat, ker ima anžej takrat rd.

kaj pa boste meli marca takega... jaz računam da ne bo take paniek prvi mesec. sej veš, da se počasi uplejlem v delouser posted image user posted image

me bolj skrbi kako bo v vrtcu, ki naša je kar mamina.
kako sta vidve zdej z dojenjem?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.2.2009 21:47:36   
Suzi*
pina, kolk imaš pa dol za dat kil?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
10.2.2009 21:52:29   
Suzi*

oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka?
pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile. user posted image

še malo pa bomo spet na starih poteh: 3 ure mailov, 3 ure RR in 1 ura delauser posted image user posted image user posted image

Suzi jaz začnem delat 2. marcauser posted image
a ti že full time delaš?

user posted image user posted image
marca bo kar gužva pri nas, ampak kakšno uro na dan za maile so bo pa dalo skup nabirmat. user posted image
ja, jaz sem danes prvič delala 8 ur....minilo kot bi mignil. user posted image
to sem si pa zapomnila kdaj greš delat, ker ima anžej takrat rd.

kaj pa boste meli marca takega... jaz računam da ne bo take paniek prvi mesec. sej veš, da se počasi uplejlem v delouser posted image user posted image

me bolj skrbi kako bo v vrtcu, ki naša je kar mamina.
kako sta vidve zdej z dojenjem?

mi imamo vsako leto ene letne zahtevke, pa je gužva, ker je rok konec marca za oddajo. pa se gužva pol še do konc maja zavleče, ker je tolk tega.
najino dojenje....hmm, doma ne zaspi brez dojenja, niti čez dan ne, v varstvu pa ni problema, zaspi v naročju z ninico. user posted image user posted image  sem vesela, samo ne vem kako naj jo doma skenslam z zize. user posted image  tako da se zdej dojimo zvečer za zaspat in čez pol ure do uro še drugo stran, proti jutru eno stran, dons sem jo mogla ko sem iz službe prišla, ker je tolk časa sitnala, če je pa doma, pa jo dojim čez dan 1x  za dnevno spanje. ma, je ful na te zize navezana. user posted image  pa vi2??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
10.2.2009 21:56:07   
pina-1

pina, kolk imaš pa dol za dat kil?

a vsaj ene 10 kguser posted image . bi blo lepo tudi kaj več.... ma če bom tolko shujšala bom vesela

midve se dojiva zvečer in zjutraj. s tem , da je potrebno dodati še flašo melka, ker ji je ziza premalo. pustit je pa noče. čez dan se redkokdaj še kaj podojiva. ma tako mi paše.

zdej pa res grem .

nočko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
10.2.2009 21:57:32   
Suzi*
jaz tud šibam, zdej je treba zgodaj vstajat.

nočko.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.2.2009 22:02:41   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZALA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey - hvala user posted image .
Listek1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Davida. Sem kar žalostna ko berem, da je še kar slabo. user posted image .

Bamby - sem tudi na kulinariki že videla recept od tvoje sestre user posted image . Sem ga že pohvalila. user posted image

Mi smo po starem. Jutri imamo P pa da vidimo koliko smo veliki in težki. Cepljenja itak ne bomo imeli, ker ga imamo v ljubljani pod nadzorom.
Danes smo še malo praznovali user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
10.2.2009 23:00:57   
Stipe air force
Ceeeeer, Sefla spi, Carica spi... jaz pa gledam en butast film... user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 10.2.2009 23:03:43 >

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.2.2009 23:31:09   
katka37
Ojla!

Sem pozna, ampak boljše pozno kot nikoli.

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Davida.

Blaža, čuvaj se.

Zala, vse najboljše  za tvojo rosno enko. user posted image user posted image

Suzi, jaz še tudi malo uživam doma. user posted image user posted image  za dieto, se že kar nekaj časa spravljam, pa mi še ne uspe. Sicer pa mi zadnje dni, ko samo pomislim na službo, gre kar samo malo dol.

Jutri pa smo mi na vrsti za pregled pri P.

Lepe sanje vam želim, nočko.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.2.2009 23:55:55   
Bajsa
Čer!

No pa smo preživeli prvo praznovanje user posted image Zalo je tko zmatralo, da je ob 7 padla dol, že ob 6 je bla kr mal tečka, je bla že tko zmatrana. Meli smo se fino, no bolj tastari, ker otrok itak skor nč ni blo, sam 2, od tega ena dojenčica in en fantek, pa naša Zala user posted image . Še ena žurka nas čaka v soboto, ko bomo praznovali z žlahto. Nardila sem 2 torti, ampak sem pol spacala čist neki po svoje, mislem, da so ble dobre, ker jih ni več user posted image . Drgač pa vsem hvala za trud in recepte!!! Bom pa kdaj drugič ponucala user posted image .
No zdej vam pa še kšno slikico gor dam, da boste vidl kako smo se imeli lepo. A ja, kar se pa estetike tiče, je pa pr men še mal pomankanja, sam tok v opravičilo user posted image .

Še enkrat hvala vsem za čestitke!

Lepo pančkite!!!

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 10.2.2009 23:56:12 >

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
11.2.2009 0:25:05   
Bajsa
Domača naloga narejena, slikice dodane, zdej pa res grem...nočko

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
11.2.2009 6:59:39   
Janey
prva

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
11.2.2009 7:00:12   
Janey
jutro

danes je jaka malo jokal in stegoval rokice proti namauser posted image user posted image zdaj se pa res bedno počutimuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
11.2.2009 7:29:32   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

danes je jaka malo jokal in stegoval rokice proti namauser posted image user posted image zdaj se pa res bedno počutimuser posted image

Jutro!user posted image

Ne sekiraj se. on je že pozabil in se že veselo igra, tebe pa brez veze skrbi. user posted image user posted image user posted image

Sej, ko vidijo, da jim mamice in tatkoti vedno pridejo iskat, pol jim je po moje kar ok, da majo mao družbe. Pa tudi če so v varstvu pri starih starših, jih oni že zamotijo in pocartajo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
11.2.2009 7:30:24   
blaža
No šibam po kavico, ki se kuha in pol vas še malo preberem. Včeraj sem spet imela 37,4, ma nisem bolna, upam, da bo šlo mimo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
11.2.2009 7:33:35   
misar
dobro jutro

ja danes je bla kar v redu noč. sam je mela ene nore okoli 21h, ko sem jo mogla več kot 1.5h ure mirit, da je nazaj zaspalauser posted image user posted image

hmmm no ja...
sicer pa še dva dni in če bo vse po sreči  je ta petek 1. delovni dan v tem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image , ma že komaj čakam po eni strani. pa tud upam, da smo res pošteno ozdraveli, ker ta vikend, sicer alora več ksnu praznujemo rojstni dan moje princeske. za torto bo poskrbela moja mami, ki res peče dobre in ji ne bom hodila v zelnikuser posted image user posted image user posted image ...za ostalo pa valjda midva.

vidim, da ste že veliko po službah al pa ste bolančki, tko da bolj mal čvekate.

aja pa včeraj smo dobil izvid iz bolnice in pravijo, da je šlo za rotavirusno okužbo user posted image le kje smo jo staknili user posted image user posted image

grem zdaj eno smrdečo rito prevituser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
11.2.2009 7:42:10   
pina-1
Jutro.
Mi smo tudi že en lep cajt v muvingu.
Spali smo kar ok. Ena budnico okoli 4 in spaje do 7. Zdej pa že veselo hodi sem in tja po stanovanju. Pa čebljat je tudi začela. Mi je prov smešna, ki tako žlobudrauser posted image user posted image user posted image

Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na user posted image  ker je že tako velika in gre v šolo. user posted image user posted image user posted image

Janey, tako kot it je blaža rekla. Malce pojokcajo ampak pol jim je kulči in ko jih prideš iskat so te tako veseli da se tikar toplo nardi okoli srčka.

Mene pa spet neki grlo hoče bolet in šmrcam. MAter pa kdaj se mi rešimo teh prehladovuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
11.2.2009 7:45:19   
pina-1
danes pa noben februarček ne praznujeuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
11.2.2009 7:53:05   
mary_lou
o dons pa nobenih čestitk?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
11.2.2009 7:53:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

o dons pa nobenih čestitk?

luknja v sistemu.  user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
11.2.2009 7:59:47   
blaža

Jutro.
Mi smo tudi že en lep cajt v muvingu.
Spali smo kar ok. Ena budnico okoli 4 in spaje do 7. Zdej pa že veselo hodi sem in tja po stanovanju. Pa čebljat je tudi začela. Mi je prov smešna, ki tako žlobudrauser posted image user posted image user posted image

Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na user posted image  ker je že tako velika in gre v šolo. user posted image user posted image user posted image

Janey, tako kot it je blaža rekla. Malce pojokcajo ampak pol jim je kulči in ko jih prideš iskat so te tako veseli da se tikar toplo nardi okoli srčka.

Mene pa spet neki grlo hoče bolet in šmrcam. MAter pa kdaj se mi rešimo teh prehladovuser posted image

Mi gremo vpisat Matijo jutri. Ja res so že veliki. Letos so odpadli ljubčki v javnosti, tudi v vrtcu za slovo.user posted image

No še dobro da mam še Blaža za gnjavit. Še malo pa bosta oba rekla, ma ne teži stara.user posted image

No ne maram maminih sinčkov, tako, da bom uvidevna.user posted image

No stiskamo in cartamo se doma še fulll, samo, da kdo ne vidi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
11.2.2009 8:01:21   
mlavla
jutro..

mi smo tud že kar nekaj časa pokonci...
smo zdele atija pospremile na službeno potovanje..zdej gre pa neža počasi v varstvo jst pa za knjigeuser posted image

kot vidim danes nihče ne praznujeuser posted image

nič lepo čvekajte ..se vam oglasim najbrž šele kaj proti večeru

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.2.2009 8:03:56   
mala_pikica
Jutro!

Listek jaz ful mislim na Davida in tebeuser posted image . To se res dolgo vleče in upam, da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image .

Janej ojoj ti si že tudi v službi, Jakca pa imaš v privat varstvu ali v vrtecu. Ja mi je žal, da nisem mogla priti na vaše praznovanje, je praznoval nečak, pa Lana je tako imela vročino. Pa drugo letouser posted image .

Luka bi tudi mogel biti včeraj cepljen, pa ni bil ker ima zopet bronhitis, res katastrofa. Ne vem kje se mu ta sluz jemlje, ima dobesedno balone iz nosa, pa kašlja kot kakšen stari dedek. Nič moram iti, ker imam še Lano doma, ima antibiotik, je pa že boljša in nima več vročine.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
11.2.2009 8:05:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

kam si dodala slikice, jaz bi jih tudi rada vidla. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
11.2.2009 8:06:24   
blaža
Za vse bolne otročke, da se čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
11.2.2009 8:08:47   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

kam si dodala slikice, jaz bi jih tudi rada vidla. user posted image

ja jst jih tud ne morem videt..očitno imaš zaklenjen albumuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!