Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:19:31
|
|
|
|
bamby
|
Jaz se poslavljam. nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:21:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:25:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Oooo, teta Meti Sem hotla pogledat kdaj ma tvoj Janez roj. dan (ker vsega pa res ne vem napamet ) in ti piše na tickerju da je star 29 dni no, samo toliko - v vednost Jaz grem pomoje kar pod tuš in mal krake raztegnit na kavč Uživajte v čvekanju in lahko nočko če se ne javim več!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:28:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:32:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:34:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Astja a boš kej povedala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:34:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:36:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO kaj, a tam pa nimate ledenke mmmm, ta je pa res dobra ampak ne več kot 2 koščka ker potem mi je cel dan noro slabo jaz res ne morm sladkega jest... no sej, hvala bogu, ker drugač bi mela 100kg
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:36:34
|
|
|
|
mlavla
|
nočko še z moje strani...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:36:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdej grem pa k Stipkotu na kavč en film gledat, če sem ga pa že videla, pa nazaj pridem. Ob najkasneje 22.30 grem pa danes spat sem se odločila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:37:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO kaj, a tam pa nimate ledenke mmmm, ta je pa res dobra ampak ne več kot 2 koščka ker potem mi je cel dan noro slabo jaz res ne morm sladkega jest... no sej, hvala bogu, ker drugač bi mela 100kg eh ne, jaz sem zmagovalka, sem jih imela tisti dan, preden sem rodila, okroglih 90
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 20:43:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO kaj, a tam pa nimate ledenke mmmm, ta je pa res dobra ampak ne več kot 2 koščka ker potem mi je cel dan noro slabo jaz res ne morm sladkega jest... no sej, hvala bogu, ker drugač bi mela 100kg eh ne, jaz sem zmagovalka, sem jih imela tisti dan, preden sem rodila, okroglih 90 uf, pridna si bla da si zdej tolk dol dobila svaka čast Jaz tud grem pod tuš in na kavč... Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:01:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO kaj, a tam pa nimate ledenke mmmm, ta je pa res dobra ampak ne več kot 2 koščka ker potem mi je cel dan noro slabo jaz res ne morm sladkega jest... no sej, hvala bogu, ker drugač bi mela 100kg eh ne, jaz sem zmagovalka, sem jih imela tisti dan, preden sem rodila, okroglih 90 dolenjka pol sva pa kar dve zasedali isto mesto..sam kaj ko bom jst spet kmal na teh kilah... ti si pa res pridna..ma sem kar ponosna nate veš bravo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:26:00
|
|
|
|
buči
|
CARINA...mlada ženska ....župnik ona:"gospod, nekaj bi vas prosila!" on:"da, hči, povej!" ona:" kupila sem si nov ženski depilatorski strojček, pa me je strah carine.....ali bi ga vi...pod kuto....čez carino....?!" on: "o, hči, rad bi, a ne smem lagati................a se bom že česa domislil!" NA CARINI... carinik: "oče, imate kej za prijavit?" menih: "od brade do pasu nič!" carinik: " pa od pasa dol?" menih: "tam pa je strojček za ženske, ki še nikoli ni bil uporabljen!" carinik(v smehu): "naslednji prosim!"
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:30:14
|
|
|
|
pina-1
|
Čer. Čebelici sta končno zaspali, jaz sem pa grem stpkat in cartat Pinota, ki hoče biti bolan. JE bil en tak naporen dan danes. Skozi neko letanje sem ter tja. Jutri bova z ančko pa celi dan doma, ker je treba počasi pripravit prosotr za sobotno slavje.... LEpo spite ins e fajn stiskejte... Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:32:37
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. remember me? služba ok, je kar luštno, otroc ok, žana malo prehlajena, ju3 gre v varstvo, niso tam nič več bolani. tako na hitro od nas. jaz sem pa že 6 kil shujšala v enem mesecuuuuu. jupiiiiiii.................... včeraj celo vodni dan preživela. pa se jih ne grem več...sem bla včeraj zvečer ful švoh, če ne bi tretjino banane pojedla preden sem šla spat, bi pomoje kar okol padla. je blo pa zato danes ful luštno jest.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:35:05
|
|
|
|
Suzi*
|
oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka? pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:35:28
|
|
|
|
pina-1
|
o suzi čer. jaz sem že ,islila da te je dieta pobrala no jaz grem zatabo z dieto v ponedeljek. mormo še anin r. dan sdat skozi, pol pa gasa tudi jaz. Pa da vidimo kako bo to šlo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:35:30
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 smo pa še vedno manekenske postave 78 cm in 8700 kg. Ej, sem šla prav pogledat ... Tilen je imel pri 4,5 meseca 8450g. No, naš je pa težkokategornik ... Gremo proti 12 kg, o cm pa ne bi, ampak nosi stvari, ki jih je imel Aljaž pri skoraj 2 letih ... suzi, pridna z dijeto, jaz se že nisem spravila, ampak sem vseeno spotoma izgubila 4 kg. Tako da upam, da bo šlo še kaj kar tako dol, brez matranja in odrekanja. Zdaj sem samo še 1 kg v + od Tilna, Aljaževe kile bom pa že do njegovega maturanca dol dala ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:36:50
|
|
|
|
buči
|
Nič, grem pod tuška in malo mojega mlekarnarja pocartat, je še ves bogi, ga glava še zmeraj boli - no, buška.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:37:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka? pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile. še malo pa bomo spet na starih poteh: 3 ure mailov, 3 ure RR in 1 ura dela Suzi jaz začnem delat 2. marca a ti že full time delaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:39:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o suzi čer. jaz sem že ,islila da te je dieta pobrala no jaz grem zatabo z dieto v ponedeljek. mormo še anin r. dan sdat skozi, pol pa gasa tudi jaz. Pa da vidimo kako bo to šlo. pridna, pridna!!! sej kar gre, samo ne smeš o tem razmišljat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:41:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 smo pa še vedno manekenske postave 78 cm in 8700 kg. Ej, sem šla prav pogledat ... Tilen je imel pri 4,5 meseca 8450g. No, naš je pa težkokategornik ... Gremo proti 12 kg, o cm pa ne bi, ampak nosi stvari, ki jih je imel Aljaž pri skoraj 2 letih ... suzi, pridna z dijeto, jaz se že nisem spravila, ampak sem vseeno spotoma izgubila 4 kg. Tako da upam, da bo šlo še kaj kar tako dol, brez matranja in odrekanja. Zdaj sem samo še 1 kg v + od Tilna, Aljaževe kile bom pa že do njegovega maturanca dol dala ... naša ima tud zdej ene 8,5 kil. pa ful je dolga. imamo še kar mullerjeve plenice št. 3, edino za ponoči 4., pa so ji kar malo velike. buči, ti si en spidi, zato ti tako kile dol letijo, meni po moje ne bi šlo samo od sebe nič dol, ker tud v službi sedim.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:43:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka? pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile. še malo pa bomo spet na starih poteh: 3 ure mailov, 3 ure RR in 1 ura dela Suzi jaz začnem delat 2. marca a ti že full time delaš? marca bo kar gužva pri nas, ampak kakšno uro na dan za maile so bo pa dalo skup nabirmat. ja, jaz sem danes prvič delala 8 ur....minilo kot bi mignil. to sem si pa zapomnila kdaj greš delat, ker ima anžej takrat rd.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 21:44:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o suzi čer. jaz sem že ,islila da te je dieta pobrala no jaz grem zatabo z dieto v ponedeljek. mormo še anin r. dan sdat skozi, pol pa gasa tudi jaz. Pa da vidimo kako bo to šlo. pridna, pridna!!! sej kar gre, samo ne smeš o tem razmišljat. bomo vidli, je reku uni slep. no ma na eni strani mam blažo, ki obvlada dieto v nulo, na drugi tebe, ki bo še vedno hujšala... ni hudič da mi ne bosta poagali obdržat voljo
|
Ana ali NejairendraKatero ime vam je ljubše Ana ali Neja za deklico?Ana (
58%)

Neja (
42%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!