Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oj, pina in ostale...kolko vas je pa še doma, da niste v službi? mesecnica, pina, mlavla....še katera? februarka? pina, hitro v službo...pogrešam tvoje maile. še malo pa bomo spet na starih poteh: 3 ure mailov, 3 ure RR in 1 ura dela Suzi jaz začnem delat 2. marca a ti že full time delaš? marca bo kar gužva pri nas, ampak kakšno uro na dan za maile so bo pa dalo skup nabirmat. ja, jaz sem danes prvič delala 8 ur....minilo kot bi mignil. to sem si pa zapomnila kdaj greš delat, ker ima anžej takrat rd. kaj pa boste meli marca takega... jaz računam da ne bo take paniek prvi mesec. sej veš, da se počasi uplejlem v delo me bolj skrbi kako bo v vrtcu, ki naša je kar mamina. kako sta vidve zdej z dojenjem? mi imamo vsako leto ene letne zahtevke, pa je gužva, ker je rok konec marca za oddajo. pa se gužva pol še do konc maja zavleče, ker je tolk tega. najino dojenje....hmm, doma ne zaspi brez dojenja, niti čez dan ne, v varstvu pa ni problema, zaspi v naročju z ninico. sem vesela, samo ne vem kako naj jo doma skenslam z zize. tako da se zdej dojimo zvečer za zaspat in čez pol ure do uro še drugo stran, proti jutru eno stran, dons sem jo mogla ko sem iz službe prišla, ker je tolk časa sitnala, če je pa doma, pa jo dojim čez dan 1x za dnevno spanje. ma, je ful na te zize navezana. pa vi2??